Používame cookies. Viac informácií tu. OK

Dobrý deň,

ak chce urológ potvrdiť prítomnosť ureaplazmy u Vás, tak ster by sa mal zobrať teraz.

Ak by sa bral po liečbe, tak bude pravdepodobne negatívny, keďže liečba je zameraná na ureaplazmy.

Ide teda o potvrdenie diagńozy, ak by sa ster bral teraz na začiatku antibiotickej liečby.


Pekný zvyšok dňa želám.
MUDr. Milada Madleňáková