adel1410
17. nov 2019
204 

VERBENA - zdravšia varianta sušienok

Keď mi pred cca 2 týždňami prišla správa o tom, že budeme testovať sušienky Verbena, veľmi som sa potešila. Nie len preto, že milujem sladké, ale preto, že môj manžel je doslova "sladká prdel". Zje všetko sladké, čo nezje jeho. 😀

Jedna z vecí, ktoré ma najviac potešili, bolo to, že ide o testovanie zdravšej varianty maškrtenia. Sušienky obsahujú okrem iného aj minerály, omega 3 a vlákninu. Obsah balenia úplne postačuje na také ľahké mlsanie pri dobrej knihe či čaji.

Po doručení balíčka som bola veľmi milo prekvapená. Bolo v ňom všetko, čo vidíte na obrázku. Sušienky v troch príchutiach a dvoch veľkostiach, cukríky, levanduľová ceruzka aj sitko na sušený čaj.

Ako prvé začalo testovanie sušienok.

Obaja sme boli veľmi zvedaví na levanduľové s kúskami čučoriedok. Ich chuť bola lahodná a sušienky sa len tak rozplývali na jazyku. Fakt sme ostali s manželom veľmi milo prekvapení. A keď som si prečítala zloženie, hneď som mala menšie výčitky svedomia, že maškrtíme v noci. 😉

Kombinácia bazy s kúskami amerických brusníc tiež nesklamala. Opäť sa chute krásne prelínali a spolu tvorili výbornú kombináciu. Táto príchuť chutila môjmu manželovi najviac.

Príchuť rakytníka s kúskami pomaranča som ani nestihla vyfotiť, lebo v momente, ako prišiel balík, manžel si ich zabalil na stavbu, aby sa mal čím občerstviť. Čiže som ich ani nestihla zdokumentovať. Podľa jeho slov však boli výborné ako všetky príchute. (Typický chlap, hlavne, že nemá prázdny žalúdok 😀).

Čo sa týka cukríkov na cmúľanie, tie boli pre mňa v tomto sychravom počasí najväčším TOP-om balíčka. Príchuť eukalyptu plus vitamín C je výborná kombinácia na podporu imunity. Cukríky majú skvelú chuť, ktorá nie je veľmi výrazná, skôr príjemná. Mne dokonca pomohli pri upchatom nose. Skvelé balenie do kabelky, ktoré tam odteraz budem mať vždy pripravené.

Keďže v čase, keď mi prišiel balík, sme sa chystali na cestu na Oravu, tak sme si jedno mini-balenie pribalili. A veru, dobre som urobila. Lebo cesta pred Dušičkami zo západu na Oravu bola nekonečne dlhá, a tak som si aspoň kúsok zahnala hlad.

Sušienky Verbena budú odteraz určite súčasťou našej poličky so sladkým. A takisto aj cukríky si našli miesto v aute a mojej kabelke.

Kto ešte nevyskúšal, tak neváhajte a okoštujte.

#test_verbena #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli