babkabubko
19. nov 2013

Prečo sa bambusovej zubnej kefke hovorí „zdravá zubná kefka“?

Výber materiálov pre zubnú kefku CURANATURA podlieha prísnym zdravotným kritériám. Všetky použité materiály (vrátane obalu) sú absolútne v súlade so zdravým životným štýlom, neobsahujú ŽIADNE prímesy ani stopy nebezpečných chemických zlúčenín - vrátane FTALÁTOV ani Bisfenolu A (celkom bežných v mnohých spotrebiteľských produktoch) a sú 100% ekologicky nezávadné. Rúčka kefky je vyrobená z Vlákien bambusovej trstiny. Povrch je špeciálne tepelne upravený. Použitie tohto materiálu má viacero výhod:

-- Bambus ako prirodzene najrýchlejšie rastúca rastlina na planéte obsahuje látku zvanú bambusový-kun,ktorá je prirodzene antibakteriálna a antimikrobická. To znamená, že bambus má prirodzenú ochranu proti škodcom a plesniam, a preto pri jeho pestovaní nie je potreba používať ani pesticídy ani hnojivá. Týmto je vylúčená veľká časť nežiadúcich chemických reziduí v konečnom bambusovom produkte - rúčke kefkyCURANATURA.

-- Povrchová úprava rúčky zaručuje okrem atraktívneho vzhľadu a príjemného zaobchádzania takzvanúkarbonizáciu povrchu, ktorá rapídne predlžuje životnosť rúčky a má za výsledok vodeodolnosť povrchu a tým pádom zabraňuje usádzaniu nečistôt a mikróbov.

Štetinky kefky CURANATURA sú taktiež volené podľa prísnych zdravotných kritérií. Vyvinuté boli výhradne v mäkkom prevedení v rozsahu výslovne odporučenom profesionálnym dentálnym hygienikom. Materiál štetiniek je buď nylon 4, alebo prírodná bambusová celulóza. V obidvoch prípadoch ide o 100% biologicky rozložiteľný materiál. NYLON 4 bol zvolený ako zdravá voľba, a zubná kefka CURANATURA HEALTH s nylonovými štetinkami 100% zodpovedá požiadavkám Medzinárodného Sympózia dentálnej hygieny. VLÁKNA BAMBUSOVEJ CELULÓZY boli zvolené ako zelená voľba, a zubná kefka CURANATURA BAMBOO tak spĺňa požiadavky na označenie 100% prírodný produkt. Bambusové vlákna sú výnimočne pružné a trvácne, čo z nich činí ideálny materiál pre štetinky zubnej kefky - samozrejme pri zachovaní správnych vlastností kefky - zistenými výskumami kefiek CURANATURA pod dohľadom dentálneho hygienika.

CURANATURA sú osadené mäkkými jemnými štetinkami, ktoré sú šetrné k Vašim zubom aj ďasnám. Podľa Sympózia orálnej hygieny sú použité najmäkšie vlákna o hrúbke 0,15mm s hustotou 40 štetín na otvor, so zaoblenými koncami zastrihnutými do rovna. Dĺžka štetinky je 1,1 cm, uložené sú v 4 radoch. Podľa materiálového zloženia sa môžete rozhodnúť medzi dvoma variantami zubnej kefky

Autor komentár zmazal

celá ponuka zubnej starostlivosti je tu: www.dobromysel.sk

4. dec 2019

Začni písať komentár...

Odošli