1 / 1

    Vykrojit a pouzit, zial zle uskladnene a je uz jar, uz nemozu byt z obchodu take ako domace v poriadnej kamennej pivnici.

    5. jún 2023

    Normalka, nic mu nie je.

    5. jún 2023

    zle to vidim ale ak je to taký bledý flak po ošúpaní pričom na šupke nič nebolo vidieť tak to neriešim niektoré to mávajú či domáce čerstvé či z obchodu, normálne to používam. mne babka vravela že to je škrob tak usadený (ale babka mala rôzne povery tak nemám istotu či je to ozaj škrob :D )

    5. jún 2023

    Je to sucha hniloba zemiakov, staci vykrojit, zemiakom nic nie je. Je maj, tie zemiaky su v sklade uz viac ako pol roka, takze treba ratat s tym, ze uz nebudu ako cerstvo vykopane, napriek tomu, ze boli skladovane tak aby utrpeli co najmenej

    5. jún 2023

    Proste zemiaky z obchodu. Ja sa casto nas nimi rozculujem, raz su cierne, raz taketo.. no hroza. Supat, kym to neodstranis.

    5. jún 2023

    Takyto zemiak je uplne v poriadku, bezne take doma mavame. 😕

    5. jún 2023

    @zenulkaaa lenže my to máme aj na domácich. Aj čierne, aj takéto fľaky, aj prevŕtané…

    5. jún 2023

    @viestta je jún 😃

    5. jún 2023

    @nitranka03 viem, ze je jun. Zemiaky sa zbieraju v septembri a oktobri, teda su tam viac ako pol roka

    5. jún 2023

    @stentelse zle skladovane, zle ocistene pred uskladnenim. Ale zemiaky nevydrzia rok v rovnakom stave, ako ked ich vykopes.

    5. jún 2023

    @veronikastrickova ja viem. Chcela som tým povedať, že nie len z obchodu to majú, že to je proste proces, ktorý sa s nimi deje, hlavne ak sa dlhšie skladujú

    5. jún 2023

    Ďakujem za rady 🥰

    5. jún 2023