Demänová rezort - pobyt so zážitkami

    16 skúseností

Demänová rezort - pobyt so zážitkami

Demänová rezort - miesto pre všetkých, ktorí hľadajú dokonalé miesto pre dovolenku pre celú rodinu. V každom ročnom období si tu nájdu to svoje malí i veľkí.

Demänová rezort neponúka len ubytovanie pre rodiny, páry a väčšie skupiny v ekologických baby friendly apartmánoch či chatkách v srdci Liptova priamo pod Nízkymi Tatrami, ale tiež zážitky, zábavu i relax. Samotný rezort na nachádza v prostredí malebnej dedinky Demänová a ponúka kompletné vyžitie pre rodiny v pešej dostupnosti do 10 minút. Samotný rezort v podstate nemusíte opustiť po celú dobu vašej dovolenky. V Demänová rezorte si dospelí oddýchnu, kým sa ich deti zabávajú. A to celoročne.

Video: Tohtoročné leto sme s deťmi vyskúšali rodinný pobyt v Demänová rezort. Toto miesto musíte vidieť!

Využite v lete možnosť osvieženia a zábavy v detskom aquaparku Aqua FUN s vyhrievanou vodou či množstvo atrakcií, ako trampolíny, lezecká stena či 3D bludisko, vo FUN centre. Rezort ponúka nespočet detských tematických animácií, hudobných akcií a tiež letné kino pod hviezdami, ktorého čarovnú romantickú atmosféru ocenia deti i dospelí. Šmýkačky, hojdačky, preliezačky i veľká trampolína zabavia deti v Kids ZONE, ktorú majú rodičia na dohľad priamo z reštaurácie Pinus.

Demänová rezort - pobyt so zážitkami

V zime ponúka rezort vlastný lyžiarsky a športový ski-areál, v ktorom nájdete ľahkú a stredne ťažkú zjazdovku, tiež bežkársku trať, snowtubing, SKI shop, servis aj lyžiarsku školu. Pre väčšiu bezpečnosť je pre deti vybudovaná uzatvorená lyžiarska zóna s inštruktormi.

Video: Jeseň/zima a rodinný pobyt v Demänová rezort!

Po náročnom dni plnom aktivít môžu celé rodiny s deťmi od 3 rokov nabrať nové sily vo Wellness a užiť si parnú, suchú fínsku či infra saunu; ľadovú sprchu, vírivku, ochladzovací či Kneippov kúpeľ alebo tepidárium. K dokonalému zrelaxovaniu prispeje určite aj uvoľňujúca masáž v Masážnom centre.

Demänová rezort - pobyt so zážitkami

Rezort ponúka dokonalú harmóniu oddychu a zábavy v nádhernom prostredí a neopakovateľnými výhľadmi na Kriváň, Vysoké Tatry, Nízke Tatry a Chopok. Lokalita je ako stvorená pre výlety do prírody, ako pešie, tak aj pre cyklovýlety na e-bikoch, ktoré si môžete v areály zapožičať.

Demänová rezort umožňuje výhodné priame rezervácie cez vlastný rezervačný systém.

Ako dopadlo testovanie na Modrom koníku?

Kde si rezervujem pobyt v Demänová rezorte?

Nové články

Hodnotenia a skúsenosti s pobytom so zážitkami v Demänová rezorte

Máš skúsenosť s pobytom so zážitkami v Demänová rezorte?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia
dannad  21. sep 2022
  
 čaká na kontrolu

So psom NIE!

Do rezortu sme sa nedostali, keďže síce píšu, že sú pet friendly, pes nad 15 kíl nie je je vítaný podľa všeobecných podmienok. Na stránke uvádzajú mylnú informáciu, v konečnom dôsledku prichádzajú o klientov.
Pre stránku modrykonik.sk - nie je možné dať 0 hviezdičiek, púšťa od jednej..
  • Ťažko povedať, keďže sme neboli so psom vítaní..
  • So psom NIE!
2 ľudia považujú za užitočné
Pekný deň prajeme z Demänová Rezort, mrzí nás, že ste pobyt so psíkom u nás neabsolvovali. Ubytovanie so psom nad 15 kg je možné po konzultácii s recepciou alebo manažmentom, pričom sa prihliada na typ a veľkosť apartmánu. Žiaľ pri našich najmenších apartmánoch ubytovanie s veľkým psíkom nie je komfortný ani pre samotných hostí, ani pre okolité apartmány kvôli hluku. Vždy sa však snažíme nájsť spoločné riešenie. Ďakujeme za porozumenie. Tím Demänová Rezort
lenuska30  20. sep 2022

Odporúčam😊

V Demänova rezort sme boli minule leto s manželom a 2 deťmi.. veľmi sa nám tam páčilo, decká sa mali kde vyhrať, vyskakat.... My dávame 10 bodov z 10 😉😉😉
  • Zábava pre deti aj dospelych
  • Nemôžem nič vytknut
ivet213  19. sep 2022

Hroza

Uz nikdy v zivote nenavstivime tento rezort boli sme ubytovany v mezonete ktory nemal klimu moje deti vracali od prehriatia susede prislo pre dieta dokonca zachranka lebo klima neexistuje….
Na staznost ziadna reakcia …
restauracia s barierovym pristupom s kociarom pekne po schodoch…
Vecera Pivo kola si restika uctuje zvlast …
Jedina vyhoda ze sa mali kde deti vyblbnut ale co z toho ked vecer nemohli zaspat kedze sme mali na izbe 31stupnov …. (A ano vetrali sme)
  • Atrakcie pre deti…
  • Barierovy pristup do restiky
  • Nema to klimu
  • Drevostavba takze cez leto je tam na skapatie
Pekný deň prajeme, situácia nás úprimne mrzí. Manažment nášho rezortu bol s danou rodinkou v úzkom kontakte po celý pobyt a aj napriek tomu, že dôvodov na kolaps mohlo byť viacero, bola im z našej strany poskytnutá maximálna starostlivosť a kompenzácie. V dňoch, kedy sa daná udalosť stala, bolo na Slovensku extrémne tropické počasie, ktoré prekvapilo a ovplyvnilo nás, ale aj celé Slovensko. Teploty boli na bežné liptovské podnebie nezvyčajne vysoké, na ktoré, priznávame, apartmány neboli stavané. To sme už však nevedeli ovplyvniť, no vieme, že so zhoršujúcimi sa ekologickými podmienkami a čoraz väčšími výkyvmi extrémnych teplôt sa do budúcna pripravíme - napríklad aj nainštalovaním klím. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že sa k nám vrátite a strávite pobyt v príjemnejším teplotách. :) Tím Demänová Rezort
monikaaa7  11. sep 2022

Demänová rezort

Rezort nás veľmi milo prekvapil. Ubytovanie v modernom a čistom apartmáne, ktorý mal kuchyňu a terasu, sa nám páčilo. Pobyt sme mali s polopenziou. Reštaurácie boli zariadené moderným štýlom, vybavené detskými kútikmi, stoličkami a aj detským jedlom. Strava bola veľmi bohatá a nám chutila. Prvý dojem bol perfektný – deti síce nevedeli, čo skôr a len híkali. Našťastie druhý deň už mali predstavu, čo sa kde dá robiť a už si našli nejakú tú svoju postupnosť. Z atrakcií spomeniem Fun park, ktorý majú ubytovaní hostia v cene (ostatní si môžu vstup zakúpiť), kde sa deti vyšantili do sýtosti. Mini ZOO nás veľmi potešila a vodné kaskády mali veľký úspech. Animácie potešia. Využitie väčšiny atrakcii je viazané najmä na dobré počasie a teda väčšie interiérové ihrisko tu chýba. Nie som si úplne istá, ako veľmi by sa deti zabavili, ak by nám počasie nevyšlo. Fitness centrum bolo menšie, no mňa pekvapilo, že ho otvárajú až o 12tej. Wellness ponúka sauny, výrivky, detský bazén a odpočivárne. Chýbal mi klasický bazén pre dospelých a nie ideálny vstup pre deti len do 17-tej, čo by bolo možno fajn zvážiť najmä v prázdninovom období, keď je rezort plný rodín s deťmi. Demänová rezort ponúkal všetko, čo dobrý baby friendly rezort má mať, teda aspoň z môjho pohľadu. Za dobrý nápad považujem aj informačné kartičky v ktorých sme mali karty od izby. V nich sa totiž nachádzali informácie o tom, kedy sa aké jedlo podáva, kedy sa dá navštíviť wellness a fitko, ako sa pripojiť na wifi, informácie o tom, čo máme v cene, či potrebné telefónne čísla. V rezorte sme sa stretli s mnohými národnosťami a jazykmi.
Demänová rezort odporúčame všetkým rodinám a my už teraz zvažujeme zimný pobyt, keďže v areáli sa nachádza aj detská zjazdovka dlhá 450 m a klzisko, no a do Jasnej je to len na skok.
(16 fotiek)
  • Prostredie
  • Krásne, moderné, čisté ubytovanie
  • Výborná strava
  • Mini ZOO
  • Fun park a jeho atrakcie počas priaznivého počasia
  • Animácie
  • Veľa deti
  • Fitko až od 12-tej
  • Wellness pre deti do 17-tej
  • Chýbajúci klasický interiérový bazén
  • Chýbajúce väčšie interiérové ihrisko
  • Doplatok za trampolíny
3 ľudia považujú za užitočné
mamelka  31. aug 2022

Pobyt pre rodiny s atrakciami

V rámci testovania som mala možnosť ubytovania na 3dni (2 noci) v apartmáne LUX, čo pre nás bolo označenie budovy ,,N,,. Budova je vyššie, čiže musíte rátať s kopčekom. Pre niekoho možno už prístup s mínusom, nám osobne nevadil, keďže milujeme prechádzky. Čiže ak sa chcete ubytovať a nechodiť do kopca, určite pozerajte, kde sa váš apartmán nachádza a či predsa len nechcete ísť niekde nižšie. Ale ako som písala, toto pre nás nebol problém. S naším kočíkom sa dostaneme všade 😄.
Ubytovanie v LUX bolo pre nás ako 5člennú rodinu naozaj krásne priestranné. Dolné poschodie tvorila malá kuchynka so všetkým, čo potrebujete, obývačka, TV (netflix a youtube k dispozícii), veľká kúpeľňa s WC, umývadlom. Určite by bola dole dobrá vaňa, keďže apartmán má na poschodi ďalší sprchový kút a 10mesačnú lepšie okúpem vo vani. Samozrejme za príplatok má rezort vaničku v ponuke.
Na poschodie sa dostanete schodiskom, ktoré je pre 1-3r deti určite moc strmé.
Na poschodí boli spálne s pohodlnými posteľami, a dostatok skríň ako úložný priestor. Uteráky, osušky boli taktiež pekne pripravené.
Rezort je naozaj veľký a plný atrakcií. Určite by som vyzdvihla 3D bludisko, nafukovací hrad, trampolíny, či bungee trampolína, ktorá sa nachádza v areáli, ale žiaľ za poplatok. Nezisťovala som prečo sa platí za túto trampolínu. Veľa mamičiek mi napísalo počas testovania, že boli prekvapené, že sa táto atrakcia musí platiť. Možno by bolo fajn aspoň 1x sprístupniť deťom túto atrakciu v rámci pobytu.
Lezeckú stenu za nepriaznivého počasia určite neodporúčam, keďže žinenky sú hneď mokré a pri dopade, ako vytvoria deti jamu sa nazbiera voda a majú hneď mokré nohy. Určite by padlo dobre, ak by mohla byť lezecká stena využitá aj za daždivého počasia. Taktiež tu treba rátať s príplatkom 1h/4€.
Keďže sme vychytali v deň príchodu zlé počasie a taktiež aj druhý deň doobeda nebolo pekne, tak by sme uvítali vnútorný bazén, kde môžu ísť detičky mladšie ako 3r, vnútorné ihrisko by taktiež potešilo, ale viem,že už na ňom pracujete, tak sa naozaj teším.
Detské ihriská boli pre našu 10mesačnú, ale aj naše dve staršie 9 a 12r úplne super. No najviac si naozaj užili auquapark.
Reštaurácii sme nemali čo vytknúť, možno len to,že veľa rodín chodí s kočíkom a ten výťah by bol super. Naša Mária počas stravovania v reštaurácii nespala, takže sme mohli nechať kočík dole na prízemí a usadiť ju do stoličky. Nám jedlo chutilo, výber bol bohatý, našli sme si to, na čo sme mali chuť. Čo sme si ale všimli, že veľa ľudí v rámci,,voľnosti,, si nabralo veľa jedla a čašníci veľa krát odnášali aj plné taniere jedla, čo by sa mohlo troška obmedziť. Už len možno ako tip z jednej reštaurácie kam chodíme, že keď na tanieri navážia 100g jedla tak si to musí hosť zaplatiť. Ono toto netreba brať ako buzeráciu, ale je to aj úcta voči kuchárom a čašníkom.
Program pre deti s animátormi je naozaj bohatý, myslia na menšie detičky, ale aj na staršie či dospelých.
Páči sa mi mini ZOO,kde sme mali možnosť kŕmiť zvieratká a aj si ich pohladkať.
Zamestnanci na recepcii, v reštaurácii, animátori boli naozaj milí. Ked išiel niekto okolo pozdravil.
(15 fotiek)
  • Prístup personálu
  • Fun centrum
  • Masáže s bohatým výberom
  • Stravovanie vo forme švédskych stolov, bohatý výber jedál, detský kútik v reštaurácii
  • Aquapark
  • Čisté toalety mimo apartmánu (samozrejme apartmán bol taktiež čistý)
  • Detské ihriská ako ,,kids zona,, mimo Fun centra ale taktiež aj ihrisko pre menšie deti odkiaľ som pekne videla na staršie deti ktoré sa zabávali vo Fun centre, dostupné odrážadlá, ráno boli vždy pekne zoradené a pripravené pre deti, čiže sa nemuseli hľadať kade-tade
  • Nádherný apartmán s krásnym výhľadom
  • Kuchynka v apartmáne má varnú dosku, varnú kanvicu, mikrovlnku, chladničku
  • Chýbajúci výťah v reštaurácii
  • Za nepriaznivého počasia chýba vnútorný bazén kde by sme mohli ísť s dieťaťom mladším ako 3r, keďže wellnes zóna je pre deti od 3r
  • Bungee trampolína za príplatok aj keď sa nachádza vo Fun centre
  • Stolný hokej/futbal, basketbal taktiež na mince, čiže keď je škaredé počasie a deti idú do stanu tak jedine platené atrakcie
  • Wellnes pre deti do 17tej keďže po 17tej je ,,bezplavková zóna,,
2 ľudia považujú za užitočné
katka1323  28. aug 2022

Pre deti az od 3 rokov

Prvy dojem po prichode do rezortu ma milo prekvapil. Vela detskych atrakcii, pekne prostredie. Problem nastal vsak vtedy ked sme sli do bazenov. Cesta je strkova/kamenista a ked idete aj s kocikom je takmer nemozne tadial prejst, kolesa sa zabaraju do nich takze nakoniec sme kocik museli preniest na rukach (nieje to zrovna mala vzdialenost). Vchadza sa cez 1 turnuket co dost brzdi premavku nakolko cez neho ludia aj vchadzaju aj vychadzaju a to nehovorim o tom ze pokial chcete prejst kocikom musite poprosit personal.
Bohuzial sme zazili aj situaciu ked zrazu prisiel velky vietor a vsetci ludia utekali sa schovat pred burkou. Viete si asi predstavit aka sora ludi bola pred turniketom a ako to pomaly slo. Takze sme stihli aj pekne zmoknut.
Co sa tyka bazenov je super ze detsky bazen je kryty, no ten druhy “plavecky” sa tak nazvat poriadne ani neda nakolko cez polku je velka nafukovacka a v tej druhej polke su sutaze pre deti, takze ako dospela osoba si vonku nezaplavate.
Welness, bola som v tom ze pri pobyte mame neobmedzeny vstup nakolko sa nikde nepisalo o tom ze je to obmedzene. Prisli sme tam 16.45 a az tam sme sa dozvedeli ze tam mozme byt len 15 min nakolko od 17je zona bez plaviek a dieta tam uz byt potom nemoze. Tymto sme si vlastne minuli nas jediny volny vstup ktory mal byt 90min. (kedze je len jednorazovy a to sme nevedeli). Druhy den pobytu by sme si welness museli uz zaplatit.
Na pobyte sme boli aj s 2 mesacnym a s tym nas do welnesu ani nepustili.
Vecera prvy den pobytu bola hotova katastrofa, totalny chaos. Plno ludi, ktory nemali kde sediet, nikto to tam neriadil. Na volne miesto sme cakali vyse 20min! Ocenujem druhy den ze ranajky boli uz hore aj dole. Co sa tyka jedla bolo chutne a bolo ozaj z coho si vybrat.
Izby boli pekne, ciste a utulne. Ocenujem vybavenie izby - kuchynka s chladnickou aj mikrovlnkou taktiez ako bonus na izbach ventilator.
Personal bol velmi mily a ochotny.
Bohaty program pre deti no v pripade nepriazniveho pocasia tu nemate moc co robit.
Zhrnula by som to asi takto: pekny rezort pre rodiny s detmi od 3 rokov ( pre mensie deti rozhodne neodporucam) ale treba si vsak vycihnut pocasie. Ak cakate celodenne kupanie odprucam si skor priplatit aquapark tu poblizku.
  • Atrakcie pre deti
  • Bohaty program
  • Chutna strava
  • Parkovanie pri apartmane
  • Vybavenie izby
  • Chaos pri stravovani, nikto to neriadi
  • Strkova cesta v aqua fun -nemoznost prejst s kocikom
  • Malo atrakcii pri nepriaznivom pocasi
  • 1 TURNIKET !? Robia sa kolony ludi
  • Jednorazovy welness vstup
  • Moznost s detmi vo welnese len do 17
  • Po 17 iba bez plaviek a to nie kazdemu vyhovuje
  • Check in az od 15, sluzby mozno vyuzit az od 15
susesi  14. aug 2022

NEZABUDNI !!!

V tomto rezorte si pri odchode 2x prezrite ci ste nieco nezabudli v izbe, pretoze sa k svojim veciam uz nedostanete.!!!Ja som zabudla v skrini 4 ks siat a tim hotela nebol ochotni skontrolovat izbu aj napriek k tomu, ze som volala hned vecer. Bud je spokojna chyzna alebo dalsi klient?! To uz nezistim, ale dalo sa tomu predist lepsim manazmentom!
13 ľudí považuje za užitočné
Pekný deň prajeme z Demänová Rezort. V prvom rade nás veľmi mrzí vzniknutá situácia. Procesy máme nastavené tak, že po náleze vždy kontaktujeme hostí a zabudnuté veci posielame poštou. V tomto prípade sa šaty nenašli ani pri upratovaní, ani po opätovnom detailnejšom prehľadaní izby. V danom apartmáne boli ubytovaní ďalší hostia, kvôli večerným hodinám a komfortu hostí sme preto apartmán kontrolovali až na druhý deň. Veríme, že takáto situácia je ojedinelá, no straty a nálezy budeme naďalej poctivo odovzdávať ich majiteľom. Ďakujeme za pochopenie a prajeme všetko dobré. Tím Demänová Rezort
kvicko123  25. júl 2022

Spokojnosť AŽ NA...

Akurát sme sa vrátili z tohto týždenného pobytu. Takže
JEDLO: uuplne že TOP, obrovsky výber, chutne a kvalitné jedlá, v reštaurácii veľmi milý personál, trošku Full (ale je sezóna takže chápem).
UBYTOVANIE: všetko krásne,čisté,nové...boli sme v Limbe v Decku. Klima nieje, ale chatky nahriate niesu.
Vyžitie pre deti taktiez super až na 2 malé bazény na tak obrovský detský rezort je bieda (masaker,deti ako sardinky pri teplom počasí)..jeden je po členky a druhý 1,2m (3/4 je zatrepana skákacia šmýkacka a v 1/4 cvičia aerobik). Ale počuli sme,že sa ide ešte jeden veľký bazén do dvoch rokov dostavat..takže super.
Animátori super,snaživí... chválim. Wellnes pecka...aj keď v plavkách len do 17stej,aspoň keby do 20tej.

ALE!!!!!!!

aj napriek všetkým pozitívam sa tu už pravdepodobne nevrátime...dôvod???
TURNIKETY... čisté PSYCHO. Ubytovani hostia sa s deťmi trepu naokolo aj 300m...Turnikety sú na opačnej strane od chatiek...všetko treba obchádzať...tvoria sa rady, ľudia nervózni, nefunguje to poriadne, raz sa otvorí raz nie,je to na karticky, ktoré vlacite so sebou aj k bazenu...nedajbože niečo zabudnete na izbe...trikrát si rozmyslite či sa budete vracať. Je to ale dosť zavádzajúce...nakoľko je uvedené...že všetko máte pod nosom (nasvedčuju tomu aj obrázky). Vzdušnou čiarou k bazenu sme mali asi 40m ...no reálne kým sa tam dotrepete ste spotení ako myši. Deti prehriate,nervózne už v polovici cesty!!!
Je to VEEEEEELKA škoda...toľko sťažnosti a vedenie to má na háku. Každý druhý tam nadával...Úprimne už dlho som sa nenapocuvala toľko nadávok ako pri tých Turniketoch 🙄
Keby nebolo tých katastrofálnych vstupoch sme tam každý rok...
  • Fantastická kuchyna, milý personál
  • Šikovní Animátori
  • Krásne prostredia
  • Čisté ubytovanie
  • Stály program pre deti
  • Všetko ohradene mimo apartmánov
  • Vôbec nieje cítiť že ste súčasť rezortu
  • Tlačenica v bazéne
  • Katastrofálne a nefunkcne turnikety
  • Nedomyslene vstupy na opačnej strane ubytovania
1 človek považuje za užitočné
Pekný deň prajeme, ďakujeme za recenziu, vážime si vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že vám táto záležitosť znepríjemnila pobyt. Bazény aj FUN Center je oplotený z dôvodu, aby ste mohli detičky nechať hrať sa "bez dozoru", resp. bez strachu, že vybehnú na cestu a pod. Tak isto aj preto, aby ste vy, hostia, mali výhodu a vyhradený priestor oproti neubytovaným návštevníkom. Problémy s turniketmi evidujeme a pracujeme na jednotnom systéme a riešení, ktorý vstupy do zón zjednoduší. Veríme, že sa nám to podarí čo najskôr a vy sa k nám vrátite znovu. :) Ďakujeme! Tím Demänová Rezort 🤍
dominika_c  21. júl 2022

Miesto plné zábavy, kde sú deti vítané? Vitajte v Demänová rezort!

Ak hľadáte miesto, kde si to deti dosýta užijú, ste na správnej adrese. S príchodom detí sa naše preferencie na pobyty zmenili. Preto, ak si chcem užiť dovolenku a dopriať deťom zážitky, presne takéto miesto s ponukou zábavy, kde je všetko "pod jednou strechou”, je ideálnym riešením. Zábavné atrakcie, animácie, bazény, ale aj kvalitné gastronomické prevádzky v podobe reštaurácie Pinus, indickej reštaurácie Safran či vlastnej pekárne. Oceňujem hlavne to, že rezortu Demänová sa podaril husársky kúsok, a to spojiť výhody a pohodlie hotelového rezortu s výhodami a súkromím apartmánov. A to všetko zasadené do krásneho prostredia Demänovskej doliny.
(20 fotiek)
  • možnosti ubytovania v rôznych druhoch a typoch apartmánov
  • čisté, moderné a nové zariadenie
  • multifunkčný koncept so všetkým, čo potrebujete
  • atrakcie pre deti v podobe Funcentra, Aqua FUN, lezeckej steny či Kids Zone
  • animačné programy
  • zážitky a sezónne atrakcie ako letné kino
  • výborná ponuka v rámci bufetových stolov polpenzie
  • gastro ponuka: európska reštaurácia PINUS, indická SAFRAN, vlastná pekáreň Kriváň
  • menej možností vyžitia pre deti v prípade nepriaznivého počasia
  • apartmán Relax Loft je krásny, ale ak máte malé deti, voľte iný druh apartmánu (strmé schody)
  • absencia klimatizácie v apartmáne Relax Loft
  • chýbajúci bezbariérový prístup do indickej reštaurácie
Pekný deň, Dominika, ďakujeme za návštevu a užitočnú recenziu. Sme radi, že aj napriek drobnostiam ste si pobyt užili. Sľubujeme, že na uvedených nedostatkoch popracujeme. :) Veríme, že sa ešte vrátite. Ďakujeme! Tím Demänová Rezort 🤍
stefi_bazarik  6. júl 2022

Super dovolenka ❤️

Super dovolenka, naša prvá v rezorte pre deti ❤️
Mali sme krásne horúce počasie, takže všetky zábavky sme využili 😀
  • - krásne prostredie
  • - super rezort pre deti (v letnom období)
  • - ubytovanie (rodinná izba)
  • - švédske stoly (polpenzia)
  • - možnosť ubytovania až o 15.00hod.
  • - čistota bazénov
  • - chýbajúce vnútorné atrakcie pre deti (pri zlom počasí)
Pekný deň prajeme! Ďakujeme krásne za užitočnú recenziu. Sme radi, že vám vyšlo počasie a pobyt ste si užili :) Tím Demänová Rezort
michala11111  29. jún 2022

Pekná rodinná dovolenka avšak záleží od pocasia

Po prvom negatívnom dojme fajn rodinná dovolenka.
Sli sme na 5 dni s polpenziou v lete rodina s detmi.
Ako sme prišli prvé negatívum bolo hodinové čakanie pred recepciou na slnku v rade. Druhé nastalo po príchode na apartmán. Ubytovanie v apartmáne comfort loft urcite neodporucam ci pre rodiny ani starších ani ľudí čo si chcú vypiť 😁 katastrofálne schody netusim kto to mohol takto vymyslieť, veľmi nebezpečné...
Inak areál super pre deti. Šli sme sem hlavne kvôli nim a fakt si to užili. Mali sme šťastie na super počasie, takže sme naplno využili aquapark aj preliezky teda celú fun zónu. Dvojročný sa vysantil v malom bazéne a 7 rocna vo väčšom aj na šmykľavkach 😊
Strava na polpenziu supeeer, švédske stoly raňajky aj večere, výborná chuť, super výber. Len nápoje pri večeri treba objednať a čaká sa na ne dlhoooo.
Rezort je super pre rodiny avšak len za podmienky pekného počasia, v dazdi alebo v zime tam deti vôbec nemajú čo robiť. Detsky kútik malinky v restike, vo wellness nič pre deti, takže v zime urcite nie a v lete to je hop alebo trop podľa počasia. Na tu cenu si myslím ze mohli byť vybudované aj vnútorné aktivity pre deti.
  • Detské ihriská
  • Bazény
  • Apartmán comfort Loft
  • Maličký wellness
  • Malý vnútorný kútik
  • Vysoká cena
  • Žiadne aktivity ak je škaredé počasie
1 človek považuje za užitočné
Pekný deň prajeme, ďakujeme za návštevu a užitočnú recenziu. Sme radi, že ste vychytali skvelé počasie, máte pravdu, že vtedy sa naše atrakcie dajú využiť naplno. :) Sme si plne vedomí, že vnútorných atrakcií pre deti nie je až toľko ako vonkajších. Pred týždňom sme preto dobudovali vo wellnesse jeden krytý celoročný detský bazénik s vírivou vodou, aby sa dalo kúpať s malými detičkami aj počas daždivého počasia. Viac krytých aktivít je v pláne a postupne to tu bude ešte pribúdať. Veríme, že sa ešte vrátite. Ďakujeme! Tím Demänová Rezort 🤍
martinajobbagy  8. jún 2022

Krasna dovolenka,deti vysantene a dospely oddychnuty 😀

Boli sme tam minuly rok,krasne prostredie, pre deti ako stvorene.Nase dievcata si to uzili do sytosti,preto tam nase cesty vedu aj tento rok 🥰 uz sa nevieme dockat 🥰
  • Detske ihriska
  • Priroda
  • Zazitky
  • Ubytovanie
maria1971  7. jún 2022

Jarná lyžovačka

Bolo super, že všetko je blízko.Kedze bol svah na skok stačilo vyjsť v lyžiarskych topánkach a všetka výbava sa dala uložiť v spoločných priestoroch.Izba moc čistá nebola.Ak bolo jedlo zakúpené v balíčku tak cena fajn,ale čo sme si už dokupovali večeru bola dosť drahá a malé porcie.To sa nám už oplatilo ísť mimo rezertu ,kde bol väčší výber, lacnejšie a väčšie porcie. V objekte v saunovom svete chytil malý zápal očných spojiviek,zrejme nejaká infekcia z vody . Takže niečo dobré a niečo menej,ale v podstate spokojnosť, išli by sme znova
veve14789  7. jún 2022

Všetko suuper okrem..

