95 / 468

    Vaaau, knedla je vysoka skola, moja skonci vzdy ako placka, uz som to vzdala...

    10. apr 2013

    @anjelicek26 martulka, ja som robila knedlu druhykrat v zivote.. prvykrat podla nahodne vybrateho receptu z netu :O) vyskuuuusaj 🙂)) http://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-kysnuta...

    10. apr 2013

    @anjelicek26 a hlavne nesmies otvarat min.prvych 20min..tato bola dost vysoka.. tak som ju varila 25min 🙂)

    10. apr 2013

    Dokonaláááá lepšia jak ta moja :( 🙂

    10. apr 2013

    @matateri1 ano nooo 🙂 moja druha v zivote 🙂 sup sup podla toho receptu co je v spravicke vyssie .)).. urcite sa ti podari.. a je fakt vyybornaa.. na tej varecha.sk byvaju fajn recepty .) ale to je fakt nahodne vygooglene .).. vcera som robila perkelt s haluskami .) najlepsi je s domacimi .)) mnaaam..

    10. apr 2013

    @anjelicek26 marti, predvcerom som robila dalsiu.. tentokrat som to rozdelila na dve.. tak som varila 2x20min... 🙂.. lebo samostatne.. je vyyybornaa.. skus podla toho receptu, co som ti pred casom posielala link (Najdes tu v nasej komunikacii) a hlavne ju tych 20min neotvaraj 🙂 az ked budes vyberat.. a neda sa, aby sa nepodarila.. uvidis, ze to vyjde 🙂 a je veelmi chutnaa.. uz sa chystam aj na parene buchty.. len si musim zadovazit slivkovy lekvar 🙂)))))))

    9. máj 2013

    @baby2008 - no moja skusim, potom ti poslem fotku tej placky xixi Ale nie, hadam to vyjde 🙂

    9. máj 2013

    @anjelicek26 jasky, ze to vyjde!! v ine ani nedufaj.. to cesto je dost huste 🙂.. ked ho neurobis riedke a dodrzis navod... VYJDE TO! tesim sa na foto...

    9. máj 2013

    Ahoj,mozem poprosit recept,nemozem nikde kipit knedlu,musim urobit🙂ludia sa zblaznili...vykupuju obchody☹

    31. dec 2013

    @denka1 eeejha... no rada posielam.. len som sa skor k tomu nedostala.. vcera som bola na koniku asi na 5min.. a uz sme ficali silvestrovat.. tak doplnam...
    Suroviny •600 g múka hladká
    •1 ks vajce
    •300 ml vlažné mlieko
    •1 ks droždie
    •0,5 dcl olej
    • soľ
    • cukor
    Postup receptu:
    Jemne zohriať mlieko, pridať trochu soli a trochu cukru. Do mlieka rozmrviť 1 kocku (25g) kvasníc a počkať kým vyplávajú.
    Múku, mlieko s kvasnicami, vajce, olej a trochu soli vymiešať na cesto. V pomúčenej myse nechať kysnúť.
    Cez leto po cca hodine (v zime aj po dvoch) vykysnuté cesto vyklopiť.
    rozdeliť na 2 rovnaké bochníky.
    Každý bochník variť na pare 20 min. (nevšímajte si moje "profi náradie" 🙂 na varenie knedle)
    Po 20 min. vybrať a nechať pár minút odpočinúť

    1. jan 2014

    Dakujem,urcite vyskusam🙂ste zlata🙂

    1. jan 2014

    @denka1 vdacne .) ja to zvyknem aj 25min. nechat... nech je dobre uvarena.. 🙂 len pocas varenia za ziadnu cenu neotvarat.. preto mam sklenene pokrievky .)

    1. jan 2014

    http://bonvivani.sk/recepty/parene-buchty-s-mar...
    Skuste,za tieto buchty mam aj od svokry poklonu😉a dakujem

    2. jan 2014

    @denka1 sikulka .) dakujem... urcite skusim.......prajem stastny novy rok!

    2. jan 2014

    @denka1 a svokre sa pacili ako maryša buchty? 🙂))

    2. jan 2014

    Moja svokra povedala,ze lepsie v zivote nejedla🙂som sa vznasala,milujem kysnute cesta...

    2. jan 2014

    @denka1 naaapodobne..tiez som tomu asi pred polrokom prepadla .) xi.. ten pocit..ako to krasne narastie... ake je nadychane....... mnaam..

    2. jan 2014

    @monika502 ..tu v konentoch aj link aj recept;)

    7. mar 2015