bubik91
23. aug 2020
298 

Luxusné pranie s Coccolinom

Naša domácnosť už Coccolino pozná. Vyskúšali sme už viac aviváží od Coccolina, ale prací gél, ani tieto typy aviváží sme ešte nemali. Musím povedať, že ma veľmi prekvapili. Potrpíme si na voňavú bielizeň, proste, keď sa bielizeň vešia a skladá, musí voňať. Vždy sme hľadali aviváže, ktoré vydržia aj po praní a uskladnení nejaký ten čas voňavé. Toto testovanie sa u nás osvedčilo. 

V našej domácnosti sa perie skoro každý deň. Máme malé dieťa, ktoré sa vždy niečím zašpiní, chodíme na našu záhradku a tam sa vždy niečím všetci ušpiníme. Chodíme cvičiť a veci si perieme každý vždy po odcvičení. Som rada za príležitosť otestovať niečo nové.  

Pri každom praní sme používali prací gél Coccolino care, ktorý má špeciálnu technológiu Care Serum, vďaka ktorej aj naozaj bola bielizeň jemnejšia a nekrčila sa. Som žena, ktorá neznáša žehlenie. U nás sa žehlí, len keď sa musí. Keď som bieliteň zvešala, nebola pokrčená. Vonia príjemne a jemne, ale nijako by ma samotná vôňa nezaujala. Čo sa týka škvŕn, opralo, čo sa dalo. Obyčajne znečistené oblečenie, ani škvrny po paradajke, neopralo. Skúšala som prať iba s pracím gélom a mne bielizeň nevoňala. Chýbala mi aviváž na vôňu. Skúšala som vyliať gél len tak do bubna na bielizeň, ale veci neopralo, tak za mňa len do zásuvky, kam prací gél patrí. Mne viac vyhovuje prací gél vo forme kapsúl, ale videla som, že aj Coccolino má gélové kapsule. Ale skôr ostanem pri inom pracom prostriedku, ktorý opere lepšie bielizeň. 

Pre mňa naj aviváž, ktorú som kedy použila, je Coccolino Deluxe Heavenly Nectar. Naozaj veľmi luxusná vôňa. Cítila som kvetiny a pôsobila ako parfum. Aviváž som používala na veci pre nás dospelých, športové oblečenie, čo používam každý deň, a pri cvičení som cítila krásnu vôňu aviváže. Manžel si opral aj košele a dokonca aj výstroj na hokej, lebo aviváž sa mu veeeeľmi páčila. Tak za nás veľký TOP. 

Keď som prvýkrát otvorila aviváž Coccolino Intense Fresh Sky a ovoňala, určite by som si ju nekúpila podľa prvej vône. Neviem ako vy, ale vždy kupujem podľa prvej vône alebo na odporúčanie od iných. Táto vôňa ma veľmi prekvapila po opraní. Strašne sa mi hodila na detské veci, uteráky a bielizeň. Vonia tak jemnučko a sviežo. Oprala som synčekovi detské perinky a hneď zahlásil, že hmm, máme nové perinky 😊 A použila som aviváž na všetky jeho vecičky. Uteráčiky boli krásne jemné a voňavé, čo sa mi pri málo avivážach stalo. 

Pri používaní gélu a avivážach Coccolino boli veci jemné a voňavé. Dávala som pri každom praní plný dávkovač, či som prala viac alebo menej bielizne. Dokonca som pri plnej práčke dala aj o trošku viac. Pri pol odmerke mi vôňa neprišla taká intenzívna. No keď si predstavím, koľko dávam pri bežných avivážach, je to oveľa menej a zaručene väčšia vôňa. 

Coccolino ostane aj naďalej v našej rodine a som rada, že som vyskúšala niečo nové z radu aviváží. Ostaneme pri týchto menších baleniach, ale čo sa týka pracieho gélu, ostaneme pri našom pôvodnom, čo nám vyperie všetko 🙂

#test_coccolino #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli