57 / 104
    bubena
    autor

    Výrobky ECOVER sú vyrábané a vyvíjané v prvej ekologickej továrni na svete. Sú vyrábané na bázi minerálnych látok a rastlinných zložiek. ECOVER netestuje svoje výrobky na zvieratách. Nádoby, etikety a uzávery sú 100% recyklovateľné.

    24. jan 2013

    pouzivame i my,max spokojnost 🙂

    27. jan 2013

    @bubena kde ich kupujes??? ked mas rada prirodne veci, pozri si stranku www.bestofnatur.sk - ja kupujem od nich shindeleho mineraly...

    30. jan 2013
    bubena
    autor

    @irsina83 shindeleho sme uzivali aj my..neviem,nejak som nepocitila zdravotne zlepsenie,neviem posudit ci su take zazracne ako pisu..mame tu este dve pixle a neviem ci to este uzivat ci nie..ja som ich kupovala v martine,je tam tento bio obchodik http://www.biosujo.sk/ no a teraz ked uz na chemo nechodim,objednam cez net..

    30. jan 2013

    @bubena nam pomahaju s muzom, dva roky sme neboli chori, celkovo nam zlepsili imunitu a obranyschopnost a aj ked som ich uzivala pocas dojcenia tak malej sa zlepsil krvny obraz - s nou tiez chodim na onko ale ma ,,iba,, hemangiomy na peceni, takze sa to len sleduje. ja som astmaticka a kazda choroba ci prechladnutie mi koncila na prieduskach a ako som ich uzivala som mala pokoj... aj ja ich kupujem u nas v bio obchode 😉 ja nehovorim, ze su zazracne ale nam pomohli... tak ale na kazdeho funguje nieco ine... a mne sa pacil aj Asaico prasok - silny antioxidant...

    30. jan 2013

    Mne nosí sestra výrobky ecover z UK. používame všetko čo sa dá tejto značky. príjemne voňajú a sú naozaj účinné a neškodné. túto aviváž som ale ešte nevidela. máme doma takú čo nevonia žiadno, ale sú vecičky po nej príjemne mekučké.

    19. feb 2013

    @evkakorcek ja ju kupujem v DMku 🙂

    3. apr 2013