Biozlato - nie je to kov, ale aminokyseliny pôvodu rastlinného alebo živočíšneho. Biozlato stimuluje mikrocirkuláciu pleti, a tým, ju presvetľuje a dodáva jej zdravý vzhľad. Zmierňuje opuchy a kruhy pod očami. Biozlato pôsobí na bunkovej úrovni, má intenzívne hydratačné a výživné vlastnosti. Regeneruje pokožku tak, aby bola hladká a preukázateľne zabraňuje starnutiu.

    ROK 2613:
    Synátor: “Oci, vraj kedysi žili nejakí Slováci?”

    Otec: “Áno … a podľa nich sa dnes hovorí: Si blbý ako Slovák …”
    ...
    Synátor: “Aha, a kde to Slovensko bolo?”

    Otec: “No, už sa to presne nevie určite, niekde v strednej Európe, tam kde sú dnes Spojené Emiráty Nemecké a najzápadnejša provincia Číny s názvom Rakúsko.”

    Synátor: “A to vážne boli tak blbí?”

    Otec: “No áno … je to v historických análoch … vraj rozpredali a vytunelovali vlastný štát, vláda tam nechala ľudí umierať od hladu kvôli exekútorom, za prezidentov si volili kriminálnikov a idiotov, zlikvidovali si poľnohospodárstvo, priemysel, dovážali skazené potraviny z iných štátov, vzali ľuďom prácu a dali ju prisťahovalcom, vyživovali z vlastného vrecka najchamtivejších oligarchov a stali sa poskokmy ostatných štátov Európy, ale to ktovie … niekedy si myslím, že za ich vymretím bolo aj niečo iné, veď sa tomu ani nedá veriť, vieš …. tak tupý predsa nikto nemôže byť! “

    Za hodinku žrebujeme výhercu na FB: www.facebook.com/tiande.sk.eu. Pridajte sa k našim fanúšikom aj Vy! ĎAKUJEME za všetky vaše "lajky".

    Chcete získať vlasovú kozmetiku tianDe v hodnote 10€? Pridajte sa k nám na FB: www.facebook.com/tiande.sk.eu ... výhercu žrebujeme už DNES večer 🙂

    Maminky, ak vas hnevá ovisnuté bruško, prsia, či celulitída, nakuknite do Pro Shopu: https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/ankista/

    Do kategórie: Starostlivosť o telo v mojom Shope je som nahodila pár super vecičiek, ktoré sa hodia mamičkám (i nemamičkám). Navyše LEN DNES darček ku každej objednávke nad 10€ 🙂

    Už DNES žrebujeme na FB: www.facebook.com/tiande.sk.eu. Pridajte sa k našim fanúšikom a budete zaradení do žrebovania o prírodnú vlasovú kozmetiku aj Vy!

    Super vecičky pre krajšie bruško, prsia, a niečo aj pre vtierku celušku: www.mimibazar.sk/bazar.php?album=232215

    Už ZAJTRA žrebujeme!!! Pridajte sa k našim fanúšikom a budeš zaradená do žrebovania aj ty! www.facebook.com/tiande.sk.eu

    Maminky, nemaminky, dnes robím objednávky, nakuknite a vyberte si: www.mimibazar.sk/bazar.php?user=10709. Nech srdiečko poskočí a mamička sa poteší 🙂

    ankista
    18. feb 2013    Čítané 0x

    Ako správne zmývať vlasy?

    Pri správnej starostlivosti o vlasy hrá dôležitú úlohu ich zmývanie. Napriek zažitému názoru, že časté umývanie hlavy neškodí, ale nutné to robiť správne a s kvalitným šampónom.  

    Pri zmývaní vlasov je nutné dodržiavať nasledujúce pravidlá:

    1. Šampón voľte podľa typu vlasov.

    2. Nenanášajte šampón priamo na pokožku hlavy, malé množstvo šampónu vždycky v dlaniach zrieďte s vodou a až potom napeňte vo vlasoch.

