bejulik31
27. jún 2018
150 

Čo preferujú mamičky z Modrého koníka

Nie je žiadným prekvapením ani novinkou,  že pre drvivú väčšinu matiek je stredobodom záujmu a pozornosti jej dieťa.  A top témou okrem stravovania a celkovej starostlivosti o dieťa je jeho zdravie. Vďaka súťaži o BabyBox s Dôverou sa opäť potvrdilo, že najviac vám vyhovujú benefity týkajúce sa zdravia dieťaťa.

Až 99% zo zapojených súťažiacich najviac oceňuje a využíva možnosť „Doplatkov za lieky“. Ide o TOP benefit, ktorý vám ušetrí až 200 € na člena rodiny poisteného v Dôvere za splnenia všetkých stanovených podmienok.

Čo ma ale prekvapilo je fakt, že až 74% zo spomínaných žien uviedlo medzi najväčšie výhody práve Aplikáciu Dôvery vrátane Elektronickej pobočky a zasielania SMS a e-mailov o predpísaných liekoch.

Mobilná aplikácia zdravotnej poisťovne Dôvera patrí medzi moje najobľúbenejšie ale aj najnutnejšie aplikácie  a o to viac ma teší, že mamičky na materskej/rodičovskej „dovolenke“ sú moderné, technicky zdatné a inovatívne. Vedia tak vďaka užitočným aplikáciám resp. Elektronickej pobočke ušetriť čas a získať potrebné informácie behom pár minút. Rovnako dôležitý je v ponímaní mamičiek aj prehľad o predpísaných liekoch prostredníctvom SMS či e-mailu.

Za tretiu najviac oceňovanú výhodu bola zvolená DôveraLinka24. Mať lekára na telefóne vo dne - v noci je aj vďaka tejto službe pre mnohých už

štandardom. Niet nad odbornú radu v správnej chvíli 🙂…

Počas čítania príspevkov som sa musela usmievať, keďže viaceré z nich neobsahovali iba tri benefity ale oveľa viac. Je fajn, že mnohé z vás vedia, čo všetko im Dôvera poskytuje a využívajú ponúkané možnosti naplno 🙂.

Pätina zo zapojených žien využila Poistenie z pohodlia domova a ušetrila tak čas sebe a svojej rodine.

Pozitívne odozvy dostala Dôvera za veľký počet zazmluvnených lekárov a bezproblémový prístup k odborníkom v relatívne krátkom čase.

Pri narodení dieťatka mamičky potešil nielen BabyBox ale i nadštandardné izby s 50% zľavou a zapožičanie monitoru dychu.

Súťažiace nezabudli oceniť ani preplatenie resp.  príspevky na očkovanie, kde môžu opäť ako poistenci Dôvery ušetriť.

Darcov krvi rovnako ako mňa potešila zasa pozornosť vo forme vitamínov a Program Zdravé srdce tiež nezostal nepovšimnutý.  

V konečnom dôsledku tak môžem zhodnotiť, že mamičky zapojené do súťaže na Modrom koníku oceňujú a využívajú mnoho z ponúkaných benefitov Dôvery. 

Ak sa chcete aj vy dozvedieť čo najviac informácií o výhodách a benefitoch Dôvery, sledujte nás v skupine Zdravie v najlepších rukách ☺️.

#dovera

Bea

Začni písať komentár...

Odošli