biba3131
4. aug 2019
270 

Tento rok dovolenka s dm 🤩🤩🤩

Keď som sa dozvedela, že našu rodinku vybrali na testovanie produktov dm, veľmi som sa potešila. Pretože dm je jediná drogéria, kde nakupujem a nechcela som si nechať ujsť žiadne novinky 🤩🤩🤩

Blížila sa nám konečne dovolenka a spolu s ňou a mojimi láskami sme mohli otestovať všetky výrobky vo vánku slnka, mora, tepla, relaxu a pohody. Čo viac si len priať 🤗🤗🤗

 JEDNORÁZOVÉ PODBRADNÍKY BABYLOVE

Tie sme testovali ako prvé. Keďže Marko je ešte maličký, Emily sa nebránila a podbradníky hneď otestovala 😊😊😊 Musím povedať, že ich poznám už dlhšiu dobu, pretože som ich používala pri Emily a nedám na ne dopustiť. Rýchlo nasadiť, napapať sa, utrieť, a šup do koša. Nerada som prala látkové, aj tak všetko na nich ostávalo a nešlo oprať. 

A na cesty sú ako stvorené. Určite budem používať aj pri Markovi hneď pri zavádzaní príkrmov. 

DETSKÉ LYŽIČKY A TANIER BABYLOVE

Lyžičky sú po 3 ks v balení, vhodné od 4m, majú dlhú rúčku a vďaka tomu sa stali našimi najobľúbenejšími - a sú v krásnych pastelových farbách. Už dlho som po nich pokukávala v dm a ľutujem, že som ich nekúpila už skôr. 

Tanier  je zospodu protišmykový, vzhľadom Emily hneď zaujal. Všetko je vhodné do umývačky riadu, a to ma veľmi potešilo 😃😃

VLHČENÉ ČISTIACE UTIERKY BABYLOVE 

Určené na čistenie od hlavy po päty. Takisto aj tieto utierky už dlhú dobu používam a kupujem, odkedy mám detičky. Mne sa veľmi osvedčili na rýchle umytie telíčka detí, keď nie je možnosť okúpať, alebo sú vonku veľké horúčavy a treba viackrát za deň dieťatko utrieť. 

U mňa majú veľké + za to, že sú to jediné obrúsky, s ktorými môžem utriet deťom aj tvár a nevysypú sa. Sú dokonca aj v takom malom balení, super do kabelky, vonku a na cesty.  

PLIENKY NA PLÁVANIE BABYLOVE 

Veľkostne sedia a neprepustia stolicu. Vyskúšali sme ich prvýkrát a som s nimi nadmieru spokojná. Páči sa mi, ako pekne sedia medzi nožičkami. 

DETSKÝ SPREJ NA OPAĽOVANIE KIDS OF 30 Sundance 

Praktické malé balenie, vodoodolný, jemná vôňa. Emily ho už 3 dni pred dovolenkou nosila, čo ju tak zaujal, že si ho nesmie v žiadnom prípade zabudnúť 😄😄😄

Pre nás bolo jediné mínus že je to len 30 OF, tak sme ho používali, až keď nebolo ostré slniečko. 

KRÉM NA OPAĽOVANIE OF 50+ BABYLOVE

Krém je vodoodolný, bez parfumov a je pre deti s citlivou pokožkou. Toto bol náš verný pomocník počas celej dovolenky. Krásne, praktické, malé balenie. Využite u 3-mesačného synčeka a 3-ročnej dcérky. Super sa zmestí do tašky, nezaberá miesto. 

Mala som obavy, keďže Marko je ešte maličký, či nevznikne nejaká alergická reakcia, ale nič. Určite odporúčam a aj my budeme naďalej používať.

KRÉM NA OPAĽOVANIE OF 30 Sundance

Príjemne vonia, je vodoodolný, nemastí pokožku. Balenie vhodné do kabelky, takže je stále po ruke. Tento som využívala najviac ja počas dovolenky a som s ním spokojná 😘

BALZAM NA PERY OF 30 Sundance 

Musím povedať, že ešte nikdy som nepoužívala balzam s faktorom, čiže bola to moja premiéra a bola som veľmi milo prekvapená. Má príjemnú vôňu, nefarbí. 

ČISTIACI GÉL NA RUKY HAWAIIAN BEACH Balea

Tak tento gél ma jeho vôňou priam ohúril, neskutočne krásne vonia.  Zozačiatku, po nanesení, sa mi zdal veľmi silný, silná vôňa, ale po pár sekundách sa to zmenilo na jemnú, krásnu vôňu. Super pomocník na cestách a môžem ho len a len odporučiť.

Dá sa upevniť na kočík, takže máte vždy čisté ruky. 

UMÝVACIA EMULZIA A ŠAMPÓN ALVERDE -

Neviem, či len tento môj, ale veľmi zle sa mi zatváral a otváral. Žiadna vôňa, vlásky sa zle rozčesávajú, ale na druhej strane krásne pení. U nás, žiaľ, neprešiel.

SPRCHOVÝ GÉL RELAXING BALI Balea -

Ideálny na leto, výrazná, sladká vôňa, čo mne osobne vadilo, keďže nemám rada takéto sladké sprcháče. Super cena, ako všetky balea sprchové gély.

TELOVÉ MLIEKO CALIFORNIA LOVE Balea 

Vôňa čučoriedok a limetky, je úžasná pokožka ostáva jemná na dotyk a citiť je aj po niekoľkých hodinách.  Rýchlo sa vstrebáva. Super jemná textúra. Určite odporúčam 😉😉

Týmto sa končí moja recenzia na testovanie výrobkov dm. Musím povedat, že väčšina z produktov ma veľmi oslovila a som s nimi nadmieru spokojná. Ak by som mala zvoliť 3 Top produkty z testovania, za mňa jednoznačne:

- vlhčené obrúsky

- detské lyžičky

- opaľovací detský krém 50 OF

A mínus u mňa jednoznačne detský šampón na citlivú pokožku. Žiaľ, s tým sme sa vôbec nestotožnili. 

Chcem sa veľmi poďakovať, že som mala možnosť testovať výrobky dm a určite budem aj naďalej verná tejto mojej značke drogérie.

❤️💙❤️

#recenzia

#test_dm23

Ahojky prepáč ze otravujem, aj ja som písala článok dm ale mne nejde vôbec pridať fotky.. Škoda. Ledva sa mi podarila jedna. Ako na to vieš mi poradiť, ďakujem?

4. aug 2019

@janicka11 Ahoj. No ani mne sa to vôbec nedalo preto som posledné už ani nedala. Hore vpravo je kolonka na pridávanie foto musíš nato tuknut a otvorí ti že pridať foto ale mne to otvorilo niekedy až na 10x. Strašne to je. Som tých pár foto pridávala hodinu a posledné mi už vôbec nešlo.

4. aug 2019

@biba3131 no tak toto som aj ja tak robila žiaľ pridalo mi iba jednu jedinú fotku... Nuž škoda

4. aug 2019

@janicka11, @biba3131 Ahojte, ak vám fotky nejdú pridať, napíšte nám správu a možno zistíme, kde je problém 🙂

7. aug 2019

@biba3131 Ahoj, super článok 👍🏼 Tiež som už po veľa veciach pokukovala a niektoré mám aj osobne odskúšané. Chcem sa ťa ešte spýtať, odkiaľ máš prosím ten biely mantinel do postielky?

10. aug 2019

@miza88 ďakujem 😉 mantinel je zo stránky lovel.sk 😉

10. aug 2019

Začni písať komentár...

Odošli