Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ayu
    20. júl 2018    Čítané 149x

    Ako bambuľka pampersky skúšala

    Pred dvoma týždňami sme sa pustili do nášho prvého testovania cez Modrého koníka. Mali sme vyskúšať dva produkty od firmy Pampers, nové Premium care pants a plávacie plienočky Splashers. 

    Keď dorazil balíček, trošku ma zarazilo že sme dostali veľkosť 4 napriek dotazníku, v ktorom som uviedla že malá testerka síce pod číslo 4 hmotnostne sedí, ale v reále je viac široká ako dlhá a už mesiac používame 5-ky.

    Nevadí, brali sme to ako výzvu a vyskúšali ich. Gumička je totiž dostatočne elastická a v porovnaní s klasickými lepiacimi plienkami pre dieťatko pohodlnejšia. Je príjemná na dotyk a neobsahuje mamičkami kritizovanú sieťku, ktorá sa často lepila na detskú pokožku. Osobne veľmi oceňujem minimálnu parfumáciu, žiadna prenikavá vôňa ako pri iných typoch plienok tejto značky. Dieťaťko malo za celú dobu testovania peknú a nepodráždenú riťku. Plienka vydrží skutočne aj extra nálož, netreba prebalovať ani v noci. Dcérku mám stále kojenú a tak je plienka vždy ráno plná. Napriek tomu jej povrch zostáva suchý.  Palec hore. 

    Praktickou pomôckou doma aj vonku je pásik, ktorý zmenou farby signalizuje rodičom, že treba prebaliť. Plienku roztrhnete po stranách, zrolujete do slimáka a zalepíte lepkou, ktorá je na zadnej strane. Jednoduchá manipulácia nech sa nachádzate kdekoľvek. 

    Plávacie plienky Splashers môžem úprimne odporučiť, vedela som ich porovnavať s dvoma inými značkami. Pohodlné, pružné, ľahko sa navliekajú aj na extrémne aktívne mokré dieťa. Esteticky oku lahodiace, pripomínajú plavky. Po kúpaní nie sú plné vody, takže bábätko nevyťahujete von z vody aj s päťlitrovým nákladom. Po použití jednoducho roztrhnete a vyhodíte. Boli sme plávať niekoľkokrát, vonku v bazéne aj na babyplávaní pre najmenších a nemám čo vytknúť.

    Týmto ďakujem tímu z @konik_testuje za možnosť skúšania nových produktov. S oboma som bola ako mama spokojná a moja malá testujúca slečna tiež. 😊