carmen238
8. jún 2019
189 

Naše testovanie Sunlight

Prajem pekný slnečný deň a príjemné čítanie 🙂

Naše testovanie sa začalo super správou, že aj naša 4-členná domácnosť bola vybraná na testovanie umývania riadu ekologickejším spôsobom a tak sme očakávali balíček. V našej domácnosti sa snažíme fungovať ekologicky a teda triedime odpad a snažíme sa vyprodukovať čo najmenej odpadu, keďže máme radi našu planétu a záleží nám na nej. V balíčku sme našli nové ekologické tablety Sunlight Nature, ktoré sú obohatené o jedlú sódu. 90 % zložiek tabliet je na prírodnej báze a dokonca majú 100 % kartónový obal.

Umývačku riadu máme 3 roky a od začiatku som bola verná iba jednej značke tabliet, aj keď som 2x skúsila inú značku, ale s tou som nebola spokojná. Popravde som nemala veľké očakávania, čo sa týka účinnosti týchto tabliet, ale táto značka ma milo prekvapila.

Po prvom umytí riadu s tabletami Sunlight a otvorení umývačky som si hneď všimla lesklý riad. Ďalšia vec, ktorú som si všimla a bola milo prekvapená, že aj smaltový hrniec od slepačieho vývaru, ktorý bol hlavne na spodnej časti hrnca najviac špinavý bol po umytí úplne čistý. Pri mojej pôvodnej značke som hrniec musela ešte dočistiť ručne, pri týchto tabletách to nebolo potrebné. 

Tablety Sunlight Nature si poradili aj s mastnotou a iným znečistením.

Niekedy umývačku zapnem až za  3-4 dni, ale tieto 2 týždne som ju zapínala skoro každý deň, aby som mohla tablety otestovať a napísať adekvátnu recenziu 🙂 Tablety Sunlight si poradili s riadom po grilovaní, pečení, po bežnom varení a aj s riadom po varení bazového sirupu.

Tablety som skúšala pri teplote 70 °C, ale aj pri nižšej teplote 45-65 °C. Nikdy som riad, ale nemusela dočistiť, ručne ako sa mi to stalo pri inej značke. 

Ďalšie pozitívum tabliet je, že tablety pred vložením do umývačky riadu netreba rozbaľovať, keďže majú rozpustný obal.

Ako hodnotím naše testovanie? Ja som s tabletami Sunlight Nature bola veľmi spokojná, počas testovania som nezistila žiadne negatívum. Som rada, že som sa do testovania zapojila a že som vôbec dostala možnosť vyskúšať túto značku, pretože si našla v našej domácnosti miesto a ja ich určite vymením za moju pôvodnú značku 🙂

#test_sunlight2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli