angie_l
21. mar 2024
833 

Prečo ísť na rodinnú dovolenku práve do Demänová rezort?

Raj pre deti?

Ak sa chystáme na dovolenku, kladiem dôraz na niektoré kritéria ako sú:

  • Aby sme sa všetci cítili komfortne a oddýchnuto
  • Výber kvalitneho a rôznorodeho jedla
  • Detské aktivity
  • Spoločné rodinné aktivity 

Komfort a oddych v jednom:

Keďže chce človek na dovolenke hlavne nabrať silu a oddýchnuť si, je dôležité mať kvalitné matrace. Áno, aj to nás zaujíma. Dopredu to človek nevie, ale tu na to dôraz kladú, čo je veľké plus. Matrace sú naozaj kvalitné, a spalo sa nám sladko, aj deťom. Náš apartmán v Demänová rezort 39sa volal Apartmán Comfort. Mali sme tam dve manželské postele, rozkladací gauč, dve kúpeľne i terasu s výhľadom. Hlavne terasu sme využívali na posedenie a zrelaxovanie, keďže sme mali priamy vyhlaď na ihrisko a tým pádom sme v kľude mohli sedieť pri čajíku alebo káve. Ja som už na tejto dovolenke veľmi aktívna nebola, keďže som bola už v 8.mesiaci tehotenstva, tak mi robilo problém behať za deťmi. Ešteže sú už viac-menej samostatné. 

V jednej kupeľni bola vaňa,v druhej sprchový kút, deti využili kúpanie aj vo vani, my zase sprchový kut. Dva záchody tiež nie sú na škodu. Nikto nemusel na nikoho čakať.

Stravovanie k pobytu

Stravovanie v Demänová rezort prebieha v reštaurácii PINUS alebo v reštaurácii SAFRAN, k dispozícii sú aj all you can eat bufety. K dispozícii sme mali polpenziu - raňajky a večere. Výber jedla bol veľmi rôznorodý, dokonca deti si prišli na svoje s kútikom na stravovanie zvlášť pre deti, a najväčším lákadlom pre deti bola čokoládová fontána, to sme vždy deťom povedali, že až keď sa poriadne najedia, môžu sa pustiť veselo do čokoládovej fontány a teda zaberalo to perfektne. 

Mne najviac ulahodili raňajky. Kombinácia sladkého a slaného v mojom stave,top. Výborné mini párky, čerstvé vajíčka na rôzne spôsoby a čerstvé lievance. Deťom zase chutili cereálie s mliekom rôzneho druhu, a mužovi omeleta. Na obed sme si zvykli dať pizzu, ktorú robia veľmi chutnú, majú aj detskú variantu. Nápoje sú potom len k raňajkám, na večer a na obed sme si dokupovali navyše. Jediné, čo nám trošku vadilo, že na večere bolo prezentované, že tam bude aj sushi a aj pizze, ale nakoniec tam nebolo ani jedno. Vynahradili to zrejme tým, že bol k dispozícii väčší výber mäsových jedál, a aj vegetariáni si prídu na svoje. Za mňa plus, že tam boli k dispozícii šaláty, aj ovocne aj zeleninové. Dezerty boli pomenej, ale vždy mali aj sladké jedlá, buchty, šúľance alebo palacinky.

Detské aktivity

Každý víkend sa animácie nesú v duchu nejakej zaujímavej témy, počas nášho pobytu si naše deti užili tému šmolkov,čo je u nás aj dosť aktuálne, takže si to veľmi užívali, a naozaj veľmi veľa času trávili práve s animátormi, počas dobrého počasia s deťmi trávili vonku a počas horšieho čo u nás našťastie zastihlo len jeden deň relaxovali vo welnesse, deti prvý krát zažili detské saunovanie, nevedeli sme či to vydržia a zvládnu ale máju to perfektne vymyslene deťom dali šmolko čapice, využili saunový rituál v detskom duchu použili pomarančovú arómu, deti mali zážitok. Najlákavejšie pre deti boli aj samozrejme kolotoče  a 3D bludisko ktoré zaujalo aj mňa ale teda už som nevládala ísť si to užiť spoločne ale v mojom stave to už veľmi nešlo, ale muž tam snimi pobehoval, kolotoče su rôznorodé a iné ako poznáme u nas, vyskúšali každý jeden, muž snimi vyskúšal aj veľkú reťazovku, čo je fajn že aj keď sa za kolotoče platí, stále ta cena je prijateľná, pre ubytovaných je to 2€ na osobu pre neubytovaných je to 3€ na osobu.Deti sa vždy na večer tešili na detské kino prvý deň premietali Šmolkovia 1, a na druhy deň pokračovanie Šmolkovia 2, ja s mužom sme zatiaľ relaxovali v štýle prechádzky na čerstvom vzduchu. 

Ukonečenie pobytu spoločne vo welnesse:

Náš pobyt sme ukončili spoločne vo wellnesse, k dispozícii vám poskytnú plachty a uteráky zdarma, župany su za poplatok,vystihli sme akurát čas kedy sme si ho užili úplne sami, čo samozrejme nám aj vyhovovalo. Na výber máte dve fínske, parnú a infra saunu s ochladzovacou kaďou, odpočiváreň a dve vonkajšie vírivky s úžasným výhľadom. S detičkami sa môžete zabaviť v krytom dvojbazéniku s vyhrievanou vodou, kde teda samozrejme naše deti strávili aj najviac času, využili sme celý welness,ja som veľmi sauny nemohla využiť išla som sa na chvíľu zahriať ale v mojom stave som využila lehátka v odpočivárni a mala výhľad na rodinku.

Pobyt si plánujeme zopakovať, nás veľmi oslovilo že naše dievčatá mali stále možnosť využívať každú časť rezortu, a tým o zábavu mali stále postarane, ja s mužom sme mohli zrelaxovať a nabrať energiu, myslím že o tomto práve dovolenka je aby sme spoločne strávili čas a všetci si užili to čo potrebujeme, dievčatá sú vo veku 6 rokov a práve aj tým že sú naozaj samostatnejšie, využívali všetko čo bolo deťom poskytnuté. K dispozícii v areáli sú zdarma na zapožičanie aj kolobežky a rôzne odražadla pre menšie detičky. Ak by som mala ešte vyzdvihnúť na záver je perfektná káva, na tu si ja potrpím, muž si vychvaľoval pekný výhľad na hory, a samotnú prírodu, každý sme si našli to čo nám najviac ostane v pamäti.

#test_demanova_rezort6  #recenzia 

Je tam krásne boli sme tam cez leto 2 roky asi do zadu takze sme sa kupali von v bazénoch super pre deti jedine co ma sklamalo ze v areáli v tej reštaurácii boli raňajky aj večere super chutilo nám ale obedy nula bodov vždy sme odtiaľ museli ísť niekde do reštaurácie na obed aby sme sa najedli a to niesom na jedlo náročná

23. mar 2024
Autor komentár zmazal

Začni písať komentár...

Odošli