    3. Nenechávajte šampón na vlasoch a pokožke hlavy dlho.

    4. Hlavu ani vlasy „nedrhnite“ pri umývaní príliš, dbajte na dokonalé opláchnutie.

    5. Vlasy umývajte teplou alebo vlažnou vodu, nikdy nie horúcou.

    6. Šampón nanášajte na vlasyiba  raz - max. 2-krát. Nie každý šampón, ktorý veľa pení je aj dobrý! Prírodné saponiny veľa nepenia, napriek tomu účinky týchto šampónov sú jednoducho úžasné.

    7. Vyhnite sa častému vysúšaniu vlasov fénom.

    8. Vlasy rozčesávajte až keď sa trochu vysušia, nikdy nie mokré. Používajte pritom hrebeň s tupými, zaoblenými a nie moc hustými zubami.

    9. Nezabudnite v prípade potreby použiť doplnkové prípravky starostlivosti o vlasy, tj. balzamy a masky.

    Nezabúdajme: Lesklé a zdravé vlasy sú výsledkom harmonickej činnosti celého organizmu a náležitej starostlivosti  o ne.

    Už o 2 dni žrebujeme!!! Pridajte sa k našim fanúšikom a budete zaradený do žrebovania aj vy. www.facebook.com/tiande.sk.eu

    ankista
    18. feb 2013    Čítané 0x

    Perlový prášok - účinky a použitie

    Perlový prášok - súčasť kozmetiky TianDe

    Perlový prášok je jeden z najznámejších prostriedkov tradičnej čínskej medicíny. Je vyrobený z prírodných riečnych perál, jeho chemické zloženie predstavuje harmonický komplex uhličitanu vápenatého, 18 aminokyselín a 18 stopových prvkov. Hlavnou účinnou látkou je vápnik.

    V tradičnej čínskej medicíne sa už tisíce rokov perlový prášok používa ako prostriedok:
    • k spomaleniu procesu starnutia, predĺženiu života,
    • čínski lekári perly používajú na dosiahnutie stability, k prevencii záchvatov.
    • čínske metódy anti-aging (spomalenie starnutia) používajú prášok z perál v kozmetických výrobkoch, zlepšuje vlastnosti elasticity kože.

    Neexistuje žiadny lekársky odbor, kde by nebolo oprávnené používanie preparátov vyrábaných na základe perál. Vstrebateľnosť vápnika obsiahnutého v prášku z perál je 60%. Perlový prášok zvyšuje obranyschopnosť organizmu, zvyšuje odolnosť voči nepriaznivým faktorom, vrátane infekcie. Perlový prášok má výrazný bieliaci účinok, zabraňuje tvorbe stareckých škvŕn. Dnešní vedúci Centra krásy juhovýchodnej Ázie a Európy s práškom z perál riešia takmer všetky kozmetické problémy: navracia silu, lesk vlasov a ich hrúbku, posilňuje nechty, vyhladzuje vrásky. Perlový prášok je prostriedkom v tradičnej čínskej medicíne už tisíce rokov, bol použitý k obnove a udržaniu zdravia v tele. Orientálna krása s perlovým práškom pre omladenie pleti navyše zvyšuje sexuálnu aktivitu. Čínski lekári predpisujú  perly pre zamedzenie predčasného starnutia, ochorenia srdca, posilnenie nervového a kostrového systému.

    Hlavné zložky tohto produktu - vápnika: je aragonit - jedinečný, biologicky organický vápnik, ktorý je schopný maximálne absorbovať do nášho tela, rovnako tak uhličitanu vápenatého. Práve on zaisťuje pevnosť našich kostí, zubov, vynikajúci stav chrbtice, má sústavný účinok na kardiovaskulárne, nervový a hormonálny systém, zdravý rast a rozvoj organizmu, zlepšuje a koordinuje funkciu nášho organizmu.
    Pomáha pri liečbe ochorení kostí a kĺbov, zlepšenie endokrinné žľazy, ktoré sa podieľajú na procese krvotvorby, metabolizmu. Pearl conchiolin - perlový proteín, obsahuje 97% bielkovín, je ľahko stráviteľný zdroj bielkovín, ktorý je stavebným materiálom pre naše vlasy a nechty. Perlový proteín má oveľa lepšiu vstrebateľnosť ako rastlinný alebo živočíšny proteín. Perlový prášok je nevyhnutný výrobok pre ľudí, ktorí dodržiavajú vegetariánsku stravu. Okrem toho, conchiolin podporuje rozvoj ženských hormónov, chráni proti starnutiu pleti, hydratuje ju a upravuje PH.

