mummylina
    17. mar 2019    Čítané 245x

    Naše testovanie Tommee Tippee

    Ahojte, dostali sme aj s Linou možnosť otestovať anglickú značku Tommee Tippee. Túto značku detských potrieb som poznala vďaka českým blogerkám, ktoré ju často propagovali, no na Slovensku som ju až tak neregistrovala, a preto, keď prišla možnosť vďaka Modrému koníku, tak sme šli do toho! Šťastie 🍀 sa na nás usmialo a my sme netrpezlivo čakali na kuriéra.

    Po jeho príchode sme sa tešili na balíček a jeho obsah. Ten obsahoval: 

    • Sklenenú dojčenskú  fľašku Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenskú fľašku ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenskú fľašku Tommee Tippee
    • Kôš na plienky Tommee Tippee Sangenic Tec
    • Sunar Premium 2

    Ako prvý sme testovali kôš na plienky Sangenic Tec

    Ide o kôš na plienky s antibakteriálnou fóliou Tommee Tippee Sangenic Simplee, ktorý pomáha v izbe udržať čistotu bez zápachu. 

    Plusy:

    • Jednoduché použitie – otvoríte vonkajšie veko, pretlačíte plienku, sklopným vekom otočíte, aby sa plienka zatvorila a hotovo ! 🙂 
    • Vďaka fólii aj sklopnému vrchnáku chráni okolie pred zápachom.
    • Antibakteriálna zložka fólie zničí 99 % baktérií.
    • Kôš nie je nutné často vynášať – nám sa zmestilo 26 plienok za 5 dní a naozaj zápach nebol 👌 
    • Kôš je vhodný nielen pre plienky, ale aj ďalší odpad. My sme však používali len na plienky. 
    • Veľmi pekný dizajn, ktorý neruší v izbe.
    • Jedna náplň vydrží tak na mesiac.

    Mínusy: 

    • Nakupovanie náhradných naplní (dajú sa kúpiť rôzne balíky, tie väčšie sú, samozrejme, výhodnejšie a v prepočte na kus to vychádza od 7-9€).
    • Ekologickosť smetiaka (to je otázka naozaj na dlhšiu debatu, ale povedzme si úprimne, bohužiaľ, ani jednorazové plienky nie sú ekologickou záležitosťou, ale veľmi uľahčujú život).

    Vnútro koša na plienky. Stačí potočiť šedým "cuplíkom" v smere šípok a plienky sú uzavreté! 🙂 

    Ďaľším testovaním prešli fľaše Tommee Tippee. Tou prvou bola: 

    Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature: 

    Plusy: 

    • Cumlík je navrhnutý tak, aby napodobňoval pružnosť a pohyby prsníka, aj keď nám som musela objednať väčšiu veľkosť, keďže sme dostali 0+.
    • Antikolikový ventil: skvelý pri detských kolikách.
    • Mäkký cumlík s pomalým prietokom (vhodný pre novorodencov).
    • Pohodlné držanie fľaše. Lina s tým nemala žiadny problém 🙂 
    • Neobsahuje BPA.
    • Obsah 260 ml.
    • Vnútorný teplomer, ktorý pri teplote nad 37 stupňov zmení farbu na ružovú. 
    • Súčasťou je aj praktická kefka na čistenie (super pri zanesenom mliečku).

    Mínusy: 

    • Už spomínaný cumlík 0+ (ale to sme si vyriešili :D). 
    • Okrem toho žiadne nemáme. Lina si veľmi rýchlo zvykla na tvar a prietok fľašky. Mne sa veľmi páči aj dizajn a ľahkosť. Takže určite bude našou voľbou aj pre budúcnosť ! 🙂 

    Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature: 

    Sklenenú fľašku Lina používala práve na mliečko. Je ľahšie umývateľná a celkovo papanie zo skla mi príde prirodzenejšie. Tak, ako aj pri prvej fľaške, sme boli obe spokojné a pri značke určite ostaneme 🙂 

    V našom balíčku sa nachádzalo aj mliečko Sunar Premium 2.  

    Line som skúšala niekoľko druhov, kým sme našli to pravé a úprimne poviem,  nakoniec som sa rozhodla ho netestovať. Bola som štastná, že po 2 mesiacoch je spokojná a už som to nechcela pokúšať. Mliečko však neostalo ležať doma. Darovala som ho spolu s fľaškou Tommee Tippee Closer to Natur (plastovou) do nášho materského centra, ktoré posúva potrebné veci slobodným mamičkám a tým, ktoré si nemôžu finančne veľa vecí dovoliť. 

    Vždy hovorím že: Daj a bude Ti dané, praj a bude Ti dopriate. 

    A to je záver nášho testovania! Ďakujeme veľmi pekne firme Tommee Tippee a, samozrejme, aj Modrému koníku za možnosť testovať. Ste skvelí, že dávate možnosť mamičkám dostať sa k produktom, ktoré by chceli vyskúšať alebo si ich nemôžu dovoliť. ❤

    jese1
    17. mar 2019    Čítané 288x

    Aj my sme testovali produkty Tommee Tippee

    Aj my - konkrétnejšie ja v úlohe mamy a Šimi (6 mesiacov) v úlohe hlavného testovača - sme boli vybraní medzi tých šťastlivcov, ktorí mohli testovať produkty od Tommee Tippee. 

    V jeden pondelok k nám zavítal kuriér a odovzdal mi krabicu väčšiu ako náš Šimonko! 

    Šimonka, samozrejme, najviac zaujímal spôsob, ako si aspoň kúsok z toho velikána vopchať do úst. Veď prečo nie, keď sa práve teraz rozhodli jeho zuby tlačiť von! Tak si viete predstaviť, koľko úsilia nás stálo prekabátiť Šimiho, aby skúsil iný druh fľaše. Ale pekne poporiadku 🙂

    Testovací balík obsahoval 2 fľašky Tommee Tippee zo série Closer to Nature, 1 fľašku Advanced Anti-colic, ktorej súčasťou bola aj kefka na čistenie, ohrievačku fliaš Tommee Tippee a dojčenské mlieko Sunar Premium 2.

