Tiež som zvedavá,ako ich robíš...
@sunrisesunrise nie,ak sa urobi voda,zlejem a pridam viac vajicok a struhanku,su chrumkave
@evita68 este koreniny a pre lepsie spojenje pridavam aj trochu zemiakového škrobu
Dámy,ďakujem za tip,to mi nikdy nenapadlo vymeniť múku za strúhanku! 😋
@kikulienkadd Vďaka. Vždy sa na ne teším a vždy je to nakoniec nic-moc. Ja pridávam občas ovsené vločky. Mám rada také chrumkavé, ale väčšinou sú mastné a dnu mi prídu surové. S tou hrúbkou je to asi pravda, len sa bojím potom otáčať, lebo sa mi trhajú keď robím tenšie.
@merlinja musis piect dlho (kludne aj 8-10min pro stranu) a na nizskej teplote a je dolezite vytlacit co najviac zemiakovej stavy.. tak dosiahnes ze budu chrumkavé
@merlinja kedze struha robot beriem tu najmensi nastavec,rucne nemam na to trpezlivost, beriem potom vacsi.. dolezite je ale vytlacit stavu po nastruhani
@bienennest vďaka, budem skúšať. Strúham vždy na veľkom a vodu teda nevytláčam. A mne sa všetko vždy pripeká, ťažko sa mi to reguluje, potom sa mi zdá, že sa s tým nič nedeje. :o)
@merlinja hej, je to trochu skuska trpezlivosti 😉 ale stoji to za to

Ja nedavam nikdy muku