Tento typ je osvedčený
Ja vzdy do hnedej cokolady pridavam aj olej, aj cast masla.. 😊 a samozrejme kvalitna cokolada je zaklad
@kuratkokatka tiez tak robim ,,vzdy davam torsku cery
Ja davam tuk aby bola leskla 😉
Nepoznala som ho, ale uz si znacim 🙂
Juuuj, veru j epre mna uzitocna, len skoda, ze mi to nenapadlo na vianoce 😀 Nabuduce urcite vyuzijem, dakujem 😉
Už som mala možnosť to vyskúšať a naozaj funguje, čokoláda je krásne lesklá 😉
ja nedavam pri rozpustani nic.. treba vediet cokoladu temperovat. cize najprv dat iste mnozstvo zohriat na urcity stupen podla druhu cokolady, potom postupne stiahnut na slabsi plamen, pridat zvysok cokolady., znova ju dat do tej prvej teploty.. a nepridavat ziadne oleje a rastinne tuky a neviem co.. správna teplota pri topeni alebo temperovani cokolady dodá lesk.. nemusi sa tam navyse nic pridavat 🙂
Raz sa mi stalo, ze sa zrazila, len vtedy som nevedela ako na to.odvtedy si na to davam pozor a ak by sa zrazila pouzijem tvoju radu.dakujem za tip 🙂
@liveka, @janellina, @jankaks, @katarina247, @miliz, @kuratkokatka, @ask, @1mimka18, @micika, @bambi29, @siskatan, @erikaah, @jaanik, @jamocka4, @zuzanapd, @jesi25, @radkatalajkova, @zelka13, @kukujka, @lenadka, @katy1111, @el_memento, @s_i_s_a, @sendy182, @dankaa78, @carmen238, @tamarik82, @luciana896, @papalinka7, @lucinda7, @janina81, @lubica69, @mary75, @linduska86, @raa2, @janulienka77, @wampik, @spula22, @arwent, @puskaruka, @riava01, @myrca_m, @kibuk, @fra
Krasne ráno dámy🙂
ako som vyššie spomenula ja používam tuk ,ceru ,mám s ňou veľmi dobré skúsenosti .
Ale 🙂 ak chcete mať polevu ktorá sa vám bude dať pekne krájať a nebude pukať určite vyskúšajte 140 ml šľahačky a 100 g čokolády ,,,to je poleva na priemer torty 23cm ak chcete viac ,klľudne dávku dvojnásobte ,budete veľmi spokojné🙂
polevu si pripravíme tak, že nad parou v šľahačke rozpustíme čokoládu ale nemusí byť ani nad parou ak budete pri nej stáť a miešať ,teplú stiahnite a nechajte polo vychladnúť ,,,a máte super polevu ,ktorá sa nebude ri krájaní lámať .
Dneska vám ponúknem jeden tip s jablkom ,stačí mať doma jedno jablko ,gumičku a nôž🙂
ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂

Tento tip poznám v spojení s tým, že čokoláda bude krásna lesklá 🙂