Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Streptokok v krvi a tabletky zinnat - máte niekto osobne skúsenosti ?

    Dievčatá. Mala mala angínu- brala atb. Dobrala ich v nedeľu. A dnes bum zase zvýšená teplota, boli hlavička.... je možné že sa jej to môže zas vrátiť ? 😱😢

    Ahojte. Máte pre deti úrazové poistenie. ? Rozmýšľam nad tým, zatiaľ nič nemáme ale určite chcem niečo “pre istotu”. Aké máte a na čo sa zamerať ? Ďakujem pekne. Ak môžte napíšte aj koľko cca platíte. Ďakujem.

    Baby maly nám vhodil klasickú tuzkovu baterku do rýchlovarnej kanvice. My sme si to nevšimli a dali variť vodu na čaj. Samozrejme že sme ho zaliali tou vodou v ktorej sa “vyvarila” baterka. Mohlo sa z tej baterky niečo uvoľniť do vody ??? 😱😱😱 zatiaľ nám nič nie je, myslím žiadne brušné potiaze ani nič podobne 🤔

    Baby prosím poraďte nejaký fakt dobrý krém na ruky. Mám suché ruky. Len nie Avon ani oriflame. Ďakujem.

    Ahojte baby. Mame sušičku nad práčkou a hneď vedľa susicky je umiestnený bojler. Moja otázka znie koľko by mal byt priestor medzi sušičkou a bojlerom? Foto ilustračné.

    bumbelino
    Správa bola zmenená    28. sep 2019    

    Dievčatá môže byt sušička na balkóne ? Samozrejme že ho mame cely zasklený ale nemám absolútne miesto kam by som ju v byte dala. Zaujíma má či jej napríklad neublíži zima alebo príliš teplo v lete.

    Dobrý večer. Chcela by som sa opýtať. V roku 2016 som mala živnosť ktorá dosiahla príjmy cca 5700€. Živnosť som ale ukončila. A teraz by som si chcela založiť živnosť ( poberám rodičovský príspevok do 2021). Otázka teda smeruje že či nebudem musieť platiť sociálne odvody keďže som v roku 2016 mala príjem vyšší a vyšlo mi teda platiť sociálne odvody ALE živnosť som vtedy ukončila. Lebo údajne sociálna poisťovňa posudzuje rok dozadu. Ale vraj je nejaký “nový zákon” alebo niečo že sociálna poisťovňa už berie do úvahy aj roky dozadu ( údajne koli obchadzaniu platenia odvodov )
    Dúfam že som to napísala zrozumiteľne 😑

    Dievčatá koľko € na hodinu sa oplatí pýtať si pri práci z domu na živnosť aby sa mi to oplatilo ? Jedna sa o jednoduché účtovníctvo a spravovanie faktúr.

    Dievčatá koľko € na hodinu sa oplatí pýtať si pri práci z domu na živnosť aby sa mi to oplatilo ? Jedna sa o jednoduché účtovníctvo a spravovanie faktúr.

    Ženy pomoooc omylom som zlomila tento krásny kvet orchidey. Dá sa ešte nejak zachrániť ? Do vody, dať do zeme alebo je po nej ?

    Dievčatá poraďte mi darček na narodeniny pre manžela. Bude mat 40. Ďakujem.

    Ahojte,
    mam taku prosbu o info, nazor.
    Dosla k nam znama s tym ze mame postel podla feng shui v zone smrti.
    Postel mame oproti dveram, s tym ze nohy mame pri dverach.
    Podla dispozicneho riesenia spalne je absolutne nemozne to vyriesit inak ako mat postel oprati dveram.
    Verite v take blaboli ako zona smrti a podobne? Alebo je to absolutny nezmyslel a uplna hlupost?
    Riesit v povodnych panelakovych domoch nieco ako feng shui je podla mna niekedy uplne nemozne.

    FOTO ILUSTRAČNÉ.

