twinflame
    26. dec 2017    Čítané 120x

    ► https://www.twinflame.sk/energie-pre-tento-tyzden-25-12-31-12-2017/

    Transformácia negatívneho. V duchovnom svete negatívne a pozitívne nejestvuje. Veci v ňom iba sú, nemajú pozitívny alebo negatívny náboj. Len tak pozorovať a neposudzovať znamená vedieť si ustrážiť myšlienky a uvedomiť si ich dopad v momente, kedy nám preblesnú hlavou. Nájsť rovnováhu medzi negatívnym a pozitívnym je energetická úloha pre tento týždeň.

    Práca

    Na pomoc nám prichádza bystrý úsudok. Jasná predstava o tom čo chceme a potrebujeme je základ úspechu. Nemusíme mať v hlave dlhodobý plán, pôjde to aj spontánnym činom. Môžeme očakávať finančný prínos.

    Vzťah

    Vzťahy posúvame vpred, keď sme ochotní na sebe pracovať. Uvedomenie si toho, čo máme a chceme robiť inak je štartovacia čiara k zmene. Pamätajme, že deti sú tu preto, aby nás učili. I keď ich vychovávame my rodičia, oni voči nám tiež vystupujú v roli učiteľa. Stačí tento princíp prijať. Učia nás mnohému najmä o samých sebe.

    Zdravie

    Každý deň máme novú príležitosť robiť niečo inak. Platí to aj pre oblasť zdravia. Vieme čo nám robí dobre, čo nám prospieva a naopak? Čas bilancie na sklonku roka. Robíme dosť preto aby sme telo živili pozitívnou energiou?

    Pre snažilky

    Spleť životných udalostí z minulosti je ako súbor nití ktoré sa navzájom preplietajú a miestami vytvárajú uzly. Tieto uzly edstavujú križovatky. Hľadajme na pomyselnej niti tú križovatku, ktorá bola rozhodujúca pre súčasný stav. Rozhodli sme sa správne?

    twinflame
    20. nov 2017    Čítané 77x

    Na hrane. Tento týždeň pripomína chôdzu na hrane. Malé zaváhanie a vychýlime sa na jednu zo strán. Ktorá strana to bude je, zatiaľ zahalené rúškom tajomstva. Je možné, že rozhodnutie padne na poslednú chvíľu. Táto energia v sebe nesie aj varovanie, aby sme situáciu zbytočne sami nevyhrocovali. Nemalo by to žiaden prínos.

    Práca

    Týždeň vzájomnej pomoci a plodnej spolupráce. Keď spojíme sily, zájdeme ďalej. Kolegovia sú naša príležitosť posunúť sa vpred. Kto pochopil, že kolegovia sú na to aby sme sa od nich niečo nové naučili, má vyhraté. Kolegovia sa v našej blízkosti nevyskytujú náhodne. Berme ich ako príležitosť na osobný rast.

    Vzťah

    Sme ako spojené nádoby. Sme jeden druhému učiteľom i žiakom. Spolu dávame zmysel. Partner sa posúva a je to pozitívne smerovanie. Nie je čas riešiť veci vzbrklo. Karty nám radia radšej vyčkať a obrniť sa trpezlivosťou. Pamätajme, že energie tohto týždňa sú na hrane. Voľme radšej zmierlivý tón.

    Zdravie

    Každá časť nášho tela má svoje vlastné poslanie, vlastný zmysel. Všetko vo fungovaní tela má svoju jasnú úlohu. Dať sa do súladu z vlastnou telesnou schránkou. Zosúladenie tela s dušou.

    Pre snažilky

    Duchovná energia a vyššie poslanie. Nie sme len telo, ktoré dieťa počne a vynosí. Máme vyššie poslanie. Som pripravená prijať toto vyššie poslanie?

    twinflame
    13. nov 2017    Čítané 65x

    Pustiť a nechať voľne plynúť. Lipnutie na čomkoľvek alebo komkoľvek vytvára energetické puto. Niet preto divu, že sa nám niektoré situácie opakujú. Odpútaním sa od toho na kom alebo na čom lipneme, otvára cestu uvoľneniu a uzdraveniu energií. Pusťme sa toho, na čom lipneme. Otvoríme si tým nové obzory.

    Práca

    Prekvapivá ponuka. Tento týždeň nás zastihne prekvapivá ponuka spolupráce alebo zamestnania. Príde z nečakaného zdroja a prinesie príjemné prekvapenie. Možná konfrontácia s (mladším) kolegom. Všetci, s ktorými prichádzame do interakcie nás niečo učia alebo my učíme ich.

    Vzťah

    Potláčanie emócií a dojmov vytvára v našom vnútri pretlak. Ten v nás driemä a občas sa pýta von. Ventil je dobré priebežne uvoľňovať, inak hrozí náhly výbuch potlačovanej energie. Buďme k sebe úprimný a verme svojim pocitom.

    Zdravie

    Telesné zdravie každého z nás vychádza z jedného bodu, i keď ide o komplexný systém – imunita. Imunitu si vieme trénovať a podporovať ju. Potravinami, v ktorých prúdi život, pravidelným pohybom, či zdravým milovaním. Nájdime si cestu podpory obrany organizmu pred neželaným stavom. Do značnej miery to máme vo vlastných rukách.

    Pre snažilky – cítim naladenie na dušu svojho budúceho dieťatka? Má mi dieťatko len naplniť túžbu a potrebu? Som z celého srdca pripravená prijať do svojho života dieťa?

    twinflame
    6. nov 2017    Čítané 114x

    Karmu si vytvárame odporom. To, čo v sebe potláčame vytvára našu karmu. Bojíme sa niečoho? Uvedomme si, že si to podvedome priťahujeme. Staré známe, že to, čo si myslíme aj priťahujeme, platí. To, čoho sa obávame vytvára našu realitu rovnako ako naše pozitívne želania a očakávania. Čomu odporujem? Čomu sa bránim? Chcem aby sa to stalo mojou realitou?

    Práca

    Svieti jasné slnko. Dostali sme sa to bodu, kde sa rozjasnieva, naša cesta sa rysuje a dostáva jasné kontúry. Sloboda v rozhodovaní je to, čo nám dáva krídla. Chceme byť činorodí alebo závislí? Chceme mať možnosti alebo byť obmedzovaní? Zahoďme strachy, pocity obmedzenia a hraníc. Čo pred sebou vidíme a cítime?

    Vzťah

    Iní nám zrkadlia to, čo v sebe potláčame. Ak v sebe potláčame strach, ten druhý mám to bude jasne zrkadliť. Potláčanie a odpor vytvára karmu. V duchu energií tohto týždňa sa skúsme nad tým zamyslieť. Prečo som si pritiahla do života práve tohto partnera? Čo mi zrkadlí? Čo v sebe potláčam?

    Zdravie

    Široká téma, komplikované odpovede. Naše zdravie odráža náš postoj samej k sebe. Čo si o sebe myslím? Mám sa rada? Prijímam sa taká aká som? Odporujem nejakému vzťahu? Budem mať problémy so ženskými vecami. Potláčam v sebe hnev? Ozve sa pečeň.

    Pre snažilky. Ak sa prijímam taká aká som, priťahujem k sebe láskavú dušičku svojho budúceho dieťaťa. Dieťa si vyberá mamku. Som brána skrz ktorú chce duša do tejto dimenzie vojsť. Dohody duší sa neporušujú.

    twinflame
    10. apr 2017    Čítané 31x

    Jemnosť je rečou duše. Tento týždeň bude týždňom jemných energií. Ak necháme prehovoriť dušu. Nejde pritom nevyhnutne o ženské energie, no o energie pochopenia, nežnosti a jemnosti. Reč ega sa často prejavuje silou, nástojčivosťou, chtivosťou. Duša sa k nám prihovára jemným, nenásilným, nevtieravým jazykom. Je len na nás, či sa do jej reči započúvame.

    Práca

    Očistná konfrontácia, konflikt. V práci tento týždeň očakávajme očistné energie. Protichodné postoje k pracovnej úlohe vyvolajú napätie. Koniec týždňa sľubuje posun dobrým smerom, riešenie sa určite nájde. Nadhľad je umenie, ktoré zabráni tomu aby sme sa nechali vtiahnuť do niečích plánov.

    Vzťah

    Správa od bývalého. Tento týždeň môžeme očakávať kontakt zo strany bývalého priateľa, manžela milenca. Bude v ňom gesto, ospravedlnenie, istý prejav náklonnosti. Rozchod ho mrzí a rád by sa ospravedlnil. Energie na vzťahovom poli sú tento týždeň mierne napäté. Napätie je práca ega. V duchu energií pre tento týždeň, urobíme dobre pre seba aj pre iných tým, že necháme prehovoriť dušu jej pochopením a jemnosťou.

    Zdravie

    Jar hraje pestrosťou svojich farieb aj na našich tanieroch. Všimli ste si, že príroda sa nemýli? Skúste kombinovať akékoľvek ovocie alebo zeleninu, chute sa v nich nebijú tak ako v umelo spracovaných potravinách. Kde je život, tam je energia. Telo po zime potrebuje prísun životnej energie. Doprajme mu „živú stravu“. Správny typ sacharidov energiu telu dodá, nie odoberie. Telo je komplexný, previazaný stroj, ktorý dokáže komunikovať s dušou. Ich vzájomné prepojenie je nepopierateľné. Oplatí sa nad tým zamyslieť.

    twinflame
    3. apr 2017    Čítané 39x

    Zastávka. Energie tohto týždňa nás vyzývajú na zastavenie sa a oddych. Zastaviť sa znamená poobzerať sa okolo seba a zvážiť ďalšie smerovanie. Nečinnosť nie je na škodu ak so sebou prináša starostlivé zváženie ďalších krokov. Duša zvyčajne potrebuje pred ďalšou inkarnáciou oddych.

    Práca

    Práca bude oproti energiám tohto týždňa výnimka. Tu nastáva posun vpred. Veci sa pohnú, obdobie stagnácie sa skončilo. Nejde pritom o hocijaké posuny, ide o posuny míľovými krokmi vpred. V pracovnej oblasti o nudu nebude tento týždeň rozhodne núdza. Kto pracuje s klientami, môže ísť o predzvesť návalu klientov. Nebudeme stíhať. Lavírovanie medzi niekoľkými činnosťami.

    Vzťah

    Situácia je vo vývoji a zároveň potrebuje dozrieť. Budeme mať na výber viacero možností. V duchu energií pre tento týždeň, dobre zvážme čo povieme alebo urobíme. Radšej hamovať ako banovať. Týždeň vhodný pre materstvo. Rozvoj materského citu. Po dieťatku môžu zatúžiť aj tie, ktoré si mysleli, že táto myšlienka je pre nich už passé.

    Zdravie

    Studnica životnej energie má svoje dno. Preto je na mieste ochrana pred negatívnymi vplyvmi, odoberačmi energie. Energiu si vieme vedome chrániť. Vnímame kto a čo nám energiu dobíja a naopak kto a čo nás o ňu pripravuje? V duchu energií tohto týždňa si svoju studnicu chráňme a dopĺňajme o dobrý pocit zo života, ktorý funguje ako motor. Energia = život. Energia je vzácny zdroj. Hľadajme v sebe a okolo seba zdroje na jej dobíjanie.

    twinflame
    27. mar 2017    Čítané 35x

    Nahliadnutie za oponu. Rozmer života presahuje sféry vnímateľné piatimi zmyslami ľudského tela. Za hranicou fyzického nájdeme oponu poza ktorú je nám občas dovolené nahliadnuť. Tento týždeň sa ponesie v energiách možnosti indícií a informácií z druhej strany. Očakávajme sny a znamenia, ktoré nám naznačia, že život je viac ako to, čo vidíme a vnímame piatimi zmyslami.

    Práca

    Karta na tento pracovný týždeň predpovedá náhlu, nečakanú zmenu. Budeme sa musieť flexibilne postaviť k riešeniu nečakanej situácie. Môže sa objaviť pracovná výzva, nesúca v sebe potenciál zmeny. Zmeny tohto druhu sú očistné, prídu náhle ako letná búrka a prečistia vzduch. Niečo vypláva na povrch a vzniknutá situácia zmení náš obzor a náhľad na daný problém.

    Vzťah

    Ponorenie sa do hĺbky vlastného vnútra. Tento týždeň je týždňom vnútorného rozjímania a hĺbania. Či sme sa ocitli sami v pravom slova zmysle alebo sa cítime osamelo a nepochopene vo vzťahu, karta na tento týždeň predpovedá duchovný vhľad na vzťah. Týka sa to vzťahu seba k samému aj vzťahu k iným. Tí, ktorí sa vo vzťahu už dlhší čas necítili dobre sa rozhodnú pre jeho ukončenie. Karta naznačuje, že bude lepšie ustúpiť a stiahnuť sa ako ísť do otvorenej konfrontácie.

    Zdravie

    Tento týždeň energie naznačujú len menšie, riešiteľné zdravotné ťažkosti. Ten, kto sa dokáže započúvať do signálov vlastného tela a komunikovať s ním, má vyhraté. Dokáže tak predísť nárastu zdravotného problému do rozmerov do ktorých sa nemusí dostať. Stačí sa mu včas venovať. Napätie v našom vnútri môže spôsobiť napätie v žilách.

    Pre snažilky. Zmena pohľadu na situáciu = možné riešenie. Koľké otehotneli potom ako myšlienku tehotenstva vypustili z hlavy a začali sa venovať niečomu čo ich poteší a napĺňa? Čo tak skúsiť nemyslieť na vysnívaný pozitívny test a vrhnúť sa naplno do víru života?

    twinflame
    20. mar 2017    Čítané 27x

    Mier a pokoj v duši. Pocit pokoja na duši je stav do ktorého sa dá dopracovať prijatím. Keď človek verí, že všetko je tak ako má byť a dokáže prijať vôľu a cestu iných, uľaví sa mu. Je to bod v ktorom je ego v úzadí a prehovára duša. Stav pokoja v duši utišuje ego. Nech zažívame čokoľvek, zmyslom je nájsť pokoj v duši.

    Práca

    Karta v pracovnej oblasti nás vyzýva ku spolupráci. Komunikujme s kolegami, obchodnými partnermi, nadriadenými a hľadajme cestu k spolupráci. Izoláciou a mlčaním by sme si skôr sami uškodili. Je lepšie hľadať prieniky v názoroch a postupoch. Spoluprácou ďalej zájdeš je heslo tohto pracovného týždňa.

    Vzťah

    Priestor pre vysvetlenie nedorozumenia. Nedorozumenie vzťah prečistí, keď si navzájom partneri dajú priestor vysvetliť si svoje konanie. Unáhlené závery sú väčšinou na škodu. Či mám vzťah v ktorom som spokojná alebo nespokojná, pritiahla som si ho svojim nastavením. Každý ďalší vzťah by mal byť lepší a lepší. Ak to tak nie je, niekde vo vnútornom programe je chyba. Každý má šancu na uspokojivý a šťastný zväzok. Karta na tento týždeň predpovedá posun vpred. Zmena, ktorá do vzťahu tento týždeň príde, bude pozitívna.

    Zdravie

    Telo sa podobne ako celá príroda na jar prebúdza. Pýta si po zime vzácne živiny. Všimli ste si koľko farieb a chutí príroda ponúka? Nechajme sa viesť pestrosťou farieb a chutí prírody. Potrava v ktorej je život, dá život aj nášmu telu. Očistná kúra vo forma čerstvých štiav dodá vitalitu a tak potrebnú energiu nášmu telu. V prírode je zdroj energie, stačí ju vyhľadávať.

