aeowyn22
5. apr 2022
317 

MOJE TESTOVANIE PRODUKTOV OD DM DROGERIE MARKT

Ahojte !

Na testovanie som sa prihlásila s pocitom, že skúsim šťastie. Napísala komentár a odoslala svoj názor. O týždeň mi prišla správa, že som bola vybratá. Potešila som sa neskutočne. Produkty som pre vás otestovala a nech sa páči, môj názor je úprimne napísaný.

1. BALEA TUHÁ PENA NA HOLENIE

Je vhodná na všetky typy pokožky. Hodnotné látky ošetria a rozmaznávajú pokožku už počas holenia, čo vďaka testovaniu môžem potvrdiť. Pena je bohatá na vysokokvalitné oleje. Ošetrujúce zloženie chráni pokožku pred vysušením a zachováva ju prirodzene hydratovanú. Cukrové tenzidy vytvoria tuhú penu, ktorá zmierňuje podráždenie pokožky počas a po holení. Moja pokožka je veľmi citlivá. Holenie nikdy nepatrilo medzi moje „obľúbené" činnosti. Vďaka tomuto mydlu v krásnej ružovej farbe si ho užívam. Odporúčam ho všetkými desiatymi!

10/10

2. MASÁŽNY KAMEŇ GUA SHA

Kameň GUA SHA je vyrobený z horského kryštálu a má aj úložnú taštičku. Má revitalizačný účinok. Je vhodný pre namáhanú pokožku tváre. Masážny kameň bol dokonale prispôsobený tvaru tváre. Môže sa používať samostatne alebo v kombinácií s ošetrujúcimi kozmetickými výrobkami. Praktické vrecko z bavlny je ideálne na cestovanie. Je to moja prvá skúsenosť s týmto masážnym kameňom a som príjemné prekvapená!

10/9

3. BALEA NATURAL BEAUTY

Tento sprchový gél je osviežujúci. Obsahuje olej z konopných semien s extraktom z papáje pre jemný pocit na pokožke. Rešpektuje prirodzenú rovnováhu pokožky a zvádza zmysly oživujúcou vôňou. Pokožka po sprchovaní s týmto gélom je hotový zážitok. Testovala som ho prvýkrát, no moje srdce si získal!

10/8

4. BALEA NATURAL BEAUTY

Toto telové mlieko je vhodné na normálnu až suchú pokožku. S extraktom z bio avokáda a jojobovým olejom. Ošetruje prirodzeným spôsobom. Receptúra je z 97 % prírodného pôvodu. Nedá mi nespomenúť, že obal je zo 70 % vyrobený z recyklovaného materiálu. Je veľmi príjemné a voňavé. Jediná maličká chybička je, že trošku dlhšie trvá, kým sa vpije do pokožky. Aspoň ja mám s ním túto skúsenosť, ale to na jeho kvalite, myslím, neuberá. Vyskúšajte! 🙂

10/8

5. BALEA BEAUTY SÉRUM S KYSELINOU HYALURÓNOVOU

Sérum sľubuje okamžité vyhladenie pokožky. Cielene zmierňuje vrásky a pokožka zostáva pružná. Je pre mladší vzhľad pokožky. Osvieži pokožku hneď po prvom použití a intenzívne ju hydratuje. Má ľahkú textúru, ľahko sa vstrebáva a pri pravidelnom používaní značne zmierňuje hĺbku vrások. Odporúča sa používať ráno a večer. Dokonca nielen na tvár, aj na krk. Sérum som testovala prvýkrát, a som za túto príležitosť vďačná. Top sérum! Odporúčam!

10/10

6. BALZAM NA PERY - SOFT COOKIE

Je to balzam so sladkou vôňou keksíkov a čokoládových guličiek. Obsahuje včelí vosk a bambucké maslo. Je to limitovaná edícia. Tento balzam mám prvýkrát (celkovo, čo sa značky týka). Pery sú po použití hydratované a príjemné na pohľad aj dotyk. Pri každom nanášaní je to pre mňa hotový zážitok a vždy mi vyčarí úsmev na perách. Vôňa je úžasná.

10/10

7. ALVERDE MASLO NA NOHY - BIO LIMETKA, BIO ECHINACEA

Alverde maslo je určené pre veľmi suchú pokožku. Je vhodné aj pre diabetikov. Kombinácia aktívnych zložiek s bio bambuckým maslom a hydratačným maslom poskytuje intenzívnu vlhkosť a starostlivosť. Prírodný olej v kombinácií s bio limetkou rozmaznáva namáhané nohy a znižuje nepríjemné pocity sucha a napätia. „Masielko" je úchvatné. Príjemne vonia a ľahko sa vpíja do pokožky. Nohy po použití sú hebké a príjemné. Odporúčam!

10/10

8. BALEA KRÉMOVÁ PENA DO KÚPEĽA Z VÝŤAŽKOM Z KVETOV BAVLNY A KVETINOVOU VÔŇOU

Pena obsahuje hodnotné ošetrujúce látky s výťažkom z kvetov bavlny. Je pH neutrálna k pokožke. S použitím tejto peny je kúpeľ veľmi príjemný a relaxačný. Veľmi pekne vonia. Odporúčam.

10/10

9. BALEA SPEVŇUJÚCA HYDROGELOVÁ PLEŤOVÁ MASKA GOLDEN VANILLA

Zlatá hydrogélová pleťová maska dodáva intenzívnu hydratáciu a rozmaznáva vašu pleť makadamiovým olejom a kyselinou hyalurónovou. Pleťová maska perfektne priľne na každú kontúru tváre a postará sa tak o optimálne prijatie látok do pokožky. Na pokožke sa odporúča nechať 15-20 minút. Moja pokožka bola po použití pekne zhydratovaná a napumpovaná. 🙂 Odporúčam vám ju vyskúšať a dopriať si ten zážitok!

10/10

10. BALEA MASKA NA RUKY S UREOU

Maska na ruky zmierňuje akútne pocity pnutia pokožky, poskytuje intenzívnu hydratáciu až 24 hodín a vyhladzuje vrásky spôsobené suchou pokožkou. Zloženie pH - neutrálne k pokožke s vitamínom E chráni pokožku pred vysušením, podporuje jej zotavenie a pomáha zachovať prirodzenú rovnováhu hydratácie pokožky. Odporúčam vám s čistým svedomím!

10/10

Chcela by som veľmi pekne poďakovať za príjemnú skúsenosť s produktami, že mi to bolo umožnené, a že nie len pre seba, ale aj pre vás som mohla napísať, ako vnímam produkty, a aké testovanie bolo . @koniktestuje 🙂

#test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

Začni písať komentár...

Odošli