alohim
14. feb 2019
2923 

Valentínske líčenie s novinkami Catrice

Či sviatok sv. Valentína bojkotujete alebo naopak, priam sa vytešujete v rôznych roztomilostiach a gýčových vyznaniach, je to stále len o nás a našom spôsobe ako to uchopíme. Aj pri valentínskom líčení nám napadne automaticky sexy červený rúž, ale vôbec to tak nemusí byť. Lebo je to opäť o nás a o tom, v čom sa cítime dobre a ako sa páčime sebe (a aj našej polovičke). Ale v prvom rade sebe, lebo sebaláska je dôležitá ❤️ bez nej iných milovať nevieme, čo si budeme hovoriť 🙂

Aj single ľudia by si mali urobiť svojho Valentína a spraviť si pekný čas, či už sami so sebou alebo niekým blízkym. Veď sa ľúbime 😉 

Dnes som si pre vás pripravila jednoduchú inšpiráciu, v ktorej sa dobre cítim a ktorá možno nenadchne (žiadne vystreľujúce Amorove šípy z očnej linky ani srdiečkové glitre nečakajte) ale ani neurazí, ba priam, myslím si, že bude lichotiť každému.
Značka Catrice prišla teraz vo februári so zaujímavým vychytávkami, tak som si povedala, že vám ich v tomto líčení ukážem.

Rozžiarená pleť je nutnosťou. Keď sa máme rady a sme spokojné, či sme zamilované, žiarime. S bázou HD Active Performance s SPF30 našu pleť pripraví na nanášanie podkladu a ochráni, navyše je odolná potu a tak celý večer budeme vyzerať upravene.

Nový púder Glow Illusion je skvelý v tom, že myslí aj nás, ženy s normálnou až suchšou pleťou,či zrelšou pleťou ktorú zafixuje bez pocitu sušenia a pnutia a rozjasňujúcimi čiastočkami ju prežiari. Mňa si veľmi získal.

Po namáhavej noci či ťažkom dni netreba zabudnúť na korektor, Nobelovku tomu kto ho vymyslel. Vyzmizíkovať známky únavy, aby sme vyzerali lepšie dokáže aj nový tekutý One Drop Coverage, ktorý je ľahký a má vysoké krytie. Ak nás trápi suchšie očné okolie, či drobné vrásky, pomôže nám primer pod oči Liquid Camouflage, ktorý očné okolie vyhladí a pripraví na nanášanie korektora.

Oči sú bránou do srdca - v tomto líčení dominuje jemné, jednoduché líčenie očí, použila som Catrice mono tiene Art Coleurs, na pohyblivé viečko ružový 170 PINKtastic, do ohybu matný hnedý 040 Wild Ginger a do vnútorného kútika rozjasňujúci 030 Metallic Lights.

Líčeniu dominuje výrazná čierna linka - nová vodeodolná It´s Easy TatooLiner má ostrý hrot, s ktorou ľahko vytvoríte precíznu linku a navyše sa nerozmazáva. 

Pery nemusia byť len výrazné a červené - ak sa cítite lepšie v jemných odtieňoch, vyberte si napríklad nové matné rúže Generation Matt Comfortable, ktoré sú veľmi príjemné a nesušia. Mne sa páčil odtieň 080 Pillow Fight, jemný nude s ružovým podtónom.

A aký outfit? Tohto Valentína sa chystáme na večeru do jednej ľudovej reštaurácie, takže pravdepodobne zvolím tieto mikinové šaty s výšivkou a handmade náušnice s folklórnym motívom. 

Ako strávite Valentína vy? A aké líčenie máte rady? Zaujala vás niektorá z #catrice noviniek?

Prajem vám príjemný deň strávený so sebou a svojimi blízkymi 💕

Ahoj 😍💕 wauu super ;) vyzeráš super 👍 tie náušnice sú 👍👍👍
Tá linka vyzerá super 👍
Krásné líčenie ;) 🌼💕👍
My sme boli všetci chorí a budeme sa ešte liečiť pod paplonom 😀🙂 ak pôjdem zajtra s Izabell vonku na chvíľku tak sa primárne a hodím foto 😆
Krásneho Valentína prajeme 🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕💕💕💕

13. feb 2019

*primalujem* malo byť 😁 nie primárne

13. feb 2019
alohim
autor

@cupakabricka ďakujem aj vám ❤❤❤teším sa na foto a prajem skoré uzdravenie

13. feb 2019

Krasne licenie😍 evokuje vo mne naozaj toho valentina a pritom nie je presladene👍

13. feb 2019

@alohim nadherna uvodna fotka, ty snad rokmi opeknievas 😊 😉
Nemas nahodou malicky preklep v clanku v nazve toho glow pudru? Dal by sa pls odfotit na ruke, alebo nejak aky ma efekt, dakujem

13. feb 2019
alohim
autor

@michaelkanr vďaka 😉, áno, o to aj išlo🙂

13. feb 2019
alohim
autor

@vedorka už opravené, vďaka ♥️ ťažko sa to dá zachytiť lebo má fakt len jemné tie rozjasňujúce čiastočky, žiadne glitre, ale pokúsim sa 🙂

13. feb 2019

Môžem sa spýtať taká svetlá mascara od catrice. Taká akoby ružová..to je aká? Ďakujem.

13. feb 2019
alohim
autor

@sasa1983 ktorá? Glam Doll?

13. feb 2019

@alohim krásne licenie. dakujem za tipy na novinky od Catrice.
mozem sa, prosim, opytat, odkial su tie mikinove saty?

13. feb 2019

@alohim no názov neviem. Len som ju videla. Taký lesklý svetlý obal hrubší ..

13. feb 2019

Velmi ti to pristane, pekny clanok.

13. feb 2019

Aká si krásna 😍😍😍 článok dom nečítala ale, prepáč 😉❤️😘

13. feb 2019

@alohim krásna 😍 rúž som si dnes kúpila tak sa teším keď ho zajtra vyskúšam 😊❤️

13. feb 2019
13. feb 2019

citit sa dobre a pacit sa sama sebe (samozrejme aj ostatnym) netreba len na valentina ale kazdy den v roku. Lubit sa treba kazdy den a nie len raz v roku 🙂

13. feb 2019

Pero na ocne linky a tekuty korector od catrice za mna top produkty.stale nechalem ze nieco tak lacne moze byt tak dobre.inak ja stale cakam na video na rycle licenie pre mamicky a nedockala som sa ale tak nevadi.

13. feb 2019

Ako vždy dokonalý článoček 🥰😍😘

13. feb 2019

Krasna ako vzdy ❤️

13. feb 2019

Jak, taká si pekná...

13. feb 2019

Krásne ličenie😍Mozem sa opýtať čo si použila na licka?

13. feb 2019

krásne...v jednoduchosti je krása 🙂 chcela by som sa opýtať, ako si mám poradiť s rozšírenými pormi na líčkach...po nanesení makeup-u sú zvýraznené...používam aj bázu pod makeup, aj viac značiek makeupu som skúšala a zatiaľ nič nepomohlo...ďakujem

13. feb 2019

To ste ma potešili, že je nový púder na rozjasnenie. Používala som makeup hd ligiud coverage. Ale vytvárali som mi po ňom šupinky. Ten nový púder glow ilusion sa nanáša na podkladovú bázu hd active performance?

14. feb 2019

Možem sa opytať ako dlho vydrži ruž? či je odolny ked pijete a jete ? Dakujem

14. feb 2019
alohim
autor

@inuzv sú z Gate 🙂

14. feb 2019
alohim
autor

@sasa1983 je to ona? https://catrice.eu/sk/oci/maskary/detail/catric... ak anot, tieto maskary robia pekné riasy a nezlepujú

14. feb 2019
alohim
autor

@oxiba
@mooonika1975
@beznoha_stonozka
@veronique2508
@kattrin5
@katarinkamt ♥️♥️♥️ ďakujem, ste milé

14. feb 2019
alohim
autor

@nini1010 áno, i ja sa tomu čudujem, fakt mnkhi produktov perfektných za
Lacno. A video je už natočené, len dostrihám, pridám ho budúci týždeň

14. feb 2019
alohim
autor

@kikusa8 lícenku Catrice Blush Box Burgundy a rozjasňovač zo staršej Catrice paletky na kontúrovanie

14. feb 2019
alohim
autor

@anulienik bohužiaľ rozšírené póry sadajú len trocha zmierniť. Prv ako makeup treba riešiť starostlivosť o pleť, dobre ju čistiť (dvojfázovo) a používať tonikum. Odporúčam BHA tonikum s kyselinou salicylovou, póry pekné vyčistí a po ňom si dať ilovú masku. Skúšala si aj bázu od Catrice v tube? Bielu alebo ružovú?

14. feb 2019
alohim
autor

@tinak25 makeup HD Liquid treba na nanášať na dobre hydratovú pleť, inak sedí skôr normálnej až zmiešanej. Púder nanášam na makeup a pred make-upom tú bázu.

14. feb 2019
alohim
autor

@luciola rúž nie je úplne dlhotrvácny, je skôr krémový ale zasa nezlezie hneď, skôr taký stred tou výdržou. Kávu zvládne, po jedle treba opraviť.

14. feb 2019

@alohim už som si to pozrela. Je to naozaj mascara,volá sa eye Catching, čo sa mi zdalo že je catrice, ale je to znamená bourjois. Ospravedlňujem sa,tým že to bolo veľkým písmom to Catching, tak som to automaticky vzala ako catrice ...🙂

14. feb 2019
alohim
autor

@sasa1983 v pohode 😉 nič sa nedeje...ale aj táto ružová je dobrá, celú radu Glam&Doll som skúšala

14. feb 2019

@alohim ďakujem, vyskúšam

14. feb 2019

@alohim aký makeup by si mi odporučila namiesto hd ligiud? Pri ligiud sa mi robia šupinky na čele, nad obočím a okolo úst.

14. feb 2019
alohim
autor

@tinak25 šupinky sú znakom dehydratácie pleti...i ja som s tým mávala problém, no už nemám. Vyriešil to pitný režim a dobré hydratačné sérum plus pleťový olej. Tento makeup mi to už nerobí, dávam aj bázu a nanášam ho hubkou. Ale ak chceš niečo hydratačnejšie, vyskúšaj Essence Fresh&Fit, ten je na suchšiu pleť.

15. feb 2019
alohim
autor

@sunnyhoney03 súhlasím, veď sa to aj snažím prezentovať celoročne 🙂

15. feb 2019

@alohim woow 😍😍 co pouzivas na obocie prosim ta? 🙏

22. feb 2019
alohim
autor

@simuska910 rôzne produkty, najčastejšie ceruzku, ktorou vykreslím chĺpky (napr. Catrice má takú precíznu vysúvaciu), a potom gél na obočie Catrice Brown Colorist.

22. feb 2019

@alohim dakujem 🙏 ja mam tiez ceruzku catrice ale tu klasicku struhaciu a je sice fajn ale mam taky pocit ze na mojej mastnej pleti moc nedrzi tak skusim tu druhu a ten gel

22. feb 2019

Začni písať komentár...

Odošli