barborka1087
9. okt 2020
88 

Verbena testuje

Verbena nám poslala na testovanie ich sušienky a cukríky rôznych príchutí. Na ochutnávanie sme mali dva týždne, avšak, u nás doma, pri 6-člennej domácnosti, som už po pár dňoch nemala čo testovať, pretože sme všetko vyskúšali.

Za mňa sú najlepšie sušienky, konkrétne s príchuťou rakytník a pomaranč. 🍊 Našim chlapcom, naopak, veľmi chutili cukríky - všetkých príchutí.

Výhodou sušienok sú ich balenia. Menšie, 40-gramové, ktoré je super mať v kabelke, keď nás náhle prekvapí hlad alebo chuť na sladké. A väčšie, 90 g balenie, to je skvelé na rôzne rodinné výlety, keď dieťa prepadne neznesiteľný hlad. 🙃

Cukríky sú plné byliniek a ponúkajú množstvo benefitov. Majú zdraviu prospešné účinky na ľudský organizmus, keďže obsahujú množstvo vitamínov. 

Čo ma veľmi milo prekvapilo, že tie bylinky je v nich naozaj cítiť a po rozhryznutí človek hneď vie, aká bylina je v cukríkoch pridaná. 🌿

U mňa sú číslo jeden zázvorové, ktoré majú naozaj famóznu chuť a navyše obsahujú vitamín C, ktorý zohrieva organizmus a zlepšuje prekrvenie. 

U nás mali sušienky i cukríky obrovský úspech a rozhodne ich odporúčame vyskúšať aj vám! ☺️

#test_verbena2 #recenzia #verbena_susienky_skusenosti #verbena_cukriky_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli