Prekrásna farba...tesim sa aj na ostatné ak budú
Krasny je👍🏼 Musím ho mať!!!😄
Nevydržídlhsie ako 48hod
@veronicka88 mne ani tolko nevydržal 😂😂 uz som ho osuchala ale ak zena robi bežne práce doma a máča ruky tak ošúcha kazdy jeden 😉😊
@stanislavao veru najlepsie nelakovat clovek ma pokoj ale mam rada upravene a nalakovane nechty hlavne v práci ked som bola ale aj pri malej aspon ten lak dam 😊
@tatianasevcikova posnažím sa odfotiť 😉😊
@acernas osucha ale aspoň o menej vidno;)na takýchto tmavých je to len o nervy...používam vetlucke alebo flitrivane tam to nie je také viditeľné a používam miss športy všetky j drahšie vydržia rovnako:D
Treba dať podklad pod lak, namaľovať a na to vek lak priesvitné a lak vydrží aj 5 dni...
Co sa tyka odtienov mne viac vyhovovali tie starsie...je fakt ze nevydrzi pekne nalakovany viac ako jeden den... Takze ja tiez radsej nelakujem, pretoze neznasam pohlad na odlupeny lak na nectoch
@babyfrog oskusane, she nevydrzi...ani gel lak ani lak...
Ja ich používam, akurát dám na farebný lak ešte vrchný lak a vydržia aspoň tri dni 🙂 som na materskej, čiže vo vode sa máčam v kuse 🙂
Mne sa tiež po 2 dňoch začne lak šupať.Kupovala som si za 30€ laky a teraz sama nad sebou krutim hlavou aka som bola hlupa...opi,chanel,dior she ci essence vsetko na jedno kopyto...💅🏽a to som davala aj vrchne priesvitne
Presne sa pridávam do klubu s tým že ako píšeš že sa ti zošúcha za rvnaký čas aj cenu...skúšala som hocijaké, aj lepšie značky a všetky na jedno kopyto. Už som si myslela že mám nejaké vadné nechty ja 😀 ale ako čítam nie som sama 🙂
Teraz som objednaná na manikúru a idem skúsiť len gel na svoje kedže som skôr za prirodzený vzhľad, či to je fakt také super ako čítam,a či tak vydržia :D
p.s. tá farba je úžasná! 🙂
@l3yla ja som mala uz aj gel a ani ten mi nevydrzal viac, ako 3 dni.
Waw krasa👏
@veronicka88 tu práveže v tmavých lakoch som nasla výhodu toho ze aj ked sa osuchne tak dotriem a nevidno a sluzi dalej zatiaľ co s bledymi a trblietavymi sa ti to nepodarí a musis odlakovat 😉😊
@stanislavao podla mna gel škodí tomu nechtu a vyzera to pekne max tyzden potom začne vyrastať a to sa Mne vobec nepáči 🙈🙈🙈
@l3yla
Tá farba je krásna, presne taký hľadám k svojím šatám na svadbu a práve som ho našla ešte pred návštevou drogerky, takže pre mňa super typ ;)
@stanislavao to si ma teda nepotešila 😢
@acernas Urcite,ze skodi 🙂 Len tym ze mne fakt ziadny lak nevydrzi dlho, a ja si fakt zakladam na vzhlade nechtov,celkovo ruk,tak kazdy druhy/treti den po veceroch lakujem nechty, a odlakovac taktiez nici nechty,takze v podstate 1:1. 😀 A zase taky extremista som neni aby som to nechala odrastat,to sa ani mne moc nepaci,takze sklbim prijemne z uzitocnym a raz za tyzden si pojdem oddychnut na manikuru. 😀
Kazdopadne dakujem za typ, urcite vyskusam! ta farba je fakt uzasnaaa 🙂
Pekny dnik 😘
Krásna farba 🙂
ja som si kupila tychto novych vyse 10, odkedy su v predaji. a fakt chvalim. konzistencia, stetcek, pohodlie lakovania.
a aky lak vydrzal, treba si najst aj vhodny podkladovy lak a vrchny lak. samotny farebny nevydrzi ani mne viac ako par hodin. co sa mi ako podklad osvedcil, je evelin 8v1 a vrchny essence s gelovym efektom 🙂
Ja skusam tiez 🙂 farba je krasna Silvinka + ja som to vyskusala aj v spojeni s bazou a nadlakom s gelovym efektom tak som zvedava kolko vydrzi 🙂 dakujem za tip @acernas
Ja som mala moznost vcera vyskusat tie nove perletove nevydrzia viac ako den :( a pre mna minus, ze ide tak tazko dole, ze az....inak farba krasna 🙂
@veronicka88 tak neviem...mne sa najviac osvedčili laky od Catrice, Rimmel-60 second, Pupa - aj laky aj gel laky, Orly lak.. vždy dávam podklad od Avonu 5in1 , nalakujem hociktorým vyššie písaným a na tom dam vrstu Avon - gel priesvitná a vydrží aj 5 dní dokonca aj týždeň, a to robím všetko snimi..
Ja väčšinou používam Miss Sporty a som spokojná 🙂

farba je krasna. mne vsak lak nevydrzi na nechtoch ani den, takze si ich nelakujem. bohuzial. ale takato farba je naozaj krasna.