1 / 1

    Isto je úžasná a chuť chlebíka bude skvelá. Ma zaujal stromček a ten zvonec na ňom. Vyzerá to pekne. Nemáš foto celého stromčeka?

    26. dec 2021
    26. dec 2021
    26. dec 2021
    26. dec 2021

    @bianka... krásny vkus aj chute,u nás je čerstvý zemiakový ☺️

    26. dec 2021

    Vyzerá úžasne, ja som skúšala prvý krát chlebík ale nepodaril sa mi, musím si nájsť iný recept 🙂

    26. dec 2021

    Ja som tiež teraz dopiekla 😉

    26. dec 2021

    Úžasné chlebíky,prosím,podeľte sa o rcp,ja robím len ,,kovid,, vždy sa podarí,kde to o druhých pomlcim

    26. dec 2021

    @barrborka 600g muky (dala som polohrubu) cca 400ml vody vlaznej, 1 droždie, soľ, rasca. Urobiť kvasok z troska cukru, drozdia a vody, vsetko zmiešať (netreba miesit) nechať 20minut kysnúť a potom piecť na 230 s plechom vody cca 40minut, hotovo. Upečený potrieť slanou horúcou vodou.

    26. dec 2021

    @kaktus87 250 ml pohár odmerka,
    3 poháre muky ( ja som dala 2 poháre hladká spadlova celozrnna a 1 pohár hladká)
    1,5 pohár vody
    1 KL drozdie (susene)
    2 KL soli
    Podľa chuti pridaj rascu, cesnak, semienka, olivy, susene paradajky…

    Všetko spolu v miske premiesaj drevenou papeckou. Na vrch daj utierku a nechaj jo odpočívať 6-12 hod. Čím dlhsie bude kysnut tým vacsie diery bude mat.

    Predhrej si rúru s misou a pokrievkou (ja som piekla v janskom skle) na 250 stupňov.
    Teplu misu vyber potri ju oliv.olejom a daj tam cesto. Navrch daj pokrievku a daj ho piecť na najnižšiu mriežku v rúre 30-35 min. Potom daj pokrievku preč a rúru stíš na 230 stup. a peč ešte 20 minút. Hotovo.

    26. dec 2021

    @bianka... ja som vedela, že bude nádherný, originálny, neprečačkaný!!!

    26. dec 2021

    @bianka... prosim ta… spodny aj horny ohrev s ventilatorom? Vyzera to jednoducho, zrejme ho skusim. Dakujem

    26. dec 2021

    Môj je z chlebovej hladkej múky T650

    26. dec 2021
    26. dec 2021
    26. dec 2021
    26. dec 2021

    @bianka... Tento robím aj ja ,je mnam

    26. dec 2021

    @83lenka83 ďakujem,vyskusam

    26. dec 2021

    @tanicka124 obidva ohrevy

    26. dec 2021

    @bianka... dakujem krasne🙂 neuveríš ale takýto podobný recept som mala, bez miesenia však? Len som dala zitnu chlebovú muku a piekla v liatinovom hrnci a ničím som ho nepotrela a pripálil sa mi zospodu, kôrka bola pekná a vnútri nedopečený. Ale asi dám tomu receptu ešte šancu🙂

    26. dec 2021

    @bianka... Prosím ťa, janske sklo si potrela priamo olejom a chlieb sa neprilepil naň?

    26. dec 2021

    @bianka... bez ventilatora, ano?

    26. dec 2021

    @julliska len jemnucko som potrela a nie neprilepil sa.
    @tanicka124 asi áno 🙈

    26. dec 2021

    Ja som piekla ešte 24.12. 🤶

    27. dec 2021

    @squ1rrel mnamky ☺️

    27. dec 2021

    @bianka... Fakt iba 1KL suseneho droždia? Nedavas aapon polovicu balicka suseneho droždia?

    27. dec 2021
    27. dec 2021

    A odkiaľ su tie krásne ozdoby?

    27. dec 2021