Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    1978martina
    7. nov 2019    Čítané 201x

    Persil Discs 4v1

    vase-skusenosti-s-gelovymi-kapsulami-persil

    Ďakujem za možnosť otestovať Persil Discs 4v1 kapsule na pranie.Máme ich prvý krát,pravdu povediac,od zakúpenia ma odrádzala hlavne cena.Prala som aj biele a aj farebné.Pekne vyprali,okrem mastného fľaku od oleja zo zástere.Páči sa mi vôňa a keď som dala prádlo do sušičky,vôbec som nedávala vôňavé vreckovky,že čo to urobí a voňalo pekne,ako keby som dala aviváž.Ďalšie plus je,že sa kapsula nezachytila medzi bubnom a dvierkami a pekne sa rozpustila. Páči sa aj to,že je tam detská poistka pred nechceným vysypaním z boxu a aj voňavá   etiketa,ktorú som si prilepila z vnútra na odpadkový kôš.Chválim aj to,že boxy sú recyklovateľné.Len jedno sa mi nepáči,že za takú cenu je v boxe málo kapsúl.                                                                                                                                                             

    1978martina
    8. dec 2017    Čítané 128x

    NUANCE - krása z Francúzska

    #test_nuance3

    Ďakujem Modrému koníkovi za príležitosť vyskúšať niektoré z produktov francúzskej kozmetiky NUANCE.

    Micelárna voda
    Praktické balenie s pumpičkou, čo oceňujem, nadávkujem si koľko chcem a hlavne to nestrieka všade okolo. Má nevtieravú, príjemnú vôňu, to je plus. Hlavné je, že neštípe v očiach, bude to asi tým, že obsahuje prírodné zložky. Dokonale mi dočistila pleť, netreba ju zmývať. Dala som si už len krém a hotovo. Odporúčam.

    Zlatá maska
    Ako prvé, čo ma zaujalo, je balenie.Veď ako sa hovorí, prvé jedia oči. 2v1, super obal a aj produkt. Má príjemnú vôňu, čo na maskách mám rada. Nezabudli pribaliť ani špachtličku na nenášanie, hygiena na prvom mieste. Nanáša sa na vyčistenú a suchú pleť v tenkej vrstve ako krém. Ja som si ju nechala 15 minút. Potom opláchnuť teplou vodou. Pleť som mala hladšiu, jemnejšiu na dotyk.Toto sa mi pozdáva, táto maska je skvelá, dokonca aj na mojej zmiešanej pleti som mala pocit dobrej hydratácie. Odporúčam všetkými desiatimi.  

    Záverečné zhodnotenie:

    Plusy:

    micelárka-nedráždi pokožku,neštípe v očiach,príjemná vôňa,dokonale vyčistí

    maska-hydrácia,jemnejšia a na dotyk hladšia pokožka

    Mínusy: žiadne

    Pripomienka: chýbal mi ešte nejaký krém