    Ahojte prosím poraďte nejaký dobrý kapsulovy kávovar. Ďakujem

    Baby, syn 1r dnes tak nešťastne padol že mal cumlík v ústach a jasne že padol na ústa. Tieklo mu strašne veľa krvi. Chudák sa zľakol. Potom sme ho utíšil a aj krv prešla. Len teraz som mu to pozerala a zdá sa mi akoby si presekol tu hornú uzdicku. Mám ísť s ním radšej k doktorke zajtra nech ho pozrú ?

    🚖🚖🚖 VALENTINSKA AKCIA 🚕🚕🚕

    Zajtra odvoz na Valentínsku večeru so zľavou:
    1.- s milenkou 20% zľava
    2.- s manželkou 40% zľava
    3.- Ak vezmeš obidve odvoz do nemocnice ZADARMO

    Baby používate kolostrum pre deti od firmy LR?
    Aké máte skúsenosti/recenzie?

    Dievčatá čo pozeráte THE VOICE- to len mne sa zdá Jana Kirschner preafektovaná ? Hrabe sa v tých vlasoch neustále a celkovo jej vyraz sa mi zdá trochu pritiahnutý za vlasy 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

    Ahojte. V dámskom klube už neodmenuju divákov? Všimli ste si aj vy ? Vždy na konci vždy zvykli odmeňovať divákov a teraz nič.

    Je pravda že herec Ján kolenik žije v partnerskom vzťahu s Petrom pelegrinim? 😱😱😱

    Baby od februára minulého roku som na materskej. Dnes mi zamestnávateľ poslal potvrdenie o zdaniteľných príjmoch za minuly rok. Myslite že budem mat nárok na nejaký preplatok dane ? Ďakujem.

    Dievčatá tie ktoré cvičíte, dávate si aj spalovace tukov ? Aké máte ? Má to nejaký efekt alebo je to len marketing ťah ?

    Dievcata prosim prosim prosim prosim velmi by mi pomohlo ak by ste mi niekto vedeli zohnať este tohto medvedika. Mal to byt darček pre synčeka ale kedže manžel ma na vsetko cas všade je vypredaný. :(
    Nebol by mi niekto ochotný ho kúpiť ? Prosim prosim prosim

    Dievcata poraďte akú sedačku pre to moje dieťa - bude mat 8m a 11kg, este sam nesedí, čiže najlepsie niečo polohovateľné a asi proti smeru jazdy.. absolútne sa v tom nevyznám. Dakujem.

    Prosim poraďte ako zamedziť zarastaniu nechtov na nohách? Príšerne ma bolia nechtove lôžka ked si ich niekde “buchnem”. Na Pedikúru chodím ale akosi to nepomáha :(

    Dievcata poraďte prosim ako vybrať dobrý zvlhcovac vzduchu ? Na co sa zamerať ? Dakujem. (Chcem to do spálne )

    Dievcata ktoré máte skúsenosti s autistickými detičkami, ako sa u nich prejavili znaky autizmu ? Dakujem

    Prosím vas aké su príznaky zapekania bábätka ? Aká “tuhá” stolica býva pri zapeceni? Dakujem

    Dievčatá, ste tu take ktorým detičky prekonali mykoplazmu ? Maly ma 7m a zistili mu to z krvi. Zajtra ideme k doktorke. Je uz vyše 2t chorý co kasle a je zahlieneny. Prosim vas to je vlastne prekonaný zápal pľúc ? Aká je ďalšia liečba - tie ktoré máte skúsenosti?

    Dievčatá, ste tu take ktorým detičky prekonali mykoplazmu ? Maly ma 7m a zistili mu to z krvi. Zajtra ideme k doktorke. Je uz vyše 2t chorý co kasle a je zahlieneny. Prosim vas to je vlastne prekonaný zápal pľúc ? Aká je ďalšia liečba - tie ktoré máte skúsenosti?