Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    adapodlesom
    Správa bola zmenená    28. máj 2023    

    Ahojte dievčenské prosím ak ma niekto skúsenosti mám Garmin hodinky vivoactiv 4s a boli vybité dala som ich na nabíjačky a nejdú zapnúť neviete vo d tým dakujem pekne

    Ahojte dievčence prosím vás vie mi niekto poradiť rozmýšľam nad kúpou panvice BERGHOFF ale neviem ktorá je dobra ci stačí ta Panvica s nepriľnavým povrchom alebo s mramorovym mam keramickú platnu. Ďakujem za každé rady. Foto ilustračné.

    Ahoj dievčence chcem sa opýtať ci náhodou ste niektorá nemali túto penu na bielenie zubov ma brutal veľa dobrých recenzií aj fotiek co pridavali vyzeralo to dobre, len predsa je to z Číny. 😁

    Prosím Vás vedeli, by ste mi poradiť ako mame rátať túto úlohu

    Dobrý deň viete mi niekoho odporučiť, kto pečie také krásne zdobené perníčky na zapich na torty vid foto. Ďakujem za každú radu.

    Prosím vás nevideli ste niekde tieto jasterickx plnené pieskom. Ďakujem pekne ja ju nikde neviem zohnať dostupnú.

    Ahojte prosím vás dievčence asi hlavne mzdarky dá sa rozdeliť daňový bonus, že otec bude poberať na jedno dieťa a matka na druhé. Ďakujem pekne.

    Zdravým náhodou niekto nejaku zľavu na dedoles nemá ďakujem pekne. 😉

    Prosím vás vie mi niekto povedať aký je rozdiel medzi PHILIPS BRI957/00 LUMEA SERIES 9000 a PHILIPS BRI958/00 LUMEA SERIES 9000. Lebo teraz majú 957 v nay zlacnené za 389 eur ci sa to oplatí .https://www.nay.sk/philips-bri957-00-lumea-seri...

    Ďakujem za každú radu.

    Dievčence prosím vás nenašli by sa u niekoho tie granulky na hranie pre psíkov značky Furreal. Ďakujem pekne za kazdu RADU 😉 Mame psíka Ricky, ale ze by mali pasovať akékoľvek z tej značky.

    Dievčence prosím vás, ktoré máte rukávniky na plávanie značky Cherek's chcela by som sa opýtať, ktore by som mala objednať dcérka má 2,5 r a 12 kg. Ďakujem pekne za kazdu radu

    Ahoj prosím vás mate niekto skúsenosti s touto strankou. Chcela vy som odtial niečo kúpiť len mi príde akási divná.
    https://www.fruugo.sk/?asc=fruugobrandsearch&gc...

    Ahojte dievčence chcem sa spýtať tie, ktoré objednávate značku MASH MNIE ako sedia veľkosti oni majú uvedene dvojcislia a môj nosí 122 a neviem teraz ci objednať 116/122 alebo 128/134 to mi príde už moc veľké. Ďakujem za každú radu. 😉👍

    Konečne aj k nám zavítali slnečné lúče a tak sme mohli začať testovať
    #konik_testuje

    JEEJ ĎAKUJEM za možnosť testovať opaľovacie telové mlieko Baby & Family SPF 30 WoodenSpoonak. Veríme, že čoskoro prídu teplé dni a s nimi silnejšie slnečné lúče a my ho budeme môcť s radosťou otestovať.
    #konik_testuje

    Ahojte chcela by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s koloidnym striebrom a keď áno aké konkrétne kupujete ďakujem pekne.

    Prosím vás mate niektorá skúsenosti s tetovaním obočia púdrovou metódou vyzerá to tak prirodzene a koľko krát to treba absolvovať. Ďakujem za každú radu.

    Pekný večer neviete náhodou ako sedí dámska topánka značky Sorel mam 38 ci objednať tie alebo väčšie mam okolo 23,7 cm nohu. ďakujem za každú radu.

    adapodlesom
    Správa bola zmenená    25. sep 2021    

    Prosím vás minule som tu čítala recept na jablkovu nutelu len som ho stratila vedeli by ste mi ho niekto poslať ďakujem pekne. 😉

    Prosím rýchlu radu tie ktoré cestovali s deťmi do chorvátska mam 6a 1 ročne aj tie som pridala do toho príjazdovej formuláru ale sála som ze nemá covid pass a nechce ma to pustiť vypisovali ste deti či nie vymazať ich. Ďakujem za radu.

    Dievčatá prosím vás nemá niekto kontakt na nejaký partman pre 4 osoby na Lopare Rajska pláž. Cez booking som nič moc nenasla a už neviem kde mam hľadát, lebo všetko má to hádže len tam. už neexistuje žiadna iná stránka? ďakujem pekne za akékoľvek rady.

    Prosím Vás nemá niektorá skúsenosti so STRATAMED gélom po cisárskom reze - je písaný na urýchlovanie hojenia rán po sc. Ďakujem pekne za každú info.