anachsunamun
28. apr 2019
164 

Zdravo a chutne s Hami Viaggio

Milé mamičky (možno aj pár oteckov),

začiatkom mesiaca apríl ma prekvapil a zároveň veľmi potešil tím MK, vybral si nás na testovanie bio produktov od Hami “Viaggio di Italia”. 

Kuriér mi odovzdal veľkú krabicu, ktorá ukrývala poklad 🙂 Parádnu bedničku zo surového dreva, drevenú varešku, kuchársku zásterku s čiapkou (akurát rozmerovo pre moju takmer 4-ročnú dcérku Leu), nemliečnu ryžovú a krupicovú kašu, cestoviny z tvrdej pšenice (99,99 % a vitamín B1) v tvare kačičiek a v tvare písmen abecedy a špaldové keksíky.

Ako prvé sa okamžite testovali práve špaldové keksíky.

Tieto jemnulinké, vláčne keksíky, regionálny výrobok z oblasti Emilia Romagna, padli takmer hneď za obeť. Na ihrisku toto 150 g balenie zahnalo hlad. Chuťovo mi úplne pripomenuli klasické maslové keksíky, len vôbec neboli presladené, iba také akoby čerstvé. 

V ďalšie dni sme na večeru ochutnali obe nemliečne kaše. Krupicovú jedla Lea prvýkrát, ochutila som jej ju trochou kakaa a masla. Do ryžovej kaše som na krúžky nakrájala zrelý banán a jahody. Iba sa tak za ňou “zaprášilo”. Dcérka od mala jedáva bio kaše, zväčša kukuričnú a ryžovú, nesladíme cukrom, sem tam medom, ovocím, tak kašičky mali úspech a označila ich za “šmakotinky”.

Ako posledné sme si uvarili Hami Bio detské cestoviny z tvrdej pšenice, regionálny výrobok z oblastí Talianska Apúlia a Toskánsko. Určené sú pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6. mesiaca života. Jedno balenie je v tvare písmen abecedy a druhé v tvare kačičiek. My sme načali obe balenia naraz. Deti cestoviny milujú. My sme si písmenká uvarili podľa návodu a za sľubených 6-7 minút už plávali v nedeľnom vývare. Kačičky sme si urobili s boloňskou omáčkou a tvárili sme sa, že sme na fajnovom obedíku v Taliansku.

Ďakujeme MK za naozaj výborné produkty a super chutné a zdravé testovanie ❤️

#test_hami_viaggio #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli