carnomed
31. mar 2016
30 

CarnoMed

Na začiatku spoločnosti CarnoMed s.r.o. bola dlhá história. História skupiny zaujímavých ľudí, ktorí objavili niečo, čo ich natoľko upútalo, že sa rozhodli rozposlať to aj do sveta. Niečo, čo ich ohúrilo natoľko, že sa rozhodli spojiť svoje sily a využiť všetky dostupné prostriedky na to, aby s tým oslovili širokú verejnosť.
Za všetkým bola látka storočia, ktorá dokáže revitalizovať, omladzovať a mnohými smermi pozitívne vplývať na zdravie všetkých, od detí až po seniorov. A to už stálo za povšimnutie a vynaloženie námahy, spojiť úsilie do jedného projektu, ktorého výsledkom sa stala spoločnosť CarnoMed s.r.o.

Lekári CarnoMedu za pomoci high-end technológií dokážu efektívne diagnostikovať “problémové“ procesy vo Vašom organizme a následne Vám odporučiť vhodný postup, ako napomôcť organizmu problém zvládať s cieľom ho eliminovať.
Od konkurencie sa okrem prístupu spoločnosť CarnoMed líši najmä tým, že sa zaoberá aj diagnózami s ktorými si bežní lekári nevedia dať častokrát rady.
Pre ilustráciu uvádzame pár diagnóz, kde vidíme potenciál pre zlepšenie: cukrovka, srdcové ochorenia, imunitné a nervové ochorenia, poruchy spánku, nádorové ochorenia, poruchy správania a pozornosti (ADHD), špecifické vývinové poruchy (dislexia, disgrafia, diskalkúlia,....) a zmysel našich služieb vidíme aj pri diagnóze autizmus.

Začni písať komentár...

Odošli