Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    carmen238
    22. aug 2020    Čítané 156x

    Naše voňavé testovanie s Dixi svište

    Prežili sme 2 týždne sladkého voňavého testovania s Dixi svišťami. Veľmi nás potešila správa, že naše deti budú mať možnosť otestovať šampóny a sprchovacie gély z radu Dixi svište. Voňavý balíček dorazil a obsahoval 5 výrobkov Dixi svište a pre zábavu aj maľovanky a pexeso. Naše deti sa potešili celému obsahu balíčka, ako vidíte na fotke, ešte aj penovým guličkám, ktoré sme mali po celom dome 🙂 

    Teraz by sme Vám radi predstavili výrobky Dixi svište, ktoré sme testovali:

    1. Dixi svište Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila hôr - modrý

    Na zadnej strane sa okrem zloženia dočítate aj o orlovi skalnom a svišťovi vrchovskom.

    2. Dixi svište Šampón a balzam na vlasy Šťavnatosť jahôdok a malín - fialový

    Na zadnej strane sa okrem zloženia dočítate aj o líške hrdzavej a lesnej jahode.

    3. Dixi Svište sprej na rozčesávanie vláskov so šťavnatou ovocnou vôňou jahôdok a malín

    4. Sprchový gél Šťavnatosť jahôdok a malín - ružový

    Aj na obale tohto sprchovacieho gélu sa dozviete o svišťovi vrchovskom a o lesnej maline.

    5. Šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna - žltý

    Na obale tohto sprchového gélu sa tiež dozviete o svišťovi vrchovskom, aj o kačke divej.

    Sprchovacie gély sú dermatologicky testované, majú pH šetrné k detskej pokožke, sú bez syntetických farbív, parabénov a silikónov a majú vegánske zloženie.

    Dcérka má dlhé vlásky a niekedy ich ráno rozčesať dá dosť zabrať. Vyskúšali sme sprej na rozčesávanie vláskov s krásnou sladkou vôňou jahôd a malín a vlásky sme mali rozčesané bez plaču a oveľa ľahšie a dokonca krásne sladko voňali.

    Takéto krásne lesklé a voňavé vlásky mala dcérka po použití šampónu a balzamu Dixi svište. Neodolala som a šampón a balzam na vlasy som musela použiť aj ja a moje vlasy sa leskli a krásne sladko voňali.

    Aj sprchové gély deti vyskúšali a boli veľmi spokojní, keďže všetky krásne voňajú. Dokonca si nevedeli vybrať, ktorý vyskúšať ako prvý. A popri kúpaní som im čítala aj o zvieratkách, ktoré sú popísané na zadnej strane obalu.

    Naše deti a aj ja, spokojná mamina, určite tieto testované výrobky odporúčame a sme veľmi radi, že práve my sme mali možnosť si vyskúšať sprchové gély, šampón a balzam na vlasy, ako aj sprej na rozčesávanie vláskov. Užili sme si 2 týždne voňavého, sladkého testovania a aj keď naše testovanie končí, určite týmto výrobkom ostaneme verní. Firma Dixi je slovenská firma a výrobky sú vyrobené na Spiši. Ďakujeme za možnosť testovať práve tieto výrobky. 

    S pozdravom spokojná mamina Janka a detičky Sofinka a Tobiasko

    #test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    carmen238
    8. jún 2019    Čítané 189x

    Naše testovanie Sunlight

    Prajem pekný slnečný deň a príjemné čítanie 🙂

    Naše testovanie sa začalo super správou, že aj naša 4-členná domácnosť bola vybraná na testovanie umývania riadu ekologickejším spôsobom a tak sme očakávali balíček. V našej domácnosti sa snažíme fungovať ekologicky a teda triedime odpad a snažíme sa vyprodukovať čo najmenej odpadu, keďže máme radi našu planétu a záleží nám na nej. V balíčku sme našli nové ekologické tablety Sunlight Nature, ktoré sú obohatené o jedlú sódu. 90 % zložiek tabliet je na prírodnej báze a dokonca majú 100 % kartónový obal.

    Umývačku riadu máme 3 roky a od začiatku som bola verná iba jednej značke tabliet, aj keď som 2x skúsila inú značku, ale s tou som nebola spokojná. Popravde som nemala veľké očakávania, čo sa týka účinnosti týchto tabliet, ale táto značka ma milo prekvapila.

    Po prvom umytí riadu s tabletami Sunlight a otvorení umývačky som si hneď všimla lesklý riad. Ďalšia vec, ktorú som si všimla a bola milo prekvapená, že aj smaltový hrniec od slepačieho vývaru, ktorý bol hlavne na spodnej časti hrnca najviac špinavý bol po umytí úplne čistý. Pri mojej pôvodnej značke som hrniec musela ešte dočistiť ručne, pri týchto tabletách to nebolo potrebné. 

    Tablety Sunlight Nature si poradili aj s mastnotou a iným znečistením.

    Niekedy umývačku zapnem až za  3-4 dni, ale tieto 2 týždne som ju zapínala skoro každý deň, aby som mohla tablety otestovať a napísať adekvátnu recenziu 🙂 Tablety Sunlight si poradili s riadom po grilovaní, pečení, po bežnom varení a aj s riadom po varení bazového sirupu.

    Tablety som skúšala pri teplote 70 °C, ale aj pri nižšej teplote 45-65 °C. Nikdy som riad, ale nemusela dočistiť, ručne ako sa mi to stalo pri inej značke. 

    Ďalšie pozitívum tabliet je, že tablety pred vložením do umývačky riadu netreba rozbaľovať, keďže majú rozpustný obal.

    Ako hodnotím naše testovanie? Ja som s tabletami Sunlight Nature bola veľmi spokojná, počas testovania som nezistila žiadne negatívum. Som rada, že som sa do testovania zapojila a že som vôbec dostala možnosť vyskúšať túto značku, pretože si našla v našej domácnosti miesto a ja ich určite vymením za moju pôvodnú značku 🙂

    carmen238
    11. aug 2018    Čítané 363x

    Ja a Milva 🙂

    Pekný deň 🙂 Aj ja som mala možnosť byť súčasťou testovania Milva výrobkov. Môj balíček obsahoval tieto výrobky, rada vám ich predstavím.

    1. Šampón s propolisom

    Šampón má výrazné antiseptické a ochranné účinky, odstraňuje lupiny a zabraňuje odlupovaniu pokožky. Výťažok z propolisu vytvára prirodzenú ochranu vlasov a pokožky proti mikroorganizmom,znečisteniu a ultrafialovému žiareniu. Pravidelné ošetrovanie s propolisom posilňuje vlasovú štruktúru a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. 

    2. Šampón s liečivým ílom

    Šampón je perfektne vyvážený kozmetický prípravok obsahujúci bielykaolín. Čistí vlasy a kožu až do hĺbky a chráni ich pred vznikom lupín, svrbením hlavy a s nimi spojenou stratou vlasov,zabraňujúc nadbytočnému masteniu.

    3. Regeneračný kondicionér pre suché vlasy 

    Kondicionér na poškodené a suché vlasy s bio-regeneračnou formulou, ktorá zahŕňa komplex prírodných olejov a bylinných výťažkov, ktoré účinne hydratujú a vyživujú vlasy do hĺbky,chránia vlasy pred poškodením, regenerujú ich a dodávajú poškodením vlasom lesk. Vlasy sú jemné a hebké na dotyk.

    4. Chinínová voda

    Chinín stimuluje rast nových, zdravých a silných vlasov. Upevňuje vlasový folikul, redukuje a výrazne zlepšuje neprirodzenú stratu vlasov.

    5. Maska Chinin

    Maska s chinínom je určená na regeneráciu problematických vlasov- vypadávanie,strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť, lupiny. Prenikajúc do vlasovej pokožky  a do hĺbky poškodeného vlasu,efektívne hydratuje a vyživuje,reguluje sekréciu mazu pri korienku. Chráni vlasy pred chemickou úpravou. Dodáva vlasom pružnosť, objem,lesk a robí ich jednoducho rozčesateľnými.

    6. Mydlo Huma

    Mydlo obsahuje účinnú látku kaolín, ktorý tonizuje,vyživuje a čistí pokožku.  Vhodné pre alergickú a citlivú pokožku. Takto som im našla miestečko v kúpeľni  a začalo moje testovanie.

    Moje testovanie začalo šampónom Milva s liečivím ílom s príjemnou kvetinovou vôňou. Už po prvom použití mali moje vlasy objem a boli pevnejšie.

    Aj túto kombináciu som použila pri ďalšom umytí-šampón s liečivým ílom a použila som aj regeneračný kondicionér, ktorý nádherne kvetinovo vonia a  po ktorom boli moje vlasy jemné.

    Šampón s propolisom som si obľúbila, keďže milujem med. Vyskúšala som aj chinínovú masku na vlasy.

    Milujem ten pocit, keď je vonku horúco a ja mám mokré vlasy. Príjemné osvieženie. Po používaní prípravkov Milva som vlasy nemusela umývať každý druhý deň ako som bola zvyknutá, ale stačilo raz za 3 alebo 4 dni. Bola som prekvapená touto zmenou, vlasy boli menej mastné aj keď dostávajú záťaž každý deň, syn sa s nimi pravidelne hrá a hlavne pred spaním.

    Osvieženie počas horúčav, regeneračný kondicionér mojim vlasom pomohol, boli na dotyk jemnejšie, príjemnejšie.

    Chinínovú masku som si obľúbila pretože aj vďaka maske sú vlasy jemnejšie, lesklejšie.

    Počas mesačného testovania výrobkov Milva boli moje vlasy rozmaznávané a výsledky bolo poznať. Už vyššie som spomínala, že vlasy neboli mastné a vydržali byť dlhšie svieže a umývať ich stačilo raz za 3 alebo 4 dni, vlasy boli pevnejšie, lesklejšie, pokožka menej svrbela a lupiny bolo menej vidno. Padanie vlasov trvalo aj naďalej, ale po dlhšom používaní sa padanie obmedzilo, čo veľmi oceňujem lebo moje vlasy boli všade. Nepoznala som túto kozmetiku, takže som mala zmiešané pocity pred prvým vyskúšaním, ale som veľmi rada, že som mohla túto kozmetiku vyskúšať a teraz už viem, že si v našej kúpeľni stále nájde miesto. Vlasy sú predsa koruna krásy a niekedy je to prvý detail, ktorý si na človeku všimneme, takže o vlásky sa starať treba a tie moje sú  touto kozmetikou rozmaznávané. Milva a Modrý koník, ďakujem za možnosť testovať. 

    carmen238
    2. jan 2018    Čítané 230x

    Naše testovanie s Pampers

    Predvianočné 2 týždne sme strávili testovaním plienok Pampers 🙂 Neverila som, že by nás mohli vybrať, ale šťastie sa na nás usmialo a prišla potešujúca správa. Čakali sme balíček plienok a aké veľké bolo moje prekvapenie, keď mi kuriér odovzdal veľkú krabicu. Naša Sofinka sa na krabicu hneď vrhla 🙂

    Po otvorení som zistila, že nám neposlali iba 1 balík plienok ako som čakala, ale až 2 balenia plienok Pampers Premium Care č. 3, v každom 80ks. Naše vysmiate škeridlo muselo preštudovať aj obsah krabice 🙂

    A hneď preskúmala aj obal plienok 🙂  

    Po rozbalení balíka som dala plienky do ruky, aby som zistila jej názor 🙂

    Moje prvé myšlienky boli, že plienky sú veľmi tenké a určite ich Sofinka preciká. 

    Potom som si všimla žltý pásik v strede plienky a začalo sa študovanie načo vlastne je. Tak mi ujo Google poradil, že je to vlastne taký detektor na rozpoznanie či je plienka mokrá alebo suchá. Tak sme teda hneď začali testovať plienku na spinkanie. Tu je výsledok: 

    1. fotografia je suchá plienka pred spinkaním.

    2. fotografia je po prebudení po dvoch hodinách, pásik chytil jemný nádych modrej tak som plienku ešte nechala.

    3. fotografia je po troch hodinách a pásik už bol modrý tak sme plienku vymenili za suchú a na moje počudovanie celý tekutý obsah zostal v plienke, ktorá bola plná.

    Po okúpaní sme dali tiež plienku Pampers.

    Keď spí celú noc tak ju neprebaľujeme, ale ak sa prebudí tak plienku hneď meníme, aby sa jej lepšie spinkalo v suchom. Po prebudení som ale našla pyžamko mokré na jednej strane. Plienka bola plná, ale aj tak to bola to pre mňa záhada. Naše testovanie pokračovalo a testovali sme 24 hodín denne, 7 dní v týždni, deň aj noc 🙂

    Sofinka je možno rekordmanka, kedže niekedy dokázala úplne nacikať plienku za 1 hodinku, ale plienka Pampers Premium Care vydržala aj túto záplavu. Dôkaz 🙂

    Naše rána nezačínali inak ako s Pampers. 

    Posledné dni sme testovali chorí, ale 24.12. sme hneď ráno skončili na pohotovosti, keďže choroba pretrvávala. Takže naše Vianoce boli Vianoce iba pre radosť našich detí a my sme si najviac priali zdravie pre naše deti, rodinu a vlastne všetkých lebo to je najdôležitejšie.

