berry59
    6. apr 2022    Čítané 137x

    Voňavé testovanie produktov od dm drogerie markt

    Zdravím Vás, milé dámy, slečny, mamičky aj budúce mamičky.

    Hovorí sa, že starostlivosť je ako cenný poklad, ktorý človek ukazuje len tým, ktorých miluje. Môžem vám to, samozrejme, potvrdiť, ale s týmto testovaním produktov od značky Balea a alverde som si dopriala troška relaxu konečne aj ja.

    Určite mi každá žena dá za pravdu, že chceme mať vždy deti, domácnosť aj všetko ostatné dokonalé, ale na seba častokrát zabúdame. O masáži a extra starostlivosti o naše telo a zdravie sa nám môže iba snívať. 

    A preto som si povedala, že s týmto testovaním využijem čas len pre seba.

    Krémová pena do kúpeľa bavlna a zimné kvety Balea

    Samozrejme, keď prišiel balíček, ako prvú som vyskúšala penu do kúpeľa. Zaručene vám dopraje ošetrenie pokožky, kým oddychujete vo vani. Krásne vonia, a tým že obsahuje látky s extraktom z bavlny, sa budete cítiť ako v bavlnke. Stačí málo a máte plnú vaňu peny. Pokožku nevysúša, práve naopak, krásne ju rozmazná. Pre mňa je veľkým plusom aj pomer množstvo a cena!

    Sprchovací gél natural beauty s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje Balea

    Po kúpeli prišiel na rad sprchový gél, ktorý má krásnu vôňu a obsahuje množstvo prírodných zložiek. A cena tohto výrobku je viac než skvelá! 

    Telové mlieko natural beauty s bio avokádom a olejom z jojoby Balea 

    Telové mlieko má veľmi príjemnú vôňu. Pokožka je po ňom hebká a krásne prevoňaná. Je vodnatej konzistencie, čo spôsobuje, že sa veľmi dobre roztiera.

    Spevňujúca hydrogélová pleťová maska Golden Vanilla Balea

    Priznám sa, že doteraz som používala iba masky v krémovej konzistencii. Táto skúsenosť bola pre mňa prvá, ale určite nie posledná. Maska sa veľmi ľahko aplikuje, tým že je z dvoch častí. Pleť bola jemnejšia a žiarila. Jediný mínus bola pre mňa príliš silná vôňa.

    Balzam na pery Soft Cookie Balea

    Na balzame som určite nenašla žiadnu chybičku. Ja a moje popraskané pery, to je môj každoročný problém v zimnom období. Aj keď nám pomaly prichádza jar, za oknom sú ešte ranné mráziky a posledné kôpky snehu. Práve pri takomto počasí pravidelne používam balzam na pery. Pery sú po ňom jemné a voňajú po keksíkoch. Určite ho je treba natrieť viackrát za deň.

    Tuhá pena na holenie s vôňou divej ruže a fíg Balea

    Áno, vyzerá ako mydielko, ale je to pena. S tuhou penou som sa stretla po prvýkrát. Používala som doteraz iba klasickú penovú. Ale tuhá pena ma príjemne prekvapila svojou vôňou, ľahkou aplikáciou a, samozrejme, v neposlednom rade, pokožka nebola vôbec vysušená, práve naopak, bola jemná, hydratovaná a bez chĺpkov. 🙂

    Maska na ruky Urea Balea

    Ďalší produkt, ktorého účinky ma veľmi zaujímali. Mávam dosť často na rukách ekzém, pokožka je veľmi jemná, vysušená a často popraská. Skúsila som teda masku na ruky v podobe bielych rukavíc, ktoré obsahujú zložky urey, vitamínu E a kyseliny hyalurónovej. Po použití boli rúčky ošetrené a nepopraskali. Túto masku určite odporúčam vyskúšať každému, kto má problém so suchou pokožkou na rukách.

    Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde

    Maslo na nohy príjemne limetkovo vonia a zaručene poskytuje pokožke vlhkosť a jemnosť. Koža je hydratovaná a nohy nie sú napnuté a popraskané. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a balenie je veľmi praktické. Moja malá dcéra ho tiež so mnou otestovala, a teda na druhý deň hovorí: „Mama, ja mám také jemné nohy!" Tak uznajte sami, nie je nad detskú úprimnosť.

    Pleťové sérum Beauty Hyaluron Balea

    Toto sérum som používala pravidelne. Výsledok? Pleť je pružná, hydratovaná a hlavne vrásky sú zmiernené. Jasné, že sa nestratia úplne, veď to som ani neočakávala, ale príjemne ma prekvapil tak rýchly efekt ich zmiernenia. Odporúčam každej žene!

    Masážny kameň Gua-Sha ebelin

    Keď som otvorila tento balíček, bola som prekvapená, čo to je a načo sa používa. Ale môžem vám povedať, že s týmto malým zázrakom si doprajete naozaj malý relax. Má špeciálny tvar, ktorý vám zaručí dokonalú masáž tváre. Na dotyk je príjemne chladivý. Pleť je po masáži oddýchnutá a prekrvená. A navyše, je v krásnom ružovom vrecúšku.

    Na záver by som sa chcela poďakovať tímu Modrý koník a dm drogérií za možnosť otestovať tieto výrobky.

    Bola to pre mňa opäť bohatá skúsenosť a určite ostanem verná väčšine produktov. Každej žienke tieto výrobky odporúčam a za seba môžem s istotou potvrdiť, že ja som na nich žiadne nedostatky nenašla. V neposlednom rade aj ceny produktov sú veľmi prijateľné.

    #test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

    kaja153
    6. apr 2022    Čítané 319x

    Testovanie produktov pre ženy od dm drogerie markt

    Niekedy je sila materstva väčšia ako prírodné zákony.

    A je to presne tak. My ženy sme superhrdinky, supermatky, superženy. Zvládame prácu, domácnosť, deti, manželov. No občas zabúdame na seba. Uprednostňujeme ostatných pred sebou. A ja som rovnaká. Preto mi toto testovanie padlo vhod a mala som každý večer „povinnú" chvíľku pre seba. 

    Balzam na pery Soft Cookie Balea 5/10

    Je to taký priemerný balzam. Na perách je príjemný, nelepí, má príjemnú vôňu a milý obal. Hydratuje ale len veľmi krátko. Treba ho po hodine-dvoch naniesť znova. Je to priemer, ale za tú cenu je fajn. Kto nemá extra vysušené pery, tak môže byť spokojný v každom ročnom období okrem zimy. Na zimu naozaj odporúčam viac hydratačné balzamy.

    Pleťové sérum Beauty Hyaluron Balea 10/10

    Na toto sérum som sa extra tešila a bola som veľmi zvedavá. A testovanie dopadlo nad moje očakávania. Je príjemné na tvári, rýchlo sa vstrebe, pleť je po ňom jemná, pružná, vypnutá, mladistvejšia a naozaj vyhladzuje jemné vrásky. Tomu sa mi nechcelo veriť, ale je to tak. Zostávam mu verná a odporúčam ho každému. 

    Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde 10/10

    Toto maslo je skvelé. Už po prvom použití som mala ponožku na nohách jemnejšiu. Po týždni pravidelného používania mám nohy ako bábätko. A to mám päty naozaj suché dlhé roky.

    Spevňujúca hydrogélová pleťová maska Golden Vanilla Balea 5/10

    Túto masku by som hodnotila ako priemer. Ľahko sa nanášala na pleť, a keď som ju mala na tvári ani som o nej nevedela. Bola veľmi príjemná a jemná. Pleť bola po nej trošku hydratovaná, ale to je všetko. Vadila mi vôňa, ktorá bola silná. Mám radšej neparfumované produkty na tvár. Znova by som si ju už nekúpila.

    Maska na ruky Urea Balea 4/10

    Od tejto masky som čakala veľa, keďže obsahuje ureu. Ruky nemám moc suché, mala som len jedno suchšie miesto. Čakala som, že moje ruky zanechá hydratované a jemné, ale žiaľ, nevidela som žiaden efekt a výsledok.

    Telové mlieko natural beauty s bio avokádom a olejom z jojoby Balea 9/10

    Veľmi príjemné telové mlieko. Krásne vonia, hydratuje, rýchlo sa rozotiera, obsahuje prírodné zložky.

    Sprchový gél natural beauty s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje Balea 9/10

    Spokojnosť. Nedá sa veľa čakať od sprchového gélu a ani mať veľa očakávaní a podmienok. Sprchový gél krásne vonia, zanecháva na pokožke pocit čistoty a jemnosti. 

    Krémová pena do kúpeľa bavlna a zimné kvety Balea 10/10

    Penu do kúpeľa používame len od značky Balea. Výhodou je cena aveľké balenie. Pena dlho vydrží a naozaj krásne vonia. Odporúčam .

    Tuhá pena na holenie s vôňou divej ruže a fíg Balea 10/10

    Táto tuhá pena je naozaj skvelá. Som veľmi rada, že som ju mohla otestovať a zistiť, že už inú nechcem. Nevyrovná sa jej naozaj žiadna pena na holenie. Vonia naozaj nádherne. Veľmi ľahko a rýchlo sa s ňou holí a zanecháva pokožku jemnú. Mala som pocit, že aj zmäkčuje chĺpky. 

    Masážny kameň Gua-Sha ebelin 10/10

    Maximálna spokojnosť! Stal sa súčasťou mojej každovečernej rutiny. Je príjemný, chladivý, dobre padne do ruky, a hlavne, je naozaj vidieť účinok. Pleť krásne prekrví, vypne, mierne vyhladí. Pleť už po pár dňoch vyzerá svieža a mladistvejšia. Zostávam mu verná. 

    Záver

    Som veľmi vďačná, že som mohla tieto produkty otestovať a podeliť sa o moje dojmy s vami. Ktoré produkty vám na 100 % odporúčam a ktorým ja sama zostávam verná?
    Masážny kameň - ten robí fakt zázraky; pleťové sérum - myslím, že kombinácia séra a masážneho kameňa udrží vašu pleť vypnutú a mladistvú; tuhá pena na holenie - tá mi doslova zmenila pocit z holenia o 180 stupňov a maslo na nohy - to naozaj funguje a pokožka je po ňom jemná.

     #test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

    aeowyn22
    5. apr 2022    Čítané 316x

    MOJE TESTOVANIE PRODUKTOV OD DM DROGERIE MARKT

    Ahojte !

    Na testovanie som sa prihlásila s pocitom, že skúsim šťastie. Napísala komentár a odoslala svoj názor. O týždeň mi prišla správa, že som bola vybratá. Potešila som sa neskutočne. Produkty som pre vás otestovala a nech sa páči, môj názor je úprimne napísaný.

    1. BALEA TUHÁ PENA NA HOLENIE

    Je vhodná na všetky typy pokožky. Hodnotné látky ošetria a rozmaznávajú pokožku už počas holenia, čo vďaka testovaniu môžem potvrdiť. Pena je bohatá na vysokokvalitné oleje. Ošetrujúce zloženie chráni pokožku pred vysušením a zachováva ju prirodzene hydratovanú. Cukrové tenzidy vytvoria tuhú penu, ktorá zmierňuje podráždenie pokožky počas a po holení. Moja pokožka je veľmi citlivá. Holenie nikdy nepatrilo medzi moje „obľúbené" činnosti. Vďaka tomuto mydlu v krásnej ružovej farbe si ho užívam. Odporúčam ho všetkými desiatymi!

    10/10

    2. MASÁŽNY KAMEŇ GUA SHA

    Kameň GUA SHA je vyrobený z horského kryštálu a má aj úložnú taštičku. Má revitalizačný účinok. Je vhodný pre namáhanú pokožku tváre. Masážny kameň bol dokonale prispôsobený tvaru tváre. Môže sa používať samostatne alebo v kombinácií s ošetrujúcimi kozmetickými výrobkami. Praktické vrecko z bavlny je ideálne na cestovanie. Je to moja prvá skúsenosť s týmto masážnym kameňom a som príjemné prekvapená!

    10/9

    3. BALEA NATURAL BEAUTY

    Tento sprchový gél je osviežujúci. Obsahuje olej z konopných semien s extraktom z papáje pre jemný pocit na pokožke. Rešpektuje prirodzenú rovnováhu pokožky a zvádza zmysly oživujúcou vôňou. Pokožka po sprchovaní s týmto gélom je hotový zážitok. Testovala som ho prvýkrát, no moje srdce si získal!

    10/8

    4. BALEA NATURAL BEAUTY

    Toto telové mlieko je vhodné na normálnu až suchú pokožku. S extraktom z bio avokáda a jojobovým olejom. Ošetruje prirodzeným spôsobom. Receptúra je z 97 % prírodného pôvodu. Nedá mi nespomenúť, že obal je zo 70 % vyrobený z recyklovaného materiálu. Je veľmi príjemné a voňavé. Jediná maličká chybička je, že trošku dlhšie trvá, kým sa vpije do pokožky. Aspoň ja mám s ním túto skúsenosť, ale to na jeho kvalite, myslím, neuberá. Vyskúšajte! 🙂

    10/8

    5. BALEA BEAUTY SÉRUM S KYSELINOU HYALURÓNOVOU

    Sérum sľubuje okamžité vyhladenie pokožky. Cielene zmierňuje vrásky a pokožka zostáva pružná. Je pre mladší vzhľad pokožky. Osvieži pokožku hneď po prvom použití a intenzívne ju hydratuje. Má ľahkú textúru, ľahko sa vstrebáva a pri pravidelnom používaní značne zmierňuje hĺbku vrások. Odporúča sa používať ráno a večer. Dokonca nielen na tvár, aj na krk. Sérum som testovala prvýkrát, a som za túto príležitosť vďačná. Top sérum! Odporúčam!

    10/10

    6. BALZAM NA PERY - SOFT COOKIE

    Je to balzam so sladkou vôňou keksíkov a čokoládových guličiek. Obsahuje včelí vosk a bambucké maslo. Je to limitovaná edícia. Tento balzam mám prvýkrát (celkovo, čo sa značky týka). Pery sú po použití hydratované a príjemné na pohľad aj dotyk. Pri každom nanášaní je to pre mňa hotový zážitok a vždy mi vyčarí úsmev na perách. Vôňa je úžasná.

    10/10

    7. ALVERDE MASLO NA NOHY - BIO LIMETKA, BIO ECHINACEA

    Alverde maslo je určené pre veľmi suchú pokožku. Je vhodné aj pre diabetikov. Kombinácia aktívnych zložiek s bio bambuckým maslom a hydratačným maslom poskytuje intenzívnu vlhkosť a starostlivosť. Prírodný olej v kombinácií s bio limetkou rozmaznáva namáhané nohy a znižuje nepríjemné pocity sucha a napätia. „Masielko" je úchvatné. Príjemne vonia a ľahko sa vpíja do pokožky. Nohy po použití sú hebké a príjemné. Odporúčam!

    10/10

    8. BALEA KRÉMOVÁ PENA DO KÚPEĽA Z VÝŤAŽKOM Z KVETOV BAVLNY A KVETINOVOU VÔŇOU

    Pena obsahuje hodnotné ošetrujúce látky s výťažkom z kvetov bavlny. Je pH neutrálna k pokožke. S použitím tejto peny je kúpeľ veľmi príjemný a relaxačný. Veľmi pekne vonia. Odporúčam.

    10/10

    9. BALEA SPEVŇUJÚCA HYDROGELOVÁ PLEŤOVÁ MASKA GOLDEN VANILLA

    Zlatá hydrogélová pleťová maska dodáva intenzívnu hydratáciu a rozmaznáva vašu pleť makadamiovým olejom a kyselinou hyalurónovou. Pleťová maska perfektne priľne na každú kontúru tváre a postará sa tak o optimálne prijatie látok do pokožky. Na pokožke sa odporúča nechať 15-20 minút. Moja pokožka bola po použití pekne zhydratovaná a napumpovaná. 🙂 Odporúčam vám ju vyskúšať a dopriať si ten zážitok!

    10/10

    10. BALEA MASKA NA RUKY S UREOU

    Maska na ruky zmierňuje akútne pocity pnutia pokožky, poskytuje intenzívnu hydratáciu až 24 hodín a vyhladzuje vrásky spôsobené suchou pokožkou. Zloženie pH - neutrálne k pokožke s vitamínom E chráni pokožku pred vysušením, podporuje jej zotavenie a pomáha zachovať prirodzenú rovnováhu hydratácie pokožky. Odporúčam vám s čistým svedomím!

    10/10

    Chcela by som veľmi pekne poďakovať za príjemnú skúsenosť s produktami, že mi to bolo umožnené, a že nie len pre seba, ale aj pre vás som mohla napísať, ako vnímam produkty, a aké testovanie bolo . @koniktestuje 🙂

    #test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

    konik_testuje
    7. mar 2022    Čítané 5422x

    Skúsenosti s balíkom produktov pre ženy od dm drogerie markt

    My ženy máme v sebe omnoho viac sily, schopností, odvahy, ako si častokrát uvedomujeme. Sme koordinátorky, taxikárky, psychologičky, animátorky, učiteľky, kuchárky, milenky,... Každodenne pokoríme svet s eleganciou superhrdinky. Nájsť si čas na seba je však mnohokrát tou najväčšou prekážkou, ktorú máme problém prekonať. Práve 8. marca, na Medzinárodný deň žien, je ideálny čas oceniť samú seba. Venujte si ten najdrahší dar, venujte si čas pre seba a prebuďte svoju ženskú silu. Získajte harmóniu a potrebnú energiu na realizovanie svojich snov a poslaní, rozmaznávajte sa s balíkom produktov od dm drogerie markt.

    Čo budeme testovať
    Balea balzam na pery, 4,8 g9 – zamatovo jemné pery a vôňa, ktorá vás prenesie do sladkého sveta. Balzam intenzívne vyživuje vaše pery a chráni ich pred poveternostnými vplyvmi. Vytvára na perách jemný film, ktorý bráni vysušeniu a popraskaniu citlivej pokožky pier. Vďaka zloženiu s bambuckým maslom v kombinácii s včelím voskom budú vaše pery hebké, mäkké a tiež príjemne voňavé. Nechajte sa zlákať očarujúcou vôňou keksíkov a čokolády.

    Balea BEAUTY HYALURON pleťové sérum, 30 ml10 – pleťové sérum okamžite vyhladzuje pokožku, citeľne zmierňuje vrásky a pokožka tak zostáva pružná. Sérum s kyselinou hyalurónovou osvieži vašu pleť hneď po prvom použití a intenzívne ju hydratuje. Ľahká textúra sa ľahko vstrebáva a pri pravidelnom používaní značne zmierňuje hĺbku vrások. Sedem druhov hyalurónu je perfektne zosúladených a krátkodobo i dlhodobo optimalizujú zásobovanie pokožky vlhkosťou. Sérum sa postará o zlepšenie pružnosti a elasticity pokožky. Línie a malé vrásky sa pri pravidelnej aplikácii zmiernia – pre optimálne žiarivý efekt.

    Balea spevňujúca hydrogélová pleťová maska, 1 ks10 - pre jemnejší a žiarivejší vzhľad pleti. Hydrogélová pleťová trblietavá zlatá textúra ľahko priľne na tvár a umožní dôkladné vstrebanie účinných látok do pokožky. Receptúra s vanilkovým extraktom a kyselinou hyalurónovou vyhladí jemné línie a dodá jej mladistvejší vzhľad. Ideálne na špeciálne príležitosti, keď potrebujete zažiariť. Vanilkový extrakt pokožku nielen osvieži, ale aj krásne prevonia.

    alverde NATURKOSMETIK maslo na nohy, 200 ml9– maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou poskytuje pokožke nôh intenzívnu vlhkosť a bohatú starostlivosť. Kombinácia aktívnych zložiek s bio bambuckým maslom a hydratačným maslom illipe poskytuje pokožke dlhotrvajúcu vlhkosť a jemnosť. Prírodný olej z hroznových jadierok v kombinácii s bio limetkou a bio extraktom z echinacey rozmaznáva namáhané nohy a znižuje tak nepríjemné pocity sucha a pnutia. Osviežujúca citrusová vôňa vás poteší pri každom nanášaní na pokožku.

    Balea maska na ruky, 1 pár22– s maskou na ruky zažijete chvíle upokojujúcej starostlivosti. Zloženie s cennou ureou a kyselinou hyalurónovou dodáva pokožke intenzívnu vlhkosť až na 24 hodín. V kombinácii s vitamínom E má starostlivosť o ruky antioxidačný účinok. Podporuje sa obnova buniek a pokožka je chránená pred škodlivými vplyvmi.

    Balea natural beauty telové mlieko, 200 ml9 – rozmaznávajúce telové mlieko s bio avokádom a jojobovým olejom je vhodné na normálnu až suchú pokožku. Hodnotná receptúra s extraktom z bio avokádového extraktu a vyživujúcim olejom z jojoby prirodzeným spôsobom ošetruje a zvláčňuje vašu pokožku a zanechá ju jemnú, pružnú a jemne prevoňanú. Až 97 % použitých zložiek (zahrnutá aj obsiahnutá voda) má prírodný pôvod.

    Balea natural beauty sprchovací gél, 250 ml10 - osviežujúci sprchovací gél s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje rozmazná pokožku tela. Organický konopný olej a extrakt z papáje jemne čistia pokožku a postarajú sa o neodolateľný zážitok zo sprchovania. Sprchovací gél zároveň ošetruje, rozmaznáva a rešpektuje prirodzenú rovnováhu pokožky. Až 96 % použitých zložiek má prírodný pôvod.

    Balea krémová pena do kúpeľa, 750 ml9 – doprajte si voňavý a ošetrujúci kúpeľ! Krémová pena do kúpeľa uvoľňuje a ošetruje vašu pokožku, zatiaľ čo vy spokojne oddychujete vo vani. Pena obsahuje hodnotné ošetrujúce látky s extraktom z bavlny a vôňou zimných kvetov. Bohatá krémová pena sa postará o vláčny a jemný pocit na pokožke a rozmazná vaše zmysly.

    Balea tuhá pena na holenie, 60 g9 – pre pocit fantasticky hladkej pokožky. Tuhá pena na holenie s vôňou z divej ruže a fíg vyživuje a rozmaznáva pokožku počas holenia. Receptúra je bohatá na vysokokvalitné oleje. Ošetrujúce zloženie chráni pokožku pred vysúšaním a zachováva jej prirodzenú rovnováhu vlhkosti. Jemné cukrové tenzidy vytvárajú pevnú penu, ktorá znižuje podráždenie pokožky počas aj po holení. Pena na holenie je vhodná ošetrujúca alternatíva pre pokožku aj životné prostredie.

    ebelin masážny kameň, 1 ks21 – doprajte si dokonalý relaxačný zážitok priamo u vás doma! Masážny kameň bol dokonale prispôsobený tvaru tváre. Vďaka špeciálnemu tvaru možno jemne masírovať celú tvár pre uvoľňujúci a revitalizačný účinok. Je vyrobený z horského krištáľu a predstavuje symbol žiarivosti a poriadku. Môže sa používať samostatne alebo v kombinácii s ošetrujúcimi kozmetickými výrobkami. Praktické úložné vrecko z bavlny je ideálne aj na cestovanie.

    Koho hľadáme?

    Na toto testovanie hľadáme 23 výnimočných žien, ktoré dokážu oceniť samé seba. Svoju silu, jedinečnosť a dopriať si starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Ženy, ktoré sú komunikatívne a rady sa s nami, na Modrom koníku, o svoje dojmy z testovania podelia.

    Ako sa zapojiť?

    Ak ste sa v popise vyššie našli, stačí, ak nám do komentára napíšete, ako si najčastejšie zvyknete urobiť radosť. Návštevou kaderníka, kvalitnou kozmetikou, horúcou vaňou? Buďte kreatívne a presvedčte nás, prečo by sme na toto testovanie mali vybrať práve vás. Pokojne pripojte aj fotografiu.

    Zapojiť sa môžete do 14.3.2022.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje

    #test_dm36

    MDŽ sa oslavuje v mnohých štátoch sveta ako prejav úcty k ženám a ich právam. Aký máte vzťah k tomuto sviatku? Čakáte, či vás niekto obdaruje, alebo sa viete oceniť a vymyslíte si pre seba niečo pekné sama?

    A. Dostanem milú pozornosť od partnera.
    B. Neoslavujem tento sviatok.
    C. Najlepší darček si vyberiem sama.

    Práve 8. marca, na Medzinárodný deň žien, je ideálny čas oceniť všetky výnimočné ženy. Vezmite to tentokrát do vlastných rúk. Sledujte nás a nezmeškajte testovanie štedrého balíčka produktov pre ženy od dm drogerie markt.

    #test_dm36