    Ako prvé sme si so Šimim poobzerali fľaše a dala som ich sterilizovať, aby sme ich mohli začať používať. Samozrejme, zvyknutá na kompatibilitu dielov z inej značky, mi ani len nenapadlo, že by to pri Tommee Tippee mohlo byť inak. Všetky časti fľašiek som sterilizovala spolu a potom to prišlo! 3 fľaše - každá má 3 cumle, 3 "obruče" na cumle, 3 vrchnáky - hotové Tetris. Aj tak som po dosť dlhej chvíli neprišla na to, čo k čomu patrí. Ale prišiel môj záchranca, milovaný manžel, a hneď priradil správne cumle i vrchnáky. Mňa osobne táto nekombatibilita trošku sklamala, ale možno je to len o zvyku, to nech si už každá maminka zváži sama. Ale je potrebné na to upozorniť. 

    Šimonko najčastejšie fľaše využíval na hryzenia a upokojovanie boľavých ďasienok.

    Ako som už spomínala vyššie, doma sme zažívali krušné chvíle rastu Šimiho zúbkov a preto testovanie u nás prebiehalo v dosť obmedzenom režime. Totižto, rozhodol sa bojkotovať mlieko, skoro úplne ho vylúčil zo svojho jedálnička. Skoro celé dva týždne sme fungovali až na 2-3 dávkach mlieka za deň! A samozrejme, keď som mu mliečko zarobila do novej fľaše, tak zvyčajne spustil krik a odmietol piť. Preto som, aj pre zachovanie vlastného zdravia, väčšinou cúvla a mlieko preliala do fľaše, na ktorú je zvyknutý. 

    Vodičku si však Šimi z novej fľaše dával postupom času celkom rád. 

    Postupne sme vyskúšali všetky 3 fľaše a úprimne mi najviac vyhovovala sklenená fľaša - nemám rada plast, aj keď je ľahší na úchop, ale to je tiež len vec názoru. Mne sa sklenená fľaša aj ľahšie umýva, postupom času nemení farbu a pod. Ale samozrejme, je tam riziko rozbitia. Pri plastových mám vďaka ich ľahučkej váhe nádej, že si ich bude postupom času Šimi pekne sám držať.

    Ako zaujímavosť z testovania fliaš môžem vypichnúť antikolikovú fľašu, ktorej súčasťou bol aj teplomer, ktorý sfarbením signalizuje, že je voda neprimerane teplá. Pre nás to už nie je podstatné, pretože za pol roka robenia mlieka už vieme odhadnúť ako vodu správne namixovať, aby bola akurát. Ale určite by to bolo pre nás veľkou pomôckou v začiatkoch, keď sme sa s UM ešte len zoznamovali. Škoda, že som o tejto vymoženosti netušila...

    Ako mínus, ktoré ma trošku zarazilo, bolo, že všetky fľaše mali cumlík 0+, čo je pre polročné dieťa málo. Viem, že sa dá zväčiť alebo kúpiť nový (ako mi aj bolo odporúčané), ale MK si kládol podmienky o testovaní a sám uvádzal, že sa ho môžu zúčastniť deti staršie ako 6 mesiacov, preto ma táto skutočnosť prekvapila. 

    Konečne sa dostávam k môjmu obľúbenému výrobku z testovacej sady - ohrievačka fliaš. 

    Pre mňa sa stala obľúbeným domácim spotrebičom!

    Ohrievačka má 3 stupne ohrevu a svetelná signalizácia oznamuje ohrievanie. Keď je voda dostatočne zohriata, vypne. Keď sa voda schladí pod istú úroveň, opäť zapne. Ohrievanie je možné 30 minút.

    Najčastejšie ju používame na ohrievanie príkrmu, pretože vždy varím Šimimu na 2 dni. Na druhý deň, cca pol hodinku pred podávaním jedla - tuhé jedlo v nej logicky trvá zohriať dlhšie ako mlieko, vložím pohárik s príkrmom do vody a zapnem na najvyššiu teplotu. Nemusím sledovať, či už je jedlo zohriate, alebo či mi neprihorelo (keď som to robila na sporáku). Milujem túto formu slobody, ktorú mi ohrievač ponúka. A určite aj Šimi, pretože má vždy na čas teplé jedlo 🙂

    V balíčku sme dostali aj Sunar, vhodný pre deti od 6 mesiacov, ale na ten nemôžem podať recenziu, keďže sme ho neskúšali, pretože Šimi má zavedené iné mlieko, ktoré má hypoalergénne zložky, preto som sa bála mu toto mliečko podať. 

    Na záver by som chcela poďakovať konik_testuje za to, že sme sa im zdali byť vhodní kandidáti na testovanie. Som rada, že som vyskúšala aj inú značku fliaš a verím, že keď u nás zuby prebolia, tak aj Šimimu sa zapáčia. 

    anet25
    17. mar 2019    Čítané 154x

    Tommee Tippee - skúsenosť 🙂

    Ďakujeme veľmi pekne za možnosť testovať tak kvalitné produkty. Myslím si, že veľa z nás hľadá recenzie na rôzne veci, produkty, potraviny, oblečenie a v neposlednom rade, samozrejme, hlavne na všetko, čo sa týka našich detičiek. Aj ja som sa veľakrát rozhodla na základe recenzií, čo som čítala vačšinou tu, na Modrom koníku. Dúfam, že vám moja recenzia a hodnotenie tiež pomôže 🙂 

    Ale pekne po poriadku. Volám sa Aneta a mám dcéru Nikol, ktorá oslávila 5.3.2019 svoj prvý rôčik. Mám ešte staršieho syna Lukáša, ktorý bude mať 4 roky. Veľká škoda, že sme túto značku nepoznali už pri ňom. Tak a ideme na testovanie. Balík obsahoval:

    • Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature
    • Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature
    • Ohrievačka dojčenských flias Tommee Tippee
    • Sunar Premium 2

    Na začiatok by som chcela napísať, že recenziu pridávam posledný deň, keďže fľašky prišli s cumlíkom 0+ a našej, už ročnej dcérke Nikol, tok mliečka a aj vody vôbec nevyhovoval. Skúšali sme spraviť aj otvor, ale vôbec sa nám nedarilo. Nakoniec sme cumlíky objednali z internetu, keďže u nás v meste sa nedali nikde zohnať.

    Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature

    Ak mali vaše deti niekedy sklon k brušným kolikám, určite túto fľašku odporúčam! My sme, našťastie, koliky nikdy nemali, ale takéto fľašky boli u nás kúpené hneď na začiatku a som si viacmenej istá, že aj to nám pomohlo a naše bruško bolo vždy spokojné. Takýto systém antikolikový pomôže dieťatku piť mliečko bez prehĺtania vzduchu. Veľmi oceňujem kontrolku teploty mlieka, ktorá varuje v prípade, ak je mliečko teplejšie ako je odporúčaná teplota, a to 37 °C. Ďalším veľkým pozitívom je aj kefka, ktorá je súčasťou v balení a krásne vyčistí trubičku, keďže je dosť dlhá, takže na prvý šup je trubička čistá 🙂

    Dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature 

    Jednoznačne môžem vyhlásiť, že to je obľúbená flaška našej Nikol. Túto si hneď zamilovala a dokonca fľašu, čo sme mali predtým, sme skúšali vymeniť už viackrát, no nikdy sa nám to nepodarilo, ALE! Prišlo testovanie a naša Nikol bola konečne ochotná vzdať sa svojej starej a vymeniť ju za túto. Krásne si ju drží, je taká fajnová do ruky malých detí 🙂  Odporúčam všetkými desiatimi 🙂

    Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature

    Takisto sme veľmi spokojní. Myslím si, že sklenené fľašky sú lepšie, ale nie veľmi praktické pre deti. Sú ťažšie a také nemotorné, teda pre nás. Svoj účel určite splní a tiež je antikoliková.

    Všetky fľašky majú tieto vlastnosti:

    • Vhodné pre deti od narodenia.
    • Dojčenské fľaštičky Tommee Tippee "Closer To Nature" majú unikátny silikónový cumlík, ktorý svojím tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník.
    • Teplou tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu.
    • Mäkký a pružný koniec cumlíky pripomína materskú bradavku.
    • Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto fľaštičky.
    • Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše.
    • Tým umožňuje plynulé sania tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky.
    • Neobsahuje Bisfenol A.

    Ohrievačka dojčenských flias Tommee Tippee 

    Pre niekoho zbytočnosť, pre nás super vecička. Už pri synovi sme ju používali a takisto teraz pri dcére. Najviac sa nám osvedčila na dovolenkách alebo u starých rodičov.  Dávame do nej fľašky, ale aj výživky. Udržuje teplotu tak dlho, ako potrebujete. Má viac stupňov ohrevu a má veľmi pekný dizajn 🙂 Určite odporúčam!

    Sunar Premium 2

    Jediná vec, ktorá nám nesadla, bolo mliečko. Naša dcéra je zvyknutá na inú značku mlieka a neviem si vysvetliť, ako tak rýchlo na to prišla, že to nie je práve to jej. Samozrejme, že som ju do toho netlačila. Vyskúšať som jej dala, ale zostávame pri našej značke.

    Na záver by som chcela napísať zhrnutie. Som veľmi milo prekvapená výrobkami a zostávame pri tejto značke. Všetky fľašky sú veľmi praktické, dizajnové a hlavne sa páčia dcére 🙂 Jediným mínusom je nedostupnosť cumlíkov v predajniach. Bývame v Nových Zámkoch, čo nie je malé mesto, ale nikde sme ich, žiaľ, nenašli, ako som už na úvod spomínala. Ale, samozrejme, je tu riešenie, ak už dieťa potrebuje vačší prietok - treba objednať z internetu a je po probléme 🙂

    Ak čítate moju recenziu na značku Tommee Tippee a rozmýšlate, či máte alebo nemáte kúpiť, určite kúpte! Neoľutujete a budete naozaj veľmi spokojní. A predovšetkým vaše dieťa  🙂 Dúfam, že ste sa, možno aj na základe mojej recenzie, rozhodli zakúpiť výrobky Tommee Tippee.

                                                  Tommee Tippee – šťastné dieťa 🙂

    alexkova
    16. mar 2019    Čítané 181x

    Ideálna dojčenská fľaška, vďaka ktorej už po iných netúžim

    Vždy som si hovorila, že keď raz dostanem nejaké tie produkty zadarmo ako veľké influencerky, napíšem tú najúprimnejšiu recenziu. Lebo klamať sa nemá. A hneď v úvode podotknem, že ide o môj úplne prvý kontakt so značkou Tommee Tippee, nikdy predtým som o nej ani len nepočula...

    Deň D.

    Prišiel veľký balík od kuriéra. Zaslal mi ho @konik_testuje. Ale testovala som ja. 😎 Obsahoval 2 fľašky Tommee Tippee zo série Closer to Nature, 1 fľašku Advanced Anti-colic s kefkou na čistenie, ohrievačku fliaš Tommee Tippee a dojčenské mlieko Sunar Premium 2.

    Vychytávka, ktorú naše staré mamy nepoznali

    Začala som najpútavejšou tyrkysovou fľaškou Tommee Tippee Anti-Colic (áno, aj dcérku trápili koliky). Síce je určená pre menšie dietky, ale v pohode nájdete cumlík aj pre polročné.

    Naša Elka je síce zvyknutá na každý typ fľaše, ale ja nie. 😃 Fľaša Tommee Tippee Anti-Colic je úplný top z fliaš, aké som s Eliškou vyskúšala. Doma ich máme 7 a musím povedať, že až takýto šok dokonalosti fľašky som nečakala. 😃

    Fičali sme na Avente, no zle sa nám otvárali vrchnáčiky. Canpol a Nuk sa nám vždy zase v termoobale porozlievali. A pravidelne bola mokrá aj dcéra. Netuším ako - mali cumle určené pre jej vek, aj utiahnuté boli.

    Späť k mojej objavenej Amerike (poznámka: značka pochádza z UK). Táto antikoliková fľaška má v sebe mechanizmus odvádzania prebytočného vzduchu, tvar cumlíka napodobňuje bradavku, vrchnáčik má zospodu výstupky pre rýchlu pomoc pri otváraní a najlepší je... teplomer!

    Konkrétnejšie farebný pásik, ktorý dáva svojou farbou vedieť, či je už tekutina dostatočne vychladená.

    Po tejto fľaške som už ďalšie ani nechcela testovať, lebo ju nič neprekoná. 😃

    Bližšie k prírode

    V balíčku boli aj ďalšie 2 fľašky Closer to Nature s cumlíkmi označenými jednotkou, jedna plastová, druhá sklenená. Pri skle sa vždy bojím, že praskne, rozbije sa, preto tento test nezahŕňal nárazy a pády odolnosti, iba ak sa s ňou dcéra trochu pohrala. 😃

    Pre zaujímavosť si všimnite stupnicu sklenenej fľašky, je síce vyššia ako plastová, no má od nej o 10 ml menej. Je trošku užšia, a preto je dôležité nepomýliť si cumlíky, lebo pri ich zámene vám bude pitie vytekať, ani nebudete vedieť odkiaľ.

    Takisto ani vrchnáčiky nie sú rozlíšené a predsa sedí každý na inú. Mínusom na sklenenej fľaške je aj odlupujúca sa farba. :(

    Veľkým plusom boli cumlíky v tvare bradavky a vrchnáčiky. Možno ešte dizajn fľašky, lepšie si ju dieťa uchopí. I keď sa mi nezmestila do termoobalu.

    Nevadí, išla som von s predpripraveným Sunar Premium mliekom bez termoobalu, pretože ma doma čakal z balíka ešte Tommee Tippee ohrievač fliaš!

    Hrnček, zohrej sa!

    Väčšina mamičiek ohrievače považuje za hlúposť. Áno, v noci je rýchlejšia termoska s teplou vodou. Áno, aj v hrnci si ohreješ vodu bez tŕpnutia ohľadom kontaktu elektriny s vodou a áno, nemusíš kupovať 30-eurové mašiny, ktoré budú v kuchyni iba zavadzať a plniť sa vodným kameňom.

    Ale! Ohrievač fliaš výborne poslúži na ohrev príkrmov a detskej výživy v pohárikoch. Navyše, neputujú po celom hrnci. Stačí vložiť pohárik alebo fľašku dovnútra ohrievača, uistiť sa, že je ohrievač vypnutý, naplniť ho vodou tak, aby bola 1 cm pod okraj ohrievača, zapnúť do siete a pokrútiť nastavenia. Tie sú 3 a trojka je najrýchlejšia a najhorúcejšia. Na ohrev fľašky z chladničky postačí 5 minút, na detskú výživu okolo 10 minút, keďže je hustejšia.

    Keď ohrievač dosiahne požadovanú teplotu, oranžová kontrolka napravo zhasne. Od tej chvíle sa bude udržovať jedlo v teple. Sami si poviete, kedy vytiahnuť, no odporúčam tých 5 minút počkať. Je to relatívne krátka doba a horúcej teploty vo fľaške či pohári sa vôbec netreba obávať. Skôr si treba dať pozor pri vyberaní fľaše z ohrievača. Uvariť si prst predsa nechceme.

    Z mínusov spomeniem zvukovú signalizáciu, ktorá mne osobne veľmi chýba, pretože nemám čas sledovať svetielko, čas a šplhajúce sa dieťa zároveň. Takisto sa mi nepáči prevedenie „krútitka“ na nastavenie teploty. Moje predstavy sú bezkáblové, dotykové, displejové, jednoducho smart produkty. Také keď sa začnú pre deti vyrábať...

    Dovtedy je však Tommee Tippee ohrievačka fliaš geniálnym pomocníkom pre príkrmy. 😃

    Ďakujem Modrý koník za skúsenosť, vďaka ktorej som našla svoju novú obľúbenú značku fľašiek!

    jovanka81
    16. mar 2019    Čítané 235x

    Tommee Tippee v praxi

    Matka s dvojičkami dokáže vyvolať ľútosť a súcit v každom. Asi aj preto sa koník rozhodol, že dá možnosť testovať produkty práve mne, dvojmame 🙂

    Nuž, doručili nám zásielku a mohli sme ísť na vec. Dve deti, dve krabice 😂

    V jednej bol prístroj na prípravu dojčenského mlieka a v druhej? Fľašky a Sunar Premium 2.

     Ako prvé sme vybalili fľašky. Náramne som sa na ne tešila. Moja radosť však trvala len dovtedy, kým som nezistila, že fľašky sú s najmenším prietokom. Čiže pre moje 11-mesačné deti nepoužiteľné.

    Aj napriek tomuto faktu som ich vyskúšala. Plastová fľaša ma nadchla nielen svojou ľahkosťou, ale aj krásnou farbou a, samozrejme, vnútorným "teplomerom". Podľa farby vnútornej "ružice" mamička vie, či neponúka ratolesti priteplé alebo prichladné nápoje.

    O flašku sa deti doslova pobili a aj napriek slabému prietoku v cumlíku sa im podarilo vodičku z fľašky vypiť. 

    Sklenená fľaška je už v inej hmotnostnej kategórii. No aj napriek tomu som ju dala deťom na vyskúšanie a privlastnila si ju Miška. Fľaška zo skla vo mne vyvoláva obavy, pretože 11-mesačné dieťa sa už nenechá krmiť samé, no a keď sa napije, bum flašku na zem. Z tohoto dôvodu som ju deťom dávala len vtedy, keď ležali na koberci, lebo pád z jedálenskej stoličky by určite neprežila. Obe fľašky mali cumlíky s minimálnym prietokom, ale nezväčšovala som ho nastrihávaním, nechcela som zasiahnuť do cumlíka a poškodiť ho. Deti aj z tohoto cumlíka dokázali piť čaj. Síce to trvalo dlho, no napili sa. Problém nastával v tom, že ich silné sanie vťahovalo cumlík dnu.

    Predpokladám, že keby deti mali adekvátny cumlík, nedialo by sa to. Môžem teda zhrnúť, že fľašky mojou skúškou prešli. Určite by som uvítala pre malé bábo sklenenú flašku kvôli tomu, že na sklo sa neusádzajú usadeniny z nápojov tak ako na plast a pôsobí pre mňa sterilnejším a zdravším dojmom. Plastová fľaška dokonca "zájde" aj pri používaní na pitie čajíka. Aj údržba plastovej fľašky je náročnejšia kvôli " teplomeru" a vnútorným plastovým dielom. Uchopiť fľašu do ruky je pre deti tiež pomerne náročné, je totiž hrubá. Väčšie deti to zvládnu dvomi rukami bez väčších problémov.

    Čo ma trochu sklamalo bol fakt, že cumlíky aj napriek slabučkému prietoku tiekli. Mokré pyžamo je toho dôkazom.

    Zhrnula by som to tak, že tieto fľašky sa určite oplatí vyskúšať a aj vlastniť ich, keďže hlavne tá plastová fľaška je na čajík ako stvorená. Mliečko sme z nej nedokázali piť, nešlo to tak rýchlo ako deti potrebovali a bolo len kopec plaču. 

    Ďalším produktom na testovanie bol Sunar Premium 2. Toto testovanie prebehlo expresne rýchlo. Urobené mliečko som deťom ponúkla z nových fliaš a... obe fľašky leteli v okamihu na zem. Deti absolútne odmietli toto mliečko. Ani po opakovanom ponúknutí svoj názor nezmenili. Nuž, buď už sú veľmi naučení na to svoje umelé mliečko alebo im jednoducho nechutilo. Ja osobne si pamätám rok 1989, kedy som ako 8-ročná nosila práve Sunar z lekárne na predpis môjmu malému bračekovi a náramne mu chutil. Tak neviem, kde nastala zrada  🙂

    Posledným testovaným produktom bol prístroj na prípravu dojčenského mlieka. Pod týmto pojmom som si predstavovala prístroj, kde nasypem práškové mlieko a vodu a vyjde mi z neho mlieko ideálnej teploty pre dieťa. No, mýlila som sa. V reáli je táto výrobňa mlieka len obyčajnou ohrevňou vody. Takže v tomto si myslím, že trochu zavádzajú spotrebiteľa!

    Po tomto zistení som bola ptesvedčená, že je to absolútne zbytočná vec, lebo ohriať vodu si viem aj v kanvici. No keď už testujem, skúsila som tento prístroj a tu sú moje závery.

    Prvotná inštalácia bola trochu náročnejšia na čas a preštudovanie manuálu. Založiť filter a spustiť prvý cyklus zabralo cca 15 minút. Potom už nasledovalo ohrievanie vody. Samotné ohrievanie pozostáva v položení fľašky na podstavec pod trysku, nastavení objemu potrebnej vody a stlačení tlačítka. V tejto fáze sa spustí príprava horúcej vody, ktorej natečie len malý objem, prístroj potom zapípa. Opätovným stlačením tlačidla sa spustí proces doplnenia vody tak, aby výsledná teplota bola ideálna pre dieťatko.

    Ja som si to teda premerala a tu je moje zistenie. Voda mala 41,8 °C. Na krabici je však uvedená teplota 37 °C! Tak asi niekde nastala chyba!?

    Hoci som tento prístroj  odsúdila ako nezmyselný hneď po jeho rozbalení, jeho používaním som zmenila názor. Doteraz som robila mlieko tak, že som mala vždy pripravenú studenú prevarenú vodu a horúcu som si hriala v kavici. Vody som len zriedila a bolo. Tento prístroj sa mi ale tak zapáčil, že neviem, či sa vrátim k pôvodnému miešaniu vody. Pokým bude filter funkčný a trysky nezanesie vodný kameň, bude tento stroj mojím pomocníkom pri príprave vody na mliečko a čajíky pre naše dvojičky. Denne ide dokola, lebo dve deti toho popijú ozaj veľa. Tak uvidím, koľko vydrží. Aj keď mi trochu zavadzia na drese, je pomerne veľký, budem mu to tolerovať a dbať na to, že ho vždy treba dopĺňať len studenou vodou. Mám však oprávnenú požiadavku, aby výrobca prehodnotil pomenovanie tohoto produktu. Je to skvelá ohrevňa vody, alebo prípravovňa vody na mlieko, ale určite nie prístroj na prípravu dojčenského mlieka!

    Toľko moje postrehy z testovania.

    Bolo fajn spoznať čosi nové, nepoznané. Ďakujem za túto milú príležitosť. Aj keď s dvojičkami je už trochu náročnejšie proces testovania fotiť a zverejňovať postrehy, dúfam, že sa mi to vcelku darilo a moja recenzia poslúži ako objektívna pre tých, ktorí sa pre produkty firmy Tommee Tippee rozhodnú. 

    #test_tommeetippee a #recenzia

    marikaheidi
    15. mar 2019    Čítané 168x

    Aj keď som ja maličký, testujem super vecičky

    Bol to veľký zážitok zúčastniť sa testovačky. Ale to, ako to bolo, vám všetko poporiadku napíšem. Najprv sa patrí predstaviť... Hm, volám sa Branko a mám 8 mesiačikov a jeden spodný zub. Ale teraz k veci - ja s mojou maminkou sme sa asi narodili pod šťastnou hviezdou a vybrali si nás na testovanie vecičiek značky Tommee Tippee. To bolo radosti, hlavne moja maminka sa tešila 😊💕 Netrpezlivo sme čakali na kuriéra, kedy nám privezie balíček. Napätie sa zvíšilo, keďže sme nevedeli, čo všetko bude v našom testovacom balíčku. Tadááá a konečne prišiel ten veľký deň D.

    V našom balíčku sme si našli : 

    - Dizajnový kôš na plienky Sangenic Tec s kazetou

    - Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature

    - Dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature

    - Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature 

    A aby som nemal bruško prázdne, tak mi pribalili mliečko Sunar Premium 2.

    Ako prvé som vyskúšal Dizajnový kôš na plienky Sangenic Tec s kazetou. Má krásny dizajn, ktorý skvele doplní váš moderný interiér, farbu a je ľahký.

    Mamička ma hneď prebalila a bol som zvedavý, čo sa bude diať. No teda, ľahká manipulácia, stačí otvoriť dizajnový kôš na jednorazové plienky Sangenic Tec, hodiť použitú plienočku a zatočiť s malým sivým cuplíkom.

    Súčasťou koša je výmenná kazeta s antibakteriálnou fóliou, ktorej antibakteriálna zložka zničí 99 % baktérií. Kôš tak chráni detskú izbu pred zápachom aj baktériami. Vďaka technológii TWIST-LOCK sa plienka v koši zabalí do voňavej fólie a s pomocou piestu je zatlačená do koša. Je to pekne hygienické a voňavé. Vďaka tomu, že kôš pojme cca 28 plienok (veľ. 5–9 kg), nie je potrebné ho často vynášať.

    Celá naša rodinka, hlavne starší 7-ročný synček, točil, točil a točil s cuplíkom. Nevedel sa dočkať, kedy bude mať drobček na plienočke zafarbený pásik namodro, a šup s ňou do  koša Sangenic Tec. U mňa určite ÁNO, jednoznačne odporúčam. No je mi ľúto, že som to skôr nepoužívala. Je to pohodlné pre mamičky. Dokonca sme to teraz na jarnej lyžovačke, v jednom baby friendly hotely, mali v kúpelni. Brali to ako bežnú potrebnú vec, ako postielku alebo stupienok. Uvítala by som, aby takéto koše mali aj detské lekárky v ambulancii, lebo po poradni sa tam šíri hrozný zápach. Jediné, čo musím vytknúť, je príliš vysoká cena náhradných kaziet do koša. 

    A čo poviete na moje nové fľaštičky?

    S fľaštičkami máme skúsenosti už od narodenia. Kúpila som si elektrickú odsávačku Tommee Tippee, ktorej súčasťou boli aj 2 fľaštičky s kefkou na čistenie a dokonca aj so sterilizátorom. Branko si najviac obľúbil dojčenskú fľašku Tommee Tippee Closer To Nature a  ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature.

    Closer to Nature, navrhnutý s odborníkmi na dojčenie, napodobňuje pružnosť, mäkkosť a pohyb prsníka matky, vďaka čomu môže mamička jednoduchšie kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše. Tvar cumlíka stimuluje prirodzený sací reflex, takže celkom prirodzene kombinuje dve metódy kŕmenia. Anatomický tvar fľaše uľahčuje držanie a kŕmenie, ideálne pre malú detskú rúčku. 

    Výhody, ktoré sme pri testovaní objavili:

    - makký cumlík, ktorý napodobňuje mamičkin prsník

    - antikolikový ventilček

    - pohodlné držanie fľaštičky

    - neobsahuje BPA

    Dojčenská fľaša  ANTI-COLIC Tommee Tippee. Myslím si, že táto fľaška je najúčinnejšie riešenie pre bábätká so sklonom k brušným kolikám. Ultracitlivý antikolikový ventil zaisťuje dokonalý odvod vzduchu počas dojčenia a umožňuje dieťatku úplne plynulé satie bez prehĺtania vzduchu. Silikónový cumlík verne napodobňuje materský prsník pri dojčení. Ideálna fľaška pre novopečených rodičov, pretože má kontrolku teploty mliečka vovnútri a varuje rodičov zmenou farby na ružovú, keď je mliečko teplejšie než odporúčaných  37 °C. 

    Výhody, ktoré sme pri testovaní objavili:

    - neobsahujú bisfenol

    - krásna farba a dizajn

    - ultracitlivý antikolikový ventil

    - teplotný indikátor vo vnútri fľaštičky

    Nevýhody boli len malé dierky na fľaštičke, pretože sú určené pre 0+ a Branko má už 8 mesiačikov. 

    Sunar Premium 2. Brankovi toto mliečko nesadlo, bolelo ho bruško. Takže mliečko posunieme našej babičke, aby upiekla náš obľúbený koláčik "Deň a noc".

    Ďakujeme za možnosť testovať značku Tommee Tippee. My sme boli naprosto spokojní a určite budeme odporúčať. 

    sabinka277
    15. mar 2019    Čítané 211x

    Testovanie dojčenských fliaš Tommee Tippee

    To ste nepočuli ešte, čo sa stalo v našom meste. Malý Vladko dostal balík veľký ako svet! Kto ho poslal? Predsa Modry koník a Tommee Tippe 🙂 Čo v ňom bolo? To vám rozpoviem hneď.

    Náš veľký balíček obsahoval:

    • Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature
    • Dojčenská fľaška Tommee Tippee
    • Elektrický ohrievač fľiaš a detskej stravy Tommee Tippee
    • Sunar Premium 2

    Zazvonil mi kuriér a doniesol balík, ktorý sme hneď začali otvárať. Boli sme veľmi spokojní, keďže som už dlho chcela vyskúšať ohrievačku mlieka. Chytila som do ruky návod a začala čítať. Následne som ju zapojila a išla zarobiť mliečko. Fľašky boli veľmi kvalitné a hlavne dudlík mali ako mamičkin cicík. Hneď po vyvarení som ako prvú použila Anti-colic fľašku. Keďže sme mávali problém s bruškom, tak to bolo také menšie vykúpenie. A ona naozaj pomohla! Bola som neskutočne rada, že konečne niečo okrem Espumisanu zabralo. Môžete mi povedať, že čo tak veľmi ospevujem jednu fľašu, ale ona je naozaj perfektná. Veľmi som bola spokojná s tým, ako sa mliečko v nej dokonale rozpustilo a nezanechávalo žiadne hrudky. Maličký bol veľmi spokojný a keďže sme predtým používali značku Avent, tak na moje prekvapenie ju veľmi rýchlo "prijal". Mliečko sme zarobili a boli sme spokojní aj so Sunarom. Je to slovenské mlieko a s veľkým obsahom tuku, čo je pre nás veľmi dôležité, keďže už máme 6 mesiacov a papáme všeličo možné. 

    Ohrievačka mlieka, ktorú som za celé testovanie použila asi dvakrát, bola premňa obrovským sklamaním. Nie je to tak rýchle ako v mikrovlnke. Je to zdravšie, to je pravda, ale v mojom prípade veľkého hladoša bola ohrievačka veľmi pomalá a nedostatočná. Je to skôr pre tých, ktorí vedia, kedy ich dieťaťko bude papať a môžu to dopredu pustiť. V mojom prípade to bolo veľmi pomalé, pritom očakávanie bolo veľké. Nebudem písať, že to je zbytočnosť, to vážne nie. Poznám mamičky, ktoré si to veľmi vychvaľujú, a preto som to chcela skúsiť aj ja. Nechcem rozdeľovať mamičky na dva tábory typu mikrovlnka vs. ohrievačka. Dôležité je, aby si mamička vyskúšala ohrievačku a sama posúdila, čo je lepšie a rýchlejšie. 

    Sunar Premium má veľmi blízko k materskému mlieku, aj keď, samozrejme, tomu sa nič nevyrovná. Doktor v pôrodnici vám povie "Musíš kojiť, každá žena môže". To nie je pravda, samozrejme. Každá žena nie je obdarená tým, aby svoje bábätko mohla kojiť. Čo je, samozrejme, pre ňu určite smutné. Ale v tomto prípade by som siahla po tomto mliečku. Obsahuje mliečny tuk a vitamíny, ktoré síce nenahradia mamičkine prsia a mliečko, ale určite vášmu dieťatku nebude nič chýbať. A pýtate sa, čo je mliečny tuk? Mliečny tuk je jednou z najdôležitejších živín materského mlieka a má veľa výhod. Napríklad zohráva dôležitú úlohu v správnom vývine imunity dieťatka a môže si vďaka nemu budovať svoju obranyschopnosť. Taktiež má veľmi príjemnú chuť. Maličký bol spokojný a jeho bruško ho znášalo veľmi dobre. 

