Dobrý tip👍Ale lepšie asi do zapekacej misy. Ani nevytečie,ani pec neznečistí. 😘
@andyxx
@katkagamka mne sa uz stalo ,par krat ze potieklo ,,hlavne pri kacke a este pri jednom maso ,,male janske sklo a vela masa 🙂
a inak co sa tyka aj papiera na pecenia je rozdiel paier a paier , manzel mi doniesol taky super kvalitny ,na silvestra som robila pizzu a marlenku , prvu pizzu som upiekla na tom dobrom papieri druhu a marlenku sa dala na obycajny s obchodu ....prva pizza mnam a z druhej sme nemohli dat dole papier ....prilepil sa mi na cesto 🙂)))))))))))))
@katkagamka pouzivam uz len ten papier co mi muz doniesol je super , suche kolace mozem aj celu davku na nom upiect.....marlenku vyvylakam na papieri a rovno tak aj peciem a krasne to ide dole .....tym som len chcela napisat ze aj papier a papier je rozdiel 🙂))
ale dakujem za radu , kupila som v lidlu taku podluzku ale nejak som sa snou neskamaratila aby som na nej piekla , neviem ci mi nepasuje na plech , ppaier mam vo velkej rolke a odstrihujem ako potrebujem 🙂)))krasny dnik
@katkagamka tak tak nejak 🙂))))))))))))
Mirka toto nemáme vyskúšané, ale budem si pamätať 🙂
Nemam vyskusame,ale skusim, skor zvyknem pouzivat sacky na pečenie a krasne aj so stavou zostava na plechu
skusim pri nejakych extra stavnatych kolacoch, dakujem 🙂
zatial som to nepotrebovala, ale tiez je napriklad dobre davat nejaku foliu / alobal pod rost na ktorom grilujeme (ak nepouzivame priamo nejaku grilovaciu alobalovu misku), aby sa tuk, ktory spadne do uhlikov, nevracal ku grilovanym potravinam v podobe vyparov, co je skodlive.
No mne sa veru toto este nestalo, ze by mi potieklo... Zle z jednoducheho dovodu, mam taky velky pekac, ze ho aj tak musim davat na kriz 🙂 a je uzasny, fakt ze sa donho oplatilo investovat vacsiu sumu... Lebo po mojej sksenosti s dvomi janskymi misami, ktore mi pocas pecenia praskli... No dovidenia, hlavne ked som piekla maso na kapuste... Si to vies predstavit.. Kapusta a sklo vsade, skoro ma slak trafil... To by ani alobal nepomohol 😀
Akurat v nedelu som piekla maso v jenskej mise...naolnene az po okraj...samozrejme pretekalo..tak som pod to supla plech. A jasne ze som po upecenimusela plech drhnut. Hihi tato rada mala prist minuly tyzden 😉 nabuduce urcite s alobalom..ten len potom vyhodim 😀 dakujem za radu
Dakujem za radu 😉
@andyxx, @katkagamka, @jankamin, @janellina, @tunzal, @zuzkat1, @retiazka, @jesi25, @wampik, @martina_durikova, @bundle, @janula7250, @lucineckalu, @lil38, @mirmi, @nathalis, @luciana896, @jaanik, @puskaruka, @mirus1311, @lucinda7, @peha81, @fra, @maminocka87, @katy1111 kocky srdiecka su uz pri vas a ja dakujem za vase tipy a nazory ,vzdy si rada precitam aj vase tipy,kazdy sa vzdy ucime🙂 v pondelok sme tu znova 🙂
Tak toto som mala čítať 4 dní dozadu,nemusela by som potom 2 hodiny čistiť rúru zo šťavy s mesa 😀 ale aspoň budem vedieť 🙂
@sisagrellova tak uz vies .🙂 ale dam ti super tip na cistenie rury ,,ja inak uz necistim a je ako nova🙂 na fotke je moja rura po vycisteni !! moje foto aby si pochopila ze to fakt ide https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/ti...
@andyxx, @katkagamka @jankamin, @janellina, @tunzal, @zuzkat1, @retiazka, @jesi25, @wampik, @martina_durikova, @bundle, @janula7250, @lucineckalu, @lil38, @mirmi, @nathalis, @luciana896, @jaanik, @puskaruka, @mirus1311, @lucinda7, @peha81, @fra, @maminocka87, @katy1111
kocky ak niekto premeskal davam znovu do povedomia moja ,fotka ,moja rura ata ma co to za sebou https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/ti...
trix nahadzovat jednu spravu to len ja mozem 😀

Tak toto som este neskusala ale ani sa mi to este asi nestalo 🙂 na tortu mam taky speci plech ktory ma po okrajoch priestor na zachytenie stavy ak by nejaka vytiekla 😉