1 / 1

    Nech je iný, tuctových je už veľa 😍

    22. feb 2019

    krasny chlapec..a tie okale...😍

    22. feb 2019

    Tak toto je fešák 😍

    22. feb 2019

    Nadherny je 😍

    22. feb 2019

    Krásny 🥰😍❤️

    22. feb 2019

    Úžasný chlapček a skvelý záber, mamina👌má nejakú diagnózu? Či len oneskorený vývin?

    22. feb 2019

    @mirkasomja tak Asperger, ale To nevidím až tak kritický on je skvelé dieta. Skôr ho stále trápi sluch, nepočuje určite hlásky, musíme do narkozy a ďalšie testy robiť, ani do školy nepojde tento rok. Odporučili nám logopeda ergoterapiu a centrum včasnej intervencie (ale to už má dva roky).

    23. feb 2019

    @anjelicek26 ak ste prisli nato ze nepocuje urcite hlasky? Logoped mu pomaha?

    23. feb 2019

    @kvietok173 tak my sluch stále niečo. Na predškolskej ale mali opakovať vymyslené slová, teda pre neho neznáme kde by vedel vzorce a hľadal zname slova. On už ako maličký odčítať s pier keď bol riadne hluchý, operačné mu to ale napravili. Totálne v tom teste prepadol, vždy vynechával 6 konkrétnych hlások🙈Ona vravela že takúto poruchu deti mávajú len sa to väčšinou prejaví až v škole keď píšu otrasné diktáty, lebo to poriadne nepočujú koncovky ci hlasky napríklad. Uvidíme. Beriem ako to prijde. On je aj celkovo nezrelých, výškovo na 4 roky, rozhlaseny a nekoncentrovany. Že nejde do školy len dobre pre neho.

    23. feb 2019

    @anjelicek26 pytam sa lebo moj bude mat teraz v auguste 7 rokov mal odklad a teraz by mal ist do skoly a sikovny je ale este stale mi pride nezrely. Tiez sme predtym mali pochybnosti ci netrpi nejakou poruchou a nakoniec sa zatial nic nepotvrdilo ale ma problem tiez s recou. Nesklonuje a necasuje dobre a komoli slova.

    23. feb 2019

    @kvietok173 Ben všetky deficity od malička vedel korigovať. Aj trojročný konečne začal rozprávať. Len mne sa to stále nezdalo lebo nevedel s ktorej izby ho volám keď ma nevidel ani poschodie nevedel určiť a spal ako poleno áno si nevšimol keď mu tam chodím také blbosti.. pediatrická stále všetko ok.. a ušný zhrozený v jednom uchu zrasty má ho deformované a druhé tiež len 40 percent (voda za bubienkom). Operovali ho týždeň na to. Vy ste na Tom teste v narkoze boli usnom?

    23. feb 2019

    @anjelicek26 nie nikde sme neboli, pretoze pediatricka tiez hovori ze je vsetko OK, ale tiez sa mi nieco na nom nepozdava. Ja ani neviem ze sa take testy robia. Teraz synov kamarat nas sused rovnako stary mu prisli na neskutocnu ocnu vadu a on chudak 6 rokov sa trapil ze nic poriadne nevidel vsetko rozmazane a dovtedy nikto nato neprisiel a otca ma lekara ale anesteziologa .

    23. feb 2019

    @kvietok173 naša pediatrická mu dokonca dva krát uší merala a že ok.. ušný zalamoval rukami že čo tam robila👎

    23. feb 2019

    @anjelicek26 mojmu troska zabieha ocko ale velmi to nevidiet tak sme sli za vraj najvacsou detskou odbornickou v KE a ta ze vraj ma siroky koren nosa, tak presli 3 roky a popri mojom vystereni mi nasa ocna skontrolovala syna a uz ma okuliare ze hadam sa to este upravi ☹

    23. feb 2019

    @anjelicek26 - veľmi krásny chlapec

    27. feb 2019