    Moje hodnotenie plienok - sú skvelé. Plienky vydržali naše testovanie a obsah zostal v plienkach. Napíšem pravdu, že o týchto plienkach už bolo popísané všeličo a my sme s nimi ešte skúsenosti nemali, tak som sa trochu obávala ako to zvádneme a dúfala, že sa naša hlavná testerka nevyhádže, prípadne nebude otlačená na nožičkách, ale našťastie znášala tieto plienky výborne a mňa nesklamali takže sme si už urobili zásoby a kúpili ďalší balík.

    Ako sa vraví - ak je šťastná mama, šťastné je aj dieťa 🙂 My sme boli spokojné obe. 

    carmen238
    20. aug 2017    Čítané 341x

    Úžasné CROCCO koláčiky 🙂

    Veľmi som chcela testovať tieto koláčiky a neviem ani opísať radosť z toho, keď som prečítala IP o tom, že si ma na testovanie vybrali. Takže, Modrý koník a MINIT Slovakia, patrí vám moje veľké ĎAKUJEM. Nevedela som sa dočkať kedy k nám balíček docestuje a v deň termínu som robila veľké prípravy a preorganizovala náš mraziak, aby som mohla koláčiky udomácniť 🙂

    Pripravené pre koláčiky

    Už sú doma 

    Dočítala som sa, že firma MINIT SLOVAKIA, spol s.r.o. , ktorá tieto skvelé koláčiky vyrába, je na trhu už 17 rokov, pôvodne ako koláčiky FORNETTI. Tieto koláčiky som si vždy kupovala, keď som niekam cestovala, lebo na cestu sú skvelé. Vždy som si kúpila plné vrecko a vždy to najväčie. Dlho som hľadala nejakú náhradu, aby som si ich mohla kedykoľvek upiecť aj doma. V obchodoch ich nájdete viac druhov, ale väčšinou ich treba po vybratí z mraziaka nechať chvíľu nakysnúť a chuťovo to tiež nebolo ono.

    Tieto koláčiky CROCCO sú však úplne iné a to nielen tým, že pri ich príprave ich netreba nechávať na plechu kým nakysnú, ale hlavne chuťou. Tak ako aj samotný koláčik po upečení chutí výborne, tak aj plnky, ktoré koláčiky obsahujú. V ponuke nájdete koláčiky sladké - jahodové, marhuľové, malinové, čokoládové, nugátové a slané - škvarkové a syrové pagáčiky. Na ich prípravu nepotrebujete veľa času, ja som si to dokonca stopla a príprava koláčikov na  jeden plech (cca 16 ks) mi zabralo 2 minúty a to  ich dokonca ukladám podľa druhu, viď foto 🙂 

    Prvé sme testovali koláčiky malinové, jahodové, marhuľové a nugátové. 

    Tu je výsledok:

    Rúru som si predhriala na 180°C, vložila plech a sem tam pozrela ako sa budú piecť. Počas pečenia krásne narástli a začali naberať tú správnu farbu. Vôňa pečených koláčikov sa šírila po celom dome. Bola som veľmi zvedavá na chuť, keďže vzhľad a vôňa ma potešili. Na ochutnávanie sme boli traja - ja, synček Tobias a manžel. Dcérka má len pol roka a na takéto dobrotky si ešte chvíľu počká 🙂

    Výsledkom prvého testovania bolo, že nám koláčiky chutili a hlavne najmenšiemu ochutnávačovi, ktorý je v jedle vyberavý.  Koláčiky boli jemné, nadýchané, mäkkučké a hlavne chutné.

    3.8. sme oslávili 4 krásne roky ako manželia a pri tejto príležitosti som spojila príjemné s užitočným a upiekla som  slané pagáčiky syrové a škvarkové, ktoré sa k červenému ríbezľovému vínku výborne hodia. Škvarky ja nejem, ale koláčiky som ochutnala a chutili mi, syrové boli tiež výborné.

    Tieto koláčiky sú skvelé. Poznáte to, keď vám niekto z priateľov alebo rodiny zavolá či ste doma, že prídu na kávičku? To je ešte ten lepší prípad lebo niekedy už len zazvoniapri bráne. V prvom aj druhom prípade je veľmi dobré mať v zálohe tieto koláčiky, ktoré máte upečené raz dva alebo za 15 minút 🙂 Kým sa koláčiky piekli, ja som stihla spraviť kávu pre návštevu , chvíľu s nimi posedieť a ani som sa nenazdala a koláčiky boli hotové. Návšteve veľmi chutili a ku kávičke sa výborne hodili. Dokonca ich oslovili natoľko, že až prídeme na návštevu mi k ním tak tam vraj na revanž budú čakať na nás.

    Toto bola zase chvíľka iba pre mňa 🙂 Poznáte to, deti spia, manžel nie je doma a zrazu si v tej radosti spomeniete, že je čas na kávu a koláčiky ku káve nesmú chýbať.

    Keď sa vyberiete na výlet a čaká vás dlhšia cesta autom, na cestu sú ako stvorené a tak sme si ich spolu so synčekom napiekli. Kým sme dorazili do cieľa nášho výletu, bola dóza prázdna. 

    A ako by som zhodnotila testovanie koláčikov? Jednoznačne majú u nás doma v našom mraziaku svoje miesto a hneď ako sa tieto určené na testovanie minuli tak sme kúpili ďalšie a určite opäť kúpime ďalšie.

    Nesmú u nás chýbať keďže sú:

    - skvelé pre nečakané návštevy,

    - len tak ku káve ak máte chuť na sladké, prípadne slané,

    - výborné na cestovanie, len pozor treba ich napiecť viac keďže sa rýchlo míňajú,

    - príprava je jednoduchá,

    - upečené sú za 15 minút,

    - široký výber príchutí - my sme testovali 5 balení sladkých a 2 balenia slaných.

    Ja by som uvítala aj pizzové koláčiky, ktoré milujem.

    Ešte raz sa chcem v mene našej štvorčlennej rodinky poďakovať, ĎAKUJEME  a CROCCO milujeme 🙂 

    Ak ste ich ešte nevyskúšali, tak to treba napraviť lebo neviete o čo prichádzate...

    carmen238
    7. nov 2016    Čítané 106x

    Naše testovanie s K2r 🙂

      Minulý týždeň sme trávili testovaním skvelých výrobkov od firmy Henkel - K2r. Veľmi pekne ďakujeme Henkel a Modrý koník, že sme mohli práve my testovať tieto výrobky. Najväčšiu radosť mal synček Tobias, ktorý mal z balíka veľkú radosť a samozrejme, že hneď chcel aj vidieť čo sa v balíku nachádza. Balík obsahoval 5 výrobkov - obrúsky Intensive White , vrecúška Intensive White+Stain remover,obrúsky Colour Catcher, vrecúška Colour Catcher+Stain remover a čistič práčky Washing machine Cleaner 3in1. Takto to u nás prebiehalo 🙂

    1. Obrúsky Colour Catcher

    - sme skúsili ako prvé, keďže som potrebovala vyprať farebné prádlo. Nazbieralo sa mi tmavé modré, červené a šedé, ktoré by som ako obvykle rozdelila podľa farieb, ale chcela som vyskúšať tieto obrúsky a tak som ich dala s obavami do práčky spolu a vložila aj biely obrúsok proti zafarbeniu.

    Výsledok? Prádlo sa nezafarbilo, zachovalo si farby a obrúsok som vybrala zafarbený do fialova.

    Bola som milo prekvapená, pretože už nemusím čakať s praním kým nazbieram prádlo v rovnakej farbe, ale môžem prádlo bez obáv miešať. Ak ich porovnám s obrúskami inej značky tak tieto sú väčšie a krásne voňajú. Za mňa určite odporúčam a ak už nechcete triediť farebné oblečenie pred praním tak si kúpte obrúsky Colour Catcher proti zafarbeniu prádla. Obrúsky vám chránia oblečenie pred zafarbením, šetria váš čas a peniaze vďaka tomu, že umožňujú prať bez triedenia. Balenie obsahuje 10 obrúskov.

    2. Washing machine Cleaner 3in1

    - dopriali sme "relaxačný kúpeľ" práčke, keďže perieme často. Čistič práčky sme vyskúšali nasypaním obsahu vrecúška do bubna práčky a spustili program na pranie bavlny na 60°C. 

    S výsledkom som spokojná, práčka je čistejšia a ak je čistá práčka tak je čisté aj prádlo. Čistič práčky K2r prináša sviežosť a čistí všetky dôležité časti práčky, odstraňuje vodný kameň aj zvyšky pracieho prostriedku a aviváže. Balenie obsahuje 2 vrecúška. Ako prevencia by sa mali používať každé 3 mesiace alebo po 40 cykloch prania. 

    3.Intensive White+Stain remover

    - obrúsky 2v1, ktoré obnovujú bielu a odstraňujú fľaky som použila na manželove zažltnuté tielka a tričká, ktoré som mala odložené vo vákuovom vreci. Kvôli lepšej viditeľnosti zažltnutia som na kôpku tričiek dala kancelársky papier. Rozdiel farieb je myslím veľmi dobre vidieť 🙂 Bez namáčania alebo predpierania som ich dala do práčky s modrým voňavým vrecúškom. 

    S výsledkom som veľmi spokojná a príjemne prekvapená, pretože rozdiel je viditeľný. Prádlo je bielšie a zažltnutie zmizlo. Určite odporúčam.

    Silné zloženie vrecúška obnovuje bielu a zachytáva nežiadúce nečistoty počas prania, čím chránia prádlo pred neželaným zošednutím a je účinné proti škvrnám už od 30°C. Balenie obsahuje 5 voňavých vrecúšok. 

    4.Colour Catcher + Stain remover

    - som si vybrala na farebné detské oblečenie, modré + červené a pridala som aj farebné tielko s bielou farbou, ktoré malo 2 fľaky od džúsu. Bežne oblečenie s fľakom prv namočím, použijem odstraňovače škvŕn a až tak periem v práčke, ale keďže som chcela otestovať toto vrecúško tak som ho dala do práčky. 

    Obávala som sa ako dopadne tričko s bielou farbou.Nezafarbilo sa, ale žiaľ aj fľaky zostali. Zrejme sa budem musieť vrátiť k môjmu starému spôsobu odstraňovania škvŕn.

    Oblečenie sa nezafarbilo navzájom a farba sa zachytila na obrúsok, z bieleho sa stal fialový.

    Vrecúško zabraňuje nežiadúcemu zafarbeniu oblečenia a prináša počas prania maximálnu ochranu pred neželaným zafarbením, pričom farby oblečenia ostanú žiarivé a je účinný proti škvrnám už od 30°C. Balenie obsahuje 5 vrecúšok. 

    5. Obrúsky Intensive White

    - tieto obrúsky som testovala s ďalšími telkami, ktoré boli zažltnuté a mali fľaky od dezodorantu. Po vypratí boli bielšie, ale fľaky zostali. Na škvrny je lepšie použiť vrecúško Intensive White+Stain remover.

    Intensive White sú obrúsky, ktoré chránia pred zašednutím - silné zložky zachovávajú bielu farbu bez poškodenia vlákien. Balenie obsahuje 10 obrúskov.

    Ešte raz ďakujem za možnosť testovať tieto výrobky a určite si u nás nájdu svoje miesto 🙂

    carmen238
    7. aug 2016    Čítané 471x

    Testovanie výrobkov DM 🙂

    V  prvom rade sa chcem v mene našej rodiny poďakovať spoločnosti DM drogéria a Modrý koník za možnosť testovať výrobky DM drogérie 🙂 na testovanie sme sa samozrejme veľmi tešili a nevedeli sme sa dočkať kedy nám balík doručia. Po doručení balíka sa do rozbaľovania pustil Tobiasko 🙂 V balíku nás čakalo 13 výrobkov DM drogérie a pustili sme sa do testovania 🙂

    - ako prvé ma po otvorení balíčka oslovila maslová vôňa, vzhľad keksíkov, keďže každý má tvar zvieratka a chuť príjemná maslová. Nám veľmi chutili a určite si ich pri najbližšej návšteve DM drogérie kúpime 🙂

    2. Denkmit Colorwaschmittel Ultra Sensitive 1L

    - prací prostriedok na farebnú bielizeň čistí farebnú bielizeň a pritom neobsahuje vonné látky , farbivá a konzervačné látky. Veľmi dobrá znášanlivosť s pokožkou. Kombinuje veľmi účinnú praciu silu a redukuje tak vznik alergií. Prostriedok na farebnú bielizeň je vyvinutý v spolupráci s nemeckým spolkom alergikov a astmatikov a je dermatologicky testovaný. Ja som ho skúšala na farebnú bielizeň bez fľakov takže odstraňovanie fľakov neviem posúdiť, ale sklamalo ma, že nemá žiadnu vônu. S vypratím bielizne som bola spokojná, ale chýbala mi vôňa takže nás tento výrobok veľmi neoslovil, ale pre alergikov určite odporúčam. 

    3. Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť 25ks 

    - účinne čistia tvár, oči a pery od make-upu a prebytočného mazu. Sú s obsahom jemnej micelárnej vody bez obsahu alkoholu ( etanolu) a bez oleja. Obrúsky som testovala v nemocnici a ozaj som ocenila, že ich mám pri sebe, keďže občas bolo ťažké vstať z postele a utierky ma príjemne osviežili. Oslovila ma príjemná osviežujúca vôňa a pleť bola po ošetrení jemná a hydratovaná. Určite patria k mojim obľúbeným. 

    4. Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej kávy 250ml

    -olejový peeling s ošetrujúcim olivovým, jojobovým slnečnicovým olejom a kofeínom zlepšuje vláčnosť pokožky a zároveň ju vyhladzuje. Pre potreby citlivej a namáhanej pokožky , obsahuje účinné látky ako ureu, zinok a horčík. Tento peeling určite odporúčam a to som ich vyskúšala už viac, ale po použití tohto peelingu som mala pleť sviežu a vláčnu, hydratovanú. 

    5. Balea tekuté mydlo penové "rajská záhrada" s vôňou rajských kvetov 250ml

    - mydlo s vyberanými účinnými látkami zachová prirodzenú hydratáciu vašej pokožky v rovnováhe. Svieža vôňa rozmaznáva vaše ruky deň čo deň. Najprv ma zaujal krásny farebný obal mydla a vôňa nesklamala, príjemná kvetinová vôňa a prekvapila ma príjemná pena 🙂 ešte som sa nestretla s penovým mydlom a pre synčeka je momentálne umývanie rúk veľká zábava práve s týmto mydlom 🙂 určite odporúčame vyskúšať

    6. DM bio kandizované kocky zázvoru 100g

    - zázvor očarí svojou jedinečnou , exotickou a ostrou korenistou chuťou. Kandizované kocky sú  chutný snack medzi hlavnými jedlami, sú ideálne na okorenenie dezertov, cukroviniek, sušienok a sladkých jedál. Ja zázvor nemusím a nedávala som veľkú šancu týmto kockám, ale chuť ma ozaj prekvapila. Určite odporúčam vyskúšať každému kto má rád zázvor 🙂

    7. Balea Men sprchovací gél Hydro Care + holenie 4v1 300ml

    -hidnotné zloženie a amarantovým olejom jemne očistí a ošetrí pokožku, je vhodný pre očistenie tela, tváre, vlasov a na holenie tela. Konečne sa k testovaniu dostal aj manžel 🙂 vyskúšal výrobok ako šampón a sprchovací gél a bol spokojný, mňa zase oslovila príjemná pánska vôňa. Určite odporúčame 🙂 

    8. Balea sprchovací gél "šum mora" s vôňou limetky a mäty 300ml

    - príjemná osviežujúca vôňa a odporúčam na sprchovanie počas letných horúčav, s týmto sprchovacím gélom vás čaká príjemné osvieženie. 

    9. Denkmit dezinfekčný sprej 250ml

    -odstraňuje 99,99% baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Dezinfikuje obzvlášť rýchlo a spoľahlivo všetky umývateľné plochy ako textílie, pôsobí účinne proti baktériám, hubám a špeciálnym vírusom, ktoré spôsobujú napr. hnačkové ochorenia,chrípku, herpes, rubeolu,mumps alebo proti chrípkovým infektom. Sprej ponúka dodatočne ochranu pred chorobami a infekciami. Dezinfekciou vnútornej časti topánok môžete zabrániť opätovnej nákaze plesni na nohách. Nám prišiel tento sprej veľmi vhod, keďže synček prekonal virózu a tak sme ho vyskúšali na dezinfekciu matracov a gauča. Neskôr sme dezinfikovali aj wc a nočník. Táto dezinfekcia si ma získala a určite v našej domácnosti nesmie chýbať. Odporúčame 🙂

    10. Babylove detské lyžičky s teplotným senzorom 3ks

    - vždy sme tieto lyžičky chceli vyskúšať, ale keď bol synček menší tak ich v DM drogérii ešte nemali. Konečne ich máme 🙂 lyžičky sú v troch rôznych farbách a pri  horúcom jedle sa sfarbia na bielo. My s nimi momentálne papáme jogurty 🙂 pre menšie detičky ideálne.

    11. Dontodent Junior od 6rokov 500ml

    - ústna voda pre deti od 6.roka života je bez obsahu alkoholu (etanolu) a bez pridaného cukru. Je vhodná i pre nositeľov zubných stročekov. Ústna voda s chutnou príchuťou bobúľ. My sme o pomoc s testovaním poprosili neterku, keďže synček má len 2r. a 7mesiacov. Nemala žiadne výhrady, dokonca bola spokojná a ja som ju vyskúšala tiež,aby som mohla napísať túto recenziu. Oslovila ma sladká chuť a pre detičky odporúčam. Až bude synček starší určite ju vyskúšame. 

    12. DM bio bolonská omáčka 350ml

    - na slnku dozreté paradajky a čerstvo spracované bylinky robia z tejto omáčky jedinečný stredomorský chuťový zážitok. Chutí lahodne s cestovinami ako aj základ na paradajkovú omáčku na pizzu alebo paradajkovú polievku. My sme omáčku vyskúšali na špagety a penne cestoviny a pridali sme si aj nastrúhaný syr. Omáčka je ozaj chutná, paradajková a ja takéto omáčky milujem. Odporúčame vyskúšať.

    13. DM bio sladké ovocie s vanilkou 0,75L

    -jablková šťava s banánovou, broskyňovou , acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Kombinácia domáceho, exotického ovocia a pravej bourbon vanilky sa postará o jemný ovocný chuťový zážitok. Z priamo lisovanej, šetrne spracovanej šťavy sladkej výlučne z použitého ovocia. Oslovila nás príjemná sladká chuť a vôňa vanilky. Aj synčekovi veľmi chutil a má praktické malé balenie vhodné aj na cestu. Odporúčame vyskúšať.

    Ešte raz ďakujeme veľmi pekne za možnosť testovať tieto výborné výrobky 🙂 aj keď do DM drogérie chodíme už dlho aj tak sme nevyskúšali ešte všetky výrobky a sme radi, že sme aj takýmto spôsobom mohli vyskúšať ďalšie výrobky. Vďaka tomuto testovaniu sme získali opäť nové výrobky, ktoré v našej domácnosti určite nesmú chýbať. Veľké ĎAKUJEM DM Drogéria a Modrý koník 🙂

    carmen238
    11. dec 2015    Čítané 107x

    Darček z vianočných trhov ;)

    Dnes sú to už 2 roky, ktoré žijem pre svoju lásku menom Tobias 🙂 Narodil sa v deň keď začali vianočné trhy, na ktoré som sa veľmi tešila ;) V utorok  som bola ešte na poradni, kde mi doktor oznámil, že do pôrodu  je ešte ďaleko (srandista) 🙂 Večer cestou domov sme na ceste našli ležať psíka, ktorý bol ranený. Keď som ho zbadala ako na mňa pozrel a na ňufáku mal krv tak som spustila veľký plač a nemohla prestať plakať :( bolo mi ho strašne ľúto a chcela som mu pomôcť. Manžel ma odviezol domov a vrátil sa k nemu, ale už mu pomohol niekto iný v dedine. Nemohla som na neho prestať

    myslieť.  Milujem zvieratá a psíkov najviac ;) Ráno som zbadala, že sa so mnou niečo deje a tak som radšej znovu navštívila lekára, ktorý mi oznámil, že začínam rodiť 🙂 (zase som si pomyslela, že je vtipný)  Ako prvorodička som samozrejme nevedela čo ma čaká, ale nemala som ani čas sa báť.  Počkala som manžela,vzali veci zbalené do pôrodnice a išli do nemocnice. Kým som čakala pred ambulanciou tak sme na chodbe stretli veľa známych takže som sa cítila výborne, úplne bez stresu.  Horšie to už bolo po vyšetrení,keď som začala krvácať. Vedela som, že manžel pri pôrode nebude a odišiel. Prekvapilo ma keď som mu z čakačky volala a povedal, že hneď príde 🙂 Veľmi si cením akou veľkou oporou mi bol pri kontrakciách, ale najviac mi pomohol pri pôrode. Bol to pre mňa úžasný zážitok mať ho pri sebe, pretože mi veľmi pomohol. Tobiasko sa narodil 11.12.2013 o 15:45, bol to rýchly pôrod. Nádherný pocit, keď som ho prvý krát zbadala 🙂 Som hrdá mama lebo mám krásneho a zdravého syna a som aj hrdá manželka pretože mám skvelého manžela, ktorý sa snaží dať nám všetko 🙂 Každý rok sa teším na vianočné trhy, na ktoré už chodíme spolu ako rodinka a sú pre mňa aj také symbolické práve kvôli Tobiaskovi ;) Aspoň som neminula peniaze a priniesla si domov to najcennejšie čo som mohla ;) Nikdy nezabudnem ani na toho psíka, ktorému zrejme vďačím, že som začala rodiť skôr 🙂 Snáď si to raz môj syn bude môcť prečítať 🙂 Milujem ťa Tobiasko 💜