konik_testuje
12. sep 2020
7227 

Skúsenosti s Verbena cukríkmi a sušienkami

Aktualizácia: 10 mamičiek malo možnosť ochutnať produkty Verbena. Chcete sa dozvedieť, ako dopadlo toto chutné testovanie? Recenzie si prečítajte tu ➡ Skúsenosti s Verbena cukríkmi a sušienkami.


Presvedčte sa vďaka testovaniu Verbena, že zdravý životný štýl môže aj chutiť. A ako perfektne, sladko a lahodne! V prípade produktov Verbena ide o spojenie dokonalých chutí, originálnych bylinkových extraktov a ovocia. Žiť v súlade so zdravým životným štýlom, dopriať svojmu telu výživné benefity a zároveň uspokojiť chuťové poháriky nikdy nebolo také jednoduché a chutné. 

Čo budeme testovať

Potešil by vás bohatý balíček chutných výrobkov značky Verbena? Poďte si s nami pochutiť a buďte jednou z desiatich mamičiek, ktoré potešíme sladkým balíčkom, v ktorom sa budú skrývať jedinečné príchute, ktoré sú inšpirované darmi prírody. To najlepšie z prírody nájdete okrem Verbena cukríkov už aj v sušienkach. Koho by nepotešili chutné sušienky s benefitmi bez palmového tuku, s vysokým obsahom vlákniny, mixom cereálií a s cennými výživnými látkami v originálnej kombinácii extraktov z byliniek a ovocia?

A cukríky? Tie vás milo prekvapia svojou chuťou. Obsahujú vitamín C a skutočné extrakty z liečivých rastlín, ktorých pozitívne účinky sú nám už dlhé roky známe. Dostaňte chuť prírody priamo k vám domov.

Testovací balík bude obsahovať Verbena Sušienky v troch chuťových prevedeniach, ako aj cukríky v piatich príchutiach.

Sušienky Verbena

Z prírody stvorené Verbena Sušienky sú jedinečné vďaka svojmu atraktívnemu zloženiu. Majú vyvážený obsah živín a sú dokonalou kombináciou ovocia, bylinkových extraktov a chrumkavého mixu cereálií. Taktiež obsahujú vysoký podiel vlákniny, inulín z čakanky a pri ich výrobe je použité bambucké maslo. Navyše sa každá príchuť vyznačuje špeciálnym benefitom:

Levanduľové́ sušienky s kúskami čučoriedok sú obohatené o vitamín B3 (niacín). Ten je skvelým pomocníkom proti únave a stresu, napomáha k správnemu fungovaniu nervového a tráviaceho systému a priaznivo pôsobí na elasticitu pokožky. Čučoriedky sú plné antioxidantov a vitamínov, prečisťujú krv a majú pozitívny vplyv na nervovú a tráviacu sústavu. Levanduľa je bylinka, ktorú sa nedá nemilovať. Má výbornú chuť, ešte lepšiu vôňu, je všestranne využiteľná v kuchyni a navyše má dezinfekčný a upokojujúci účinok.

Bazové́ sušienky s kúskami amerických brusníc obsahujú 5 minerálov. Vápnik napomáha k správnej látkovej premene. Zinok je nevyhnutný k udržaniu zdravých kostí, vlasov, nechtov a pokožky. Železo prispieva k správnemu prenosu kyslíka v tele, ako aj k zníženiu vyčerpania a únavy. Mangán chráni bunky pred oxidačným stresom a horčík znižuje vyčerpanie a únavu a napomáha k správnej funkcii psychiky. Baza podporuje ochranu buniek proti starnutie, tlmí bolesť a má pozitívny vplyv pri tráviacich problémoch. Brusnice sú pomocníkom pri infekcii močových ciest, majú výbornú chuť a pomáhajú k správnemu fungovaniu kardiovaskulárneho systému.

Rakytníkové sušienky s kúskami pomaranča sú obohatené o Omega-3 mastné kyseliny a Chia semienka. Omega-3 mastné kyseliny prispievajú k zlepšeniu dýchacieho systému a koncentrácie. Napomáhajú k správnej funkcii srdca a mozgu a sú nevyhnutné pre zdravý mentálny vývoj v detskom veku. Rakytník posilňuje imunitu a chia semienka sú výborným zdrojom energie s postupným uvoľňovaním.

Cukríky

Svojím zložením reagujú na aktuálne trendy vývoja životného štýlu a ponúkajú aj iné benefity ako len uspokojenie chuti na sladké. Sú výnimočné vďaka obsahu prírodných extraktov liečivých rastlín a vitamínu C. Ich lahodná chuť sa vám rozplynie na jazyku až v 5 rôznych príchutiach, pričom každá z príchutí je charakteristická iným benefitom.

Koho hľadáme

Hľadá sa 10 aktívnych žien, ktoré sa zaujímajú o zdravý životný štýl. Hľadáme tie ženy, ktoré sa zamýšľajú nad výberom potravín pre celú svoju rodinku, a preto starostlivo vyberajú potraviny s vylepšeným nutričným profilom. Mali by to byť skrátka pôžitkárky vyhľadávajúce to najlepšie z dostupných potravín, plné energie a nadšenia z nových vecí. Taktiež musia byť komunikatívne a schopné sprostredkovať celé testovanie nielen prostredníctvom slov, ale aj fotiek.

Ako sa zapojiť

Opísali sme v predchádzajúcich vetách práve vás? Tak neváhajte a prihláste sa do tohto chutného testovania. Stačí, ak nám zanecháte komentár, v ktorom popíšte svoj vzťah k zdravému životnému štýlu. Taktiež nám prezraďte, či sa zaujímate o bylinky, ich využitie a liečivú silu. Skrátka nás presvedčte, že máme vybrať práve vás! 🙂

Čas na zapojenie máte do nedele 13.9.2020 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré oslovíme internou poštou a predáme im všetky pokyny k testovaniu.

Už teraz sa tešíme na vaše komentáre.

konik_testuje

#test_verbena2

Tak na tieto susienky už dlhšie pozerám tak konečne by sme ich ochutnali😉

7. sep 2020

Uz asi 3 roky zijeme doma zdravo ,vylucili sme bielu muku a biely cukor z jedalnicka.zaviedli sme vela ovocia a zeleniny a mäso jeme maximalne 3x do mesiaca. Ano aj my si dame nejaky ten kolacik ale vzdy ho robim v zdravsej verzii.
Cukriky verbena mam bezne v kabelke a susienky mi najviac chutia bazove.
Obľubujem aj bylinky,vzdy v maji nazbieram žihľavu a v juny zasa lipovy kvet,z ktoreho okrem susenia na caj robim aj sirup a dzem. A samozrejme je tu este levandula z ktorej robim sirup a vyborne sa po nom spinka.

7. sep 2020

Ahojte. 🙂 Mám sedavé zamestnanie, snažím sa čo najviac pohybovať vo voľnom čase. Milujem prechádzky, ľahkú turistiku, prírodu, teda nielen ja, ale aj celá rodina. Čo sa ešte týka zdravého životného štýlu, tak napr. čo najmenej sladím, pijem čo najviac vody, jem dostatok ovocia a zeleniny. Keďže mám rada prírodu a bylinky do nej patria, tak zbieranie byliniek a ich využívanie v každodennom živote patria k tomu - bylinkové čaje, limonády, pridávanie do jedál atď. - to u nás veru funguje. 🙂

7. sep 2020

Chcela by som ich vyskúšať tiež mám rada zdravé potraviny aj sladkosti ďakujem

7. sep 2020

snazim sa, aby sme sa ako rodinka stravovali relativne zdravo. Nakolko obedy mame v stravovacich zariadeniach, tak aspon dom sa snazim sledovat co jeme a z coho jeme.Lubime sladke, tak vyrobky verbena by som velmi rada otestovala na mojich jedlikoch a samozrejme aj na mne.

7. sep 2020

Bylinky su u nas zaklad, pestujem si vsetko mozne aj nemozne a pridavam nielen do salatov,ale aj pod maso,na chlieb, do natierok,omacok.... V rodine mame viacere alergie, takze vsetko co kupim prechadza prisnou kontrolou zlozenia. Peciem doma vsetok chlieb,pecivo aj sladkosti a ked uz nejake kupim v obchode, tak to naozaj musi splnat prisne kriteria bez umelych dochucovadiel,konzervantov a podobne. A kedze zacal skolsky rok, treba deckam aj nieco do skoly pribalit, takze hy som isto privitala nieco zdravsie, co ma odbremeni od chystania🙂

7. sep 2020

Už 7 rokov preferujem zdravý životný štýl. Venujem sa fitness, tréningom a jedalnickom. Vyskúšala som asi všetky diéty a viem že len vyváženou stravou sa sa dosiahnuť požadovaný výsledok. Rada by som vyskúšala možnosť mlskat sušienky a udržať si požadovanú váhu. Takze rada by som sa zapojila do ich testovania. Ďakujem

7. sep 2020

O tyzden to bude presne rok,co som porodila a potrebovala som schudnut. Takze som si nasadila zdraviu stravu,zacala som si varit zdrave jedla,cvicit a vaha isla postupne dolu. Teraz tak varim pre celu rodinu, zvykli si na rozne zdrave jedla,papame vela zeleniny a ovocia. Ak mi chuti nieco sladke siahnem vzdy po niecom zdravsom ako cokolade,uz som vyskusala aj tieto vyrobky a su super,dokonca nemam rada levandulu,ale tie levandulove susienky mi chutili 😀

7. sep 2020

zdrava vyziva je nieco co sa sice snazime doma dodrziavat ale obcas to proste nejde clovek hlada alternativy ale je tazke najst nieco chutne a zdrave a samozrejme aj cenovo dostupne :D bylinky u nas dlho nemali miesto ale posledne roky sa coraz castejsie vraciame k prirodnym veciam a verim ze sila prirody je pre nase zdravie velmi podstatna

7. sep 2020

Pozeráme už dlhšie po týchto susienkach radi by sme ich vyskúšali ešte sme ich nechutnali ale určite chutia dobre dcérke by som ich asi viacmenej dávala lebo si myslím sú zdravšie ako ostatné sušienky.... A tým že aj veľa chodíme do prírody a aj cestujeme tak si myslím ssu vhodné tak na maskrtenie na cestách pre ňu 🤗Tak by nás testovanie VERBENA SUSIENOK určite potešilo.

7. sep 2020

V zdravom životnom štýle mám ešte veľké medzery, ale o bylinky mám v poslednom čase veľký záujem. Cukríky sme už doma skúšali, nie všetky príchute nám padli do "chute", ale neostali ani jedny :D Vyskúšali by sme aj sušienky 🙂

7. sep 2020

zdravy životny štyl nastoliť v našej rodine bolo aj je naročné, najviac sa snažím u deti, aby ten návyk mali a aj im ostal. Najviac u nas idú susienky ktoré decká oblubuju a ani sami netušia že su zdravé 😀
počas túry sme zistili ako je malo ked zoberiem maly baliček verbena susienok na takú lakocinku počas túry, ani som nestihla pozrieť do baličku a už boli fuč, deti ich doslova hltali 😀
preto by ma balíček od verbeny potešil a hlavne naše deti 🙂

7. sep 2020

Ahojte som vegetariánka 5rokov ale snažím sa obmedzovať aj mliečne produkty, odkedy sa stravujem zdravo a pravidelne cítim aaa skvelé nebývam chorá a práve som na konci tehotenstva a dokonca sa mi zlepšil krvný obraz takže vety typu že mi chýbajú vitamíny z mäsa sú blbosť 🙂 pravidelne odšťavujem zeleninu zo záhrady ale aj ovocie(snažím sa kupovať naše slovenské) a moje tehotenstvo je ukážkové 🙂 posledné dva roky som sa začala zaujímať o bylinky ich kombinovanie a čajíkovanie 🙂 tento rok som si nazbierala a nasusila Mnoho našich byliniek okrem iného aj porobila zasoby sirupov na zimu ako napríklad datelinovy, levandulovy, rebarborovy, bazovy ale aj výborný pupavovy med, bylinky sa snažím zbierať za obdobia splnu kedy ma. Mesiac najväčšiu silu ako na ľudí tak aj na všetko živé čiže aj rastlinky 🙂

7. sep 2020

#test_verbena2 Zdravou výživou som sa začala zaoberať po tom, ako sa mi narodil syn. Začali sme starostlivo vyberať všetky potraviny, ktoré nakupujeme. A taktiež aj sladkosti, ktoré jednoducho, sme nechcelii uplne z našeho života odstrániť. Preto sme sa veľmi potešili, že VERBENA začala vyrábať zdravé sušienky, ktoré nášmu synovi veľmi chutia a sú výborne, aj pre nás. 🙂 potešíme sa, ak budeme mocť testovať vaš balíček 🙂

7. sep 2020

Chcem ich ochutnať😍😍

7. sep 2020

Rada sa zapojím do testovania.

7. sep 2020

Cukriky verbena kupujeme hlavne salviu davam dcerke ked ju boli hrdlo a uz som skusala rakytnikove s pomarancom su vyborne je to ako droga skoncite az ked nie su v sacku😂rada by som testovala aj ine prichute a ked sa na nas stastie neusmeje urcite ked ich uvidim v obchode tak ich kupim😍

7. sep 2020

Verbenu ja osobne milujem 🙂
Kedze mam za sebou 3 porody , tak uz rok a pol zijeme zdravo ( snazime sa). Som zavislacka na sladkych🙂 takze najst nieco zdra sladke co aj chuti je veda, hlavne pre mna. Odkedy mam dcerku dokonca ona je silna alergicka sme nuteni fakt jest zdravo 🙂 najhlavnejsie ak naswj dcerke chuti. Na bylinkach som zavisla par ich pestujem aj doma🙂 a kedze da stahujeme do noveho domceku bude iche ste viac ❤️🍀

7. sep 2020

Snažíme sa žiť zdravšie, dcéra má reflux, takže tam je to jasné... Veľmi aj jej za chutili tieto sušienky... Ja si ich kupujem na dlhé prechádzky s naším najmenším škriatkov, kedy veľmi nestíham zjesť dačo, mam ich po ruke, si výborne 👍

7. sep 2020

Snažíme sa celá rodina aby sme sa zdravo stravovali. Máme radi sladke, tak výrobky verbena by som velmi rada otestovala aj keď cukríky poznám a mám ich vždy v kabelke nakoľko mám problém s hrdlom, za mňa top šalvia ktorú si pestujem na záhrade a varím si čaj a prvý krát som skúšala urobiť aj sirup a je výborný

7. sep 2020

Tieto susienky zboznujem. Nie som velmi za kupovane sladkosti, ale ked mam chut na nejaku rychlu maskrtu, tak prave tieto susienky su u nas ta spravna volba. 😊 Nasej malej som ich este neskusala davat, ale o par dni mame 2 roky, takze polavujem aj v stravovani a sem tam jej nieco sladke a kupovane uz budem davat a kedze vyberam prisne, verbena budu isto na zozname povolenych masrt. 😄

7. sep 2020

Zatiaľ tieto sušienky ochutnala len dcéra, ale chutili jej.

7. sep 2020

Nemáme 💯% zdravý životný štýl, no snažíme sa to postupne meniť. Do svojho každodenného života sme zaradili viac zdravej stravy a to vo forme ovocia,zeleniny. Snažíme sa jesť menej cukru a voliť na mlsanie radšej zdravšie sladkosti alebo si niečo upečieme doma. Takto predsa najlepšie vieme, čo jeme 🍰🍒🍎🍓. Okrem toho sme sa začali venovať aj cyklistike a turistike.
K bylinkam máme pozitívny vzťah, milujeme mätový čaj s citrónom. Takýto čajík si doprajeme počas celého roka. Bylinky pridávam aj do varenia, prvýkrát som to skúsila pred rokom a odvtedy si neviem jedlo bez bazalky napríklad predstaviť 🌱. Okrem toho som podľahla vareniu sirupov, mätový, levanduľový, bazový, tieto som stihla pripraviť túto sezónu a samozrejme som nimi zasobila o celú rodinu.
A tak ako som už spomenula, snažíme sa zaradiť zdravšie sladkosti,tak sme skúsili aj Verbenu sušienky a musím povedať, že nám skutočne chutili. Pre mňa sú top, najmä čo sa týka praktického balenia, ktoré hodím do kabelky a nezavadzia. Skúšali sme zatiaľ levanduľové a boli skutočne mňam ❤️.

7. sep 2020

Snažíme sa žiť zdravo.Bývame v rodinnom dome,pestujeme veľa biliniek ,ktoré dennodenne zahrnam do stravy.Odkedy dcera trpí na migreny,,vylúčili sme lepok zo stravy a laktozu.Používame špecialne muky,mlieko nahradzame ryžovým mliekom.ako som už spomínala,používam veľa biliniek.Pri ochoreniach u detí používam esencialne oleje,taktiež pri kašli kupujem verbena cukríky,pri bolesti hrdla taktiež verbena cukríky.sušienky sme ešte nemali,veľmi by sme ich chceli skusiť,ale verím že su vyborne a dcere by určite chutili

7. sep 2020

Tak toto je niečo pre mňa 🥰 už dlhšiu dobu sa zaujímam o zdravé bio a fit recepty, vyzivu a aj bylinky. Mám doma vlastnú záhradku, takže posledné mesiace som zeleninu, zemiaky a ovocie ani nemusela kupovat. Samozrejme mám aj bylinkový záhon a verím, že bylinky liečia oveľa viac , ako nejake lieky ☺️ pestujem šalviu, mätu, medovky, tymián, rozmarín, pažítku , bazalku (robievam bazalkove pesto) a aj echinaceu ktorou budem susit na čaj. Na terase susim aj materinu dusku, rebríček , ktoré som si natrhala. Na jar som robila aj pupavovy med 🙃 rada skúšam nové veci 🙃

7. sep 2020

Sme 5-členná rodina, moje snahy o zdravý životný štýl sa nestretnú vždy s pochopením u všetkých členov našej rodiny. Verbena sušienky sme už skúsili a teda takéto zdravé mlsanie by brali všetci a všetkými desiatimi. Sušienky dávam deťom do školy na desiatu a ako svačinku na výlet alebo turistiku.

7. sep 2020

U nas vyhravaju tieto susienky ako nahrada sladkosti. Najviac nam chutia brusnicove a levandulove🤤 pamatam, ako minuly rok bola ochutnavka v obchode, a s obavou som ochutnavala, a velmi milo ma prekvapilu, odchadzala som s nadielkou po 2kusy z kazdeho balenia😂🤤 A z cukrikov, raz za cas, jednoznacne salvia. Paradoxne, z celej rodiny cmula cukriky najviac manzel 😂🤦🏼‍♀️ Vseobecne u nas bylinky vyuzivame hlavne v chladnom obdobi na posilnenie imunity-echinacea, a pri chorobach - lipa, salvia, medovka, mata💪🏻 Do polievky sa mi zas osvedcil ligurcek. Vsetky spomenute aj pestujeme v zahradke. Bylinky su naj 🥰
Toto testovanie, skromne povedane, je uplne, ale uplne stvorene pre nas 😅🥳😊 velmi by nas potesilo. Krasne dni prajem🍀❤️🤗

7. sep 2020

Verbena cukríky poznám už niekoľko rokov vďaka ich príjemnej chuti a použitých surovín. Sušienky zatiaľ nepoznám, verím však, že budú po kvalitatívnej stránke pokračovať v trende zdravého stravovania. Rada by som ich otestovala a zaradila medzi ostatné kvalitné potraviny, ktoré patria do môjho zdravotného štýlu. Ďakujem EP

7. sep 2020

Odkedy sa nam narodili deti riesim detailne co jeme. Presli sme na lokalne a sezonne stravovanie bez zbytocnych pridavkov, farbiv, dochucovadiel.
Verbena cukriky doverne pozname a pouzivame aj na predchadzanie chorob. Verbena susienky by mojej predskolacke a skolakovi spravili velku radost a urcite by s chutou testovali pocas svojich aktivit na obohatenie a sprijemnenie bezneho jedalnicka

7. sep 2020

Bylinky preferujeme celá rodina,či už preventívne ale aj počas choroby.Dcéru od mala liečim len bylinkami a ovocím,po liekoch siahneme už ozaj keď je to nutné čo sa našťastie často nestáva.Príroda nám dáva všetko od potravy až po lieky..🙂

7. sep 2020

K bylinkam sa uchylujem často, milujeme chuť mäty, pri chorobách pijeme bylinkové čaje podľa problému....keďže som farmaceut, tak sa v bylinkách vcelku vyznam. O zdravý životný štýl sa snažím od kedy je syn na svete viacej, aj keď sa to nedarí na 100%.

7. sep 2020

Nemozem povedat ze sa stravujem uplne zdravo ale zase nie ze jem hoci co susienky a cukriky by som rada vyskusala potesilo by ma to Dakujem

7. sep 2020

Tieto cukríky a hlavne sušienky nesmú chýbať v našej domácnosti, milujeme ich celá rodina. V jesennom období až do konca jari u nás miesto vody, idu bylinkove čaje. Do čara byliniek ma zasvätil svokor, ukázal a vysvetlil ktorá bylinka je na čo najlepšia, tak keď príde nejaká choroba ku nám nesiahame po liekoch, ak to nieje naozaj nevyhnutne, ale po bylinkách. Zdrave stravovanie nedodržiavame úplne ukážkovo, ale ovocie, zelenina nám nieje nijako cudzia ako aj športovanie.

7. sep 2020

oco je lesnik a zbiera v lese nielen huby, ale pozna aj bylikny a vela nosi domov na caj. ja zbieram lopuchy a zihlavu ako odvar prosti vypadavaniu vlasov popripade na caj- matu. Nepijem kavu ani sladke napoje len caje a vody hlavne. Mam rada cukriky s prichutou byliniek a aj susienky musia byt dobre. rada by som skusila. 🙂

7. sep 2020

Som vegetariánka, jem len to čo viem identifikovať, žiadne polotovary, čerstvé suroviny, cvičím, hýbem sa, atď. Verbena produkty som ochutnala a sú špičkovej kvality.

7. sep 2020

Ahojte
;)
Som po pôrode takže sa snažim obmedzovať tukovými jedlami a cukrami, nech ide váha lepšie dole.. Verbena cukriky poznam, sú naozaj chutné, keksiky by som rada tiež vyskusala ;)

7. sep 2020

rada by som otestovala pretože po nich už dlhsiu dobu pokukujem 🙂 . bylinky si pestujem vedsinou doma na zahradke / mata, medovka, tymián, zo stromov je to lipa/, to susime a v zime robievame caje.

7. sep 2020

Dobrý deň,aj ja by som sa chcela zapojiť do testovania týchto úžasných produktov, kedže aj my sa zdravo stravujeme.Doma na záhrade pestujeme rakytník, aróniu a goji ktoré už momentálne máme zamrazené a ktoré konzumujeme celý rok, no hlavne v zimnom období kedy je nedostatok vitamínov.Hlavne tie keksy s rakytníkom ma zaujali......

7. sep 2020

Snazime sa jest zdravo vyhybame sa prilis mastnym jedlam. Bylinky milujeme s priatelom si casto varievame bylinkove caje z byliniek pestovanych na nasej zahrade. 🙂

7. sep 2020

Tak toto vyzerá úžasne! Bola by som veľmi rada, ak by ste ma vybrali na toto testovanie. Zdravé "maškrty" mám najradšej a moja malá tiež😉

7. sep 2020

Radi by sme sa aj mi pustili do testovania o takéto fajné dobrotky 🙂

7. sep 2020

Poznám cukríky aj keksíky kupujem aj deťom a bylinky využívam ako k vareniu tak aj do cajikov testovanie by ma potešilo lebo viem ze by mi chutilo😀😀😀😀

7. sep 2020

Dobrý deň, každý deň hľadáme niečo zdravé pod zub ak sa dá je to teraz väčšinou v tejto sezóne naša záhrada kde je ešte stále veľa možností avšak keď sa záhrada dá do stavu pokoja ideme hľadať mimo nej to sú napr. obchody. Vaša značka ma zaujíma ako zo zdravotného hľadiska tak aj chuťového. Maškrtníkov je nás doma dosť,
kedže sme aj troj-generačná rodina pod jednou strechou, tak by sme vedeli dať hodnotenie viac-generačne 🙂
Ďakujem

7. sep 2020

Vzberaj detom co mozno najzdravsie susienky, Verbenu poznam a vase produkty su uzasne a sedia nesmu vebru a kvalite. Budem rada ak budem moct byt zapojena do testovania.

7. sep 2020

Dobrý deň prajem. Momentálne čakáme babatko a teda snažím sa aj jesť vyvážené a zdravé jedla. To sa samozrejme týka aj sladkostí keďže na tie som mala odjakživa slabosť 😉 veľmi rada by som sa zapojila do testovania a určite pokračovala v zdravých sladkostiach aj po porode a zároveň k tomu viedla aj svoje detičky 🙂

7. sep 2020

Zdravie moje a mojej rodiny je pre mňa najdôležitejšie. Bylinky máme v domácnosti dosť . Hlavne teraz bolo obdobie kedy sa zbierali vo veľkom. Najnovšie moje vysusene je ocianka, Vrbovka, vrbica, kamilky, kvet mysi chvost, mydlica, salvia, levanduľa. Každé máme na niečo iné nieco vyuzivame vnútorné niečo na vonkajšie.
Cukríky verbena poznáme sú našim spoločníkom aj pri diskonforte hrdla.
Začínajúce škrabanie alebo aj osvieženie chuti.
Tajné dúfam že vyhráme. 💞

7. sep 2020

Sušienky sme vyskúšali už všetky a najviac nám všetkým chutili tie pomarančové a cukríky mi nesmú chýbať v žiadnej kabelke. Keď už siahnem po sladkosti,najmä k televízoru či knihe, tak si vyberám radšej takéto

7. sep 2020

Rada vyskusam Vas produkty Verbena. Doma mame maleho 2 rocneho maskrtnika, snazim sa piect a vyvarat zdravo nielen prenho, ale aj pre nas. Kedze cakame druhe babo o to viac sa zaujimam o zdravy zivotny styl, snazim sa stale byt v pohybe, cvicit a zdravo stravovat. Napr. kvaskujem kolaciky, chlebiky, granolu na ranajky atd. Vyhra by nas velmi potesila, nakolko produkty Verbena trochu poznam a pacia sa mi. Napr. cucoriedkovym susienkam som neodolala a vcera som ich kupila. Neobsahuju palmovy tuk a ako bonus su vyrobene na Slovensku. Radi podporime slovenske, kvalitne a chutne vyrobky 🙂 Vyhra by nas velmi potesila.

7. sep 2020

Pracujem v potravinach kde nam akurat v piatok spravili stojan s cukrikmi aj susienkami verbena. Zatial som susienky neochutnala, tak pockam do vyberu ci sa nepostasti a nebudem vybrana na vyber testovania😁. Velmi by ma to potesilo lebo bylinky su velkou sucastou mojho stravovania a zivotneho stylu.

7. sep 2020

BIO je super 🙂
Všetkymi desiatimi , Verbena cukriky v mojom aute nikdy nesmú chýbať. 🙂
Pozdravujeme všetkých a tešíma sa na nové bylinkové chuteee 🙂

7. sep 2020

Ako vela z zien j ja sa rad zdravo stravujem ,davam prednsoť potravinam o ktorych pôovode viem vela si doma vypestujeme aj nejake zvieratko vychovame tym ze byvam na dedine tak na zahrade mame volieru na sliepocky chovame zajaciky a tento rok sme si zaobstarali aj 5 morky ,vyrabam si domace sirupy zo svojich bylinielk to:levandulovy,mätovy ,bazovy ,rybezlovy aj zihlavovy skusala som aj domace modovo zazvorove cukriky su fantasticke a hlavne mam lepsi pocit ked viem co presne obsahuju ,rada otestujem taktiez skvele produkty od Verbeny .

7. sep 2020

Práveže vôbec ste ma neopísali. 🙈Ale chcela by som, aby to tak bolo. Musím však povedať, že mám pozitívny vzťah k bylinkam. Niekedy som si ich dokonca sama zbierala. Teraz využívam maminkinu záhradku. Ale možno, toto bude správne nakopnutie k zmene. 🙂😉

7. sep 2020

Milujeme značku verbena , deťom chutia keksíky, dokonca aj manželovi ktorý má rád halvne nezdravé 🙂 radi by sme sa zapojili do testovania 🙂

7. sep 2020

Ja sa snažím cvičiť 5x do týždňa 1,5 hod. Pestujem si bylinky, ktoré využívam na čaj. Tiež si robím vlastne bylinkové oleje. Raz za čas sa snažím dopriať telu očistu. Vtedy v strave vynechám jednoduché cukry, lepok. Pri varení bielu múku sa snažím nahradiť špaldovou. Robím domáce verzie horaliek a pod.

7. sep 2020

Hlásim sa testovať bylinky sú Top a moje 4dcerky by sa pridali tiež ochutnavali papkali a určite by sme potešili nielen vaše oči ale aj uši. Nafotili nahrali nakreslili naše postrehy ak si nás vyberiete. Dákujeme.

7. sep 2020

Už dlhšiu dobu som svoje telo zverila do rúk bylinkám... celé moje okolie vie, že som nepatrila odjakživa k zástancom zdravého životného štýlu, ale keďže sa mi nedarilo dlhšiu dobu otehotnieť začala som skúšať skrátka úplne všetko čo by mi mohlo pomôcť... nepatrím síce ku ženám, ktoré tvrdo propagujú len zdravý životný štýl, ale moje skúsenosti hovoria za všetko. Verím, že bylinky a ich sila ktorú som v nich objavila majú na telo skutočne blahodárne účinky. Jedným z dôkazov je aj naša dcérka... doma som začala pestovať levanduľu, robievam domáci bazový sirup, pijem bylinkové tinktúry a s manželom sme začali zbierať medvedí cesnak... je úžasné, že existujú aj cukríky a sušienky, ktoré obsahujú moje milované bylinky. Rada by som vyskúšala a info ďalej posunula 🙂

7. sep 2020

tiez by sme veľmi radi vyskúšali

7. sep 2020

Rada by som vyskúšala

7. sep 2020

Rada by som sa zučastnila testovania vašich produktov😊 hlavne kvoli tomu že už dlho vaše produkty kupujem a ich proste milujem 😊 takisto aj moja 7 ročná dcerka ,jej najviac.chutia vaše cukriky ale aj vaše sušienky pomaranč a raketnyk aj do školy jej to balim😁 .A tak isto už dlho sa snažime žit zdravšie stale vymišlam nove zdrave recepty a bylnky tiež mám rada ,mám už zopar byliniek aj u sušenych 😁😊 najviac sa u nas použiva bylinka,levandula,mäta,medovka lekarska 😊

7. sep 2020

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania. Vaše sušienky mám veľmi rada, často ich kupujem..samozrejme aj vaše cukríky zbožňujem. Bylinky si pestujem v záhradke..hlavne levaduľu, medovku, mätu, vegetu, bazalku ...
Ďakujem

7. sep 2020

Ano zijeme zdravsie,hlavne teraz ked sa nam narodila dcerka 🙂 manzel je sportovec,takze on ma zdravsiemu ziv.stylu veru naucil kedze pre neho je to samozrejmost. Zopar byliniek som zacala aj pestovat doma. Su skvele na varenie,cajiky... urcite by som sa rada zapojila do testovania 🙂

7. sep 2020

Vynikajuce,v piatok sme si na chatu kupili 2 baliky levandulovych😊A v robote sme si dopriali tiez 3 baliky😁Vynikajuce.Odporucam👌

7. sep 2020

Cukriky milujem vzdy v lekarni kupim kazdy druh susienky som este nejedla rada by som testla ci su take lahodne ako cukriky rada by som pre vnucatka ❤️❤️❤️

7. sep 2020

Ahojte , cukríky verbena patria medzi naše najobľúbenejšie máme doma 3 ročného synčeka ktorý je veľký maškrtnik :D sušienky sme ešte neskúšali preto by sme ich radi testovali.. Bylinky si pestujeme aj doma máme Mätu , Levanduľu a najnovšie sa chystám na rakytník snáď sa mu bude dariť ♥️🥰

7. sep 2020

Ahojte...zdravý životný štýl je v poslednej dobe u mna top...začala som cvičiť, zdravo jesť,...milujem hlavne bylinkové čaje, ale takisto mám rada aj domáce bylinkové sirupy. Naposledy som robila levandulovy a veľmi chutil 🥰 takisto milujem mätú, materinu dusku,...