    Keď sme použili anti-colic fľašku, tak sme vyskúšali aj sklenenú, ktorá bola pre môjho drobca síce ťažká, ale veľmi dobre sa mu z nej pilo. Klepkal si po nej nechtíkom a pil z nej tak rýchlo, až som sa nestihla čudovať, kam to mliečko mizne. Najdôležitejšie je, aby moje dieťaťko bolo spokojné. A s týmito fľaškami bolo.

    Mám napísať záver? Tak na záver, ak chcete, aby vaše dieťaťko bolo spokojné a chcete aj dobre investovať, tak si vyberte fľašky Tommee Tippee, ktoré vaše dieťaťko bude milovať aspoň tak, ako vy budete šťastné z toho, že je spokojné. Ďakujem veľmi pekne, že si Modrý koník vybral nás. Pretože naše testovanie bolo úspešné a boli sme veľmi spokojní.

    nikusiak9
    14. mar 2019    Čítané 632x

    Prvé testovanie - Tommee Tippee výrobky

    Veľmi nás potešila správa, že sme boli vybratí na testovanie produktov Tommee Tippee. 

    Balík obsahoval :

    = Sunar Premium 2

    = Prístroj na prípravu dojčenského mlieka Tommee Tippee Perfect PrepTM

    = Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature

    = Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature

    Sunar Premium 2

                Materskému mlieku sa nevyrovná nič. Ak nechcete alebo nemôžete dojčiť, tak dobrá správa pre vás je, že vaše dieťa prežije umelé mlieko bez ujmy. Pokiaľ ste vyskúšali laktačnú poradkyňu, nonstop prikladanie, cievkovacie a lyžičkové peklo, jedli ste senovku a smrdeli ako zmoknuté seno, viete, o čom píšem. Výber umelého mlieka je dôležitý, lebo bude nahrádzať dieťaťu to vaše. Preto by malo mať zloženie čo najviac podobné materskému mlieku a prídavné látky, ktoré bábätko potrebuje pre rast a vývoj.
                Zloženie dojčenského mlieka Sunar Premium 2 je inšpirované zložením materského mlieka. Zaisťuje prísun dôležitých minerálnych látok a vitamínov ako napr. A, C, D, ktoré prispievajú k rozvoju imunity, kyselina alfa-linolénová pre rozvoj mozgu a železo pre rozvoj poznávacích funkcií. Navyše mlieko skvele chutí. Vhodné ako súčast zmiešanej stravy pre deti od ukončeného 6 mesiaca. Keďže dcérka odmietla už 4 umelé mlieka, nemala som veľké očakávania ani od tohto. Stále má odsaté materské mlieko a antirefluxné umelé mlieko. Pokúsila som sa Sunar Premium zahustiť prápravkom na zahusťovanie materského mlieka. Keďže bežne nevypije plnú dávku, v jej prípade 140 ml umelého mlieka, ani v prípade tohto mlieka neprekvapila. Skúsila, a dalo sa povedať, že vypije, ale stále jej najviac chutí materské mlieko. (V jej prípade je to trošku náročné, keďže prvé dva mesiace pila jednu dávku aj hodinu až hodinu a pol, ďaľších šesť mesiacov pila mlieko iba v spánku. A teraz jedine, ak ju pri tom niečím zabávam.).

    Testovanie pokračovalo prístrojom na prípravu dojčenského mlieka.

                Pred prvým použitím je nutné spustiť čistenie. Kým mi spinkalo bábätko, pustila som sa do toho. Musím priznať, že celú dobu som čakala, že to umelé mlieko tam niekde nasypem a automaticky mi prístroj ponúkne už hotové zmiešané mlieko.

                Cieľom prístroja je, aby za minútku, až dve, ohrial vodu na optimálnu teplotu 37 stupňov. Je možné nastaviť množstvo vody od 120 ml po 330 ml. Jediný problém, ktorý sme objavili, je, že moje bábätko má rado mlieko zohriate na 39,5 stupňa, takže sme museli ešte mlieko priohrievať. Je to však veľmi nápomocné hlavne v prípade, ak sa bábätko zobudí v noci s veľkým plačom kvôli hladu a je potrebné mlieko zohriať čo najskôr, aby sa zabránilo jeho prípadnému prebudeniu.

    Ako posledné prišli na rad fľašky Tommee Tippee.

            Prvé mínus, ktoré sme objavili, boli cumle 0+, čo znamenalo píliš malý tok pre moju dcérku. Tak som zapojila aj manžela, aby zväčšil dierku na cumli. Jediné, čo bola ochotná z fľašky piť, bola voda. Zaujala nás jedinečná fľaša s teplomerom, ktorá zmení farbu pri vode nad 37 stupňov. Okrem iného boli fľaše antikolikové, čo je super pre novorodeniatka a cumlík, ktorý pripomína prsník.

    Testovanie výrobkov bolo pre nás veľmi príjemnou skúsenosťou, a sme radi, že sme boli vybratí práve na Tommee Tippee, kedže pár ich výrobkov doma už máme (fľašku a kôš na plienky). 

    Ďakujeme Modrý koník a Tommee Tippeee.

    Výrobky budeme odporúčať aj svojim známym a určite u nás nezapadnú prachom. 

    Prazdninujem u babky a deda v horach na chate, kde aj lisky davaju dobru noc.. . Testovanie uspesne ukoncene, dakujeme za moznost testovat tuto skvelu znacku, v priebehu tyzdna pridavame recenziu...🍼💕

    #test_tommeetippee

    alexkova
    Správa bola zmenená    9. mar 2019    

    Ste za instantné čaje? 🍼🙂 Dávate aj klasické ovocné lúhované pre "dospelákov" len v slabšom?
    My sme si dnes ráno spravili instantný pomarančový Sunárek do sklenenej Tommee Tippee fľašky.
    Výhodou sklenených fliaš vidím v čare studenosti a po tých plastoch rozhodne zaujme bábätko aj zvukom, keď sa v nej čajík prelieva. 😊

    #test_tommeetippee #sunarek

    Poraďte mi, prosím, nejaký kvalitný termoobal na hrubšie fľašky, napr. na tieto fľašky od Tommee Tippee, s ktorým máte skúsenosť. 🙂 Len mi sem nedajte link na google, nech si sama nájdem. 😃
    Pošlem srdiečko za každý tip. 🥰 ❤️
    Btw, fľašky od nich sú super! Za mňa lepšie ako Avent! 😍

    #test_tommeetippee #sunarek #konik_testuje

    mummylina
    Správa bola zmenená    6. mar 2019    

    #test_tommeetippee

    Testovanie sme si rozdelili na dve časti. Čakala som kým prejdeme na mliečko číslo 2 🍼😊.

    Dnes začíname testovať druhú polovicu balíčka. Mlieko Sunar Premium 2 a na to som si dnes nachystala aj fľašky značky Tommee Tippee. 🍼

    Musím povedať že Lina si veľmi rýchlo zvykla na tvar fľašky, pekne sa jej drží. Veľmi sa mi páči sklená fľaša no pri deťoch je výhodné mať aj plastové 😝😩.

    Používali ste fľašky tejto značky ? A akú značku mliečka preferujete ?
    My dáme určite vedieť naše postrehy v záverečnej recenzií ☺️🌺

    (3 fotky)
    jese1
    6. mar 2019    

    Testovanie fliaš sme na pár dni vynechali a vrátili sme sa k nim znova dnes, pretože Šimonko len zbadal, že nejdem s jeho fľašou, hneď spustil rev.. dnes však fľaš prijal s úsmevom, aj keď len na chvíľu, kým nezistil, že v nej nie je mliečko, ale voda :D

    Plusy týchto fliaš vnímam v tom, že si ich vie Šimi sám ľahko chytiť a správne vložiť do úst. Tvar je príjemný aj pre mňa na držanie.
    Ako mínus by som označila malé cumlíky (alr to je chyba testovania, nie fliaš) a aj to, že aj po týždni vonku z krabice z nich cítim plastový zápach (tehotenský čuch sa nezaprie ;) )
    #test_tommeetippee

    (2 fotky)

    Dávate dojčatám sklenené fľašky? My máme doma aj iné fľašky Tommee Tippee, ale... sklenenú sa bojím dávať, lebo niektoré už máte skúsenosti s rozbitím a táto s teplomerom je taká rozkošná, že inú ani nechcem. 😁😁

    #test_tommeetippee #sunar #sunarpremium #konik_testuje

    #test_tommeetippee

    taaaak teda, slniecko svieti a 150 cm snehu laka, aj ked som este malicky, zatial nelyzujem, zato mam motorovizovany stroj...chichi a na zdravom horskom vzduchu som cely den, samozrejme s kamoskou mojou flastickou tommetippee, aby som mal teply cajik, sup s nou do termoobalu....

    (2 fotky)
    alexkova
    Správa bola zmenená    4. mar 2019    

    Priznajte sa biomamy! 😁 Ohrievate niekto v rýchlosti detské výživy aj v mikrovlnke? 🥕🥑🍏
    Keďže to v hrnci putuje, tak my používame takúto ohrievačku od Tommee Tippee. 👍
    Viaceré ju označujete pri ohreve mliečka za zbytočnosť, pretože si v termoske rovno vodu nechávate, ale čo pri výživách? Podľa mňa geniálny pomocník. ❤️

    #test_tommeetippee #konik_testuje #sunar #sunarpremium

    mummylina
    Správa bola zmenená    3. mar 2019    

    Kôš na plienky od Tommee Tippee 🌺 #test_tommeetippee

    • používali sme zatiaľ 5 dní ( žiadne pachy neprešli takže 👌)
    • veľmi sa mi páči systém otočenia plienky kde vlastne nevidíte to “super” vnútro 😅😂
    • Lina sa nedostane dnu a to je už čo povedať 😅👌)

    Pre niekoho možno zbytočnosť, pre niekoho super vec a určite je to vec názoru, tak ako aj ekologickosť. To všetko však zhrniem až v záverečnej recenzií ☺️🌺

    Máte aj vy kôš na plienky ? Ako to riešite ? Všetkým pošlem ❤️

    (3 fotky)

    S akou značkou fľašiek ste najviac spokojné? 🤔 Nech si trošku rozšírim obzory. Za mňa to sú bezkonkurenčne Tommee Tippee. Odporúčam všetkymi desiatimi, ak ešte nemáte... 😊

    #test_tommeetippee #konik_testuje

    mummylina
    Správa bola zmenená    1. mar 2019    

    Tak dnes ideme prvýkrát testovať fľašky 🍼 !
    Čakala som na väčšie cumlíky keďže nám prišli 0+ a to by sa asi Lina sťažovala 🙂 a nemohli by sme podať kvalitnú recenziu 😊

    Na mliečko som vybrala fľašu anticolic Tommee Tippee s objemom 260 ml / dávkovanie je klasicky po 30 ml.

    Čo sa mi veľmi páči a ešte som nevidela u iných fliaš je vnútorný teplomer, ktorý pri teplote nevhodnej pre bábätko zmeni farbu na ružovú. To je za mňa 👌 najmä možno pre začínajúce mamičky ktoré nemajú ohrievač a podobne.

    Ďalšia vec, ktorá sa mi veľmi páči je kefka, ktorá bola súčasťou balenia a ako vieme, poriadne umyť niekedy všetky zvyšky mlieka je 😝🍼 masaker.

    Skúšali ste už fľašky od Tommee Tippee ? A čo hovoríte na vnútorný teplomer ?

    #test_tommeetippee

    (3 fotky)

    #test_tommeetippee

    dnes na olovrant mrkvovo jablckova stava z flasticky tommee tippee 🍏

    (2 fotky)

    #test_tommeetippee

    testujeme o 106 flasticky, tecie velmi pomaly, flasticky su urcete pre novorodencov 0+ skoda, inak tvarovo su idealne na drzanie aj pre malu rucicku 🍼

    (2 fotky)

    Konečne máme aj my ohrievač fliaš, strašne super vec... 😍 Hlavne ak vám stále manžel kecá, že "izbová teplota" je pre bábo príliš studená ... 😂 Máte tiež? Ohrievate aj detské výživy?

    #test_tommeetippee #konik_testuje #sunar #sunarpremium

    alexkova
    Správa bola zmenená    27. feb 2019    

    Tie vynálezy tak pokročili! Toto je Anti-Colic fľaška s teplomerom! 🤩 Babka nechápala, keď som jej ju ukázala... ☺️

    #test_tommeetippee #konik_testuje

    Mamušky, zaujíma ma, koľko máte detských fľašiek? 😃 Používate všetky? A ako často na ne meníte cumlíky? 🍼

    #test_tommeetippee #flaska #dojca #batola

    Elkine prve testovanie Tommee Tippee! 😃🦄

    #test_tommeetippee #konik_testuje