    Pre snažilky

    Skúsme si pripustiť, že vo vyšších sférach platia iné pravidlá ako tu na Zemi. Položili ste si otázku, čo bráni príchodu dieťatka? Čo je prvá, spontánna odpoveď, ktorá vám napadne?

    twinflame
    27. feb 2017    Čítané 37x

    Rovnováha. Energie tohto týždňa nás vedú smerom k hľadaniu rovnovážneho bodu. Vychýlenie sa zo stavu rovnováhy vytvára vírivé energie, ktoré pociťujeme ako problémy, starosti. Zladenie energií rôznych životných rovín (súkromie, rodina, profesia, zdravie …) sa prejavuje ako stav vnútorného pokoja. Hľadanie bodu rovnováhy je jedným zo zmyslov života.

    Práca

    Pracovné energie nás tento týždeň zavedú do nepoznaných vôd. Naučíme sa niečo z oblasti, ktorú sme doteraz neprebádali. Môže sa objaviť kolega, kolegyňa z minulosti alebo v súčasnej práci využijeme kontakt z minulosti. Čaká nás skúška. Je možné, že bude potrebné niečo obetovať (čas, vlastný názor …)

    Vzťah

    Sú naše želania a túžby zosúladené? Rozhovory sú v partnerstve veľmi dôležité. V duchu energií tohto týždňa budeme diskusiou s partnerom hľadať rovnováhu medzi jeho a našimi túžbami. Pevný základ do budúcnosti má vzťah v ktorom sú túžby oboch partnerov zjednotené. Nebojme sa partnera opýtať na jeho názor, vízie a túžby. Ich poznaním dokážeme spoločne hľadať a nájsť bod rovnováhy.

    Zdravie

    Aj v oblasti zdravia pôjde tento týždeň o obmenu hľadania rovnováhy. Je odriekanie si správne? Keď si odriekam (napr. jedlo), vytváram nerovnovážny stav. Je lepšie dopriať si striedmo a s rozumom. Studnica životnej energie potrebuje pravidelný zdroj. Dopĺňajme si ju vedome. Slnko je životodarným zdrojom energie.

    twinflame
    20. feb 2017    Čítané 25x

    Dozrievanie. Na rozdiel od hektiky minulého týždňa, tento týždeň spomalíme. Energie tohto týždňa nás povedú na vlne spomalenia a dozrievania. Každá zmena má svoj čas a potrebuje dozrieť. Vzbrklé rozhodnutia a kroky nebudú tento týždeň v prospech veci. Dajme si načas s rozhodnutiami.

    Práca

    Prísľub zmien, ktoré nie sú prekvapením. Tohotýždňové zmeny v pracovnej oblasti patria do kategórie očakávaných zmien, resp. zmien, ktoré vyplývajú zo situácie. Diskusia na pracovnej pôde bude trochu na hrane výmeny názorov. Vyjdeme z nej s dobrým nápadom na budúce smerovanie práce.

    Vzťah

    Ozdravné odlúčenie. Niekedy je odlúčenie na dobro veci. Nemám na mysli rozchod ale odlúčenie kvôli služobnej ceste alebo povinnostiam jedného z partnerov. Každý tak má príležitosť uvedomiť si ako mu ten druhý chýba a aká je jeho hodnota a rola v živote toho druhého. O to viac si tak užijeme a budeme si vážiť spoločne strávené chvíle po návrate. Pevná pôda pod nohami v súkromí dáva silu vo všetkých ostatných oblastiach života. Preto je také dôležité mať vzťah, ktorý silu dodáva a znamená oporu.

    Zdravie

    Vedomá kontrola nad zdravím. Telo dostáva v tomto období zabrať. Psychické vypätie telo oslabuje. Keď vedome vnímame vplyv nášho životného štýlu na fungovanie vlastného tela, dokážeme včas zareagovať a zdravie posilniť. Choroba je signál, nie definitíva. Je to upozornenie, že niečo treba zmeniť. Psychika a telo sú dve spojené nádoby. Vyhýbajme sa stresu vedome.

    Pre snažilky. Keď sa nedarí, treba sa pýtať. Dostatok informácií je polovica úspechu.

    twinflame
    13. feb 2017    Čítané 35x

    Míľovými krokmi vpred. Tento týždeň je týždňom pohybu dopredu. Energie sa dajú do pohybu a dôjde k dôležitým zmenám. Stagnácia končí, prichádza pohyb a zmena. Nájdeme tie správne riešenia. Chyby na ceste hľadania riešení sú prípustné a prirodzené.

    Práca

    Predzvesťou nastávajúcich zásadných zmien v práci je akýsi neriadený chaos. Naraz sa udeje viacero situácií, ktoré bude potrebné zvládnuť. Výsledok tohto chaotického stavu by však mal vyústiť do pozitívnych zmien. Nová zmluva, nová zákazka.

    Vzťah

    Kto ešte nepochopil, pochopí tento rok. Celý tento rok je výrazným míľnikom na poli vzťahov. Uspokojivý vzťah s partnerom, môžem mať až potom ako dosiahnem stav spokojnosti samej so sebou. Šťastný vzťah s partnerom, môžem mať až potom ako dosiahnem stav vnútorného pokoja a šťastia. Tento bod hľadáme všetci. Čas, kedy sa k nemu dopracujeme je u každého z nás rozdielny. Dôležitá je chuť pracovať na sebe a hľadať rovnovážny stav. Každý jeden vzťah nás učí. Je to lekcia o nás samých. Dochádzka do školy vzťahov je „povinná“.

    Zdravie

    Tento týždeň si dávajme zvýšený pozor na kolená. Možné sú úrazy kolien a pády. V prenesenom zmysle slova to môže znamenať, aby sme si dávali pozor na to aby sme samých seba nezrazili na kolená. Životnú energiu si šetrime a chráňme si ju. Na rozdiel od kalórií z potravy, príjem životodarnej energie by mal byť vyšší ako jej výdaj. Len tak budeme mať dostatok sily všetko zvládnuť.

    twinflame
    30. jan 2017    Čítané 32x

    Hovorme. Jednoduché heslo, vyzývajúce k otvorenej formulácii toho čo a prečo chceme. Energie súčasného obdobia odhaľujú skryté pravdy a pohnútky. Nebojme sa otvorene hovoriť o tom ako a čo cítime a vnímame. Otvorená debata rýchlejšie rieši problematické otázky. Môžeme si tak ušetriť aj roky trápenia a zbytočne vynaloženej energie. Áno, môže to byť až také jednoduché. Nenechajme ego brzdiť rozlet a rozkvet duše.

    Práca

    Riešenia sú na dosah. Ak sme boli súčasťou nejakého sporu, nebodaj priam právneho, tento týždeň prináša rozuzlenia. Splnené priania. Verme, že všetko dopadne v náš prospech. Týždeň dôležitých rozhodnutí. Rozhodnutí, ktoré predurčia našu budúcnosť aj na roky dopredu. Podpis dôležitej zmluvy, dôležitá dohoda.

    Vzťah

    Zahoďme strach a nebojme sa ísť s partnerom do konfrontácie. V duchu hlavných energií tohto týždňa, budeme postavení pred otvorený rozhovor s partnerom. Prečistenie a ujasnenie postojov a názorov. Nemá sa prispôsobovať len jeden partner. Vedieť ustúpiť by sme mali obaja. Otvorený rozhovor skončí zmierom a city by nemali byť zasiahnuté. Na stôl vykladajme len tému, ktorou sme si istí. Energia vzťahu prúdi a víri. Očista je dôležitá.

    Zdravie

    Vedie ma to smerom k žalúdku. Ten si môže tento týždeň pýtať pozornosť. Môže ísť o črevnú virózu ale aj o prejavy žalúdočnej neurózy. Nie nadarmo sa hovorí, že stres si „ukladáme“ do žalúdka.

    twinflame
    23. jan 2017    Čítané 20x

    Hĺbanie a ponorenie sa do vnútra. Tento týždeň so sebou prináša chuť ponoriť sa hlbšie do svojho vnútra a započúvať sa do jeho ticha. Ostaneme v ústraní a dianie okolo seba budeme len tak pozorovať. Čas na aktívne zasiahnutie do situácie ešte príde.

    Práca
    Karta na tento týždeň predpovedá kontakt s cudzinou vo viacerých formách. Môže ísť o cestovanie za hranice alebo využitie cudzej reči pri pracovnom kontakte. Pripravme sa na kratšie pracovné cesty. Niečo nie je tak ako to navonok vyzerá. Ak máme pocit, že veci sa majú inak ako sú navonok prezentované, verme svojej intuícii. Vedie nás správne. Vnútorná viera, že dokážeme vidieť pod povrch nás vedie správnym smerom. 

    Vzťah
    Pozitívne očakávania a pozitívne nastavenie vo vzťahu je založené aj na spoločných plánoch a ich spoločnom uskutočňovaní. Keď s partnerom pracujeme na spoločnom cieli a máme spoločné plány, vzťah je naplnený zmyslom. Rovnako ako pri práci, aj vo vzťahu nás vedie vnútorná viera. Viera v to, že pracujeme na spoločnom cieli. Záber tohto cieľa má zväčša širší obsah. Výchovu detí, vlastný vnútorný rast, naplnenie plánu duše ... Dôležitý je pocit posunu vpred. Dlhodobá stagnácia je znakom vybitej energie vo vzťahu. Chce nám naznačiť aby sme sa posunuli ďalej a pracovali na inej úlohe. 

    Zdravie
    Vedie ma to smerom k srdcu. Srdce je jedným z orgánov, bez ktorého naše telo nedokáže fungovať. Posilňovaniu srdca a jeho funkcii by sme preto mali venovať pozornosť. Trénované srdce vydrží viac. Pohyb v nás rozprúdi energiu a potrénuje srdce. 

    Pripravuje sa príchod novej vlny duší. Načasovanie príchodu duše do našej dimenzie je (aj) otázkou vyššieho zámeru. Preto ak sa počatie nedarí v týchto dňoch, hlavu hore. S príchodom jari sa príchod duší znásobí a možno sa vám zadarí práve vtedy.

    twinflame
    16. jan 2017    Čítané 23x

    Isté kroky vpred. Krok po kroku rastieme a nadobúdame istotu. Tento týždeň máme priestor upevniť svoju pozíciu a odhodlanie. Ak sme doteraz váhali, tento týždeň váhanie premeníme na pomalé ale isté kroky vpred.


    Práca

    Štartovacia čiara. Dostali sme sa na pomyselnú štartovaciu čiaru. Predznamenáva začiatky v profesnom raste i začiatky novej spolupráce. Zanechávame za sebou minulosť a blížime sa k novej energii nabitej prísľubom nových skúseností a zručností. Mnohí zmeníme okruh kolegov.


    Vzťah

    Vzťahové energie sú tento týždeň veľmi silné. Vzťahové štruktúry sa budú preskupovať. Očistná sila vzťahu sa môže prejaviť výbušnosťou a nedorozumeniami. Nahromadená energia sa niekde prejaviť musí. Potláčané energie nás buď vyčerpávajú alebo im dáme voľný priechod. Nebojme sa očisty. Očistný potenciál je na prvý pohľad negatívny, no v konečnom dôsledku pozitívny.


    Zdravie

    Veľmi pekné karty pre zdravie. Príval novej energie, zlepšenie v zdravotnej oblasti. Dobrý týždeň pre doznievanie choroby a vyliečenie. Nezabúdajme na to, že najviac energie dodá strava v ktorej prúdi život (zelenina, ovocie, orechy, voda …)

    twinflame
    9. jan 2017    Čítané 37x

    Čo má prísť to príde. Otázka osudu je veľakrát záhadou. Existuje, neexistuje osud? Každý deň máme v sebe zázračnú silu a moc veci zmeniť. No existujú míľniky, ktorým sa nevyhneme. I keď je cesta kľukatá, často vedie k jednému bodu. Bodu naplnenia nášho poslania. Prichádza obdobie uvedomovania si vlastného poslania a vyšších síl, ktoré nám pomáhajú na ceste naplnenia nášho osudu.

    Práca

    Pracovne sme na začiatku novej cesty. Vynára sa pred nami ako nepopísaný papier a pripravuje nás na doteraz nepoznané obzory. Táto cesta môže byť spojená so zahraničím a cudzími jazykmi. Doba nás učí myslieť za hranice vlastných doteraz poznaných možností a hranice jazykových beriér. Nastupujeme na novú, nepoznanú cestu.

    Vzťah

    Aj tu karta naznačuje nový začiatok. V existujúcich vzťahoch ide o zmenu, ktorá sa dá považovať za nový začiatok v súčasnom vzťahu. U tých, ktorí vzťah ešte nemajú, je to prísľub prichádzajúceho vzťahu. Myslime na to, že vzťah sa v energetickej rovine nadväzuje skôr ako v rovine fyzickej. Venujeme pozornosť svojej intuícii a víziám, ktoré čo-to o novom vzťahu naznačia.

    Zdravie

    Nové výzvy v oblasti zdravia. Menšie doznievanie nedávnej choroby je ešte možné, no obdobie zaťažujúcej choroby je za nami. Opäť sa cítime pri sile a pociťujeme príval novej energie. I keď je počasie nepriaznivé, myslime na pohyb na čerstvom vzduchu. Vyjasní sa myseľ. Jasná myseľ = pevné zdravie.

    Obdobie veľkej túžby po dieťati. S príchodom nového roka a zosilňujú energie túžby po dieťati. Po dieťati zatúžia aj ženy, ktoré si už mysleli, že otázka tehotenstva a materstva je pre nich neaktuálna. Hodnota rodiny a dieťaťa bude hrať tento rok prím.

    twinflame
    19. dec 2016    Čítané 26x

    Neodkladajme dôležité veci na neskôr. S blížiacim sa koncom roka prichádza energia snahy o urovnanie starších dlhov, sporov a nejasností. Môžeme byť postavení pred situácie, ktoré nás majú naviesť na vyriešenie si starších sporov a dlhov, hlavne vo vzťahoch. Venujme pozornosť snom, môžu prísť odkazy, ktoré nám naznačia cestu riešenia a správny smer.

    Práca

    Nový nádych. Pracovne bol rok 2016 pre mnohých turbulentný Často sme sa v práci „strácali“. Prichádzajúci rok je rokom novej pracovnej energie, kedy nám práca pôjde hladšie, bude nám jasnejšie ako sa k pracovným úlohám postaviť a ako ich riešiť. Mnohí prácu zmenia a táto zmena bude podporená „zhora“ - vyššími silami.

    Vzťah

    Rozhodujúce obdobie pre vzťahy. Čas bilancovania a rozhodovania sa, ako ďalej. Karty v tomto období prajú rozumovým rozhodnutiam. Dlho plánované rozhodnutia vo vzťahoch dostávajú v tomto období zelenú. Rok 2017 bude rokom výrazných posunov vo vzťahoch. Prídu vyjasnenia vzájomných vzťahov a zmeny pohľadov na vzťahy ktoré prežívame.

    Zdravie

    Imunita je kľúčom dobrého zdravia. Jej význam bude v ďalšom období stúpať. Imunita je úzko spojená aj so psychikou. Stres imunitu oslabuje. Veselá nálada a smiech imunitu naopak podporia. Chráňme si životnú energiu. I keby to malo byť na úkor vyhýbania sa ľuďom ktorí nám ju odoberajú.

    Týždeň prekvapivých počatí.

    twinflame
    12. dec 2016    Čítané 31x

    Niektoré časti skladačky zvanej život sú na ceste duše zahmlievané. Nevidíme za roh, vývoj nasledujúcich udalostí je nejasný. Napriek tomu všetky časti skladačky do seba časom zapadnú. Toto je týždeň v ktorom môžeme mať v hlave mnoho otáznikov. Nie je jasné prečo sa deje to čo sa deje. V pozadí ale plynie veľmi jasný plán. Plán našej duše.

    Práca

    Pocit, že ďalej nevládzeme alebo je toho na nás veľa je varovným signálom. Niečo tu nie je v poriadku, niečo drhne. Tam kde je všetko tak ako má byť, veci ladia. V práci potom plynieme voľne a slobodne. Venujme pozornosť signálom, ktoré nám podvedomie podsúva. Mám pocit, že ďalej v práci nevládzem? Prečo je to tak? Stanovila som si pracovné hranice? Skutočne musím pracovať toľko koľko pracujem? Plním úlohy s radosťou alebo len preto, že musím? Záverom roka sa budú podobné bilančné otázky priam ponúkať. Mnohí hodia výhybku a rozhodnú sa pre celkom iný, možno až prekvapivý smer. Zlomové energie roka 2017 dávajú o sebe tušiť už teraz.

    Vzťah

    Karty naznačujú, že prichádza obdobie nových výziev vo vzťahu. Obdobie, kedy bude sila a pevnosť vzťahov preverená. Vzťah je škola v ktorej sa denno-denne učíme. Ak vzťah takto vnímame, posúvame sa v pred. Partner je vždy náš učiteľ a zároveň žiak. Platí to i opačne. Stretnutie dvoch duší v jednom priestore a čase nikdy nie je náhodné. Zmyslom vzťahu je vzájomný rast. Platí to pre vzťahy partnerské, rodinné i kamarátske. Nečakané situácie, ku ktorým sa bude treba nejako postaviť.

    Zdravie

    Potláčaný hnev i akákoľvek iná potlačená negatívna emócia si potrebuje nájsť svoju cestu von z tela. V opačnom prípade sa v nás uloží ako stopa negatívnej energie. Jej prípadná kumulácia môže mať na zdravie nedozierne následky. Ventilujme svoje pocity a emócie, robíme tým veľa pre vlastné zdravie. Prechádzka v prírode je jeden z najlepších ventilov a zdrojov pozitívnej energie prírody. Vyčistí hlavu a dodá energiu. K starostlivosti o zdravie patrí aj emočný ventil.

    twinflame
    5. dec 2016    Čítané 51x

    Začiatok zmien. S príchodom konca roka pocítime energie začínajúcich zmien. Životy mnohých z nás sa v priebehu roka 2017 podstatne zmenia a prísľub energie zmeny sa začína už v tomto období. Budeme skúšaní, či dokážeme byť a zotrvať vo svojom strede. Rok 2017 bude o hľadaní equilibria – rovnovážneho stavu v ktorom sa odhalí naša podstata, jadro nášho Ja.

    Práca

    Pracovne sa pripravujeme na zmeny v duchu energií nadchádzajúceho obdobia. V nasledujúcom roku sa mnohým z nás podarí nájsť práca snov, práca v ktorej sa nájdeme. Celý tento rok sme boli posúvaní k hľadaniu toho po čom naše srdce piští v oblasti práce a sebarealizácie. Začína sa obdobie ukončenia hľadania a príprav na zhmotnenie pracovných snov a túžob.

    Vzťahy

    Uvedomenie si, že partner je odrazom našich túžob a presvedčení. Zamýšľame sa nad tým, nakoľko náš partner odráža to v čo vo vzťahoch veríme. Nejde o to čo hovoríme, ale o to ako sme nastavení vnútorne, čomu v hĺbke duše veríme. Každý partner je v danom momente pre nás ten pravý, odráža totiž to čím v danom momente a období sme. Máme pocit, že nám partner už nevyhovuje? Nie sme na rovnakej dĺžke? Znamená to, že sa minimálne jeden z nás posunul na inú vlnovú dĺžku. Kto už našiel vlastný rovnovážny stav, našiel vo svojom partnerovi rovnovážny proťajšok. Kto svoj bod 0 (rovnovážny stav) ešte hľadá, rovnovážny proťajšok ho ešte len niekde čaká.

    Zdravie

    Ťažké skúšky v oblasti zdravia ktorými v tomto období mnohí prechádzajú, nás vedú k tušeniu, že niečo je niekde zle. Zatiaľ však nevieme kde presne. Živnou pôdou pre choroby je hlavne negatívna energia v akejkoľvek forme. Začína sa to myšlienkou. Strážme si myšlienky o sebe samých aj o iných. Energia je vzácna, kumulujme si ju v sebe a vyhýbajme sa všetkému čo nás o životodarný prúd energie oberá.

    twinflame
    29. nov 2016    Čítané 26x

    Vidíme niečo padať. Tento týždeň padajú základy starých štruktúr energií a preskupujú sa do nových štruktúr. Staré a zaužívané spôsoby fungovania prestávajú dávať zmysel. Mnohí z nás tento týždeň zažijú zlomy a otrasy základov svojho fungovania. Avšak žiaden strach. Preskupovanie starých štruktúr do nových v sebe nesie prísľub zmeny. Zmeny pohľadov na svet, zmeny vo vnímaní, zmeny energií pôsobiacich na naše životy. 

    Práca

    Pracovná atmosféra bude v duchu vyššie spomínaných energií tohto týždňa. Môžeme očakávať zmeny v pracovnej oblasti. Stojíme pred novými úlohami a skrz ich zvládanie vnútorne zrejeme a rastieme. Očakávajme novinky. 

    Vzťahy

    Každý vzťah je príležitosťou na rast. Vo vzťahu sa učíme najviac o sebe samej. Nech vzťah trvá akokoľvek dlho, vždy v sebe nesie akýsi odkaz. Zmysel toho odkazu nám môže dôjsť hneď, no i po dlhšom čase. Každý človek s ktorým prídeme do interakcie, nás niečomu učí. Berme vzťahy ako príležitosti na rast. Energia zmeny sa premieta aj do vzťahov. Môžu prísť nečakané rozchody, no i potvrdenia vzťahov cez plány k vážnejším krokom. 

    Zdravie

    Vnímajme signály svojho tela. Telo je múdry mechanizmus a včas nás upozorňuje na to, že niečo nefunguje. 

    Deti počaté tento týždeň v sebe ponesú potenciál zmien ovplyvňujúcich životy mnohých iných. Budú to deti s výnimočnými schopnosťami v duchu energie tohotýždňových zmien.

    twinflame
    4. okt 2016    Čítané 34x

    Žijeme týždeň rastu. Všetko plynie a je vo vývoji i keď sa nám to tak na prvý pohľad javiť nemusí. Tento týždeň nastanú výrazné posuny v našich životoch. Zmena bude manifestovaná buď navonok, viditeľnými zmenami alebo zmenami prebiehajúcimi v našom vnútri. Život plynie ako rieka a jeho energia v tejto dimenzii neutícha pokiaľ dýchame a naše srdce bije. 

    Práca
    Naložili sme si toho na plecia viac ako dosť? Zvládneme to? Nepodlomia sa nám pod ťarchou práce a povinností kolená? To sú otázky, ktoré v oblasti práce tento týždeň budú aktuálne. Delegovať časť pracovných povinností na kolegov alebo podriadených je v poriadku. Nemusíme všetko zvládať sami. S dôverou sa obráťme so žiadosťou o pomoc na svoje okolie. V tíme ide práca ľahšie. 

    Vzťah
    To, čo nás robí šťastnými sú dobré vzťahy. My ženy budeme mať tento týždeň tendenciu stiahnuť sa do seba a dať samej sebe trochu priestoru na oddych a rozjímanie. Partner môže mať v očiach otázniky, no byť len tak sama so sebou, je očisťujúce. Žena vysielajúca lásku je ako magnet, nie len pre muža ale i pre deti. „Myslime“ srdcom. 

    Zdravie
    Mnoho ľudí v tomto období prechádza ťažšími zdravotnými výzvami. Vnútorný hnev (na seba, na iných, na systém …) je jednou z najťažších emócií, ktoré by sme sa mali naučiť zvládať a dať zo seba von aby sa v nás neukladal ako jed spôsobujúci zdravotné ťažkosti. Keď sa prechádzame po obchode s potravinami, všímajme si koľko z ponúkaných potravín je „živých“ - prúdi v nich život, voda, energia. Vyberajme si práve tieto. Strava v ktorej pulzuje život je správna voľba. O ostatné sa naše telo postará.

    twinflame
    21. jún 2016    Čítané 50x

    Všeobecné tendencie - sebaprijatie. Všetko okolo nás je naše vlastné zrkadlo. Partner, dieťa, rodičia, priatelia ... to, čo vidíme v inom je odrazom, odleskom niečoho v nás samých. Najdôležitejší vzťah je vzťah so sebou samým. Od tohto vzťahu sa totiž odvíja všetko ostatné. Nastavené zrkadlo niekedy nie je príjemné, no môžeme sa tomuto pohľadu vyhýbať? Sebaprijatím a sebapoznaním sa dokážeme posunúť do celkom iného uhla pohľadu na seba aj všetko navôkol. 

    Práca

    Veľké veci sa skladajú z maličkostí. Aj malý detail, ktorému venujeme pozornosť môže priniesť veľké zmeny. Aj malý krok môže znamenať veľký skok vpred. V práci tento týždeň venujme pozornosť detailom a maličkostiam. V nich tkvie potenciál na veľké zmeny. Urobme odvážny, hoci aj malý krok a zmeňme veci v práci. 

    Vzťah

    Prekvapení vo vzťahoch bude tento týždeň viac ako dosť. Mnohí sa dostávajú do inej úrovne vnímania vzťahov. Posun vo vnímaní jedného z partnerov otvára dvere k posunu vnímania druhého partnera. Sme vo vzájomnej interakcii a spoločne rastieme. Kruh sa uzatvára, keď sa potenciál na vzájomný rast naplní. Muž má byť mužom a žena ženou. Výmena rolí je divadlo ega. 

    Zdravie

    Nečakané reakcie tela. Môžu nás prekvapiť nečakané vyrážky alebo iné vonkajšie prejavy, ktoré sme doteraz nemali. Týmto signálom je dobré venovať pozornosť a hľadať príčiny.

    Zaujímaš sa o témy Medzi nebom a zemou? Pridaj sa k nám! https://www.modrykonik.sk/group/2096/