bubiadany
22. jún 2020
126 

MANUFAKTURA a naše testovanie

Značku MANUFAKTURA veľmi dobre poznám,no s detskou kozmetikou som zatiaľ skúsenosť nemala a preto ma veľmi potešilo,že vďaka Modrému koníku sme  ju mohli začať spolu s mojimi láskami testovať.

Ako prvé,určite každú z nás zaujme práve zloženie,ktoré neobsahuje parabeny,parfumy,sulfáty,či ropné oleje.

Zloženie je obohatené o prírodné oleje,vďaka čomu je táto kozmetika vhodná aj pre najcitlivejšiu,jemnú a atopickú detskú pokožku.

Mne veľmi "ulahodila" neskutočne príjemná vôňa a očká mojej Emily zaujal obal.

Roztomilé obrázky na balení nám pomohli pri rozoznávaní produktov.

Prejdime k jednotlivým produktom:

  •  ŠAMPÓN S OVSENÝM OLEJOM A PANTHENOLOM 

Konzistencia je taká "akurát",príjemne vonia a neštípe v očiach.Nebolo potrebné naniesť veľké množstvo produktu na umytie jemnejších polodlhých vláskov mojej staršej dcérky a na hlávku mojej mladšej stačila jedna kvapôčka priehľadného,voňavého šampónu.

  • JEMNÁ DETSKÁ UMÝVACIA A KÚPEĽOVÁ EMULZIA S MANDĽOVÝM A OVSENÝM OLEJOM 

Veľmi oceňujem balenie s pumpičkou,vďaka ktorému si moja Emily pri sekunde mojej nepozornosti nenaleje do vane polovicu balenia😅

Tak ako ostatné produkty,príjemne vonia,nieje potrebné nanášanie veľkého množstva produktu na napenenie a umytie celého telíčka.

  • JEMNÝ DETSKÝ VÝŽIVNÝ KRÉM NA TVÁR A TELO S MANDĽOVÝM A OVSENÝM OLEJOM

Používali sme ho ráno na tvár pred odchodom do škôlky a večer na celé telo.Nanáša sa veľmi dobre,rýchlo sa vstrebe,pokožku premastí a nezanechá ju mastnú.Ekzematické suché ložiská na koži mojej Emily sa nezhoršili,ani neštípali,ako je to u nás pri niektorých iných značkách,ktoré musíme okamžite vymeniť.

Krém mi viac vyhovoval pre staršiu ako pre mladšiu dcérku,na nej som ho vyskúšala iba raz,pričom staršia ho používala denne.

  • OŠETRUJÚCI DETSKÝ OLEJ S MANDĽOVÝM,MARHUĽOVÝM A OVSENÝM OLEJOM

Olejček som používala hlavne na večernú masáž mojej mladšej dcérky Karolínky.Nanášala som ho v tenkej vrstve,ktorá sa pomerne rýchlo vstrebala a nezanechávala mastný film ani fľaky na oblečení.

Začala som ho používať aj na premastenie pokožky hlavičky,pretože sa jej začali robiť drobné šupinky.Po niekoľkých použitiach sa šupinky úplne stratili.

Tento olejček má pre mňa najmenej praktické balenie zo všetkých testovaných produktov,je bez pumpičky.To je jeho jediné negatívum z môjho pohľadu.

Testovanie hodnotím na výbornú👌Kozmetika nám sadla,môžem ju len odporúčať,ako pre mladšie,tak aj pre staršie detičky.

Moja staršia ma citlivú atopickú pokožku,ktorej stav sa nezhoršil,ale zatiaľ ani nezlepšil,čomu sa nedivím,lebo je nutné dlhodobejšie používanie.Takže v používaní budeme určite pokračovať.Na náš zoznam používanej kozmetiky určite zaradím umývaciu a kúpeľovú emulziu a krém na tvár a telo.

#test_manufaktura4  #konik_testuje  #recenzia #manufaktura

Začni písať komentár...

Odošli