    Perlový prášok má protizápalové a antialergické účinky. Používa sa pri zápalových ochoreniach na akomkoľvek mieste, rovnako ako pri atopickej dermatitíde a zle sa hojacich vredov, vrátane venóznych problémov, popáleninách a iných kožných nálezoch. Perlový prášok má upokojujúci účinok na nervový systém, zároveň aktivuje duševnú činnosť a intelektuálne schopnosti. Používa sa na zlepšenie mozgovej kôry, obnovuje a zlepšuje pamäť. Je efektívny pri neurasténii, syndróme chronickej únavy. Bol úspešne použitý pri liečbe epilepsie, kŕčov, ochrnutí a pod.
    Perlový prášok zvyšuje obranyschopnosť organizmu, zvyšuje odolnosť proti nepriaznivým faktorom, vrátane infekcie. Perlový prášok pracuje na energetickej úrovni, preto zavádza do programu tela omladenie a prevenciu predčasného starnutia. Zvlášť sa to týka energoštruktúry ženského tela.

    Kozmetické použitie perál prášku (prášok)

    V kozmetike perlový prášok hydratuje, obnovuje a vyživuje pokožku, obohacuje ju o esenciálne živiny, tlmí protizápalové, protiopuchové a antialergické reakcie. Perla v prášku reguluje vodnú rovnováhu a chráni kožu pred ultrafialovým žiarením. Stimuluje krvný obeh, podporuje aktívnu regeneráciu buniek a chráni proti vzniku pigmentových škvŕn a vybieli ich. Potom je pleť dokonale čistá, svieža a hladká, prášok vyrovnáva a zmatňuje. Pri použití perlového prášku sa pleť stáva pružnejšia, svieža, hebká, matná, hodvábna, má zdravý lesk, vrásky sa vyhladzujú. Súčasne, perlový prášok pomáha pri liečbe popálenín, zranenia, zápal, svrbenie, odstraňuje pigmentácie.

    Použitie perlové prášku je mnohostranné:

    Použitie pleťových masiek:
    Perlový prášok môže byť použitý na výrobu masiek. Zmiešajte prášok s čerstvým mliekom, môžete pridať: med, vaječný bielok, čistú vodu, rovnomerne naneste na tvár po 30 minútach opláchnite čistou vodou. Naniesť masku z prášku perly sa odporúča dvakrát týždenne.

    Čistenie pleti:
    - na bežné čistenie pleti zmiešajte perlový prášok s klasickým čistiacim mliekom, naneste na tvár, urobte jemnú masáž a opláchnite čistou vodou.

    - perlový prášok môžete pridať aj do čerstvého kravského mlieka. Umývanie s mliekom tak osviežuje tvár a redukuje vrásky na tvári.

    - večer si vyčistite pleť bežným čistiacim prípravkom, potom umyte tvár vodou s perlovým práškom, nechajte cez noc a opláchnite ráno. Táto metóda pomáha na bielenie pokožky, udržuje jej pružnosť a elasticitu.

    Peeling:
    Ak používate perlový prášok ako peeling, použite prášok na tvár, jemne masírujte pokožku a opláchnite čistou vodou.

    Bielenie pleti:
    Pre bielenie kože perleťovým práškom, premiešajte s čerstvým mliekom a medom, aplikujte na pokožku, nechajte pôsobiť 15-20 minút a opláchnite čistou vodou. Tento postup sa odporúča aplikovať 2 x týždenne. Pre zlepšenie kožnej štruktúry môžete pridať malé množstvo perlového prášku ku každému krému.

