1mimka18
29. apr 2022
115 

Testovanie Dm

Bola som vybraná na testovanie produktov dmBio, čo ma veľmi potešilo. Bolo tam viacero Bio produktov, tak to skúsim zhrnúť.

Pomarančový džús 100% bio

Džús bol super. Sme milovníci pomarančových, čiže nám ulahodil. Síce je trocha sladší, ako sme zvyknutí, ale to až tak nevadí, ak ho nevypijete celý na posedenie. Zloženie aj vôňu má super.

Bio vege nátierka

Nátierka bola trošku kyslejšia, ale nám to nevadilo. Bola chuťovo inak super. Zdravá pochúťka na čerstvom chlebíku je úžasná. Určite skúsim aj iné varianty nátierky, no cenu má vyššiu na tak malé balenie.

Kokosovo-čokoládový bio krém

No, musím sa priznať, že ten nám nechutil. Bol mastný, sladký a chuť mal po kokosovom oleji s kakaom. Nám neulahodil. Cenu má dosť vysokú, čakali sme viac od neho.

Lieskovo-orieškový krém

No tak táto „nutela" 😀 bola super. Síce dosť sladká - asi viac jak klasická podľa mňa, no chuťovo nebola až taká zlá. Chuť je výrazne oriešková. Na chlebík či palacinky super, ľahko sa roztiera.

Bio tyčinka

Tyčinka chutila priateľovi, mne nie, keďže nemám rada med a ten tam chuťovo dosť preráža. Mám rada túto, ale druhý variant - tú ovocnú, tá je úplne super. Kto má rád med, ulahodí mu aj táto.

Agátový med

Med som skúšala do koláča, tam bol super, ale čistý na chlebíku či vianočke bol strašne sladký. Viac ako klasický med podľa mňa. Vonia úžasne, ale je strašne presladený.

Bio kečup

Tak tento kečup nám chutil najviac. Chuť plná paradajok, hustý, chutný. Nechutil umelo. Bolo vidno, že je v bio kvalite, z kvalitných surovín. Tento určite budem kupovať.

Raňajkova kaša Bio

Kaša je super rozrobená v mlieku s veľa ovocím. Ideálne a zdravé raňajky plné vitamínov. Rýchla a jednoduchá príprava a zdravé raňajky na svete. Poliať kvalitnou čoko a je to ideál.

Mandľový nápoj

Nápoj bol hustý. Nám dosť pripomínal sójový, asi preto nám ani nechutil. Ale puding z neho bol super. Mal jemnú takú inú chuť, ako sme zvyknutí. Čisté by sme to nevypili.

Čoko puding Bio

No, pudingu nie je čo vyčítať. Chutil ako klasický čoko puding, len bol kus viac kakaový, chuťovo bol super. Tento určite budeme kupovať má super zloženie a chuť je tiež dobrá

Celkovo hodnotenie produktov bolo super. Som rada, že som dostala možnosť vyskúšať niečo nové, zdravšie. Určite niektorým produktom ostanem verná. Bola to super skúsenosť.

#test_dm37 #recenzia 

#recenzia_dmbio

Začni písať komentár...

Odošli