Waw, vyzerá úžasné 👌 🤗 😀 👍 👏
aj ja by som poprosila recept,ale mna by zaujimala aj finta,ako ho mat taky ,rovny ako podla pravitka,moj je vzdy taky neohrabany 😀
Vyzera velmi uhladne 👌👏
ukážkový 👏
Vyzerá úžasne, poprosím recept 😉
ja mám rada lotus sušienky, ale stačí málo, sú sladké poriadne. Ten cheescake vyzerá božsky!
Aj mna zaujíma recept ☺️
Waaau vyzerá brutálne 😉
@janulka1802 vdaka😊
@ppralinkaa forma je obycajna z lidla 😉
@ppralinkaa myslim, ze to bude vysokou teplotou
@ppralinkaa nechcem moc do toho kecat ale cheesecake treba piect cca na 120C a dlho niekedy aj 2-3 hodinky.nemusis tam dat ziadnu vodu ked pecies pomaly tak to bude super.a kedy je hotovy? Ked okraje ( 5 cm sirka) su na dotyk upecene - neostane ti na prstoch ale stred je este ako keby nedopeceny 😊treba poriadne schladit najlepsie cez noc vo forme .na druhy den ostrym nozom uvolnit okraje a budes to mat tip top.le n tam nedacaj tvaroh iba cream cheese
@ppralinkaa moje sa nepokrci nikdy😊 cisto cream cheese , kysla smotana, vajicka, praskovy cukor, muka . Mozno tvoja rura je aj silnejsia tak skus nizsie teploty a uvidis😊



Nadhera! Mozem poprosit recept?? A to cim prosim krajas?? Laserom 😆? Toto sa mne nikdy nepodari, vzdy ocapkane od noza 😔