    Kúpanie:
    Perlový prášok možno použiť pri kúpeľoch. K tomu, zalejeme 100-150 gramov perlového prášku teplou vodou, odporúčaná doba kúpeľa je 15-20 minút. „Perlové“ kúpanie sa odporúča 1-2 x týždenne.

    Na hojenie rán:
    Pre rýchlejšie hojenie rán jednotne naniesť  perlový prášok na oblasti poškodené časti tela.

    Na bielenie a posilnenie zubov:

    Na bielenie a posilnenie zubov je možné používať perlový prášok ako zubnú pastu – naneste prášok na zubnú kefku (namiesto zubnej pasty, alebo s ňou) a čistite si zuby po dobu 1-2 minút.

    Deti, deti, stále deti... potom občas manžel.... a celkom na konci ja. Niekedy sa až zháčim ako sa zanedbávam a takmer vôbec sa o seba nestarám. Potom keď sa príležitostne upravím, nahodím, moja dcérka je zo mňa mimo: "Maminka, aká si ty krásna".
    Maminky, buďte k sebe štedré a začnite sa hýčkať. Doprajte si každodenný "luxus", ktorý bol kedysi bežný štandard. Naša pleť po tom neskonale túži. Byť krásnou a príťažlivou je neskutočne ľahké, len treba začať...

    ankista
    16. feb 2013    Čítané 0x

    Moje dieťa ma pripravilo a krásne pevné bruško.... CHCEM ho späť!

    Pôrod som úspešne zvládla, bábätko je najkrajšie na svete, ale zostalo mi po ňom ovisnuté brucho a na ňom kopec strií. Aj vy máte pocit, že je čas s tým niečo urobiť?

    U mňa ten čas dozrel a povedala som si DOSŤ.

    Nenabrala som odvahu na nejakú radikálnu zmenu, tak som pomaličky som začala moje „spiace“ brušné svaly prebúdzať k životu. Popri malej som si akosi ani nevšimla, že ich vôbec mám. A tak som začala pomaly a postupne – na začiatok žiadne krkolomné brušáky či cviky, z ktorých by som mala týždeň svalovicu. Jediné, čo som robila, bolo stláčanie brucha. Nie tak, aby som nemohla dýchať J. Ale vťahovanie bruška pri bežných činnostiach počas dňa – pri vešaní prádla, umývaní riadu, vysávaní, hraní... kedykoľvek som si na to spomenula. Pri počítači som sedela s narovnanými ramenami, vystretou chrbticou, vypnutými prsiami a vtiahnutým bruškom – ako pravá dáma z rokov 60-tych. A o pár dní bolo moje bruško skutočne pevnejšie a viac ploché.

    Dozrel čas pokročiť ďalej a trochu už existujúce brušné svaly potrápiť. Cvičila som PRAVIDELNE  denne po 15 minúť podľa tohto videa: http://gigavideo.sk/netradicne-cviky-na-brucho/. Cvičí sa s plastovou fľašou, zo začiatku mi stačila fľaška od Jupíka J, ale po pár dňoch som sa očividne zlepšila. Nejde o to cvičiť, ale cvičiť správne. Radšej menej, ale poriadne. Fakt som rada, že som to neodflákla...

    Spevňovanie a posilovanie bruška je „vnútorná“ záležitosť. Ale čo sa týka zovňajšku, tu nastala otázka: čo so zrolovanou kožou na bruchu? Nepekne prevísala, a hoci bruško bolo oveľa pevnejšie, navonok bol ten rozdiel neviditeľný. Pravidelne každý večer som si začala dávať masku na bruško z morských rias. Pokožka sa „napila“ aktívnym gélom, akoby omladla, už nebola taká vysušená, strie sa mierne zjemnili. Minula som 5 masiek a konečne po 2-3 týždňoch vyzeralo bruško k mojej spokojnosti – pevné, viac ploché, jednoducho krajšie. A môj pocit bol úplne úžasný.

    A tu sa môj príbeh bruškový príbeh končí... viem, že každé brucho je iné, tak ako každá žena a jej silná vôľa je iná, ale dá sa to. Držím palce...

    Celý úspech stojí len na 3 zásadách:

    1. Všade chodiť a všetko robiť s vtiahnutým bruškom

    2. Cvičiť PRAVIDELNE každý deň, najlepšie v popoludňajších hodinách (je to efektívnejšie - podľa biorytmov). Cvičiť  stačí 10-15 minút denne.

    3. Dopriať pokožke účinné látky k regenerácii vo forme masky či gélu

    Maminy, aj vás trápi ochabnuté bruško po pôrode, strie na bušku či ovisnuté prsia? Poradím, ako to zlepšiť k vašej spokojnosti. IP 🙂

    Chcete zlepšiť kvalitu vlasov? Kľudne píšte IP, rada poradím...

    Maminky i nemaminky, super vecičky pre väčšie prsia, pevné bruško či neželanú "pomarančovú kôrku" nájdete tu: www.mimibazar.sk/bazar.php?album=232215. Tento víkend BEZ poštovného!!!

    Víkendová AKCIA - poštovné zadarmo!!! Tak šupky, šupky... nakuknite k nám! Akcia neplatí pre tovar na objednávku.

    Zapojte sa do súťaže na FB: www.facebook.com/tiande.sk.eu. Pridajte sa k našim fanúšikom a budete zaradený do žrebovania.

    ankista
    14. feb 2013    Čítané 0x

    Prečo sú nočné krémy účinné?

    Noc je najlepšie obdobie pre obnovu a výživu pokožky, práve preto sa nočné krémy odlišujú vysokým stupňom aktivity a nasýtenosti zloženia.

    Pleť si oddýchne, zregeneruje a napije sa tou "mňamkou", ktorú jej pred spaním doprajete. Veľa z nás však robí jednu obrovskú chybu - večerná sprcha, krém, zuby a šup do postele. Nočné krémy by sa mali nanášať aspoň 2 hodiny pred spaním!

    Treba však zdôrazniť: nie je krém ako krém. Nočný krém by mal obsahovať čo najviac prírodných účinných látok.

    Nočné krémy novej kozmetiky tianDe obsahujú vysoko efektívne bio zložky ako je výťažok z aloe, morských rias, vilíka, kyseliny hyalurónovej, kolagénu, vitamínu E, jojobového oleja a hodvábneho proteínu.

    Proteíny z hodvábu vyvolávajú rad biochemických reakcií, ktoré sú orientované na obnovu buniek pokožky. Poskytujú unikátny vyhladzujúci efekt, normalizujú pH a chráni
    pred UV žiarením. Majú zvýšené hydratačné účinky.

    Marhuľový olej výborne oživuje unavenú a ochabnutú pokožku, vyhladzuje jemné vrásky, zvyšuje pružnosť a elasticitu pokožky. Hydratuje a udržuje vlahu v suchej pokožke, obnovuje a udržuje vodné rovnováhu, odstraňuje šúpanie, svrbenie a začervenanie a robí pokožku hladkú a jemnú.

    Ceramidy znižujú priepustnosť pokožky, robia ju pružnou, majú funkcie na udržanie vlahy.

    Kolagén spevňuje štruktúru pokožky, víťazí nad hlbokými vráskami, modeluje tvar tváre a navracia pokožke pružnosť, elasticitu a mladosti.

    Bisabolol má výrazný protizápalový, antibakteriálny a upokojujúci účinok. výborne hydratuje, upokojuje podráždenú pokožku, napomáha hojeniu jemných raniek.


    Jojobový olej má normalizačný účinok. Táto univerzálna zložka je prospešná pre suchú a mastnú pokožku a tiež pre pokožku, ktorá je náchylná k ružienke. Preniká do hĺbky pórov, vyživuje, hydratuje, obnovuje a zmäkčuje pokožku, robí ju pružnejšiou, vyhladzuje vrásky a efektívne odstraňuje začervenanie a zápal.