7. sep 2020

Moje deti miluju vsetky prichute tychto susienok 😍 davam ich malemu uz od roka,pretoze som za zdravsiu verziu sladkosti. Cukriky mame tiez doma,vedsinou po nich siahame pri chorobach. Ale vseobecne sa snazim svoju rodinu "liecit" prirodnymi vecami. Ako je bazovy sirup,v zime lipovy caj s medikom,alebo cerstvy rakytnik ako prevencia. Tento balicek by sme uvitali s nadsenim 👨‍👩‍👧‍👦❤🍀

7. sep 2020

K zdravému životnému štýlu sa snažíme aspoň trošku priblížiť prechádzkami a túrami cez víkendy,jeme veľa zeleniny ovocia,naj je to od babičky z dediny☺️☺️Bylinky na čaj zbierame pravideľne v lese,máme nasadené aj u babky na záhrade medovku, matu,šalviu,materinu dúšku..robíme si domáce sirupy,zavárame ovocie a zeleninu zo záhrady,aspoň takto trochu sa snažíme žiť zdravšie. Testovanie by nás veľmi potešilo celú rodinu☺️☺️

7. sep 2020

Konečne test pre nás! 🙂 Ja zbožňujem cukríky a sladkosti, ale ako každá maminka po pôrode viem, že zdravú líniu si treba strážiť, ja totiž to priberiem aj z pohľadu na čokoládu 😎 a dobre vieme, že ak si domov aj donesieme nejakú sladkosť, malo by to byť aj niečo zdravé. Ved zdravie sa začína trávením 😉 keďže mávam časté problémy s trávením a močovým mechúrom a imunitou najmä v tomto jesennom období, kombinácie,, božej lekárne,, alá bylín ma veľmi milo potešil 🌞 ja čaje nepijem, radšej si dám cukrík a tieto by som veľmi rada ochutnala, rovnako aj keksíky, nakoľko som už presladená rôznymi bebe keksami a podobne 😅 budem sa velmi tešiť ak by vyberiete mňa a mojich dvoch ochutnávačov 2 a 4 roč. synov 😎

7. sep 2020

Keďže som teraz 🤰 snažím sa jesť o čosi zdravšie, ale už aj pred tehotenstvom som sa snažila, už som párkrát mala cukríky aj sušienky ale len s príchuťou levanduľa, ale rada by som odskúšala aj iné príchute, verím že mi budú chutiť ☺️🍀

7. sep 2020

Veľmi radi by sme vyskúšali levandulové. Levanduľu si pastujeme a budúci rok by som chcela skúsiť robiť levanduľový sirup 😍🥰 tiež si pestujem mätu, pažitku, ovocné stromy a jahody. Budúci rok chcem pridať ďaľšie rastlinky.

7. sep 2020

Áno áno aj my máme pozitívny vzťah k zdravej výžive doma pestujeme ovocie a máme tiež veľkú záhradu kde sa snažíme dopestovať všetko čo sa len dá od zeleniny po ovocie a bylinky pestujeme salviu, levanduľu, tymián a rozmarín samozrejme vegeta a chodím si na lúky aj po materinu dusku na sušenie na zimu do cajika.skúšali sme levanduľové sušienky sú výborné môžem len vrelo odporúčať.

7. sep 2020

Susienky sme uz vyskusali bazove s brusnicami a teda su vynikajucr. Dcerkam tiez chutili a zo som sa bala, ze nebudu, kedze maju velmi mlsne jazycky. Rady teda ochutname aj dalsie príchute.cukriky uprednostňujeme hlavne na jesen, takze toto obdobie by sme si uzivali s cukrikmi verbena.no a aby toho nebolo malo, sama sa zaujimam o krasu a uzitky rastlin. Robim domaci bazovy sirup, tohto roku sme skusili aj fialkovy a na budúci rok skusim levandulovy. Okrrm toho bylinky aj susim a v zime si doprajem vonavy cajik

7. sep 2020

Ako som otehotnela, začali sme si zakladať na zdravej strave oveľa viac ako predtým. S manželom sa snažíme zdravo stravovať a nášmu malému kupujeme vo veľkej miere hlavne bio potraviny. Keďže má náš drobec intoleranciu laktózy, museli sme zmeniť aj celý jedálniček a stravovanie aj my. Čo sa týka byliniek, po prvej chorobe nášho drobca, som si začala pestovať niektoré Bylinky a chodím si aj zbierať bylinky aby sme mali hlavne doma takéto, pretože majú oveľa lepší účinok ako nejaké bylinkové čajíky ktoré sa dajú kúpiť. A hlavne viem, čo malému dávam piť.

7. sep 2020

My sme úplne z manželom zmenili životný štýl prestali sme úplne jest mäso a deťom ho tiež dávame len pár x do mesiaca. Úplne super si vieme vystačiť na zdravších verziách nemäsovych jedál. Veľmi sa nám zmenil život. Nie sme unavení a máme viac energie. Bylinky si pestujeme doma...mame tymián, mätu, plno levandule, rozmarín a iné. Manžel dokonca vyrába doma z byliniek aj oleje, ktoré pomáhajú nášmu telu.
Určite by sme sa veľmi potešili testovaniu,keďže do deti nechcem,, pchať,, veľa cukru a nezdravých sladkosti.

7. sep 2020

Zbožňujem bylinky a snažím sa ich využívať čo najviac. Mám šesť detičiek, tri vnúčatka, štvrté na ceste, takže pre každého je vhodné niečo iné.
Zdravotný životný štýl sa u nich snažím presadiť, no nie vždy to ide.
Veľmi by sme boli radi tomuto testovaniu.

7. sep 2020

snazim sa jest zdravo, zacali sme aj cvicit s fitshakerom, kde su super recepty, napady, cvicenia....Bylinky zboznujem, aj ich susim, momentalne mam medovku, harmancek matu.....rada by som otestovala :-ň

7. sep 2020

Verbenu susienky poznam u nas doma hlavne ja 😀 ked som zacala kocikovat druhu dceru, za tie kilometre a hodiny som stale vyhladla. Aby som sa nenapchavala sladkymi kalorickymi cokoladkami, keksikmi (ved som potrebovala aj tehotenske kila navyse zhodit a nie k nim este pridavat 😂) hladala som v obchode nieco, nieco co mi bude chutit a nebudem vecer pred zrkadlom lamentovat, ci boli tie kesiky potrebne zjest az tri naraz 😬. A susienky Verbena som skusila hned vsetky prichute. Zachutili mi a aj zlozenie milo prekvapilo. No dobra volba, aj chutovo aj "zrkadlovo" 👍☺️ ale priznavam ze verbena cukriky kupujeme iba sporadicky, iba pri pocite zacinajucej choroby 😉

7. sep 2020

Cesta k zdravemu zivotnemu stylu bola u mna dlha , caste nevyriesitelne zdravotne problemy ma dohnali k zdravej strave ktoru teraz milujem a ktora ni zmenila zivot 👍 . Je to moj zivot a kazdodenna rutina . Zo zaciatku je to tazke ale kazdemu by som to odporucila a ruka v ruke so zdravim zivotnym stylom patria aj kvalitne vyrobky na ktore si potrpim . Preto by som chcela vyskusat aj vase produkty ktore by som vedela zhodnotit a ponuknut aj mojim klientkam ,ktore pomaham nakopnut k zdravemu stylu . Moja cesta trvala 10 rokov cize to slo mozno dlhsie ako ostatnym ale o to mi to dlhsie vydrzi lebo toto je moj zivot ktory ma bavi 😊 Drzim palce s produktami 👍

7. sep 2020

Radi ochutnáme aj ostatné sušienky a cukríky. Máme ABKM, a tieto sušienky mliečko neobsahujú.

7. sep 2020

Nase oblubene,sice sme este vsetky nestihli ochutnat.sama mam into na mlieko a histamin takze velmi starostlivo vyberam v obchode potraviny pre mna aj moju rodinku...bude nam ctou vyskusat a otestovat...♥️

7. sep 2020

U nas su Verbeba cukriky top aj mali ich zboznuje pre ich dokonalu chut a tiez sa chystame konecne ochutnat aj susienky...bude nam ctou ich ochutnat

7. sep 2020

Radi ochutnáme cukríky alebo sušienky Verbena pokial by ste nás vybrali na testovanie a pokial nie, možno ich raz zakúpime

7. sep 2020

Pekný deň.
Sme mladá rodina ,ktorá dbá na dobru výživu. Jedny sušienky sme už vyskúšali a chutili nám,takže preto nevahame sa zapojiť do vašej ochutnávky. Bylinky používame namiesto liekov. Príroda nám dáva úžasne dary. Budeme radi ak nás vyberiete.
Lenka, Luna , Matúš

7. sep 2020

Červená cukríky papáme 🙂 lebo sú skvelé 🙂.sušienky sme ešte nemali možnosť ochutnať a preto by sme sa radi zapojili 🙂 dakujeme

7. sep 2020

Nám osobne verbena cukríky veľmi chutia, sú v praktickom balení a majú vynikajúcu bylinkové chuť. Véd už ako malé deti sme chodili s našou mamou na lúku a zbierali liečivé rastliny, repik, harmanček, alchemilku. Zo susienok som ochutnala levandulove, a ta výrazná chuť levandule, hmmm...no proste topka a ešte večer ku cajiku a knižke... DOKONALÁ KOMBINACIA

7. sep 2020

Na naše výlety by to bola parádna výbava 🤩🌿🌲sama som 17 kg schudla a zaviedla v našej rodinke zdravší život 🤗takže aj zdravšie jedlá a pochutinky sú u nás vítané 🤗

7. sep 2020

Urcite by potesil testovaci balik... U nas su vzdy po ruke.. Ci cukriky, alebo sušienky... A hlavne teraz v tomto období potešia a pomôžu.. Ďakujem 🍀

7. sep 2020

Kedze sa z dcéry stala prváčka a so syna "veľký" škôlkar, pravidelne chystám čerstvú desiatu a vyberam aj zdravú mlsnotku, ktorá deti poteší, ale na druhej strane im neuškodí. Cukrík a pár sušienok by sa im ušiel každý deň 😉. A čím som staršia tým sa viac zaujímam o zdravý životný štýl, začínam sa "zoznamovať" s bylinkami a prírodnými receptami. Naposledy som urobila trezalkovy olej, už ho mám vyskúšaný a je perfektný 👍
Tento balík by nás , teda hlavne deti veľmi potešil ☺️

7. sep 2020

Narodením deti som získala niekoľko profesii,ktoré denne vykonávam. Okrem kadernícky,kuchárky,upratovačky,teraz aj dezifikatorky som aj poradca ohľadom zdravého životného štýlu a jedálnička. Veľmi pozorne sledujem zloženie jednotlivých potravín,porovnávam a vyberám,čo je zdravé,čo môžeme a nemusíme. Vyberám a hľadám to najchutnejšie a zároveň zdravé. Tieto sušienky poznáme a veľmi oceňujem to,že sú bez palmoveho tuku,pretože teraz je hádam už vo všetkom. Často sú našom nákupnom košíku a raz sme k nákupu dostali ceruzku so semiačkami levandule.

7. sep 2020

Ahojte!

My sme veľmi aktívna rodinka a Verbena produkty veľmi dobre poznáme. Od nového roka sa naplno venujem cvičeniu, zdravšiemu jedálnicku, samozrejme aj pre našu malu princeznu vyberám len tie najlepšie produkty. 🤩 Radi absolvujeme vychadzky, spoločne aktivity, tento balíček by nas neskutočne potesil. Milujeme objavovanie novych miest, možností a radi sa zapojíme aj do tejto chutnej súťaže, takže už len cakat ci sa na nas usmeje stastie🍀❤ pekny den 😊

7. sep 2020

Dobrý deň prajem! Veľmi rada by som odskúšala tieto produkty,mám 3 detičky a nakoľko sú často choré,atď,vyhýbam sa klasickým liekom z lekárne,ale chodím do bylinkarne.Bylinky sú to najzdravšie pre naše telo.A taktiež z byliniek som už robila veľa sirupov,cajikov a dokonca synčeka som si svojpomocne vyliečila,keď mal fimozu,mesiac intenzívneho cvičenia v bylinkovej sedacej kúpeli a podarilo sa,mám doma poriadneho chlapa😆A urológii sme sa oblúkom vyhli...Rada vyskúšam čokoľvek z byliniek❤️

7. sep 2020

Snažíme sa nielen stravovať,ale aj žiť zdravšie.Bylinky sú našou neomysliteľnou súčasťou celoročne.Či už záhradné bylinky na čerstvo,alebo v podobe sypaného čaju.V kabelke a v ruksaku vždy musí byť nejaký ten cukrík,najradšej máme šalviu.Tomuto balíčku by sa veľmi potešili deti ❤

7. sep 2020

Zdravý životný štýl som začala intenzívne riešiť počas prvého tehotenstva, odvtedy sa ho držím, niekedy viac, inokedy menej.🙃 Aktuálne som v 7.mesiaci druhého tehotenstva a zdravé potraviny sú to najlepšie, čo môžem sebe i svojmu bábätku dať. 🙏
Čo sa týka byliniek, mám usušenú prvosienku, podbeľ a skorocel, ak by nás v zime chytila chrípka. Taktiež mám urobený domáci skorocelový sirup na kašeľ a suším alchemilku, pri pôrode je to veľký pomocník. 🙏🌿🌿

7. sep 2020

Mám záujem.o testovanie Verbena produktov, zaujímam sa o zdravý štýl života.

7. sep 2020

V zdravom životnom štýle sme nováčikovia. Začali sme len pred mesiacom, takže stále hľadáme nové chutné a hlavne zdravé maškrty. K zmene nás prinútilo to, že sme po dvoch deťoch s manželom zostali,, pribratí"(schválne píšem v množnom čísle lebo manžel rád zdôrazňuje, že po 2 tehotenstvách ešte nestihol schudnúť popôrodné kilečká 😃) ja sa chcem zmestiť do,, preddetných" nohavíc a bez ostychu sa chodiť kúpať (teraz sa bojím, že by sa ma aktivisti snažili odgúľať do mora). Testovanie by určite potešilo aj 3 ročného syna, ktorý rád skúša nové veci.

7. sep 2020

Na zahrade mame bylinkovu zahradu, plnu byliniek, ktore vyuzivame kazdy den, kvoli nasej 4 rocnej dcerke, si vsetko pestujeme doma aby mala vsetko co najcerstvejsie a najlepsie. Vela casu travime vonku na vzduhu v zahrade alebo ideme na vylety a taka zdrava maskrta by sa nam na doplnenie sil a energie urcite zisla 🙂

7. sep 2020

Mám roky rokúce upravenú stravu keďže mám zdravotné problémy. Snažím sa cvičiť. Bylinky mám rada , vyrábam z nich mastičky 🙂 Verbena sušienky mám veľmi rada , šípkové cukríky si vždy uchmatnem u susedy 🙂

7. sep 2020

Dobrý deň. Seba zapojiť nechceme ale svoju maminu. Je chorá a kvôli liekom z ktorých dosť priberá veľmi zvažuje čo zje. Bylinkami sa zaoberá už 30rokov a nieje deň kedy by nemala nejaký čajík z nich. Preto by som chcela zapojiť práve ju. Ďakujem

7. sep 2020

Verbena cukriky sú u nás doma už niekoľko rokov a sušienky sme už nejaké skúšali 😍 proste verbena nesklame nikdy ja osobne milujem bylinky ich vôňu a účinky keďže športujem už nejaký ten mesiac a dcérka má nasleduje aj napriek tomu že má skoro 3 roky 😃 a ako inak že spomenutie na mojom Instagramovom profile by nechýbalo @kika_martiskova ❤️

7. sep 2020

Keďže mám zdravotné problémy tak sa snažím využívať v strave aj bylinky mám problémy so žalúdkom tak si varím bylinkové čaje. Dosť ma trápi aj tetania a alergia aj tam ich vyuzivam. Určite by som rada vyskúšala keksíky aj v zdravej forme najviac mi kedysi chutili cukríky s Anizom

7. sep 2020

Som zberateľka liečivých rastlín a pri rôznych neduhoch pri liečbe ich aplikujem v podobe čaju alebo masti, či ako kloktadlo. Bylinné cukríky sú pre mňa novinka a rada by som sa zapojila do testovania.

7. sep 2020

Cukríky verbena nám veľmi pomáhajú pri chorobách horných dýchacích ciest. Sušienky tiež radi ochutnáme.

7. sep 2020

Určite sa zaujímam o zdravú výživu a v stravu pre mňa a moju rodinu. Bylinné cukríky máme veľmi radi celá rodina, taktiež bylinkové čaje.

7. sep 2020

zdravo sa stravujem posledné tri roky, ako sme s manželom začali mať zdravotné problémy, upravili sme si stravu a s váhou odišli aj zdravotné ťažkosti 🙂, lepšie sa cítime, ľahšie sa nám hýbe, máme viac energie a chuť niečo robiť , priznám sa že ja ovocné čaje nemusím, najradšej mám bylinkové čaje alebo zelený čaj, bylinky si chodím s kamarátkami z práce zbierať a v práci si ich aj sušíme no a odmenou nám je výborný, zdravý čajík

7. sep 2020

My bývame na dedine a moje dievčatá milujú bylinky od mala! Z našej záhradky ale samozrejme aj z obchodu od značky VERBENA HLAVNE NA JESEŇ! Dokonca moja 16mesačná miluje verbena sušienky🙂 a ja si ako decko pamätám verbena cukríky šípkové, čerešňové ....kupovala som si ich do školy ... och to boli časy 😎✅

7. sep 2020

Sme rodinka, ktorá zdravo žije a kupuje vecsinou biovýrobky. Mame záhradku v ktorej si veľa produktov vypestujem sama. Kupujem aj výrobky Verbena a cukríky nesmú nikdy chýbať v kabelke. Preto som sa rozhodla do vášho testovania o výrobky VERBENA zapojit

7. sep 2020

Jeeej sušienky... A k tomu zdravé? No tak to by som rada vyskúšala... Mam 2 deti a určite by uchutnali..verbena verbena rada ochutnam ta, dufam že vyhrám aby som spoznala ta. ♥️😉

7. sep 2020

tiez sa pripajam ku tym,ktory by radi vyskusali susienky .
cukricky verbena mam vzdy v kabelke a zboznuju ich aj moji dvaja chlapci🧒🧒.
takisto milujeme bylinky,ktore si sami nazberame,nasusime ♥️
vyhra by nas urcite potesila 🍀

7. sep 2020

To, že by som sa stravovala zdravo, nemôžem a ani nechcem tvrdiť. Avšak dávam pozor ako sa len dá na to čo jen a kedy. Verbena sušienky kupujem hlavne dcére a to s levandulovou príchuťou ja zas obľubujem s brusnicami.

7. sep 2020

Pre mňa a moju rodinu👨‍👩‍👧‍👧 su bylinky darom na Zemi.🌍 Vďaka nim môžu deti ochutnať zdravie prírody.🖼 My požívame cukríky hlavne v časoch chrípok☔❄ a prechladnutí😷🤒,vďaka nim prežívame toto obdobie ľahšie🥰 Úž len samotná vôňa byliniek po otvorení mi pripomína čistú nedotknutú prírodu🌍🏞 v okolí Poľany a krásne spomienky na starkú a jej tajomnú komôrku plnú vôni vysušených byliniek.🌱🌿🌾 milujem ich vôňu a chuť,preto aj doma vyrábam bylinkové sirupy,šťavy...a vďaka týmto vaším dobrotám máme prírodu každý deň🎍Bude mi cťou byť vašou ,,aktívnou maminkou,,👩‍👧‍👧

7. sep 2020

Máme 4 skvelé, tvrdohlavé detičky, ktoré majú kooopec energie a obrovský apetít, hlavne na sladké. A zdravý životný štýl? Krásna predstava, ale ťažko dosiahnuteľná utópia. Ovocie a zelenina musí byť povinnou a ťažko donútenou súčasťou jedálnička. Sladkosti sú zakázané ovocie, ktoré chutí najlepšie a napriek večnej snahe zamedziť ich prísun do domacnosti, rezignujem. Boj so starými rodičmi a "inštitucionálnymi" narodeninami a meninami všetkých spolužiakov sa proste nedá vyhrať. Tak čo už. Uživáme si život s kávičkou a keksom v ruke. A občas s bylinkovým čajom ;)

7. sep 2020

Verbena výrobky poznám... rada otestujem keksíky... vďaka... 😍😍😍

7. sep 2020

Pre nas je to zivotny styl spolocne rastlinky zbierame, susime, vysvetlujeme si ktora je naco, cajikujeme pri svieckach robim aj masti, sirup,.. vela ich pouzivame aj v kuchyni a velmi sledujeme zlozenie potravin, nakolko je dcera alergicka,... a radi by sme si vyskusali aj verbena produkty

7. sep 2020

My jeme všetko nepreberáme Začali sme trochu bicyklovať a skákať na trampolíne So zdravou výživou je to trochu horšie ale radi by sme začali Možno len ochutnali.... 🙂

7. sep 2020

Dobrý deň. Ako takmer každá mama, aj ja sa snažím, aby sme sa stravovali zdravo a dostatočne sa hýbali. Bylinky sú moja veľká vášeň, milujem ich zbierať aj pripravovať rôzne bylinkové zmesi. Doma mám viacero kníh o bylinkách, takže sa v nich trochu vyznám. S cukríkmi Verbena máme len dobré skúsenosti, keď ma začína škriabať v hrdle, cmúľam ich a pomáhajú mi. Zo sušienok sme zatiaľ skúsili len levanduľové s kúskami čučoriedok a synom chutili. Radi by sme skúsili aj iné príchute.

7. sep 2020

Bylinky sú moja radosť, suším si ich, varím z nich sirup (púpava, podbeľ, materina dúška) aj med som už skúšala, neodmysliteľne do môjho dňa patrí bylinkový čaj či už z nazbieraných bylín alebo kúpený v obchode, rada skúšam aj nové bylinky, mám veľmi rada levanduľu, vyžívam sa z nej, snažím sa zdravo stravovať, ako sa len dá, veľa pohybu, nakoľko mám sedavé zamestnanie, doma je vždy čo robiť, a cukríky od Verbeny som už vyskúšala, najmä šalvia je veľmi chutná, ale rada by som vyskúšala aj iné, a tiež sušienky, ďakujem

7. sep 2020

My zdravo nezijeme...ziadne bio...aj bielu muku...aj cukor...vsetci sme zdravi a mame normalnu vahu..jeme s chutou a to co nam chuti....zivot si uzivame...bylinky si zbieram sama.aj susim.lieky neuzivame;) aj teraz som si uvarila salviovy caj s vlastnej urody...na bylinky nedam dopustit.a verbena nam chuti🙂
To je vsetko. Krasny vecer.

7. sep 2020

Verbena je čistá láska 😍 Bylinkami sa v našej domácnosti snažíme udržať imunitu ale aj bojovať proti virusom. Liečime sa nimi z vonku ale aj zvnútra. Bylinky su dar 😍 a k tomu Verbana a ich bylinky 😍😍😍🙏👌✅

7. sep 2020

Poznáme niektoré cukríky aj niektoré zo sušienok, tak je čas spoznat všetky 😉

7. sep 2020

Tak my mame doma otestovane uz vsetky susienky xkraaat a miluje ich cela nasa rodina. Dcerka vonku listocky skratka musi mat a kvoli mne a manzelovi musim detsku dozu vzdy priam nadupat listockami, aby sme mali dost. Take su dobre 😋 Takze my sme otestovali a zaverecne hodnotenie u nas na vybornu 😉

7. sep 2020

Žijeme zdravo aby sme ukázali synovi ktorý ma nadváhu že to ide aj takto. Veľmi ho v tom podporujeme a bylinky ? Najlepšie pupavovy med a mäta medovka to mame v záhradke v kuse 🥰 Dokonca aj žihľavu do praženice ako babka nám niekedy dávala ❤️😃🥰

7. sep 2020

Ochutnávačom sušienok bol zatiaľ len môj syn, tak sa do nich pustil, že na mňa nevyšlo. 🙂

7. sep 2020

Keďže som si pred mesiacom zlomila nohu, povedala som si, že chcem vo svojom živote spraviť zmenu. Konečne som sa dokopala k zmene stravy, čiže zdravšie jem, sladké takmer úplne obmedzené a hľadám si vhodnejšie alternatívy 🙂 čo sa týka byliniek, tak to je jednoducho láska ❤️ keďže nemám balkón ani miesto kde by som si ich vonku mohla pestovať,tak zatiaľ len snívam čo a ako by som si posadila raz, keď s manželom poriešime buď vysnívaný domček alebo aspoň chatu so záhradou 🥰🌱🌿 momentálne využívam teda najmä sušené bylinky, prakticky takmer vôbec nesolím,nekorením,ale dochucujem práve bylinkami 😊

7. sep 2020

Tak na bylinky je odborník nás dedko, ten zbiera skoro všetko a potom nám cez zimu namiesava rôzne čaje, takže čaje nekupujeme vôbec, vždy ideme radšej k nemu pre overenú kvalitu. 😉 A čo sa týka zdravého životného štýlu, ovocie a zelenina hrajú u nás prím, aj keď priateľ zostáva stale verný mäsu, ale aspoň sa naučil, že zeleninu treba jest každý deň. A stravujeme sa len doma. Keď čokoláda, tak aspoň 70 percentná, takže sušienky v zdravej verzii by sme radi vyskúšali.

7. sep 2020

Som mama dvoch synov 2r a 7r a Rakytníkove sušienky dostali nedávno od babky. Zaujalo má, že sú bez palmového tuku a nie sú veľmi sladké preto som nemala problém, dať ich deťom ako malu odmenu. Cukríky zase lákajú mňa 🙂 Určite by sme radí vyskúšali rôzne prichute sušienok ktoré by si syn mohol zobrať aj do školy k desiate

7. sep 2020

O zdravé jedlo a životný štýl som sa začala zaujímať už pred pár rokmi, ale po narodení synčeka som začala brať svoju úlohu-viesť k zdravým návykom svoju rodinku- ešte vážnejšie. Snažíme sa tiež vyhýbať palmovému tuku, takže tieto sušienky by nám padli vhod 😍 Keďže bývame na lazoch bylinky máme všade dookola a s radosťou ich využívame či už na čajíky alebo na dochucovanie jedál. Cukríky Verbena mám preto veľmi rada a so sestrou sme ich vyjedali už od mladosti. Rada by som si na to znova zaspomínala 😁

7. sep 2020

Som študentkou na umeleckej škole a už vyše roka sa snažím jesť zdravo a poctivo si vyberám potraviny, po tom ako som zistila že mám laktózovú intoleranciu. Za tento rok som sa vela naučila o bylinkách sama som si ich zbierala a sušila. Šalviové cukríky som skúšala tie sú vynikajúce ale rada by som vyskúšala aj ostatné novinky.

7. sep 2020

Rada by som vyskúšala tieto produkty a podelila sa o skúsenosť aj na instagrame kde som aktívnejšia 😁🥰

7. sep 2020

Ja nemam zdravy zivotny styl ale mam taku chut na tie susienkyyy !? Nemozte aj mna vybrat ako 11tu a poslat len susienky na koštovkuuu?😁😁😁😂😂😂😂 boze ci som hladnaaaaa takto na vecer furt

7. sep 2020

Milujeme všetko od verbeni vždy to musíme mať doma lebo moje deti to majú veľmi rady a mi z manželom tiež si pochutime tak veľmi by nás potešilo testovanie

7. sep 2020

Som maniak na sladke ,rada by som vyskusala aj tieto dobrotky ,a som zvedava na tie levandulove kedze milujem vsetko s levandulou

7. sep 2020

100% sa zdravo nestravujem každý deň. Teraz kojim tak sa snažím na to dávať pozor, aby som mala pestrú a vyváženú stravu. Sladkosti sa snažím kupovať bez palmoveho oleja, prípadne si nejaké sladkosti upečieme doma. S cukríkmi sme spokojní, každý si chváli najmä v čase choroby a so sušienkami skúsenosti nemáme, tak by sme radi vyskúšali 🙂

7. sep 2020

Kedysi som mala do 100kg,raz som sa rozhodla a zmenila životny štýl od základu... Trvalo v podstate roky, kým som svoje telo dostala tam,kam som chcela a udržujem ho tak aj po 5. tehotenstvach.
Plniť si sny, prežívať pocit šťastia, ľúbiť , nestazovať sa, šport, zdravá strava a ísť na doraz za svoju rodinu +byť nápomocná okoliu...to je asi to naj, čo človek môže urobiť preto, aby aj on sám prekypoval pohodou 😉

7. sep 2020

Zdravy životný štýl - hýbeme sa a jeme všetko s mierou , obmedzujeme polotovary a výrobky s množstvom ecok , čerstvé ovocie, zelenina , snažíme sa nakupovať slovenské kvalitne výrobky napr v predajniach farmfood, tento rok sme aj co to dopestovali v záhradke, vrátane byliniek - levanduľa , Mata , medovka. Na jar cajik z čerstvej zihlavy a v zime zo sušenej lipy , šípok . Chia pridávame do pudingov, jogurtov, koláčov. Z každého rožka troska 🙃občas aj zhresime cokoladkou ale snažíme sa tiež s vyšším obsahom kakaa.

7. sep 2020

Chceme ich doma vyskúšať ❤️ stravujeme sa zdravo, snažíme sa co najviac vypestovať doma 😉 a preto by sme oceneli aj tento balíček 😊

7. sep 2020

Moja mamina ma priviedla k bylinkam, má ich plnú záhradu a čajíky podstivo nasusene na celú zimu. Naučila ma o nich veľa a ja už viem, ktoré bylinky sú na bolesť v krku, ktoré sú na trávenie alebo aj na oplach vlasov. Neviem sa dočkať, keď sa prestahujeme do nového domčeka s veľkou záhradou a budem si pestovať tie svoje bylinky.
Kexiky aj cukríky by samozrejme potešili moje 3 decká, ktoré ľúbia papkat sladkosti, no vždy sa im snažím vyberať tie "menej škodlivé" ✌️

7. sep 2020

Spomienky na moje letné prázdniny sa vždy spájajú so zberom liečivých rastlín, 2.júla v rodnej dedinke nášho ocka začínala kvitnúť lipa, repik, trezalka (ľubovník bodkovany), rebríček, materina dúška. Na jar sme zas chodievali na podbeľ, kašky (prvosienka), smrekové výhonky na sirup od kašľa. Snažím sa, aby aj naše deti vedeli, že bylinky majú zázračnú moc, preto uprednostňujeme všetko, čo sa dá nájsť v prírode, niečo si dopestovať doma( nechtik, levanduľa). Sledujem poctivo tabuľky na obaloch výrobkov.... a naše deti milujú cukríky Verbena pri bolesti hrdla a kašli.

7. sep 2020

Tieto cukríky mi pripomínajú detstvo, ako mala som si na nich úplne ficala. Aj som zabudla, že existujú. Rada by som tieto cukríky vyskúšala.. samozrejme aj keksíky ... Testovali by sme všetci... Celá rodina... Rôzne vekové kategórie a ešte aj tehotná žena :D

7. sep 2020

Mmmm... maskrtenie a este aj zdrave! 🙂 to by bolo pre nas to prave! 🙂

7. sep 2020

Zbožnujem bylinky,ich sila je úžasná. Venujem sa tomu len krátko a žasnem nad ich účinkami. Rada by som vyskúšala aj tieto zdravé sušienky 😊

7. sep 2020

Sušienky používame ako desiatu do školy. Cukríky sme už skúšali a sú veľmi dobré. Bylinky milujem v čaji. Občas si aj nejaké natrháme.

7. sep 2020
Autor komentár zmazal

SNAD NIKOHO INEHO BY TESTOVANIE NEPOTESILO VIAC, NEZ MNA🥰
Som milovnickou zdraveho zivotneho stylu, domacich vyrobkov, byliniek a ich vyuzitia v kazdom smere a v neposlednom rade, vasich produktov, no hlavne susienok. Par mesiacov dozadu mi robili dlhu dobu spolocnost na nocnom stoliku😁 ako to obcas v tehotenstve byva,mala som nevolnosti a susienky 💗VERBENA💗 bolo jedine, co som mohla....Miluje ich aj starsia dcerka,ktorej dodavaju energiu v skole a ja som spokojna, ze ked uz nieco sladke z obchodu,tak siahne prave po nasich-vasich oblubenych susienkach a cukrikoch👌 prichute su naozaj vsetky TOP❗ BUDEME NESMIERNE RADI,KED SI NAS VYBERIETE 🥰

7. sep 2020

O zdravu stravu sa zaujimam odkedy sa po 2 porodoch moja vaha nechce vratit, tam, kde bola predtym. Bylinky su vasen, liecila ma nimi uz moja babicka a ja som velmi rada, ze sa nieco z toho nalepilo aj mna. Je skvele, ked nieco zdrave, chuti tak dobre ako prave Verbena. O to viac ma tesi, ked si moj syn (4 roky) pyta z obchodu namiesto cokolad a cukrikov prave Verbena susienky. Testovanie by potesilo celu nasu rodinku 🍀🍀🍀

7. sep 2020

Ahojte, vďaka manzelovi a jeho "smoothieckam" si pochutname na rôznych ovocných ci zeleninových dobrôtkach spolu s deťmi. Na chate mame záhradku s mätou, salviou, či inými bylinkami veľa krát nám pomohla práve šalvia na bolesť hrdielka. 🙏💗😉☺️

7. sep 2020

Ak vidím verbenu vždy si sponiem na svoju babku.ako mala si spominam ako.mi vždy kúpila len cikriky od verbeny a vzdy mala v kabelke 🙂 su to tie najlepsie cukriky s bylinkami z lúky pre moje detičky 🙂
Snažíme sa zdravo stravovať aj ked nie vzdy to ide tak ako si naplanujeme 🙂 ale bylinkovw caje lubime a aj sirup z levandule a bazy

7. sep 2020

Ja milujeeeeem cukríky Verbena 😊 A nielen že ich milujem, ale sú perfektné aj v prípade chroby...takže moc sa teším na tie sušienky 😁 Dúfam, že budem mať možnosť vyskúšať ich 😊🤞

7. sep 2020

Ahojte , cukríky Verbena patria medzi naše najobľúbenejšie❤, máme doma 3 dievčatká, skúšali sme už aj sušienky a chutili nám..👍.. Bylinky si pestujem aj ja, doma máme mätu , majoránku, levanduľu,...TESTOVANIE BY NÁS VEEEĽMI POTEŠILO 😘🍀....prikladám foto malinový cheescake 🙂, ktorý som vyrobila...maliny z vlastnej záhradky 👍.

7. sep 2020

S priateľom sa snažíme stravovať zdravšie,kúpili sme si parný hrniec hlavne kvôli dcérke ale využívame ho aj my a zelenina nad parou,zemiaky alebo mäsko je naozaj chutné a hlavne je to oveľa zdravšie.Cukríky Verbena poznám už dlhé roky a viem si hneď vybaviť ich chuť-prijemná sladká chuť a vnútri náplň ☺ dokonca aj moja babka si ich tiež kupovala ☺ najviac mi chutia zázvorové a sú výborné pri prechladnutí.Zase keksiky nepoznám ale verím,že budú chutné.No aj keď sa mi nepodarí vyhrať tak Vám ďakujem za typ určite keksíky vyskúšam aj niektoré cukríky Verbena.

7. sep 2020

Ahojte,zdravy zivotny styl nas sprevadza uz dlhsiu dobu🙂s manzelom vela sportujeme,cely tyzden fitko,spinning,jumping,pillates...cez vikend sa snazime zobrat na cerstvy vzduch aj deti,vela bicyklujeme🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️a kolobezkujeme - cela rodinka👨‍👩‍👧‍👧a travime cas v prirode🏞
Manzel k tomu dava aj 10km behy min.raz do tyzdna+treningy vo fitku...za posledne 3 roky vyrazne zmenil jedalnicek,disciplinu a vahu upravil o slusnych viac ako 20kg👌👍...tento trend si drzi aj v nom pokracuje. Ja sa uprimne sladkosti neviem vzdat,aj ked sa snazime zit zdravo🥗jest vela ovocia a zeleniny,pecieme zdravsie,makovo-jablkove a mrkvovo-orechove kolaciky,ktore nam velmi chutia;)susienky verbena mame oddkusane,a ked nie je nic napecene,k sunkovemu chlebiku do skoly,tak radi siahneme po vasich chrumkavych susienkach🍪. Ja mam najradsej rakytnikove s pomarancom🍊...ale aj levandulove milujeme... Cukriky som ani nepostrehla,ze su aj zazvorove-mnam! Nne osobne vzdy chutila salvia🙏 No a bylinky...tie vyuxivame celorocne;) matu mame vzdy po ruke na nasej zahradke;)..bazovy sirup od babky pouzivame do limonady.. medovku aj matu do caju, lipovy je tiez uzasny❣ mame aj tymian,koriander,rozmarin..ktore super dochutia dipy a zdravo grilovane masko na elektrickom grile,milujeme avokado🥑 a guacamolle...milujeme carpaccio;) teda mozarellu s paradajkami,balsamicom a olivovym olejom... kremove polievocky z cukety,brokolice,ci hokkaido tekvice...a takto by som mohla pokracovat aj dalej...
Tesime sa na testovanie verbeny pocas skolskych dni i relaxu🤩a vopred dakujemeeee😍

7. sep 2020

Žijem zdravo, približne pred dvoma rokmi som sa dala na zdravý životný štýl, schudla som 30 kg, prispela k tomu zdravá strava asi 80% a potom pohyb, nepotrebovala som k tomu žiadneho trénera ale moje myslenie som preorientovala iným smerom. Začala som taktiež čitať etikety na výrobkoch odkiaľ pochádzajú a z čoho sú zložené. Taktiež preferujem bylinky. K zdravému životnému štýlu taktiež vediem aj svoje detičky. Je veľmi dôležité si premyslieť čo vyložíme do svojich úst. Cukríky Verbena patria k tým potravinám, ktoré veľmi rada doprajem aj svojej rodine.

7. sep 2020

Už dávnejšie smerujeme k zdravšiemu štýlu stravovania, hlavne pre naše deti. Kupujem im pravidelne verbena sušienky, a sú perfektné🤩 Snažím sa variť zdravšie, chodiť veľa von a určite začnem aj cvičiť 😜

7. sep 2020

Cukriky i susienky znacky Verbena su neoddelitelnou sucastou nasej domacnosti 😍Od casu,co su na trhu susienky..a to doslovne...,syn ich absolutne zboznuje,dokonca aj pocas navstev ich davam do misky na stol, ci detickam z okolia,ktore maju sviatok, davam tieto fanrasticke a zdrave susienky 😊 s manzelom sa snazime vyberat a kupovat predovsetkym zdrave potraviny a kedze sa pri malych detoch niekedy neda,tak vieme,ze pri vyrobkoch Verbeny davame detom nielen chutnu,no najma zdravu sladkost 🙂

7. sep 2020

Nakoľko čakám dvojičky a mám 9-ročného synčeka, snažíme sa žiť aktívnym a zdravým životným štýlom, ku ktorému neodmysliteľne patrí šport, zdravá strava a v chladných mesiasoch doplnky výživy. Nezvyknem kupovať sušienky, no minule som siahla v obchode po keksíkoch Verbena, nakoľko ma oslovil obal a ich zloženie. Sú vhodnou alternatívou pre zdravú desiatu do školy alebo ako rýchly doplnok energie pred športovým tréningom a samozrejme si všetci radi pomlsáme na sladkom🙂Taktiež bylinky sú neodmysliteľnou súčasťou našej domácnosti, používame ich či už v podobe čajíkov alebo na dochucovanie pokrmov. Veľmi rada študujem nové veci z oblasti zdravej výživy a alternatívnej medicíny a tak myslím, že naša rodinka je vhodným kandidátom na testovanie Vašich produktov.

7. sep 2020

Ahoj. Som mladá mamina, ktorá má úžasného jedno ročného synčeka. Preferujem zdravý životný štýl a moje moto znie "zdravé telo, zdravý duch". Jeme naozaj zdravo a dbáme na to, čo jeme. V tomto letnom období je to jednoduchšie, lebo väčšinu zeleniny máme vypestovanú doma, samozrejme bez postrekov. Tak isto mäsko máme od babky z farmy a viem, že je naozaj v poriadku. Samozrejme ovocie a zeleninu počas zimného obdobia musíme nakupovať, no poviem vám , že takýto nákup vyberám naozaj starostlivo. Papáme Bio ovocie, chcem predsa dať svojmu telu a telíčku mojho synčeka to najlepsie pre jeho rast a vývoj. Konzumujeme aj veľa rýb , pretože sú naozaj zdravé. Počas dňa si doprajeme veľa pohybu, chodíme na prechádzky. Radi chodíme aj do lesa s našim huskym, vtedy vezmem malého do nosiča a ide sa! Smažíme sa tráviť čo najviac času na zdravom čerstvom vzduchu. A samozrejme večer si doprajeme kvalitný spánok. Veľmi by nás potešil takýto balíček, hlavne na tie naše cesty, aby si malý pochrúmkal na zdravých dobrotách! 🙂

7. sep 2020

Už dlho sa zdravo stravujem preferujem hlavne chudé mäso a veľa zeleniny a ovocia, zeleninu mám najradšej rovno zo záhrady a mäso s domáceho chovu takze v podstate to je BIO bylinky si chodievam zbierať a mám z nich veľmi rada čaj aj keď dlhšiu dobu som tieto čaje kvôli tehotenstvu a momentálne 2mesacnemu synovi nepila aj keď používam momentálne bylinky do jeho kúpeľa veľmi sa uvoľní a krásne vonia a nehrozia nám žiadne ekzemi 😊 verbenu poznam už dlho a vaše výrobky mi nesmierne chutia vždy keď niečo príde kúpim si na vyskúšanie

7. sep 2020

Bylinky sú moja veľká záľuba, na záhrade pestujeme rôzne druhy, niečo zbieram po okoli.
Vychutnávame počas celého roka.
Napríklad dnes ráno nás naštartuje rakytník👍 bohatý na vitamín C

8. sep 2020

Môj muž je pestovateľ srdcom i dušou. Čo nedopestuje, to si na zbierame v prírode. "Núti" ma ochutnávať rôzne koreniny, bylinky, rastlinky... Už bez rozpakov jedávame aj púpavvý šalát 😁 Normálne sa s ním nedá ísť na turistiku, lebo stále čosi v prírode objavi; tam štavel, tu kyselku, tamto rakytník a tuto akýsi druh mäty ktorú ešte nemá... 🤭
Nedalo sa inak, nainfikoval ma a poriadne. On sa stará o všetko do jedenia a ja som začala bylinky sušiť, lúhovať, macerovaťa a vyrábať si vlastné bylinné maste, krémy, šampóny, mydlá... 🐞
Nerada s deťmi chodím do obchodu, lebo vždy tam pýtajú sladkosti. Nanešťastie tie krásne vystavené rovno pred pokladňou. Ale chodiť do obchodu pre niečo skutočne neprepchané cukrami, prichucovadlami, konzervantami, palmovým olejom a pod. je už čosi iné 😍
Prečo nevyskúšať?!

8. sep 2020

Pracujem ako opatrovateľka v domove dôchodcov a tam im tieto sušienky dávame. Sú naozaj vynikajúce. Aj naši starcekovia aj starenky si ich chvalia🍀

8. sep 2020

Susienky sa u nas velmi nejedia, no bylinkove sme este neskusali, to je pravda. Ak maju vhodne zlozenie, viem si ich predstavit ako vhodnu alternativu k desiate alebo olovrantu. Cukriky verbena pozname, ale kym boli deti male, vyhybali sme sa cukrikom, aby im nezabehlo, terz, ked su uz odrastene, by sme sa k nim mohli vratit 🙂

8. sep 2020

Liečivé rastlinky chodím zbierať do prírody hlavne repík,materinu dúšku,pestujem šalviu,levandulu, métu.Chutia nám všetkým zdravé čajíky z prírody.
Radi by sme sa zapojili do testovania.

8. sep 2020

Bylinky využívame často aj z našej záhrady, na dochucovanie či čaje. Mám deti a tie ako asi každé dieťa, majú radi sladkosti. No žiaľ obchody ponúkajú veľmi málo zdravších pochutiek, preto radi vyskúšame vaše výrobky. Hlavne teraz som sa zase začala obzerať po zdravších potravinách, lebo čoskoro sa nám narodí bábätko. Určite by som vaše sušienky pribalila aj ako pochúťku k desiate do školy.

8. sep 2020

Určite by som sa s veľkou radosťou zapojila do testovania týchto susienok a cukríkov. Doma ma volajú "babka bylinkarka". Mam nasadených kopec byliniek a používam ich do všetkých jedál. Počas leta sme tiež nazbierali a nasušili bylinky na čajík, ktorý si veľmi radi s celou rodinkou vychutnávame počas chladných zimných dní v kombinácii s medikom a citrónom. Snažíme sa tiež dodržiavať zdravý životný štýl... Aj deťúrence sa naučili, že namiesto sladkosti si radšej zvolia ovocie alebo zeleninu. Samozrejme občas všetci zhresime nejakou tou susienkou alebo cukríkmi. Tak takéto zdravé mlskanie plne vitamínov, ktoré predovšetkým v tomto období budeme potrebovať by bolo skvele. Zapájam sa všetkými desiatimi, určite by sme toto testovanie celá rodinka skvelé využili. Tak si držíme palce ❤️❤️❤️🍀🍀🍀🤗🤗🤗😘😘😘

8. sep 2020

Nielen ja, ale celá rodinky by sa rada zapojila do testovania. 🍀🍀🍀 Verbena želé cukríky zbožňuje celá naša rodina a inak to asi nebude ani so sušienkami. Bylinky sa u nás používajú denne, či už v podobe čajíkov alebo pri varení. Niektoré si pestujeme sami, niektoré zberáme, niektoré kupujeme. Bez nich si život predstaviť neviem. Snažíme sa žiť zdravo v súlade s prírodou, aj keď žijeme v meste. A zdravé sladkosti od Verbeny krásne ladia s našim životným štýlom 🙂

8. sep 2020

Kto nemiluje sladké, klame sám seba 😊 každý si rad z času na čas zamaškrti a nie vždy siahne po zdravej voľbe a časom najmä u nás žien sa to začne aj odzrkadlovat, myslím ze vy ponúkate alternatívu práve pre nás ženy ako uspokojiť naše chuťové poháriky a zároveň nemať výčitky svedomia pred zrkadlom, nebudem klamať cukríky od vás sme už skúsili a chutili nám dokonca aj tej mojej 8ročnej vyberavej princeznej, verím ze vaše sušienky sú ideálnou voľbou ku kávičke z kamoškou alebo pre deti na prehryznutie do školy, či výlet z rodinku do batoha akurát, radi by sme otestovali celý rad vašich výrobkou, to ze ste pridali do nich bylinky je super voľba, nakoľko pochádzam z dediny, nieje mi to cudzie doteraz pamätám ako starká sušievala na plechoch materinu dúšku a aký úžasný čajík s toho vždy bol, úprimne chyba mi tá ozajstná chuť bylín, a veľmi rada by som si to z vašou pomocou pripomenula
Budeme si držať palce aby sme práve mi oslovili spomedzi tolkeho množstva mamičiek, prajeme krásny deň 😘

8. sep 2020

Ahojte. Odkedy som mamou tak zdravá strava je u mňa na prvom mieste. Sme spätí s prírodou, snažíme sa využívať prírodné zdroje. V čase chorôb najprv siahnem na bylinky a až potom po liekoch ak treba. V strave zasa sú u nás vždy zdravšie varianty. Jeme aj sladké ale snažím sa aby dané jedlo bolo v zdravšej verzii. V obchodoch čítam etikety, zloženie a niet toho veľa na výber čo by vyhovovalo mojim požiadavkám no Verbena vyzerá sľubne 🙂.

8. sep 2020

Dobry den, zaujimam sa o zdravie od mojho detstva ked mamka ochorela a zacala sa venovat joge a bylinkam, vsetkemu co viem a este viac dakujem jej. Bylinky si zbieram sama a robim aj oleje a tinktury v ramci volnejsieho casu pri detoch a dome. Vase cukriky poznam od kedy sme ich nasli v obchode a som s nimi velmi spokojna, detom chutia a to ma tesi, zial k susienkam som sa este nejak nedostala ale to pride coskoro.
Budem s mojimi detmi velmi rada ak si nas vyberiete.

8. sep 2020

Dobry deň, ako jediná z rodiny dbám na zdravú stravu a maškrty svojich detí. Starí rodičia by ich natlačili hocičím, ale som veľmi rada,že vždy keď vidia,čo ja ponúkam deťom ( zdravšie alternatívy) potom sa snažia aj oni kúpiť to isté. Toto by bola skvelá príležitosť, aby im začali kupovať verbena maskrtky. Bylinky máme veľmi v obľube aj deti sa snažím k tomu viesť. A samozrejme aj manžela,kde je to už náročnejšie. Veľmi by som sa testovaniu potešila, aby som im demonštrovala, že zdravie je fajne 🙂

8. sep 2020

Ahojte, moje meno je Petra a mám 28 rokov. Už pár rokov som sa snažila o zdravý životný štýl ale podarilo sa mi to až teraz 3 mesiace dozadu 🙂 Za tie 3 mesiace som vlastne schudla už necelých 30 kilogramov a teraz si už vyberám aj zdravé maškrty. Nedám do úst a žalúdka všetko ako predtým, pozriem si zloženie a zbám nato aby som jedla zdravšie veci a kvalitnejšie 🙂 Tieto sušienky ma zaujali už skôr, no ešte som nemala možnosť vyskúšať. Páči sa mi, že sú bez palmového tuku a obsahuju veľa vlákniny. Tiež sa mi páči to, že sú v nich bylinky a som veľmi zvedavá ako také zloženie rôznych byliniek a sušienok môžu chutiť 🙂 🙂
Samozrejme čo sa týka cukríkov značky Verbena tie poznám veľmi dobre. Papám ich pravidelne 🙂

8. sep 2020

Ja používam bylinky. Bylinky suším a pijem z nich čaje. Inak so zdravou stravou je to už horšie, ale postupne sa učím a objavujem zdravšie produkty. Takže toto je pre mňa skvelá príležitosť, ako vyskúšať niečo nové. 🙂
ďakujem

8. sep 2020

Veľmi rada sa zapojim a skúsim šťastie. Verbena cukríky mám vždy v kabelke, nezaberú veľa miesta, sú príjemným osviežením ,alebo prvou pomocou pri dnešnom rýchlom životnom štýle (tým sa teda nechválim) keď ma zachránia pred "kolapsom" 🙈. Keď nestíham jesť. Som bezlepkar a teda aj pre mňa sú výborné.Susienky by sme tiež veľmi radi vyskúšali. Ja teda nemôžem,ale moju dcérku veľmi láka ich obal 🙂 taktiež máte aj mini balenia šikovné na rýchlu desiatu ,do kabelky či batožka.
Ďakujem.

8. sep 2020

Milujeme zdravé potraviny a tieto Verbena sú super tiež 🙂

8. sep 2020

Snazim sa dodrziavat zdravy zivotny styl - jest zdravo, ci uz kvoli sebe ale aj kvoli drobcovi, ktpreho dojcim. A ked mi deti dovolia, tak kde tu aj zasportovat, a dcerka sa rada prida tiez. Chcem jej ist pozitivnym prikladom v zdravom zivotnom style. O bylinky sa az tak nezaujimam, nakolko pri dvochbdetoch nemam tolko casu, ale svokra a aj otec sa zaujimaju a pravidelne nas zasobuju verbena cukrikmi, ktore ma najradsej dcerka. A deti su najvdacnejsi testery, lebo su velmi uprimne. Susienky verbena nepozname, no radi ich vyskusame.

8. sep 2020

Skúsim sa zapojiť aj ja 🙂 snažíme sa v rámci možností stravovať zdravo, mať dostatok pohybu,pri najmladšej sa veru sedieť nedá 😀 a práve ona ma inšpirovala,aby som skúsila toto testovanie,len videla reklamu na sušienky verbena a odvtedy si ich pýta 🙂 zatiaľ sme ich neskúsili, cukríky áno,ale len my dospelí.Bylinky sú u nás stále,lebo pijeme bylinkové sypané čaje a bylinkové zmesy. Bylinky sú prvou voľbou pri náznakoch nachladnutia,ale aj ako relax, bylinkový čaj a jeho vôňa 🙂

8. sep 2020

Kedze som handmade vyrobca zero a zdravy zivotný štýl je u nás vítaný... vyrábam domácu chrumkavú granolu sušim bylinky na čajik hlavne echinacia je výborna pri prechladnuti ale i čerstvý cesnak či cibuĺa výborné prírodné antibiotikum toto u nás nesmie chýbat 😉 a samozrejme pohyb🤼‍♀️🚴‍♂️🏋️‍♂️🏊‍♂️ dlhé prechádzky 😍

8. sep 2020

Cukríky od Vás kupujem už niekoľko rokov, teda najskôr ich kupovala moja mamina nám deťom a teraz ich kupujem ja pre svoju rodinu.
Obvlašť prichádza jeseň a tieto zmeny počasia vždy prinesú aj výkyvy zdravia. Cize ako prvá pomoc Verbena šalvia musí byť v našej domácnosti.
Keď prišli na trh aj Verbena keksíky, musela som ich mať. Musím povedať, nečakala som, že má tak očaria. Chutia jemne, rozplyvajuce sa v ústach. Samozrejme si ich obľúbila celá rodina. Brávame ich všade na cesty 🏞️ 🚗🚲 ako chutnú svadčinku, alebo ako súčasť desiaty do školy.
Áno, máme radi prírodné veci, zdravý životný štýl a všetko, v čom je výzva. Preto by som veľmi rada otestovala aj ostatné príchute, ktoré sme nestihli ešte kúpiť. Myslím si, že by mi dopomohli k tomu aj synovia👬, keďže už obaja chodia do školy a chutná desiata poteší vždy ☺️

8. sep 2020

Taaak konecne nieco pre mna a moju rodinu.kedze sa ako kazda mama snazim svojim dvom synom dopriat zdrave sladkosti tak verbena ma zaujima.chceme urcite vyskusat

8. sep 2020

My bývame na dedine, blízko hory, lesy, lúky. Bylinky chodíme zbierať počas celej sezóny. Starká ma priučila a tak, čo môžeme nazbierame v okolí. S tým sa spája aj pohyb na čerstvom vduchu. 👍

8. sep 2020

Cukríky poznám, kupujem ich a sú super, sušienky som ešte nechutnala, ale určite sú tiež super 🙂

8. sep 2020

Milujem bylinky, či už do varenia, pečenia ale najmä všakovaké bylinné čaje. Celkovo mám rada všetko prírodné a bez pridanej chémie, hlavne potraviny. Aspoň trošku sa snažíme si dopestovať vlastné a popri práci na políčku sa aspoň hýbeme a sme na vzduchu.

8. sep 2020
8. sep 2020

Ahojte! Sme aktívna rodinka, ktorá sa zdravo stravuje, respektíve ja sa snažím, aby sme všetci zdravšie papali. Aj mlsali, pretože bez toho to nejde 😉. Najradšej pečiem pre nás ja sama, avšak nie vždy to tak časovo vychádza a nie vždy je to praktické na cesty a so sebou. Keď už keksíky, tak s cereáliami, vlákninou a s čo najčistejším zložením. Na zdravšie alternatívy som naučila hlavne manžela, ktorý musí mať sladkosť ku každej káve, najmä v robote, aby mal dostatok energie. A tých káv nie je málo 🙈. Teraz mi už dáva za pravdu, že tie zdravšie môžu aj chutiť a človeka nakopnú viac, pretože sú nutrične hodnotnejšie. Cukríky sú zas moja neresť, nie som totiž žuvačkový typ. V kabelke mám vždy nejaké cukríky, dokážu ma osviežiť počas našich každodenných dlhých prechádzok s mojím takmer dvojročným chlapčekom. Momentálne za ním doslova behám, takže tie cukríky mať poruke vždy potrebujem. Mám veľmi rada bylinné príchute, v cukríkoch asi najviac zo všetkého. Cukríky s benefitmi? Môžu byť! ✌️
Toto je môj článok napríklad o pohánke, ako dôkaz, že sa rada uberám zdravým smerom
https://www.modrykonik.sk/blog/veronika3006/article/superhero-pohanka-7wnxfy/
Fotky mojich bezlepkových výtvorov aj s príbehmi a receptami zverejňujem na svojom Instagrame @moje.glutenfree
Veľmi radi by sme vyskúšali a pre ostatných priblížili naše chuťové zážitky s výrobkami Verbena 😋

8. sep 2020

Sušienky sme raz dostali ako darček k nákupu a sú super 😉

8. sep 2020

milujem verbenu cukríky a určite by som chcela vyskusat všetky produkty.

8. sep 2020

Zdravo žiť je pre nás ťažké keďže nemáme svoju záhradku takze musíme kupovať. Ale snažíme sa na trhu ak čas dopraje.Bylinky pestujeme na balkóne. Sladkosti jeme malo ale sem-tam si doprajeme pochúťky. Veď život si treba užívať 😁

8. sep 2020

cukríky máme vyskúšané sú dobré a sušienky sme ešte nemali

8. sep 2020

kupujem cukriky Verbena su fresh a super chutia .Susienky na desiatu v mojej kabelke mam skoro stale

8. sep 2020

Velmi radi papáme čersvé ovocie aj zeleninu. Snažíme sa mať vždy na obed čerstvý šalát. Ovocie nesmie chýbať na svačinu našim školakom. Na raňajky ho zbožnujú s ovsenou kašou. Pečivo si pečieme doma z kvasku a špaldovej múky. Radi.by sme odskúšali nové sušienky.

8. sep 2020

Ako by som sa potesila keby ste ma vybrali? 😊 cukriky verbena kupujem a papam roky, susienky sa mi este nepodarilo ochutnat a veeeeelmi by som chcela 😋

8. sep 2020

Super!! Konečne niečo pre mňa!! Levandule zbožňujem a tak mi pán manžel kúpil sušienky s levandulou. A boli famózne! Veľmi rada by som ochutnala aj ďalšie skvosty od verbeny 😇🍀🍀🍀🍀🍀

8. sep 2020

Cukríky a keksíky od Verbeny sú fantastické 😋😋 Naše deti ich majú tiež veľmi radi takže do testovania sa veľmi radi zapojíme 🍀

8. sep 2020

Moj životný štýl síce nie je dokonalé zdravý no snažím sa v rámci možností menej sladkostí,čo najmenej vyprážaného, pretože takéto potraviny mi robia zle na žalúdok. Samozrejme ak už aj probelmy sú snažím sa ich riešiť čo najmenej liekmi a radšej siahnem po čaji bylinkovom alebo obľúbenej fatre. Čaje milujem aj keď nie je práve nejaký problém a to hlavne v zimnom období. A rada by som prispela k zdravšiemu životnému štýlu aj zahodenim krabičky od cigariet a možno práve cukríky by boli vhodná voľba ako príjemnejšia a zdravšia, voňavsia náhrada 😊😊A cukríky verbena sú super 😊 rada by som sa zúčastnila testovania.

8. sep 2020

Ja už mám s tejto značky všetko odtestovane 🙄 najlepšie sú rakytnikove sušienky a zazvorove cukriky, mňam 😊

9. sep 2020

Talze cim som starsia tak sa viac zacinam zaoberat zdravym zivotnym stylom a bylinkarstvu.Nie je to pre mna nic nove a stale zvyssujem na svojich vedomostiach a kvalite 🙂

9. sep 2020

Hoci som vyštudovaný výživár, roky rodinného života v päťčlennej domácnosti mi ukazujú, že je často ťažké skĺbiť moje predstavy o zdravej strave s preferenciami jednotlivých členov rodiny 🙂 Aj sama o sebe viem, že hoci vedomosti mám, to ešte neznamená, že mám vždy aj vôľu a vytrvalosť odolať (a nezjesť na posedenie celú čokoládu). Snažím sa o zdravšiu voľbu, snažím sa aj deťom ukazovať alternatívy a viesť ich aj v stravovaní k striedmosti. Vysiali sme si neskorú reďkovku, sušíme harmanček a deti vedia, že veci nemusia mať trblietavý obal, aby boli chutné a zdravé.

9. sep 2020

Ahoj, o zdravý životný štýl sa zaujímam aj s celou mojou rodinou 🙂 Bylinkám sa nevyhýbam, nakoľko využívam ich silu pri rôznych ochoreniach, zbožňujeme domáci med, sirup urobený doma, taktiež máme doma rôzne "handmade" maste a tinktúry. Vitamíny hľadáme v podobe ovocia, robíme všetko preto, aby deti mohli chodiť do kolektívu a aby sa im ochorenia vyhýbali.

9. sep 2020

Mám po 4O tke a teraz ešte viac dávam pozor na životný štýl nielen pre seba aj pre moje deti. Niektoré sušienky sme už vyskúšali, no je viacero chutí ktoré ešte nepoznáme - rada sa zapojím do testovania.

9. sep 2020

Rada sa zapojím do testovania
Čo sa týka zdravého životného štýlu rada spropagujem a vyskusam rôzne novinky a poviem si ktomu svoj vlastný názor čo sa týka chute obsahu a vzhľadu ... prajem Vám pekný deň 🙂

9. sep 2020

Do tohto by sme sa veľmi chceli zapojiť, nejaké sušienky sme už vyskúšali a veľmi chutili, chceli by sme skúsiť aj cukríky

9. sep 2020

tak bylinky na čajík si sušíme doma , sirup materina dúška, medovkový a bazový sú už v špajzy a veru také keksíky to by bolo niečo k tomu na chladné, zimné a dlhé večere🍀

9. sep 2020

Peciem doma kvaskovy chlebik a pecivo,zbieram bylinky z vlastnej zahradky a vyrabam z nich detom aj sirupy (mata, medovka,levandula,baza,tymian,skorocel,salvia...) Ovocie kupujeme sezonne a domace a zeleninu mame tiez najradsej cerstvo odtrhnutu zo zahradky 🙂 Testovanie by ma velmi potesilo - Verbenu milujeme 🙂

9. sep 2020

Uprednostnujem potraviny v kvalitnejsek forme, aj ked si clovek priplati ale viem co davam svojmu telu a taktiez mojim detom. Bylinky v lete zbieram zo zahrady, pripadne z luky z prechadzky. V zime ich vyuzivame naplne a nesmu chybat v kuchyni do varenia cerstve bylinky.
Velmi by ma vyhra potesila, dufam ze sa stastie usmeje 💚

9. sep 2020

Bylinky su Top! Super, ze su uz pridavane do potravin. Zbieram a liecime sa s pôzitkom 😬👊

9. sep 2020

Rada sa zapojím , moju bylinkovu vášeň odštartovala ešte moja starká , s ktorou som ako mala zbierala, sušila a používala rôzne druhý byliniek .

9. sep 2020

obľubujem vaše cukríky, bylinky mám tiež rada a zároveň rada skúšam niečo nové

9. sep 2020

#test_verbena2
Verbena je veru skvelá,
pozná ich naša rodina celá.
Bylinky sú obľúbené,
máme ich vždy pripravené.
Na zdraví rodinky nám záleží,
tak to u nás proste beží.
S radosťou sa zapojíme,
so skúsenosťami sa radi aj podelíme.
Jeden, dva, tri, štyri, päť,
vyberte nás prosím, tiež.
😉🍀🌸🍬🍬🍬🌸🍀👍😊

9. sep 2020

Zdravé stravovanie je niekedy ťažko dodržať,keďže srdce mojej dcérky dosť často piští za sladkosťami.Keď už sladké-tak sa snažíme vyberať "zdravé sladkosti" Pečieme zdravšie,varíme domáce výživy bez cukru,robíme si ovocné limonády s bylinkami z našej bylinkovej záhradky,kde sa nájde všetko možné od kari,majoránu,mäty,medovky,pažítky,oregana .....až po ligurček,bobkový list...
Stojan na bylinky vyrobil náš šikovný tatušo❤
Cukríky verbena dobre poznáme,sušienky sme zatiaľ neskúšali,tak by ma veľmi potešila možnosť zapojiť sa do testovania spolu s mojou rodinkou

9. sep 2020

Radi vyskúšame zdravé dobroty

9. sep 2020

Ja rada by som ochutnala tieto novinky .a to stravovanie je pre mňa dôležité .stravujem sa dosť stravo a na to ,že mám dva deti mám svoju váhu 56kg jak na strednej

9. sep 2020

Deti su vela v pohybe, maju staly rezim co sa tyka jedenia a spanku. Tieto susienky by boli vhodnou formou doplnenie energie niekde na ihrisku. Bylinky mame radi. Tento rok sme ich boli zbierat so starsou 3 rocnou dcerkou. Bol to pre nu ohromny zazitok a najma teraz led varim caj, tak sa pyta, ci su to tie bylinky a fascinuje ju ako plavaju v kanvici.... vyhra by urcite potesila, zboznujem salviu od verbeny 😊

10. sep 2020

vzdy som sa snazila zdravo stravovat a teraz, ked som tehotna, tak sa snazim o to viac 🙂 bylinky pouzivam pravidelne pri vareni a do "caju". niektore pestujem doma a ked je prilezitost rada si ich chodim aj nazbierat.

10. sep 2020

Zdraví životný štýl som začala viac riešiť až keď sa mi narodila dcéra. Začala som jej variť bylinkové čaje, ktoré môže ona. Tým sme začali čajíku z byliniek piť cela rodinka.🥰 tak sme si na to zvykli že už aj sušienky s bylinkami sú pre nás mňam mňam 🤤 čo predtým u nás nikto nenašiel, teraz je u nás samozrejmosťou. A áno, nakupujeme aj sušienky Verbena a cukríky mame vždy po ruke pre svieži dych. 👍☺️ Ďakujeme za vašu prácu a inšpiráciu 😘

10. sep 2020

@lenuliatko84 tak to ste potom asi nevylúčili biely cukor keďže tieto susienky ich obsahujú a hodne :/

10. sep 2020

Bylinky zbožňujem. Nie je nič lepšie ako bylinkový čaj z domácich byliniek. Odmalička ma ku tomu viedla mamina a každý rok chodíme bylinky zbierať spolu.
Produkty Verbena mám rada, cukríky sú super a sušienky sme už tiež vyskúšali a len ta sa po nich zaprášilo 🙂

10. sep 2020

Cukríky Verbena využívam už dlhšie, sušienky sme ešte nemali, ale už som ich zvažovala kúpiť synovi ako časť zdravšej desiaty. Bylinky využívame hlavne vo forme čajov.

10. sep 2020

@karolinakk raz za mesiac 20 dramov susienok pre 3 osoby nikomu neublizili.hlavne je ze to nemame denne a taketo male zhresenie este nikoho nezabije

10. sep 2020

S partnerom sa snažíme žiť zdravo. Samozrejme nehovorím, že niekedy nezrešíme :-P Pestujeme všetky možné druhy byliniek, od mäty, medovky, cez pažítku až po levanduľu. Chodíme zbierať bylinky aj do prírody, sušíme ich, robíme sirupy,... Jeme doma vyrobené produkty. Kravské syry, domácu bryndzu, ... Konzumujeme veľa vlákniny, ovsených vločiek atď. Snažíme sa a ide nám to spoločne ľahko 🙂

10. sep 2020

Pekny den zelam,susienky som este nemala moznost skusit,ale cukriky,tie ano,su mojou dennou sucastou,hlavne,ked idem z nocnej a cestujem v buse,tak to je moja prva volba,mala som uz vsetky druhy

10. sep 2020

Keďže mame doma malého ročného krpca tak sa o bylinky a zdravú výživu zaujímame cez leto si robíme zeleninové a bylinkové limonády a na zimu už teraz suším čerstvé bylinky od mäty medovky bazy lipy materinej dusky až po bazalku pazitku čo dávam do jedla malému aj nám niet nad bylinky ktoré sú úžasným liekom pri všetkých chorobách a aby toho nebolo malo manžel je včelár a mame domáci medik a všetky výrobky u neho materskú kasicku samozrejme medik pre nás najviac propolis vhodný na rany aj štípance od hmyzu afty proste využívame na všetko na bolesti hrdla v zime a jednoznačne peľové semienka úžasne niečo najlepšie čo môže byt proste zdravie si treba vážiť a chrániť

10. sep 2020

Zdravá strava je v našej domácnosti alfa a omega. Jediný deň kedy si troška uletíme je nedeľa, ale v týždni sa naozaj s manželom stravujeme zdravo a dávame si záležať na výbere potravín. Nie nadarmo sa hovorí- v zdravom tele, zdravý duch! 🙂 Mimochodom sušienky Verbena sme si veľmi obľúbili a sú súčasťou našich svačiniek takmer pravidelne.
Čo sa týka byliniek ako takých- trpím atopickým ekzémom a dôverujem práve prírode, preto používam rôzne domáce bylinné mastičky a výluhy, ktoré mi zachraňujú kožu. Bylinky zbiera moja stará mama a ja dúfam, že ma zaučí do ich tajov. ♥

10. sep 2020

Snažím sa u nás doma variť čo najzdravšie, preto sú samozrejme zdravé potraviny základ . O zdravú stravu sa zaujímam najmä kvôli synovi, ale taktiež preto že mám problémy so žalúdkom. Taktiež chodievame zbierať bylinky ktoré poznáme a sušíme ich na bylinné čaje ktoré využijeme najmä cez zimu počas chrípkovej sezóny.

10. sep 2020

Verbenu možem v akejkoľvek forme, mám ju rada, v práci pohotovostný balíček, čo keby niečo... mám rada bylinkové chute, nie všetky som ešte ochutnala, ale tak prekvapte ma 😉

10. sep 2020

Verbena je super malému veľmi chuti a robí mu spoločnosť aj teraz v nových skúškach prváka a aktívny život máme s nim prechádzky do lesa na ryby a bylinky Milujeme 🌱🌿👩‍👦👨‍👩‍👦

10. sep 2020

Och rada by som vyskúšala s mojíme chlapcami a testovanie zadarmo by ma naozaj veľmi potešilo nechám sa prekvapiť 😉

10. sep 2020

Pravdupovediac pred tehotentsvom som veľa o zdravom životnom štýle a zložení potravín nevedela- teda lepšie povedané nezaujímalo ma to, keďže som celý život chudá a nemusela som riešiť nejaké kilá navyše. S narodením dcérky sa však viac zaujímam o kvalitu potravín a o nutričné hodnoty. Zisťujem, že môj spôsob stravovania bol naozaj zlý ( samé sladkosti, kvantum bielej múky a veeľa kofeinu ) . Ako som však začala variť zdravšie a obmedzovať cukor tak vidím na sebe pozitívne zmeny. Mám viac energie, nie som taká nervózna ako som bola keď som sa prepchávala sladkosťami a mám pocit, že aj imunita sa mi zlepšila. Som teda nesmierne rada, že som sa vďaka dcérke začala aj ja stravovať zdravšie. Samozrejme občas si doprajeme nejakú sladkosť aj my - vtedy siaham po rôznych sušienkach - vždy však vyberám podľa zloženia 😉 . Občas siahnem aj po sušienkach Verbena, určite však nemáme ochutnané všetky príchute, takže testovanie by nás potešilo 😍 Čo sa týka vzťahu k bylinkám - zbierame a sušíme len lipu a materinu dúšku - to su naše top bylinky v časoch prechladnutia 🙂 .

10. sep 2020

Snažíme sa celá rodina žiť zdravo. Je pre nás samozrejmosťou, že nekupujeme sladkosti a zbytočne nezdravé slané snacky. Výnimočne si ich doprajeme aj my, ale viac nám už chutia zdravšie alternatívy ako musli, raw, proteínové tyčinky a sušienky. Od Verbeny sme zatiaľ vyskúšali tie nové lístkové sušienky bazové s brusnicami a boli veľmi dobré. Radi by sme otestovali aj ďalšie 🙂 Doma máme vždy aj nejaký bylinkový čaj, najlepšie sú vlastnoručne zbierané a sušené bylinkové zmesi. Tie u nás nesmú chýbať.

10. sep 2020

ahojte mi sa snazime vyuzivat nasu prirodu co nam.ponuka ci bylinky hyby a podobne oblubujeme bazalku timian a dalsie alchymilku a podobne radi by sme vyskusali . Z mojimi maskrtnikmi aj vase produkty nakolko uz sme par vrecusok verbena schrumali

10. sep 2020

Joooj, tak tieto ja zbožňujem a keďže sme zistili , že jeden zo synov je alergik a veeelmi veľa veci nemôže jesť a ani sladkosti, tieto výrobky sú naša výbava čoraz častejšie. Na desiatu levandulove keksíky, mňam mňam . Veríme, že sa šťastie usmeje na nás a vyskusame aj ostatne výrobky 😉

10. sep 2020

Rada sa zapojím do testovania a s rodinkou ochutnáme nové dobroty😍

10. sep 2020

verbena nesmie chybat v ziadnej kabelke... ja ich milujem, najma salviove na jesen na hrslo, ci sipkove, alebo bazove, vlastne vsetky, taktiez susienky vzdy zazenu hlad, takze povinna výbava 🙂)) Urcite radi otestujeme aj novinky a nevyskusane dobroty 🙂

10. sep 2020

Urcite by som chcela skúsit, v mojom jedálničku prevládajú zdravé potraviny 🙂

10. sep 2020

Milujem sortiment tohto typu🙂

10. sep 2020

Verbena cukríky mam doma na každom mieste v izbe a sušienky nesmú chýbať ako doplnok vitamínov a energie počas dňa pre mňa a moju deti.

10. sep 2020

S manželom sme sa asi 5 rokov snažili otehotnieť ale nedarilo sa, tak asi pred dvoma rokmi som zmenila stravu, začala som jest zdravšie a podarilo sa mi schudnúť 20kg a nakoniec sa mi podarilo aj otehotnieť a teraz máme krásneho 3mesacneho synčeka. Teraz po pôrode je potrebné zhodiť prebytočné kilá, takže treba stále jesť zdravo a vyvážene a pri tom by mi mohli pomôcť aj výrobky od verbeny 🙂

10. sep 2020

Cela rodinka sa snazime jest vela ovocia, zeleniny, ryb, ... Syn (8 rokov) dostal v skole od dievcat aj prezyvku "Mrkva" 🙂 od malicka jej naozaj zje velke mnozstvo. Mladsieho zase volame "Uhorkar" - neda na ne dopustit. Bavi nas zvieranie byliniek a priprava roznych kombinacii cajov. V lete aj osviezujucich napojov. Mame uz odskusane niektore Vase cukriky. Radi by sme sa zapojili do Vaseho testovania. Dakujeme.

11. sep 2020

Sušienky sa stali moja nová závislosť a to myslím úplne vážne.. žijem zdravo už dlhé roky, a bylinky a ich zbieranie a používanie patrí k môjmu rituálu každodenne aj čaje denne pijem výhradne len z toho čo si nazbieram.

11. sep 2020

Od malička som športovo založená 😊 a taktiež sa snažím žiť zdravším životným štýlom, momentálne začínam 40.týždeň tehotenstva takže teraz ten životný štýl bol trošku mix zdravého aj toho nezdravého sem tam 😊 ale nakoľko žijem na dedine už 4 rok pestujem si aj základné bylinky a v obľube mám najmä mätu, medovku a levandulu 😍👌 zdravšiemu životnému štýlu sa chcem venovať aj naďalej a najmä ním viesť aj našu princeznu ktorá k nám každým dňom pribudne 😍❤️🌺

11. sep 2020

Miulujem cukríky Verbena sú úžasné som schopná ich zjesť a za kýbeľ na posedenie 🙂 a sušienky musia byť tiež dokonalé. Celkovo doma milujeme bylinkové mňamky a čaje. A Vaše sušienky s dobrým bylinkovým čajom to musí byť priam čarovná kombinácia <3 <3 :3

11. sep 2020

U nas doma by sme radi ochutnali, verbena cukriky milujeme 😍

11. sep 2020

Bylinky sú u nás "must have". Chodím na bylinky aj do prírody. A tento rok mám už aj svoj prvý bylinkový mini vyvýšený záhon. Okrem klasických byliniek (mäta, medovka, vegeta, oregano,... ) sme vypestovali aj bylinku "cola". Niektoré bylinky mi zožrali slimáky,... a to tie, po ktorých som veľmi túžila. Koriander a bazalka........ Ale späť k téme. Sme rodina, ktorá žije aktívne, a dávam pozor na to, čo dám svojim deťom na tanier. Zloženie potravín, vitamíny, minerály... tiež sledujem. Netvrdím, že žijeme 100% zdravo. Ale pre mňa zdravé znamená, aj doma pripravené jedlo, desiata, večera. Desiaty pre deti sú teraz top téma, snažíme sa im ponúknuť výživné, ale aj chutné. A to si myslím sušienky verbena spĺňajú. Ich testovanie by bolo dobrým spestrením minimálne desiaty našich detí.

11. sep 2020

Ja milujem bylinky, najma bazu kazdy rok urobim okolo 100 litrov sirupu, moje deti ho.miluju. Samozrejme si aj nasusim, kedze je vyborna pri prechladnuti. Dcerka miluje chramkanie tychto susienok a ja lubim cukriky, mam ich skoro v kazdej kabelke. Testovanie by sme si s mojou Katkou velmi uzili. Vopred ďakujem

11. sep 2020

Niekoľko rokov si varíme stravu výlučne doma. Toez som využila možnosť vypracovať si jedálny lístok , aby som vedela , čo v akom čase správne jest. Myslím, že naša strava je vyvážená. Teraz mame bábätko a verím, že aj pre ňu urobíme to najlepšie. Samozrejme vedieme aj aktívny život. Sezónne športy a trikrát v týždni tréning. Nie je to ľahké. Nie je to lacné, no na zdraví mi záleží najviac. Tabletky ak nemusíme nepoužívame. Výnimkou sú doplnky stravy. Po pôrode repík na rany. Mätový čaj , zelený čaj v dobrej kvalite. Domáce bylinky ♥️

11. sep 2020

Rada by som sa zapojila do testovania, čo sa týka stravy, snažím sa pripravovať aj tradičné jedlá zdravým štýlom, využívať ovocie, zeleninu, bylinky zo záhrady, vajíčka od našich🐔...
Okrem toho chodíme s dcérou rady zbierat liečivé bylinky, ktoré buď sušíme, či už len na ozdobu či čaj alebo z nich pripravujeme 🍯, tinktúry a podobne...
Teším sa na testovanie VERBENA 💋🍀

12. sep 2020

Milujem tieto susienky i cukriky 😁😁😁

12. sep 2020

Dřív jsem se snažila mlsat zdrave a raději kupovala bio potraviny a co jsem zjistila že čekáme mimi jsem z jídla nešťastná, všechny obaly studují 🙄🙈 a přijde mi, že nic jíst nemůžu 😂 cukriky znám, že jsou i sušenky jsem netušila, ráda vyzkouším, kor při mých tehotenskych chutich na sladké 🍭🍬

12. sep 2020

No takže ja mam doma 3 (+ja) sladke zadočky. Ktore ma každy deň pytaju niečo sladke. Samozrejme najprv raňajky až potom im dam niečo sladke. Kedže teraz je školka, dcera dostane sladkosť až poobede.
Čiže toto tedtovanie by nielen mňa potešilo,ale určite aj moju rodinku. S manželom by sme určite zjedli niečo na posedenie. Dcera ta by sa určite pustila do Cukrikov a najmladši do sušienok

12. sep 2020

Sme nadšencami zdravého životného štýlu a radi hľadáme nové inšpirácie a teórie z tejto oblasti, ktoré hneď skúšame aplikovať v "praxi" - v kuchyni, cvičení, nákupoch... Najlepšie sa cítime v prírode (prechádzky , práca v záhradke bicyklovanie), kde sa vždy nadopujeme pozitívnou energiou..Počas celého roka sa snažíme žiť zdravo. To znamená dostatok spánku, vyvážená strava a čo najviac pohybu na vzduchu.U nás pri zvyšovaní odolnosti organizmu voči ochoreniam jednoznačne vyhráva pravidelné pitie čaju z čerstvého zázvoru. Z vlastných skúseností môžem povedať, že je to naozaj vynikajúci prírodný liek. Na záhrade si pestujeme rôzne bylinky, v lete z čerstvých si pripravujeme rôzne limonády, čajíky,postupne si aj nasušíme a máme pripravené na zimu.Radi by sme sa zapojili do testovania. Prajeme Vám pekný deň. ♥

12. sep 2020

Dávnejšie som ochutnala a už si ani nepamätám akú príchuť, len si pamätám, že mi moc chutili.
Rada by som sa zapojila do testovania, sušienky by som pribalila dcérke do školy ako občasný zdravší snack a na cukrikoch by sme si pochutili spolu, napríklad ako odmenu za náročnejší deň 😉

12. sep 2020

Rada by som sa zapojila 🙂
Susienky Verbena som objavila cca pred rokom a hned ma zaujali ze neobsahuju palmovy tuk 👍😊 Odvtedy ich sem tam kupujem hlavne pomarancove a levandulove. Tie mame aj teraz doma. Detom chutia a niesu presladene a krasne vonaju.
Sem tam zvyknem kupovat aj Verbena cukriky hlavne takto na jesen. Prave sme mali Salviove 🙂
A vyborne su zazvorove 😋
Vzdy ked na nas ide daka choroba, siaham ako prve po bylinkach ako napr. po cajikoch alebo domacom bylinnom sirupe, ovoci, zazvore atd. Az ked nezaberaju, tak siahneme po liekoch a sirupoch z lekarne.

12. sep 2020

Snažím sa aby sme sa stravovali zdravo, radi skúšame zdravé veci. Ja osobne aj využívam bylinky, hlavne do čajov a rôznych maffinov. Sušienky poznáme, aj keď malej chutia hlavne cukríky. Potešili by sme sa, ak by sme mohli otestovať všetky druhy.

12. sep 2020

Odkedy mam deti, veľmi porozmýšľam čo domov kúpim a čo nie. Čítam etikety, snažím sa ich viesť k tomu, aby aj oni do budúcna vyhľadávali tie zdravšie potraviny a aby vedeli, prečo to tak robím. Sušienky verbena sú jedny z našich obľúbených, nielen detí ale aj moje. Chutia naozaj skvele, niesu presladené, a co sa byliniek týka, už asi rok ficime na esenciálnych olejoch a som strašne šťastná ze nám prišli do cesty ❤️ Testovacka by nás určite potešila 🙂

12. sep 2020

Máme radi bylinky a najmä v cajoch. Pestujeme si matu, medovky, dostali sme repík, nazbierali šípky, a robíme z nich čaj po celý rok. Syn však pije len čistú vodu a bylinky doňho dostanem len ak by boli práve v cukrikoch. Nie nenútim ho piť čistú vodu, on si to vybral sám a ja som tomu len rada. Preto v som bola potešená ak vyberiete mna, teda môjho synatora 😊

13. sep 2020

venujem sa pestovaniu byliniek, chodím so synom do prírody a zberáme bylinky, ktoré si doma vysušíme a pijeme z nich čaj, pridávame si ich do kúpeľa, alebo si vyrobíme liečivý krém, bylinky, ktoré nepoznáme si vyhľadáme v lexikóne liečivých rastlín, neustále skúšame nové recepty... snažíme sa žiť zdravo a z ohľadom na prírodu...

13. sep 2020

Tak uz asi 3 roky vediem bez Ečkovu domacnost a vdaka tomu, ze kupujem zdrave potraviny a od domacich pestovatelov a chovatelov taktiez kupujem sme sa teda aspon si myslim ze vdaka bez eckovej a zdravej strave sme sa zbavili alergii. Bylinky si pestujem v predzahradke hlavne matu, ligurcek, vnatku, salviu. Chodime do lesa na huby a prechádzky kde cestou nazbierame aj bylinky, ktore nam priroda ponuka. Takze s prirodou sme v kontakte neustale 😊

13. sep 2020

Ako sa mi narodili detičky, tak som začala pozerať, čo im dávam do bruška. Prinajstaršom som sa snažila, aby nemal žiadnu sladkosť a podarilo sa mi to do 2 rokov. Teraz už idem na to inak, vieme, že si môžme dovoliť zdravé sladkosti. Cukríky od vás veľmi dobre poznáme, ale o sušienkach sme teda vôbec nepočuli. Moji papkáči by iste radi ochutnali. Čo sa týka byliniek, tak máme malú bylinkovú záhradku a chodievame zbierať bylinky aj na lúky. Zbierame hlavne bylinky, ktoré nám pomáhajú s astmou, proti kašľu. Napr. prvosienku jarnú, podbeľ, šípky a dopestujeme si šalviu, medovku, mätu, tymián a iné.
Budeme veľmi radi, ak nás vyberiete na testovanie, radi vám všetko zdokumentujeme a ohodnotíme. A ako poznám môjho najstaršieho (aktuálne prváčik) iste by vám odporučil nejaké vychytávky na vylepšenie :D ako aj mne, keď niečo navarím, či napečiem ❤

13. sep 2020

Nejaké cukríky a sušienky sme uz vyskúšali. Ešte sa len zorientuvávame v zdravom a chutnom jedle. Prinútilo nás zdravie ☺

13. sep 2020

Najlepšie cukríky a super sušienky u nás doma stále k dispo všetky druhy!

13. sep 2020

Je to pravda, že s deťmi sa zmení svet, jedna z vecí v ktorých som sa úplne otočila je, že sa naozaj zaujímam o to čo mám na tanieri, pri drobcoch je to samozrejmosť, ale začala som sa starať aj o seba, žiadne rýchlovky (v rámci možností), doma si pestujeme vlastnú zeleninku, máme ovocné stromy, kríky, vyrábame presnidávky, sušíme ovocie, dokonca ma moja mamina trochu namotala na bylinky, začalo sa to sušením na čaje a toto leto sme vyskúšali vyrobiť prvé maste - zatiaľ nechtíkové a už sa nám maceruje rakytník, ktorý sa nám krásne z roka na rok množí v záhrade. Nikdy by som do seba nepovedala, že raz takto prepadnem prírode, ale teda sila detí ma priviedla k sile prírody 🙂

13. sep 2020

Zdravá výživa je pre mňa dôležitá 😊 Snažím sa stravovať zdravo a mať dostatok pohybu a vediem k tomu aj moje deti ❤️ Bylinky sú u nás 🔝 o ich pestovanie sa zas stará manžel 😁 Testovanie by nás veľmi potešilo 😊

14. sep 2020

Odkedy máme syna určite ma zaujíma zdravý životný štýl. Počas rodicovskej dovolenky väčšinu času trávim varením. Sušienky od Verbeny sme zaznamenali ale zatiaľ neochutnali. Cukríky už poznáme dávno a sme s nimi vždy spokojní.

14. sep 2020

Už dlhé roky sa snažím žiť zdravšie. Niekedy sa darí viac, niekedy je chuť aj na nejaké nezdravé jedlo, alebo leňošenie s rodinou pri kávičke a chutných sušienkach. V okolí kde bývame, rastu rôzne bylinky, a radi ich s rodinou chodíme zbierať. Bylinky sú podľa mňa v mnohých prípadoch veľmi účinný liek, ktorý nám ponúka príroda úplne zadarmo. Len im treba dať šancu. Mne vo veľa prípadoch pomohli a nepotrebovala som siahnuť po liekoch z lekárne. Aj cukríky Verbena dôverne poznám, hlavne preto, že chutia presne tak ako sľubuje obal. Chutia totiž po bylinkách a majú príjemnú chuť. Rada by som sa zapojila do testovania a vyskúšala cukríky a sušienky, pri ktorých nebudem mať pocit, že porušujem princípy mojho zdravého životného štýlu.

14. sep 2020

Veľmi rada by som ich ochutnala ☺️😉

14. sep 2020

Zdravým životným štýlom sa nezaoberám dlho tak cca 4mesiace počas ktorých sa mi podarilo schudnúť 14kg vďaka zdravej strave.. som človek čo miluje sladkosti takže žiadne nevyhľadávajú keďže chcem schudnúť.. vaše produkty však nevyzerajú dáko kaloricky takže je dosť možné že by som našla konečne niečo čo zasýti moju chuť na sladké.. nehovoriac o mojich deťoch ktoré tiež lubia sladké... Byliniek máme v záhrade dosť ako je levanduľa,bazalka,oregano,rozmarín,šalvia lekárska, vegeta, materina dúška, medovka, mäta, bobkový list ale vypisovanie účinkov je na dlhým komentár.. takže dúfam že vás moja odpoveď zaujala a konečne aj ja niečo vyhrám :P

14. sep 2020

Zdravy zivotny styl je nam blizky ,a preto sa snazime aj zdravo stravovat a vyhybat “klasickym” sladkostiam, co je popri dojceni celkom obtiazne 🙂 Zdrava alternativa sladkosti by nam padla velmi vhod. Co sa byliniek tyka, verim v ich silne ucinky, nakolko nam uz velakrat pomohli, ci uz pri prechladnutiach, zazivacich tazkostiach alebo koznych problemoch. Cize zdravy balicek by potesil nielen mna, ale urcite aj moje babatko, kedze by mlieko malo plno zivin 🙂

15. sep 2020

🍃🌿🌱💮🍂🏵️🌼🌼

Bylinky vyuzivam každodenné, snažím sa najprv využiť silu prirody a v najhoršom už daky medikament z lekárne,samozrejme viem odhadnúť kedy je uz nevyhnutne ale vdaka bohu a bylinkam vzdy pomohli bylinky a sila liecivych rastlin a sirupkov 🌱🌿🍃🏵️🌼 takyto zdravy snack by urcite bodol k jabelkr mam vzdy nieco na skus a ked to mozem dat aj detom oto lrpsie nemusim to "skryvat" a ponuknut aj ich 😛😛😛

15. sep 2020

tieto susienky velmi luuuubim... hlavne preto ze su bez mlieka.. 😀 co nieje take jednoduche najst susienky ktore mozu jest aj ludia s intoleranciou cii alergiou na mlieko

15. sep 2020

snazim sa varit zdravo, detom davam "zdrave sladost", uz niekolko rokov zbieram bylinky, susim ich na cajik, pouzivam iba tieto nase domace cajiky, bylinky pouzivam pri vareni, taktiez napr. na tinktury , sirupy a stavy...

15. sep 2020

snazim sa zit zdravsie, detom ponukam najma ovocie a ked uz, tak zdrave sladkosti, co je aj vidiet oproti ich rovesnikom. Moje deti maju viac energie a predsa su stihle, netrpia nadvahou ani zubnymi kazmi, a to vdaka vyvazenej strave. Bylinky vyuzivame vo forme cajov. Pripravujeme si aj vlastne cajiky zo zozbieranych darov prirody. Najblizsie nas cakaju sipky 🙂

16. sep 2020

Ahojte,

toto je oznam o ukončení výberu 🙂

Ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol 🙂

Ženy, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@00, @11evka11, @186mery, @1978martina, @23lenka, @24zuza, @2nika47, @555dominicka, @69roxy69, @7ammy7, @abby11, @abraf, @adnil30, @akrajb, @alexis617, @andrea0710, @andreatimova, @andulkaa2003, @andy57, @anna610, @annarita, @asfalt, @aurra, @axyna, @babulka97, @baby2008, @bangel, @barborka1087, @binka., @blackcat8885, @blbovina, @brama, @branislava1980, @bubiadany, @coffeebreak123, @crazy_lubka, @csemikati, @cucoriedkacucoriedka, @cukricek331, @dadka_bb, @danand, @danka1977, @dankapaj, @dantita, @darinadaria, @dee01, @dema4016, @denali21, @denisa1234566, @denkaafredy, @didinka8809, @dominica_mi, @dominika198, @dominika74, @drobec87, @dudka121, @dur3, @dzejna333, @dzina007, @eddrienna, @efaz, @ela1919, @elen241, @elli6, @emmulienocka, @ericia, @erika630, @erika_ms, @etnatn, @evapavl, @evca11, @evicah, @evinku, @evita007, @evka2512, @ewca0611, @fedina1, @fialamaja, @filia, @franika, @gabesz1, @gabikacs11, @gabriela_obzerova, @hekasovala, @iftulka39, @inguska3, @irenaliza, @iskierka27, @itaa, @itsmia, @ivetka5, @ivinka22, @ivka51404, @izzzif, @janahricova, @janasofi, @janatapakova, @janka_ciz, @jankavyparinova, @janulienka1103, @janusik615, @jarmilacerna, @jennifer007, @julianka007, @julin, @julkacsin, @kacena85, @kacerik2, @kajkach, @kajkajanka, @kajulna, @kamca2017, @karibeatka, @karolinakk, @katka8382, @katkaaaaaaaaaa, @katkaakika, @kikcak, @kimmi17, @kiwik10, @kkatkaa, @klementine, @komada, @kucharsvadby, @larovnik, @laskavbrusku, @laura1994, @lejlla, @lelia, @lenkaflor, @lenkavr, @lenocka12345, @lenulai, @lenuliatko84, @lenuska9999, @lidazu89, @lienka525, @lila1912, @lilian183, @lilisa27, @liluska18, @livi333, @livinka1111, @lucanka49, @luciana2213, @lucifera, @lucinka128, @lucka70, @lucylliana, @ludik3, @lujzamisko, @lujzatko, @lula64, @lulik87, @lulliky1, @lypka, @magdus89, @majakk, @malabrunetka, @malzeville, @maminka0412, @marcela43, @margaretinka, @margur, @mariadarina, @marianas, @marite, @markur480, @martina61, @martuska174, @marucia, @maruskaw, @marymarry, @masiarova1, @matka1984, @megan6, @melani19, @menojelucia, @merienm, @michinka1621982, @micinka1981, @miiceencoovaa, @mika_m, @mims_28, @mini81, @mirand, @miriamrecka, @mirinda23, @miskaradko, @mondame, @monikaass, @monikasliskova, @monique17, @monx3, @monykam, @natalll, @nika3033, @nika3333, @niki65, @nikibur, @nikola148, @nikola3000, @nikolmohammed, @niky21, @penelope10, @petka76, @petra0017, @pettikdi, @petulka1975, @piskotka444, @pufflerka, @purinkaa, @puskaruka, @pvk4444, @radka_one, @renca206, @rita27, @rminka, @robco83, @roka84, @rosannar, @rubia10, @ruzienka, @ruzova09, @sajmonko1997, @salinecko123, @sawushka, @simie10, @simon7, @simonaalbinka, @simoniska, @simonko27, @sjuzn0605, @slavka128, @sonica, @sonkam, @sperka, @sporttip, @stanka188, @svrcko, @tatiana_1995, @tatianab30, @terka224, @trikolina, @triptamiiinka, @trisha321, @vcielka32, @venula, @veroena, @veron1020, @veronika0202, @veronika2905, @veronika3006, @vika0308, @vikinkaamaminka, @vive, @vladka.t, @zajinkakoni, @zata2, @zuzanockamt, @zuzika164, @zuziko80, @zuzki1, @zuzu2636, @zuzula118

16. sep 2020
16. sep 2020
16. sep 2020

@konik_testuje sakris, mne nikdy ziadna testovacka nevyjde, to nie je mozne 😂👏🏻nie nie zartujem, dakujem aspon za srdiecka🥰

16. sep 2020

@konik_testuje ❤ Ďakujem krásne 🙂 teším sa

16. sep 2020

Dakujem 😊

16. sep 2020

Ďakujem za ❤️

16. sep 2020

Ďakujem za ♥️

16. sep 2020

Pekny den,dakujem za ❤❤❤

17. sep 2020

Tieto cukriki mam skoro každý deň ... Sú veľmi chutné a tie sušienky som ešte nevyskúšala 🙂

17. sep 2020

No tak kde by som začala.... Milujem sladkosti veď aj pečiem 😋 a toto je Topka nie len že sú zdravé ale aj vynikajúce 🙂 nepoznám nič lepšie ako verbena 😋😋😋😋😋 snažím sa žiť zdravo keďže som po pôrode a nie a nie pribrať 😁

22. sep 2020
24. sep 2020

Snažím sa konzumovať čo najviac zeleniny a ovocia, každý deň aspoň dva druhy a ku každému dennému jedlu si stále pridám jednu porciu zeleniny podľa sezóny

1. okt 2020

@00, @11evka11, @186mery, @1978martina, @23lenka, @24zuza, @2nika47, @555dominicka, @69roxy69, @7ammy7, @abby11, @abraf, @adnil30, @akrajb, @alexis617, @andrea0710, @andreatimova, @andulkaa2003, @andy57, @anna610, @annarita, @asfalt, @aurra, @axyna, @babulka97, @baby2008, @bangel, @barborka1087, @binka., @blackcat8885, @blbovina, @brama, @branislava1980, @bubiadany, @coffeebreak123, @crazy_lubka, @csemikati, @cucoriedkacucoriedka, @cukricek331, @dadka_bb, @danand, @danka1977, @dankapaj, @dantita, @darinadaria, @dee01, @dema4016, @denali21, @denisa1234566, @denkaafredy, @didinka8809, @dominica_mi, @dominika198, @dominika74, @drobec87, @dudka121, @dur3, @dzejna333, @dzina007, @eddrienna, @efaz, @ela1919, @elen241, @elli6, @emmulienocka, @ericia, @erika630, @erika_ms, @etnatn, @evapavl, @evca11, @evicah, @evinku, @evita007, @evka2512, @ewca0611, @fedina1, @fialamaja, @filia, @franika, @gabesz1, @gabikacs11, @gabriela_obzerova, @hekasovala, @iftulka39, @inguska3, @irenaliza, @iskierka27, @itaa, @itsmia, @ivetka5, @ivinka22, @ivka51404, @izzzif, @janahricova, @janasofi, @janatapakova, @janka_ciz, @jankavyparinova, @janulienka1103, @janusik615, @jarmilacerna, @jennifer007, @julianka007, @julin, @julkacsin, @kacena85, @kacerik2, @kajkach, @kajkajanka, @kajulna, @kamca2017, @karibeatka, @karolinakk, @katka8382, @katkaaaaaaaaaa, @katkaakika, @kikcak, @kimmi17, @kiwik10, @kkatkaa, @klementine, @komada, @kucharsvadby, @larovnik, @laskavbrusku, @laura1994, @lejlla, @lelia, @lenkaflor, @lenkavr, @lenocka12345, @lenulai, @lenuliatko84, @lenuska9999, @lidazu89, @lienka525, @lila1912, @lilian183, @lilisa27, @liluska18, @livi333, @livinka1111, @lucanka49, @luciana2213, @lucifera, @lucinka128, @lucka70, @lucylliana, @ludik3, @lujzamisko, @lujzatko, @lula64, @lulik87, @lulliky1, @lypka, @magdus89, @majakk, @malabrunetka, @malzeville, @maminka0412, @marcela43, @margaretinka, @margur, @mariadarina, @marianas, @marite, @markur480, @martina61, @martuska174, @marucia, @maruskaw, @marymarry, @masiarova1, @matka1984, @megan6, @melani19, @menojelucia, @merienm, @michinka1621982, @micinka1981, @miiceencoovaa, @mika_m, @mims_28, @mini81, @mirand, @miriamrecka, @mirinda23, @miskaradko, @mondame, @monikaass, @monikasliskova, @monique17, @monx3, @monykam, @natalll, @nika3033, @nika3333, @niki65, @nikibur, @nikola148, @nikola3000, @nikolmohammed, @niky21, @penelope10, @petka76, @petra0017, @pettikdi, @petulka1975, @piskotka444, @pufflerka, @purinkaa, @puskaruka, @pvk4444, @radka_one, @renca206, @rita27, @rminka, @robco83, @roka84, @rosannar, @rubia10, @ruzienka, @ruzova09, @sajmonko1997, @salinecko123, @sawushka, @simie10, @simon7, @simonaalbinka, @simoniska, @simonko27, @sjuzn0605, @slavka128, @sonica, @sonkam, @sperka, @sporttip, @stanka188, @svrcko, @tatiana_1995, @tatianab30, @terka224, @trikolina, @triptamiiinka, @trisha321, @vcielka32, @venula, @veroena, @veron1020, @veronika0202, @veronika2905, @veronika3006, @vika0308, @vikinkaamaminka, @vive, @vladka.t, @zajinkakoni, @zata2, @zuzanockamt, @zuzika164, @zuziko80, @zuzki1, @zuzu2636, @zuzula118

Do testovania sa, žiaľ, nemôže zapojiť každý. No ak sa aj nariek tomu, že ste neboli jeho súčasťou, chcete dozvedieť ako dopadlo, recenzie si prečítajte tu ➡ https://www.modrykonik.sk/testing/verbena2

13. okt 2020

Zial srdíčka som nedostala

13. okt 2020

Ani ja nie.

13. okt 2020

@malzeville a naco vlastne su?

13. okt 2020

❤️❤️❤️NEDOŠLI ŽIADNE🤪

13. okt 2020

Do testovania sa, žiaľ, nemôže zapojiť každý.... takže si nepomlsáme 😀

13. okt 2020

Ked rolujete k 1.casti zoznamu ucastniciek testu modrý koník.sk tam jasné píše ze do testování a sa nemoze dostat každý ale “ každá dostane srdiecka “ přeto som písala ze som srdiecka nedostala hoci v upozornniach som spomenuta
@gabriela-obzerova len stručně : srdiecka su pře radost ak ich nechceš pošli niekomu koho potěšia

13. okt 2020

Začni písať komentár...

Odošli