adussska83
5. jún 2022
49 

Spokojné bruško = spokojné bábätko = spokojná mamička 🙂

...myslím si, že nadpis dokonale vystihuje naše skúsenosti s mliečkom NUTRILON 2 Profutura CESARBIOTIK.

Hneď, ako som zistila, že na trhu je nové mliečko od NUTRILON-u, vedela som, že ho vyskúšame, keď synček dovŕši 6 mesiacov. Pýtate sa, prečo ma tak zaujalo? Pretože ide o mliečko, ktoré je špeciálne vyvinuté pre bábätká narodené cisárskym rezom od ukončeného 6. mesiaca, ktoré nemôžu byť dojčené. Môj synček spĺňa všetky spomenuté atribúty, a tak som sa rozhodla toto mliečko vyskúšať. Presne v tom čase sa na Modrom koníkovi naskytla aj možnosť otestovať tento výrobok, čomu som sa veľmi potešila. V nasledujúcich riadkoch vám popíšem naše skúsenosti s týmto mliekom.

Ako každá mamička, aj ja chcem dopriať svojmu zlatíčku len to najlepšie, a to pre nás NUTRILON rozhodne je. NUTRILON je pre mňa jednotka na trhu, keďže ich mliečka sú bez palmového oleja, svojim zložením sú najbližšie materskému mlieku a u detičiek bývajú väčšinou veľmi dobre znášané. Práve toto sú dôvody, prečo som sa hneď po skončení dojčenia rozhodla pre túto značku. Navyše Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ obsahuje jedinečnú kombináciu bifidobaktérií Bifidobacterium breve a oligosacharidov GOS/FOS. Zloženie je navyše obohatené o vitamíny C a D na podporu imunity a nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA) na podporu vývoja.

Veľmi oceňujem, že NUTRILON zostal aj pri tomto mliečku verný svojim zvykom - mliečko je zabalené v obale, ktorý sa dá uzatvárať kliknutím, takže žiaden strach, že sa Vám vysype alebo sa k nemu dostanú Vaše detičky. Obsah jedného balenia je 800 g, čo nám postačuje približne na týždeň (synček pije mliečko cca 5x za deň - 180 ml). 

Pozitívne hodnotím aj fakt, že odmerka má v krabici svoje miesto, kde sa jednoducho „zaklikne", a tak ju nemusím hľadať pri každom dávkovaní mliečka. Toto oceňujem najmä pri cestovaní. Keď sme pri dávkovaní, veľmi som si zvykla na to, že NUTRILON má na každom obale miesto, kde je možné odmerku si zarovnať, a tak použiť presne také množstvo umelého mlieka, ako je napísané v návode. 

Synček od narodenia papá mliečko značky NUTRILON, takže som dúfala, že to nebude pre neho veľká zmena a hlavne, že aj toto mliečko mu dokonale sadne. Tak sa aj stalo, mliečko mu výborne sadlo, pije ho s veľkou chuťou a dokonca by som povedala, že mu chutí viac, než klasický NUTRILON, ktorý pil predtým, keďže fľaša zostáva pravidelne prázdna (predtým vždy trošku mliečka nechal vo fľaši). Jeho bruško je spokojné, a to je pre mňa, ako pre mamičku, najdôležitejšie. 

Týmto by som sa chcela poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať toto mliečko. 

#test_cesarbiotik  #recenzia 

#recenzia_cesarbiotik14

Začni písať komentár...

Odošli