blondyne
22. máj 2018
239 

Priletela k nám holubička...

... Aby bola detská pokožka jemnučká.

Keď som sa dozvedela, že sa na nás usmialo šťastie teda v prvom rade na môjho Riška, mladého šarmantného hlavného hrdinu, ktorý bol v čase testovania na prelome 2 a 3 mesiaca, s testovaním BABY DOVE bola som nadšená nakoľko mám s DOVE len a len dobré skúsenosti už od mala. Používa ho moja mama, taktiež i ja. Tak prečo nesiahnúť opäť po overenej značke? Mali sme možnosť testovať 7 výrobkov (6 z rady Rich moisture a 1 z rady Sensitive moisture). Ale ak mám pravdu povedať, prišli sme si na svoje všetci, nakoľko sú tieto výrobky vhodné na citlivejšiu detskú pokožku a drobec bol úplne bez reakcie, tak nám dospelým nerobila žiaden problém 🙂 Keď by som to mohla tak vopred zhrnúť bola som nadmieru spokojná, až na pár obalových chybičiek. Ale to už je len vplyvom luxusu a čo najrýchlejšej starostlivosti, pretože hlavný protagonista, nie vždy spolupracuje ale to pozná isto každá mamina. Ale aby som nezachádzala už moc dopredu, poďme si tak zbežne pozrieť moje postrehy získané testovaním. Takže nech sa páči...

  • Vlhčené obrúsky

V balení sa nachádza 50ks servítkov. Hneď na začiatku musím spomenúť ako veľké plus a tým je, že som ich pred použitím nemusela žmýkať, pretože boli tak akurát mokré. Utreli čo mali, ale zároveň nezanechávali lepkavý pocit no i zároveň boli príjemne mäkké a tá vôňa... och, u mňa priam dokonalá, ktorá pohladila moje čuchové vnímanie. Nevtieravá jemná vôňa. Takmer typická pre dove no i zároveň niečo nové, stvorené priamo pre deti. Krásna, dlho vydrží (občas dobre padne prekryť tu nie zrovna príjemnú vôňu okakaného detského zadočku). Jediné mínus by som dala problém s lepením otvoru, nakoľko sa po čase už obchytal zle držal a tým pádom vedeli trocha obschnúť vrchné obrúsky. Ale i navzdory všetkého na cesty jednoznačne dobrý spoločník.

  • Krém na zapareniny

Výborná krémová konzistencia, ľahko sa rozotieral, takže nebol najmenší problém rozotrieť aj na vrtiacu sa ritku. Vďaka menšiemu a šikovnému baleniu je super pomocník aj na cesty. A viete čo? Po zapareninách nebolo ani stopy. A aj mame z prstov išiel veľmi ľahko dolu.

  • Šampón

Ďalší zo super produktov Baby dove, ktorý sme mali možnosť vyskúšať. Síce v našom prípade momentálne ešte nie veľmi použiteľný, nakoľko máme 5 a pol vlasu 😁 ale i napriek tomu môžem potvrdiť, že je výborný. Pení len toľko aby to bolo dostačujúce, a ani malého neštípal v očiach nakoľko bola mamina šikovná a stieklo trocha aj po tvári.

  • Telové mlieko

A teraz sa dostávam k produktu, ktorý som mala možnosť vyskúšať i ja. Áno dovolila som si ulakomiť sa na kozmetike môjho syna 😁 A viete čo?! Vôbec mi to nevadí priam som bola ohromená a spokojná. Mávam problémy asi ako veľa žien po oholení sa mi vedia vyhádzať nohy. Skúšala som veľa produktov, z rady krémov po holení ale ani jeden nepomáhal. Tak som skúsila toto mliečko, nakoľko som z tejto vône priam unesená, a bola som prekvapená ale po podráždenej pokožke ani stopy. Aby som sa vrátila k testovaniu na drobcovi. Rozotieralo sa super, taktiež nezanechávalo žiaden mastný film, rýchlo sa vstrebalo takže som mohla hneď po nanesení obliecť do pyžamka. Pokožka zostala krásne jemná a hydratovaná. Jedine čo by som uvítala tak keby bolo s pumpičkou lebo síce je ešte malý ale zato vrtký a občas s ním na prebaľovacom pulte bojujem. Ale je to len zanedbateľná chybička, ktorá vôbec nieje vadou a iným mamičkám to nemusí vôbec prekážať.

  • Tuhé mydlo

Tento výrobok, u nás skúsil tato. U nás okrem neho nik nepoužíva tuhé mydlá. Ale bol spokojný, používa ho na tvár. Taktiež ako celá rada nedráždi oči.

  • Sprchový krém na telo a vlásky z rady RICH

Drobec je jedno z tých detí, ktoré sa rado kúpe, takže tento sprchový krém bol náš verný spoločník či išlo o bežný kúpeľ alebo nečakaný wellness po tom ako sa celý prekakal. Veľmi príjemne sa rozotieral a aj jemne napení, neštípe v očiach. Veľké plus je samozrejme pre mňa praktické balenie s pumpičkou. Nesmela chýbať ani krásna vôňa rady Rich, ktorá bola cítiť i na druhý deň. Stačí ho dať trošku takže balenie vydrží dlhšie. Pokožka zostala vláčna bez nejakých suchých miest.

  • Sprchový krém na telo a vlasy z rady SENSITIVE 

Vlastnosti podobné s výrobkom s rady Rich až na tú vôňu, ktorá mne osobne veľmi nevyhovovala v tomto prípade, ja skôr uprednostňujem výrobky s príjemnou vôňou. I keď čo sa týka detskej kozmetiky je hlavne dôležité aby sadla, nakoľko každé dieťatko je iné, s inou citlivosťou pokožky a taktiež potrebami.

Náš mesiac testovania❤

Pre mňa ako mamu je voľba do budúcna jasná, a jednoznačne zostanem danej značke verná. Čo nám dalo testovanie?  Že je jedno koľko je človek ochotný investovať v prvom rade je spokojnosť hlavného hrdinu.

Ďakujem ak ste sa dostali až sem a prečítali si moju recenziu 🙂 

#test_babydove  #recenzia

#test_babydove2

Krásne napísané. Som rada, že ostanete značke verní 😘

20. máj 2018

@bea0802 konečne sa mi to cez víkend podarilo nahrať, musela som zmeniť veľkosť fotiek(hlavne z foťaku)lebo mi ich nebralo v plnej kvalite

20. máj 2018

@blondyne Aha, tak tam bol problém. Super, že si nato prišla 🙂

20. máj 2018

Super asi vyskúšame 😍

20. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli