Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dobrý večer, chcem sa spýtať, ako je to teraz, keď jeden člen rodiny je pozitívny, či ostatní členovia rodiny musia byť v karanténe, alebo môžu chodiť von, do školy, do práce, do spoločnosti. Ďakujem za odpoveď.

    Ahojte, je tu ešte niekto kto nespí? Ak áno, neviete čo pomôže pri bolesti hlavy, keď nič nezaberá?

    Chcem sa spýtať tých, čo máte skúsenosti s výrastkami na pätách. Pred rokmi som mala bolesti kvôli výrastkom na pätách, chodila som na obstreky, ktoré mi nepomohli, tak ma poslali na ožarovanie, pomohlo mi to. Teraz po rokoch sa mi to vrátilo. Mám bolesti a keď viac chodím, na druhý deň sa veľmi ťažko postavím z postele a ťažko sa mi chodí. Nepomáha mi nič. Je vôbec niečo na to od bolesti?

    Dobrý večer. Mazala som si v mobile staré sms a niečo som omylom stlačila a vymazala som všetky sms v mobile. Som z toho nešťastná, ale čo ma najviac boli, mala som tam sms od priateľa plné lásky a čo je najbolestivejšie aj sms, v ktorej mi píše ako ma moc miluje a bola to sms pár hodin pred jeho smrťou. Ach jaj.

    Ženičky moje zlaté, zasa mám každodennú otázku "čo zajtra variť "? Chcela by som kura, ale ako? Pečené, vypražané, na smotane, na šťave? Tak mi nechutí. Dá sa ešte nejako ináč? Ako?

    Dobrý večer, uživala ste niektorá Dexametazón Krka, ako ste ho znašala, prípadne mali ste nejaké vedlajšie účinky? Ďakujem za odpoveď.

    Dobrý večer, či lepšie noc, chcela by som sa spýtať, od soboty 9.1. som pozitívna. Užívam antibiotiká Sumamed a sirup Trifed, dávam si paralen, veľa vitamínov a stále mám teplotu aj teraz 37,9. Je to v poriadku? Ďakujem.

    Mám otázku : Ak má niekto príznaky a podľa všetkého asi má koronu, je treba ísť na testy, alebo stačí byť doma v karanténe? Ja si myslím, že treba ísť, no oni tvrdia, že nie. V spoločnej domácnosti sa u jedného člena korona potvrdila. V rodine sa nachádza aj 86ročná členka rodiny, silná cukrovkárka.

    Dobrý deň žienky. Mám na vás otázku, počuli ste už niektorá, že môže niekoho bolieť hrdlo od sirupu od kašla? Vnúčik 3.ročný bol u svatovcov kde jeden člen má horúčku, dvoch boli hrdlo vraj od sirupu od kašla. Prišiel domov a dcéra aj zať kašlu, boli ich hrdlo, necitia sa dobre. Dcére som povedala, aby pre istotu išli na testy, tá sa cíti zle, ale zať nechce s ňou ísť a inak sa tam nemá ako dostať, iba s nim autom.

    Ahojte, neviete, či v Topoľčanoch na chirurgii už ordinuje mudr. Emil Jurkovič? Ďakujem.

    Ahojte žienky, mám otázku, uživala niektorá z Vás Colostrum capsules? Aký máte na to názor, pomáha to, cítite v niečom zlepšenie, alebo žiadne účinky? Ak máte s tým skúsenosť, napíšte prosím. Ďakujem.

    Ahojte, mám na vás jednu otázočku. Dlhodobo som brala warfarin, začala som krvácať z konečnika neskôr aj z nosa, tak som mala prerušovanú liečbu vtedy som si pichala Fraxiparin a znova po injekciach som sa vrátila k warfarinu. Teraz som krvácala viac tak som si pichala Fraxiparin 0,8ml 30injekcii. Hematológ mi povedal, že si ho budem pichať ďalších 6mesiacov. Môže sa to tak dlho pichať? Ďakujem ❤️

    Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či ste si niektorá z vás pichali injekcie Clexane forte 12000 0,8ml a ak áno, ako ste to znášali a či ste nemali vedlajšie účinky. Ďakujem vám.

    To je hrozné, aj s tým už konečne skončia a nechajú ho v pokoji odpočívať, zaslúži si to! Tie nezmysly, konšpirácie, tie hlúposti čo vypisujú to sa už nedá čítať. Ako môže niekto vedieť čo si myslel, čo cítil pred smrťou, bol niekto, kto to píše pri ňom, boli takí dôverni priatelia, že sa mu tak dôverne otvoril a povedal mu, čo iným nie? Dajte už panu Karlovi Gottovi pokoj, pomodlite sa za neho, poďakujte mu za všetko a hlavne myslite na jeho manželku a detičky, ktoré teraz prežívajú veľkú bolesť nad stratou milovanej osoby. Buďte ľudia a nie hyeny! R. I. P.

    Chcem sa vás spýtať, sú lieky Xorimax a Zinnat rovnaké, len pod iným názvom? Ďakujem

    Chcela by som sa spýtať podľa čoho a komu vracia Všeobecná zdravotná poisťovňa preplatky?

    Prajem veľa šťastia v tak diskutovaný a poverčivý dátum : piatok 13-tého.

    Chcem sa vás spýtať, ktorá Zdravotná poisťovňa je podľa vás najlepšia. Ja som vo Všeobecnej, ale posledne ma stále nejaké problémy. Ďakujem.

    Ach, už fakt neviem, čo variť. Čo by ste napriklad navarili z bravčového stehna? 😒

    Škola, škola sama škola! Ani si neviete predstaviť aká to je úľava, keď nemusím zháňať zošity, obaly, perá, úbory, vrecka na telesnú. Konečne to mojich sedem deti má za sebou, ale bola to každoročne riadna fuška. Prajem vám veľa trpezlivosti a deťom same dobré znamky.

    Kto mi poradi nejaky nenaročný netradičný recept z bravčového kare, mňa nič nenapadá. Ďakujem 😲

    Baby, neviete, či už našli toho chlapca z Nitrianskej Stredy. Pre rodičov to musia byť strašné chvíle. Držím palce nech to dobre dopadne. 🙏

    Ach ženičky moje, už pár minút som zasa o rok staršia. Ako ten čas letí.

    Prosím, mohli by ste mi odporučiť nejaku komédiu, pri ktorej sa nasmejem, potrebujem to. Ďakujem

    Ženy, prosím, začala som čítať prispevok o dnešnej Zámene manželiek a vraj ten sympatický mladý kamionista mal haváriu a v tom prispevok zmizol, asi bol zmazany, neviete, čo sa mu stalo. Ďakujem.

    Ženičky moje, práve pozerám koncert v telke a speváci spievajú na playbeck a čo keby sme mi doma všetko robili tiež na playbeck alebo tí čo sa v práci naháňajú za pásom a nemôžu sa ani pohnuť poriadne ani napiť čo keby tiež robili na playbeck a brali by také peniaze ako naši umelci čo iba huby otvárajú aj to celkom inak ako majú.

    Dá sa zaľubiť do niekoho, s kým si pīšete 10rokov, pīšete si o všetkom, voláte si často, posielate si fotky. Ti dvaja sú 60roční, vždy, keď sa majú stretnúť ich zdravotny stav blbne a čo je najhoršie a najproblematickejšie jeden je z východu a druhý zo zapadného Slovenska teda sú to stovky km. Majúrovnaké záujmy a záľuby. Majú šancu a majú sa dať dokopy? 😍

    Čítali ste, že vo Vestfalsku-Severnom Porini sotil migrant matku 13ročnej dcéry pod prichádzajúci vlak? A to len preto, že sa mu chcelo zabíjať a on ju nepoznal, ona bola v nesprávnom čase na nesprávnom mieste! Čo k tomu dodajú tí čo sú zastancami prijatia "chudákov" migrantov. 😔

    Chcem sa vás spýtať, dcérke sa v sobotu poolieval nos na začiatku nosných dierok boli ju to nemôže sa toho ani dotknúť aj jak trošku pohne nosom pri mimických pohyboch robi sa jej v tom taká vodička tak som jej dala na to hojivý zázrak, nepomohlo, včera s skusila excipial, ale sa jej to stále rozširuje. Čo by jej na to pomohlo podľa vás? A čo to môže byť? Ďakujem.

    Viem, že sú tu ešte žienky, ktoré nemôžu spať a tak sa chcem spýtať, viete už čo budete variť? Ja mám na pláne bavorské dolky, ale ešte premýšľam, čo by sa dalo variť z cesta. 😝