aeowyn22
24. jún 2021
156 

TESTOVANIE - TREND IT UP

Ahojte!

Keď som bola vybraná na testovanie mala som veľkú radosť. Skúsila som sa zapojiť, a keď mi prišla správa, že som bola vybraná, veľmi som sa tešila, pretože túto značku som ešte neskúšala a rada testujem. Takto si robím väčší rozhľad a názor. Tak poďme na to, poďte si prečítať môj názor a moju skúsenosť počas testovania. 

Moje prvé testovanie začalo lakmi na nechty. Prvý je lak v červenej farbe s číslom 372 a lak v modrej farbe s číslom 368. Testovala som na nohách a musím povedať, že po práci, kde mám na nohách pracovné topánky a pracujem až 12 hodín, oba laky obstáli, držali sa, neolupovali a ani farba sa nemenila. Rozhodne odporúčam!

10/10

Môj druhý produkt je make-up ROSY TOUCH 020. Je to dlhotrvajúci make-up s rozjasňujúcim efektom. Musím priznať, že používam len s matným efektom, tak toto bola moja premiéra. Má ľahšie krytie, ale na leto je to práve výhoda, nech sa pleť nezaťažuje. Mám len dobrú skúsenosť, skôr ma prekvapilo, ako pekne držal celý deň, a ako pekne zjednotil moju pleť. Možno niekto vyhľadáva skôr krycie výhody make-upu, no ak hľadáte niečo ľahšie rozhodne odporúčam!

10/10

Tretí produkt je naozaj naozaj úžasný SKIN SUPREME / COMPACT POWDER púder 020. Veľmi ma očaril. Pekne zjednotil pleť, dokonalý na občasné prepudrovanie. Nemám vôbec čo vytknúť. Práve tento produkt si ma získal na celej čiare. 🙂 

10/10 

Riasenka Volume&Curt príjemne prekvapila. Riasy pekne vytočí, nedrolí sa. Mihalniciam pridá objem. Jediná nevýhoda, ktorú som postrehla, ale to si myslím, že záleží na riasach, je, že moje mihalnice zlepila. Ale pomer výkon a cena je fajn . 

10/5

Waaau, ideme na paletku FACE LIGHTS. Táto paletka je úžasná. Obsahuje 4 odtiene. Tmavšie dva odtiene sú na kontúry a dva na rozjasnenie pleti. Skúšala som jemne nanášať produkt, ale keď som chcela viac lesku, 🙂 naniesla som viac produktu a krásne moja pleť žiarila. Takže tento produkt ma očaril a rozhodne odporúčam po nej siahnuť, zakúpiť si ju do svojej zbierky. 🙂 

10/10

Paletka duo tiene na obočie 010. Ja používam len gel na obočie, keďže mám svoje obočie husté, ale keďže som ešte taký produkt nikdy neskúšala, tak som túto možnosť uvítala. Odtieň 010 nie je zrovna môj odtieň, ale doladila som to k spokojnosti. Práca s paletkou bola fajn, tiene neprášia, nanášanie a dokresľovanie bolo celkom jednoduché. 

10/7

Ďalší produkt je rúž na pery WATERDROP LIP COLOR. Odtieň 045 sa mi skvelo hodí. Nie je dlhotrvajúci, keď som pila alebo jedla, tak sa odtláčal. Ale na perách sa nosí príjemne, pery nevysušuje. Pigmentácia je skvelá! 

10/8

Korektor Matte Perfection v odtieni 020. Ešte som nikdy neskúšala korektor v tomto prevedení. Má slabšie krytie, nejaké jazvičky po akné veľmi neprekryje, ale dá sa pekne zapracovať. Šancu si však zaslúži a napriek slabšiemu krytiu nezostane nepovšimnutý a určite ho budem ďalej používať. 

10/5

Posledný produkt je paletka COLOR CIRKUIT 010. Pri používaní tiene neprášili. Pigmentácia je skvelá, nanášanie a trvácnosť prekvapivo výborná. Naozaj za takú dostupnú cenu tak dobré a kvalitne tiene, je naozaj výhoda. Farby v paletkách sú pekne zvolené. Hnedá a čierna farba a tieň v zlatej, marhuľkovej, v ružovozlatej a striebornej farbe. Veľmi dobre zvolený a veľký výber. Paletka je v dobrej veľkosti a ľahko prenosná aj na dovolenku napríklad. Rozhodne vám odporúčam, budete príjemne prekvapené.

10/10

A moja recenzia je na konci. Ďakujem veľmi krásne, že som bola vybraná na testovanie, Modrému koníku a aj dm. Užila som si to veľmi a rada som zhodnotila a napísala svoj názor. Prajem vám krásne leto s produktami Trend It Up ! 

#test_dm30 #recenzia #skusenosti_trenditup

Ty si taká krásna! A ďakujeme za recenziu ❤️👌🏽

24. jún 2021

@malinoismum Ďakujem za kompliment ! Aj za ocenenie recenzie ! ❤

24. jún 2021

Začni písať komentár...

Odošli