Izba bola fajn boli sme s 2 deťmi mali sme balkon.Letna zábava bazény všetko sa deťom páčilo aj fun center aj detske ihrisko pred reštauráciou...ta sa mne osobne nepáčila bolo malo jedál na vyber a predrazene dala som si spagety za 9€ chutovo nic moc a porcia dosť mala.Ocenujem vlastnú pekáreň.
  • Detske ihrisko
  • Letné kino
  • Fun center
  • Vlastná pekáreň
  • Čisté izby
  • Práčka a sušička
  • Reštaurácia draha a malé porcie
2 ľudia považujú za užitočné
lucka2202  21. okt 2021

Určite sa vrátime, pre väčší kľud lepšie však cez týždeň

Mali sme prenajatú chatu Deluxe. So 4 a pol ročnou a 8-mesačným bábätkom, nám toto najviac vyhovovalo, hlavne aj z dôvodu rastúcich zubov a hlasných nočných plačov malého. :) Máme radšej väčšie súkromie, takže vždy ak sa dá, objednávame v rezortoch samostatné ubytovanie. Chata pre nás bola super - pekná, moderná, veľká, čistá, bolo tam všetko, čo sme potrebovali. Poprosili sme personál o detskú stoličku do chaty, aj tú nám priniesli. Super bola aj terasa a priestor za chatkou. Veľké plus bolo parkovanie hneď pri chate.
Vedľa v chatke bola ubytovaná naša rodina s deťmi, takže všetky deti si len prebiehali medzi chatkami, pekne sme ich videli zo okná kuchyne alebo terasy.
  • súkromie v chate Deluxe (+krásne zariadená)
  • veľa atrakcií pre deti v rámci areálu, nemuseli sme nikam chodiť, za 4 dni nebol problém, že by si nemali čo začať
  • všetko nové čisté moderné
  • V piatok sa v rezorte ubytovalo väčšie množstvo ľudí, bolo to veeeľmi cítiť hlavne v reštaurácii pri jedle. Mali sme problém nájsť miesto na sedenie, detskú stoličku, a pri nakladaní jedla čistá katastrofa s ľuďmi.
  • Počas nášho pobytu sa kúsok od rezortu budovalo niečo nové a pár metrov od chaty nám od rána do poobedia jazdili stavebné stroje. Mohli prestať aspoň cez víkend alebo začínať neskôr, aby sa človek mohol vyspať.
4 ľudia považujú za užitočné
Prajeme krásny deň, Lucka. Ďakujeme pekne za vaše hodnotenie. :) Kapacitu reštaurácie si plne uvedomujeme, preto už teraz pracujeme na nadstavbe budovy, aby mali hostia viac priestoru. Čo sa týka hluku, ospravedlňujeme sa, že vás obmedzoval. Asi budeme musieť pri príchode rozdávať štuple do uší :)) Radi vás znova v Rezorte uvidíme. Tím Demänová Rezort
konik_testuje  14. okt 2021

Miesto, kde si rodičia oddýchnu, kým sa deti zabávajú

Demänová rezort ponúkal všetko, čo vyhovovalo potrebám našej aktívnej rodiny. Máme spolu 3 deti vo veku 6 rokov, 11 rokov a 16 rokov. Deti sú akčné a vedia nás slušne unaviť. Preto sme hľadali miesto, ktoré zastreší potreby celej rodiny, bez toho, aby sme museli za programom pre deti či nás cestovať. Niežeby okolie neponúkalo veľa možnosťí na výlety, to samozrejme áno, veď je to predsa Liptov... No my sme chceli full servis pod jednou strechou. A našli sme. Demänová rezort ponúka nekončené možnosti vyžitia pre ratolesti a možnosti oddychu pre rodičov, vo forme wellness a sauny.
(18 fotiek)
  • chutná strava
  • vlastná pekáreň
  • moderné a útulné bývanie
  • nespočetné množstvo atrakcií pre deti vo Fun Center v cene pobytu
  • wellness centrum vhodné pre deti aj dospelých v špeciálne vyhradených časoch
  • animačné programy
  • mimo sezóny končia večere skôr
9 ľudí považuje za užitočné
Ďakujeme, milý Modrý Koník za vašu návštevu a milú recenziu. 💙