astarte123
17. jan 2017
43 

Rodičovské správy a poloha

#eset #eset_parental_control #spoznaj_eset

Šikovná rodičovská aplikácia ESET Parental Control vám ponúka množstvo funkcií, ktoré pomôžu rodičom stať sa partnerom ich detí pri objavovaní internetu. V predošlých článkoch sme si predstavili funkcie aplikačného a webového ochrancu. 

Aplikácia ESET Parental Control je v základnej verzii dostupná zdarma. Ak však chcete vedieť, čo všetko vám prémiová verzia ponúka, môžete si ju nezáväzne vyskúšať na 30 dní zdarma. Funkcie, ktoré si dnes predstavíme sú práve súčasťou prémiovej verzie tejto aplikácie.

Najväčší strach o svoje deti majú rodičia väčšinou vtedy, keď nie sú s nimi. Veď to poznáte, dieťa sa vyberie von s kamarátmi a vy niekedy ani netušíte, kde všade za ten čas bolo. Aj s týmto vám môže rodičovská aplikácia od ESET pomôcť. Funkcia zobrazenia polohy vám ukáže, kde sa nachádza zariadenie vášho dieťaťa. Táto funkcia môže pomôcť aj pri strate zariadenia.

Ak chcete svojim deťom niečo odkázať alebo ich o niečo poprosiť, a nechcete aby pred vami uprednostili svoj telefón či tablet, pošlite im rodičovskú správu. Kým si správu neprečíta, nebude môcť používať svoje zariadenie. 

Aj vďaka týmto funkciám môžete byť so svojimi deťmi vždy v kontakte. Prezrite si nastavenia aplikácie a vďaka prehľadnému usporiadaniu okruhov môžete aplikáciu prispôsobiť priamo na vaše potreby. Základná verzia aplikácie je dostupná zdarma, prémiové funkcie sú súčasťou aj výhodného balíka ESET Family Security Pack. Viac o aplikácii ESET Parental Control si môžete prečítať aj TU.

Začni písať komentár...

Odošli