Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Môžem ísť na pichnutie pier kyselinou hyalurónovou dva týždne po rhinoplastike?

Zodpovedané
10. júl 2021

Dobrý deň,

pred dvomi týždňami som absolvovala rhinoplastiku. Sadru mám už dolu.

Môžem teraz ísť na pichnutie pier kyselinou hyalurónovou?

Je potrebný odstup medzi zákrokmi?

Ďakujem

Dobrý deň,

pery sú ovplyvnené opuchom nosa po operácii nosa o to viac, že gravitačne opuch klesá nadol a po operácii nosa aj viac ako 3 mesiace býva horná pera opuchnutá.

Nemusí to byť aj Váš prípad, ale môže to výraznejšie ovplyvniť vzhľad pery aj po aplikácii kyseliny hyalurónovej, ktorá je sama sebe zdrojom opuchu lebo "nasáva tekutinu".

Platí to aj naopak, keď je kyselina aplikovaná do pery pred operáciou nosa.

Ak už výraznejší opuch hornej pery nebudete pozorovať, tak 3 mesiace by mohla byť dostatočná doba.