bejulik31
14. jún 2018
169 

Zážitok z pitia kávy ☕

Už je to zopár týždňov, čo ste mi práve vy, žienky na modrom koníku, dali tip na "tukovú kávu". V prvom momente som si povedala: "Čožeeee? Ale keďže sa rada inšpirujem, trošku som si naštudovala podstatu tejto nezvyčajnej kombinácie. A keďže uprednostňujem správnu životosprávu a kvalitné potraviny, nehľadala som žiadne náhrady. Voľba bola jasná - Powerlogy. A práve v tom čase vyskočilo na mňa na MK testovanie Powerlogy. Zapojila som sa. Brala som to ako príležitosť,  ktorá sa mi doslova ponúka. Možno poznáte ten pocit, keď si niečo veľmi prajete a ono sa to splní. A splnilo sa mi to a ja som dostala možnosť testovať vybraný balíček Sporty. 

Bol piatok, práve som odchádzala s dcérkou kamarátke na kávu a vybaviť zopár vecí. Zvoní kuriér a podáva mi balík. Mám motýliky v bruchu, ale už nie je čas otvárať zásielku, dieťa ma už netrpezlivo čaká v aute. Po príchode ku kamarátke sa jej hneď chválim s testovaním Powerlogy. A ona s úsmevom ukáže na policu a tam niekoľko produktov tejto značky....od kávy, cez kokosový olej až po nugátový a kokosový krém. Takže čiastočné testovanie prebehlo už u nej. A následne pokračovalo doma ☺️...

Čo konkrétne teda obsahoval môj testovací balíček? 

POWER MCT OIL 

Špeciálne extrahovaný MCT olej, ktorý obsahuje len najefektívnejšie MCT triglyceridy so stredne dlhým reťazcom pre okamžitú energiu bez akýchkoľvek prídavkov a 100 % kokosového pôvodu. Pre podporu funkcie mitochondrií a zvýšený mentálny i fyzický výkon.

POWER COLLAGEN

Špeciálny všestranný prírodný proteín bez akýchkoľvek príchutí, prídavkov a bez laktózy prospievajúci ku kompletnému príjmu dôležitých esenciálnych aminokyselín. Pre fuknčnú výživu pokožky, vlasov, nechtov, kostí, šliach, kĺbov a chrupaviek. Bez laktózy, lepku, konzervantov, cukru a umelých sladidiel.

POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

Power coffee bez kofeínu s použitím najnovšej metódy jeho nechemického odstránenia – SWISS WATER PROCESS v BIO kvalite pražená na Slovensku. 100 % arabika z Hondurasu, BIO certifikácia a pestovanie bez použitia pesticídov a chemikálií.

Ako prvé som sa rozhodla otestovať kávu. Aj keď už bol pokročilý čas, keďže išlo o bezkofeinovú kávu, dopriala som si poobednú siestu s novou chuťou. 

Ocenila som, že káva bola zrnková. Mám rada vôňu čerstvo pomletej kávy a v tomto prípade si moje čuchové zmysly prišli na svoje. Čo ma príjemne prekvapilo, bola pekná pena po zaliatí kávy. Chuť bola úplne iná, ako som zvyknutá, no v pozitívnom smere. No a čerešničkou na torte bola jemnosť kávy. A to som nepostrehla iba ja ale aj rodina a kamarátky, ktoré kávu povinne testovali so mnou 😁.

Na druhý deň som sa hneď ráno rozhodla skúsiť Power Coffee s maslom a MCT olejom ako náhradu raňajok. Malo mi to dodať rýchlu energiu bez záťaže. A veru energie som mala dostatok, sýta som bola naozaj dlho a na sladké som ani nepomyslela. A chuťovo? Ani maslo, ani MCT olej mi chuť kávy neovplyvnili, jediné čo som zaznamenala bola hustá konzistencia a sýtosť kávy. Tieto rýchle, chutné a efektívne raňajky vám dodajú energiu na celé dopoludnie. 

Počas týždňa som skúšala rôzne kombinácie testovaných produktov a vytvárala z nich rôzne rýchle recepty. 

Proteín Power Collagen bol pre mňa výzvou, keďže pravidelne cvičím a už dlhšie som chcela prírodný proteín zaradiť do jedál pred a po tréningu. A všestranný proteín od Powerlogy môžete pridať naozaj hocikde, či už do nápojov alebo jedál. Je bez akýchkoľvek sladidiel, prídavkov, bez zápachu a perfektne sa rozpúšťa. Ja osobne som ho pridávala do smoothie, kávy, polievky ale aj sladkého dezertu.

Recept na Energy guľôčky:

1 šálka pomletých ovsených vločiek

60g proteinoveho prášku (Power Collagen)

1/2 šálky pomletých slnečnicových semiačok

3 PL medu

3 PL arašidového masla 

1 PL škorice...

Všetky ingrediencie zmiešame a tvarujeme guľôčky. Na ochutenie môžete vtlačiť dovnútra guľôčky odkôstkované čerešne a obaliť ich v strúhanom kokose.

V neposlednom rade oceňujem tiež silu a efekt MCT oleja, ktorý som pridávala do Power Coffee, smoothie ale tiež ho môžete použiť ako náhradu sójovej omáčky do šalátov a omáčok ☺️.

Testovanie Powerlogy bolo pre mňa, vyťaženú matku s množstvom aktivít,  veľmi príjemnou a hodnotnou inšpiráciou v oblasti zdravého životného štýlu 😉. 

Za túto možnosť zo srdca ďakujem tímu Modrého koníka a Powerlogy, ktorí mi týmto umožnili rozšíriť si obzory v oblasti kvalitných a zdravých potravín. Produktom od Powerlogy určite zostanem verná a chystám sa zaradiť do nášho jedálnička i ďalšie zdravé chuťovky z ich dielne 🙂.

#test_powerlogy2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli