amonet
11. apr 2021
103 

Veselé dni s Bupi

Takto pred rokom, s Dominikou v brušku, som prvýkrát začala zisťovať, v čom prať tie krásne mini vecičky, ktoré som postupne kupovala. Misia to bola ťažšia, keďže som sama silný alergik, a okrem iného, mám alergiu na harmanček. Už vtedy sa mi najviac páčil Bupi BABY prášok na pranie a po malých testoch, aj na sebe, bol mojou voľbou. O to viac som sa potešila, keď nás vybrali na testovanie Bupi BABY.  S tekutými gélmi som skúsenosť nemala.

Hlavným testovačom bola moja 7-mesačna akčná a nežne hyperaktívna dcerka Dominika. Obdobie testovania ideálne - prikrmy.

Balík obsahoval:

Bupi BABY Sensitive Prášok na pranie

Bupi BABY Sensitive Tekutý prací prostriedok

Bupi BABY Color Tekutý prací prostriedok

Bupi BABY Sensitive Aviváž

Testovanie sme začali s Bupi BABY Color Tekutým pracím prostriedkom. Prišiel nový balíček oblečenia a zároveň nás čakali vecičky z celého dňa. Podbradníky boli veľkou výzvou - jabĺčko, piškótka a trochu zaschnutého obeda. Bez namáčania, rovno do práčky, nech gél ukáže čo vie. Gél bol fajn hustý a dobre sa dávkoval. Na moje prekvapenie, vyliezli podbradníky čistučké a príjemne voňali. 

Ďalšie dni sa Dominika intenzívne snažila pomôcť mi s testovaním. Avšak Buby BABY Sensitive prací prášok si poradil aj so škvrnami od kaše. A navyše aviváž bielizeň krásne prevoňala jemnou bábätkovskou vôňou.

Pre mňa najlepším benefitom je, že ani prášok ani pracie gély neobsahujú fosfáty, bielidlá a majú iba jemný parfum bez alergénov. Absolútne ideálne na pranie našich milovaných šatiek. Jemné špeciálne vlákna sú v kontakte nielen s pokožkou dieťatka, ale občas aj s pusou pri žužlaní.

Výhody:

- jemný parfum bez alergénov

- bez harmančeka

- dobre husté gély

- bez fosfátov a bielidiel

Nevýhoda

- menšie balenie

Ďakujeme za možnosť testovať s Buby BABY a už teraz sa teším aj na ďalšie výzvy, ktoré nám Dominika pripraví. 

#test_bupibaby #recenzia #skusenosti_pracie_prostriedky_bupi

Pozdravujem 🙂 môžem sa opýtať ci s tým gelom pustili flaky z mrkvy a paradajky? Lebo prasok Bupi používam ale ten to nedá. Dakujeeem

11. aug 2021

Vlastne mam aj geel, aj s tym som skusala, neslo :( tak, ze ci naaahodu nejaka rada 🙂

11. aug 2021
amonet
autor

@evelina9 mrkva ano, ta mi z podbradnikov isla vpohode oprat v gel, paradajke musel uz pomoct sanytol prasok

11. aug 2021

Začni písať komentár...

Odošli