anet25
17. mar 2019
154 

Tommee Tippee - skúsenosť 🙂

Ďakujeme veľmi pekne za možnosť testovať tak kvalitné produkty. Myslím si, že veľa z nás hľadá recenzie na rôzne veci, produkty, potraviny, oblečenie a v neposlednom rade, samozrejme, hlavne na všetko, čo sa týka našich detičiek. Aj ja som sa veľakrát rozhodla na základe recenzií, čo som čítala vačšinou tu, na Modrom koníku. Dúfam, že vám moja recenzia a hodnotenie tiež pomôže 🙂 

Ale pekne po poriadku. Volám sa Aneta a mám dcéru Nikol, ktorá oslávila 5.3.2019 svoj prvý rôčik. Mám ešte staršieho syna Lukáša, ktorý bude mať 4 roky. Veľká škoda, že sme túto značku nepoznali už pri ňom. Tak a ideme na testovanie. Balík obsahoval:

  • Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature
  • Dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature
  • Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature
  • Ohrievačka dojčenských flias Tommee Tippee
  • Sunar Premium 2

Na začiatok by som chcela napísať, že recenziu pridávam posledný deň, keďže fľašky prišli s cumlíkom 0+ a našej, už ročnej dcérke Nikol, tok mliečka a aj vody vôbec nevyhovoval. Skúšali sme spraviť aj otvor, ale vôbec sa nám nedarilo. Nakoniec sme cumlíky objednali z internetu, keďže u nás v meste sa nedali nikde zohnať.

Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature

Ak mali vaše deti niekedy sklon k brušným kolikám, určite túto fľašku odporúčam! My sme, našťastie, koliky nikdy nemali, ale takéto fľašky boli u nás kúpené hneď na začiatku a som si viacmenej istá, že aj to nám pomohlo a naše bruško bolo vždy spokojné. Takýto systém antikolikový pomôže dieťatku piť mliečko bez prehĺtania vzduchu. Veľmi oceňujem kontrolku teploty mlieka, ktorá varuje v prípade, ak je mliečko teplejšie ako je odporúčaná teplota, a to 37 °C. Ďalším veľkým pozitívom je aj kefka, ktorá je súčasťou v balení a krásne vyčistí trubičku, keďže je dosť dlhá, takže na prvý šup je trubička čistá 🙂

Dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature 

Jednoznačne môžem vyhlásiť, že to je obľúbená flaška našej Nikol. Túto si hneď zamilovala a dokonca fľašu, čo sme mali predtým, sme skúšali vymeniť už viackrát, no nikdy sa nám to nepodarilo, ALE! Prišlo testovanie a naša Nikol bola konečne ochotná vzdať sa svojej starej a vymeniť ju za túto. Krásne si ju drží, je taká fajnová do ruky malých detí 🙂  Odporúčam všetkými desiatimi 🙂

Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature

Takisto sme veľmi spokojní. Myslím si, že sklenené fľašky sú lepšie, ale nie veľmi praktické pre deti. Sú ťažšie a také nemotorné, teda pre nás. Svoj účel určite splní a tiež je antikoliková.

Všetky fľašky majú tieto vlastnosti:

  • Vhodné pre deti od narodenia.
  • Dojčenské fľaštičky Tommee Tippee "Closer To Nature" majú unikátny silikónový cumlík, ktorý svojím tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník.
  • Teplou tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu.
  • Mäkký a pružný koniec cumlíky pripomína materskú bradavku.
  • Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto fľaštičky.
  • Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše.
  • Tým umožňuje plynulé sania tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky.
  • Neobsahuje Bisfenol A.

Ohrievačka dojčenských flias Tommee Tippee 

Pre niekoho zbytočnosť, pre nás super vecička. Už pri synovi sme ju používali a takisto teraz pri dcére. Najviac sa nám osvedčila na dovolenkách alebo u starých rodičov.  Dávame do nej fľašky, ale aj výživky. Udržuje teplotu tak dlho, ako potrebujete. Má viac stupňov ohrevu a má veľmi pekný dizajn 🙂 Určite odporúčam!

Sunar Premium 2

Jediná vec, ktorá nám nesadla, bolo mliečko. Naša dcéra je zvyknutá na inú značku mlieka a neviem si vysvetliť, ako tak rýchlo na to prišla, že to nie je práve to jej. Samozrejme, že som ju do toho netlačila. Vyskúšať som jej dala, ale zostávame pri našej značke.

Na záver by som chcela napísať zhrnutie. Som veľmi milo prekvapená výrobkami a zostávame pri tejto značke. Všetky fľašky sú veľmi praktické, dizajnové a hlavne sa páčia dcére 🙂 Jediným mínusom je nedostupnosť cumlíkov v predajniach. Bývame v Nových Zámkoch, čo nie je malé mesto, ale nikde sme ich, žiaľ, nenašli, ako som už na úvod spomínala. Ale, samozrejme, je tu riešenie, ak už dieťa potrebuje vačší prietok - treba objednať z internetu a je po probléme 🙂

Ak čítate moju recenziu na značku Tommee Tippee a rozmýšlate, či máte alebo nemáte kúpiť, určite kúpte! Neoľutujete a budete naozaj veľmi spokojní. A predovšetkým vaše dieťa  🙂 Dúfam, že ste sa, možno aj na základe mojej recenzie, rozhodli zakúpiť výrobky Tommee Tippee.

                                              Tommee Tippee – šťastné dieťa 🙂

#test_tommeetippee  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli