bubo27
25. sep 2018
276 

CURAPROX [BE YOU.]

Veľmi milo som bola prekvapená keď má vybrali do testovania zubných pást. Hneď som išla na vašu stránku Curaprox a začala som si cítat a zaujalo ma hneď úvod:

‘’Vybrať si zubnú pastu podľa vašej aktuálnej nálady, obľúbenej farby či ovocia, na ktorom si pochutnávate najradšej? Pastu, ktorá zároveň udrží vaše zuby biele aj zdravé? Zoznámte sa s BE YOU.’’

Nedalo mi to tak som sa zapojila a vybrali ste ma. Potešil ma kuriér balíčkom. Dorazili prekvapivo krásne farebne pasty s kefkami.Trošku pozornosti ako stojany na kefky  - skvelá vec, len trošku by som pozmenila materiál toho stojana lebo je to ťažké keramické a staci malo a je poškodené umývadlo ale to je len môj názor.

Keďže prišli 3 pasty s kefkami začali sme...

Prvá bola v skúške: bieliaci pasta be you hurmikaki+gin-tonic -jej chuť bola veľmi taká zvláštna neopísateľná po pár dňoch ale som si zvykla. Svieža chuť so mnou ostávala ale na tu chuť som nemohla prísť. Trošku mi v paste vadili tie maličké červené guličky. Ale inak boli zuby trošku belšie.

Druha bola zubná pasta be you červený melón tak ta chuť po melóny bolo vrátením sa do detských čias 😉 Naozaj niečo úžasne či už chuť pasty alebo vôňa. Pocit sviežosti bol tak isto ako pri prvej päste ktorá bola na skúšku. Zamiloval si ju aj syn. Tiež zúbky boli svetlejšie nielen jeho ale aj moje. 

Posledná skúška bola v zubnej paste be you černica sladké drievko tak táto chuť bola špecifická svojou vôňou až má to milo prekvapilo... Tiež pocit sviežosti dlhšie ako po inej paste. Zuby boli rozjasnené taktiež.

Odporúčam veľmi tieto zubné pasty Be You... Všetky druhy sú určite topka. Zanechávajú zuby čisté, svieže, bez agresívneho pôsobenia na všetky typy zubov. Keďže ja mám citlivé zuby, bála som sa, ale naozaj nemusím sa báť, a môžem ich používať 😘  Chránia skvelo pred zubným kazom proti bakteriam... A čo mna teší, že veľmi spevňujú sklovinu.

Ešte raz dakujem za účasť na testovaní 😘 

#test_curaprox2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli