61 / 465
    vcera s orechami a skoricou :)

    krasne - ukazkove ako z reklamy 🙂

    19. okt 2013

    @brnka 🙂) dakujem.. neskutocne dobre chutneee slivky .))

    19. okt 2013

    Toto milujeeem 😉

    19. okt 2013

    @tamichloe aj jaa 🙂))

    19. okt 2013

    🙂))) krásne a urcite ohromne🙂 Lucka a kôstku si kedy vyberala? ci si robila s kôstkou ,či bez?

    19. okt 2013

    @katarinamaj zlatko.. vybrala som ju az ked som to prekrojila.. lebo sa mi na foto nehodila .))) .. nemyslim, ze by som trafila tak krasne rez.. keby uz raz ta slivka bola prekrojena kvoli bybratiu kostky 🙂 dnes som robila inak jablkovo-piskotovu tortu.. zajtra na to dam slahacku.. a coko.. najlepsia na svete.. osviezujuca.. este musi ist sup do chladnicky.. jednoduche.. len jablka s poúdingom 🙂 bez cukru.. jeden citron som do toho vyzmykala 🙂...je mnaaam... dodam zajtra foto... pred podavanim .))))))))

    19. okt 2013

    @baby2008 nejde mi dát páči sa mi teším sa na recept🙂 podrobnejší ja som robila poháre pudingove🙂

    20. okt 2013

    @katarinamaj ja neviem preco..ale kase a pudding u nas vobec nejdu :(.. teda baby to nechcu.. my si dame s petom radi aj krupicovu kasu s grankom a skoricou 🙂) peto len s grankom... a aj tie pudingove pohare 🙂)

    20. okt 2013

    a pudingová torta im chuti🙂))

    20. okt 2013

    @katarinamaj nasim babam myslist? 🙂 ta cokoladova bola skor pre dospelakov.. piskoty sa macali do kavy s rumom .) a tato pudingovo jablkova.. tam je tooolko jablk.. ze pudding ani necitit 🙂)))ň xiii........ jekaterinocka moja .)

    20. okt 2013

    @baby2008 🙂 nie mala som na mysli pudingovu bo si pisala, ze oni puding nechcu🙂)) no a uz si dala recept?....inak u nas skor klasika, Viky zacina na "ozdobky" ale aj tak nezje nic, co jej nechuti moze to byt neviem ako naaranzovane...Niky ta nezje iny ako cokoladovy kolac abo pernik jej este minuly rok chutil🙂 a Jarko ten je na klasiku aj to chorvatske pecivo vsetkym chutilo len jeden den, Viky este druhy den dojedala s parkom🙂)) mno a Niky a Jarko druhy den uz nechceli🙂)) ostali mi dva rozky urobim vo vajicku🙂)))) a salamove si dam vecer k vinku🙂))

    22. okt 2013

    @katarinamaj no teeda.. ako to mas ty vsetko krasne premyslene 🙂 hehee.. a recept na ktoru vlastne chces??! asi nechapem... .) a som rada, ze arnzma na viky zabera.. ma dievca esteticke citenie .))

    22. okt 2013

    @baby2008 na tu pudingove som myslela🙂

    22. okt 2013

    @katarinamaj na to nie je recept.. uvarila pudding z litra mlika 🙂 cokoladovy.. dr.oetker.. teda liter mlieka, 2ks pud.prasku, asi 4lyzice krystaloveho cukru, pridala som do toho pol masla.. nech to je trosku kremove.. teda 125g🙂.. a potom som to uz len striedala.. piskoty som namacala v kave s rumom.. tie dlhe, hrubsie.. mala som dokonca take bez cukru navrchu 🙂.. a striedala som vrstvy.. do druheho dna som to nechala stuhnut.. potom som otvorila formu a dookola som poukladala trubicky na ozdobu 🙂.. mnamkova.. taka malo sladka... pre nas.. dospelakov 🙂 tu mi baby veru nejedli.. 🙂

    22. okt 2013

    @katarinamaj ze mliiiika.. 🙂 hehee.. to ten pocitac.. robi si co xce..

    22. okt 2013

    @baby2008 urobim🙂)) v sobotu ma dojst navsteva🙂 len skoda, ze nemam dve mensie formy, by som urobila bo ta chut kava a rum ma laka🙂))) spravim pudingovo jahodovu asi :_)uvidim, aby to jedli vsetci🙂)), kazdy si bude moct povyberat co chce🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    22. okt 2013

    @katarinamaj jj..🙂) tak nech vam chutii... asi jahody s vanilkovym pudingom.. a ak mas cerstve.. urob na ozdobu z jahod ruzicky..ako som ja na muffinky porobila.. napichnute na sparatka 🙂)

    22. okt 2013

    @baby2008 🙂))) ja budem musiet, teda chcem zvolit kombinaciu, ktoru bude jest aj niky aj viky.-)))) takze bude musiet byt nieco cele cokoladove a maximalne banan🙂)) uvidim....a moc sa mi paprat nechce, zvolim abstrakciu🙂 ak vobec cosi bude, bo nako nestiham ......-) ale sak uvidime:_) to je skoro este hovorit....este aby navsteva aj bula🙂))

    22. okt 2013

    možem ta poprosit o recept? 🙂

    8. nov 2013

    @lulita to je jednoduche.. uvarene zemiaky postruhat nahrubo, do toho pridat priblizne rovnake mnozstvo muky, aby sa to nelepilo... jedno vajce, sol.. zmiesat 🙂 potom si usulat valec.. ten nakrajat na asi 2cm kolieska.. a tie potom trosku este roztlacit a plnit slivkami .)) potom sa to uz len vari.. v osolenej vode..a ked vyplavaju napovrch, su hotove 🙂.. na to sa dava maslo... a posypka podla chuti 🙂

    8. nov 2013