icon
1 / 1
avatar

Tento tip poznám v spojení s tým, že čokoláda bude krásna lesklá 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Poznam tento tip a vrelo ho odporucam 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Mne sa ešte nestalo aby sa zrazila, ale ďakujem, ak sa tak stane budem vedieť ... Krásny deň prajem 😉

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Tento typ je osvedčený

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ano uz sa to aj mne stalo,pomaha to

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ja vzdy do hnedej cokolady pridavam aj olej, aj cast masla.. 😊 a samozrejme kvalitna cokolada je zaklad

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Pri rozpustani cokolady musim dat vzdy viac, lebo vela zmizne kostovanim😉

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@ask 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Vedela 🙂 ako cukrarka to predsa musím vediet 😊ale este nikdy sa mi to nestalo. 😁

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@kuratkokatka tiez tak robim ,,vzdy davam torsku cery

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@1mimka18 si sikovna ,tiez som niekedy davno chcela byt cukrarka ,nezobrali ma🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@liveka ano, aj pre to je dobre spojenie🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

@1mirka1 nie? To preco? 🙂 ja mam odbor cukrar/kuchar 😁 ale aj ked rada varim aj peciem neviem si predstaviť kazdy den varit v praci aj doma 😂😂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@1mimka18 vtedy sa na tu skolu hlasilo vela dievcat a kto nemal znamost ,nemal moznost🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ja som myslela ze sa dáva olej alebo tuk aby bola leskla a vlacna. Zraziť sa mi este nezrazila

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Poznam, robim to tak 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Poznam, ja davam maslo alebo Heru... Nabuduce skzsim s olejom 😉👍

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ďakujem za tip. Toto by ma ani nenapadlo 🙂 Tiež som si myslela, že sa to robí, aby čokoláda bola lesklá 😀

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

nabuduce skúsim, este sa mi nezrazila..vdaka za radu 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Aj ja vzdy pridavam stuzeny tuk

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

... dobré vedieť... tiež poleve len kombi čoko a cera... naučila ma to tak suseda

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Este sami to sice nestalo,ze by sa mi zrazila,ale urcite vyskusam,keby nahodou🙂ale pocula som,ze niekto uz hned pri rozpustani cokolady dava rastlinny tuk.

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ja davam tuk aby bola leskla 😉

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@jesi25 ano ja tak davam vzdy ,,a len ceru ,,nic ine sa mi tak neosvedcilo

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

ja dávam vždy aj kvapku oleja, potom sa aj krásne leskne :o)

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Tiez to tak robim 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

ja pridávam maslo...inak sa mi raz zrazila čokoláda a nevedela som prečo 😀 som si myslela, že zato že to nebola čokoláda na varenie...no a tak som ju potom vyhodila 😝

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ja davam vždy k čokolade ceru,no zatial sa mi nezrazila ale tento grif poznam 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Nepoznala som ho, ale uz si znacim 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

klop klop klop 🙂 ešte sa mi to našťastie nestalo...ja pridávam do čokolády maslo...a mám už svoj osvedčený pomer a najlepšiu čokoládovú polevu mám keď použijem rajo maslo

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Mnam mnam ake chutky...🙂 ....cokolada🙂 .....ano poznam to aj s olejom aj s maslom🙂 ....aj s cerou🙂 🙂 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

dakujem za tip.ti je novinka pre mna lebo ani raz sa mi to nestalo🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

pravidelne to takto robím 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

uz som to robila a je to ok

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Juuuj, veru j epre mna uzitocna, len skoda, ze mi to nenapadlo na vianoce 😀 Nabuduce urcite vyuzijem, dakujem 😉

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Už som mala možnosť to vyskúšať a naozaj funguje, čokoláda je krásne lesklá 😉

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

tiež pridávam,ale skôr kvoli lesku🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

ešte sa mi nestalo, ale keby dačo ďakujem za tip 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ďakujeme Mne sa stalo a primiešala som mlieko No nepomohlo 😂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

nevedela som ale vždy ohrievam pomaly takže sa mi to ešte nestalo.zas som o niečo múdrejšia

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

ja nedavam pri rozpustani nic.. treba vediet cokoladu temperovat. cize najprv dat iste mnozstvo zohriat na urcity stupen podla druhu cokolady, potom postupne stiahnut na slabsi plamen, pridat zvysok cokolady., znova ju dat do tej prvej teploty.. a nepridavat ziadne oleje a rastinne tuky a neviem co.. správna teplota pri topeni alebo temperovani cokolady dodá lesk.. nemusi sa tam navyse nic pridavat 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Dobre vediet, som netusila ze je to take easy.

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Raz sa mi stalo, ze sa zrazila, len vtedy som nevedela ako na to.odvtedy si na to davam pozor a ak by sa zrazila pouzijem tvoju radu.dakujem za tip 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Super tip. Nevedela som ze sa moze coko zrazit.

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ja davam maslo do coko aby bola mnamkova a leskla ☺

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

toto nepoznam ani moja mamina haha musim jej povedat...ked sme boli malí tak sa jej takto cokolada zrazila dala ju nam detom nech ju spapame a ona robila dalsiu 🙂 🙂 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Ďakujem za tip

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

Uhm, sa mi to už stalo :-/ a pridala som olej a okrem toho, že som ju "zachránila" , tak bola aj pekná lesklá 🙂 Pekný deň prajem a ďakujem za pripomenutie užitočnej rady 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

ja dávam k čokoláde Heru a "brizgnem" aj trocha oleja 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

tak ja pridavam tuk 🙂

Odpovedz
17. jún 2015
avatar

málokedy sa mi to stane, čokoladu nerobím často... ale moja mama ju vždy miešala s maslom

Odpovedz
17. jún 2015
avatar
1mirka1
autor

@liveka, @janellina, @jankaks, @katarina247, @miliz, @kuratkokatka, @ask, @1mimka18, @micika, @bambi29, @siskatan, @erikaah, @jaanik, @jamocka4, @zuzanapd, @jesi25, @radkatalajkova, @zelka13, @kukujka, @lenadka, @katy1111, @el_memento, @s_i_s_a, @sendy182, @dankaa78, @carmen238, @tamarik82, @luciana896, @papalinka7, @lucinda7, @janina81, @lubica69, @mary75, @linduska86, @raa2, @janulienka77, @wampik, @spula22, @arwent, @puskaruka, @riava01, @myrca_m, @kibuk, @fra
Krasne ráno dámy🙂
ako som vyššie spomenula ja používam tuk ,ceru ,mám s ňou veľmi dobré skúsenosti .
Ale 🙂 ak chcete mať polevu ktorá sa vám bude dať pekne krájať a nebude pukať určite vyskúšajte 140 ml šľahačky a 100 g čokolády ,,,to je poleva na priemer torty 23cm ak chcete viac ,klľudne dávku dvojnásobte ,budete veľmi spokojné🙂
polevu si pripravíme tak, že nad parou v šľahačke rozpustíme čokoládu ale nemusí byť ani nad parou ak budete pri nej stáť a miešať ,teplú stiahnite a nechajte polo vychladnúť ,,,a máte super polevu ,ktorá sa nebude ri krájaní lámať .
Dneska vám ponúknem jeden tip s jablkom ,stačí mať doma jedno jablko ,gumičku a nôž🙂
ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

@1mirka1 dakujem za♥ za recept na polevu😉

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

@1mirka1 dakujem 🙂

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

Dakujeeem🙂.......teším sa na tip s jablkom 😉
@1mirka1

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

Ďakujem🙂

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

dakujem

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

@1mirka1 ano, ja robim najradsej so slahackou 🙂 a dakujem

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

@1mirka1 ďakujem Mirka...hneď je ránko krajšie 🙂

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

Ďakujem Mirka 🙂 želám krásne ránko 😉

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

dakujem😉

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

m za srdiecko a za skvely tip

Odpovedz
18. jún 2015
avatar

ďakujeeeeeeeeeeeem 🙂

Odpovedz
18. jún 2015