chymenitta33
9. júl 2018
418 

ZNAČKA TREND IT UP

Značku Trend It Up  ( dm Slovakia ) netreba nijak zvlášť predstavovať.  Vyskúšala som nejaké produkty, ktoré mám doma.  Je to jedna z lacnejších značiek, na jej kvalite to neuberá. Priam naopak. Preto som si pre Vás prostredníctvom Modrého koníka pripravila  recenziu na produkty tejto značky, tak sa pohodlne usaďte a zahĺbte sa do čítania :-)

Ako prvé prišiel na rad make-up Matte Beauty Perfection.

Tento make-up som vyskúšala. Ale určite používať nebudem, pripomína mi BB krém. Pre mňa nedostačujúce krytie. Nechá pleť dýchať. Čo je je veľmi fajn. Hodnotím pozitívne, pre ženy, ktoré majú rady jemný film. 

Soft Crystal Eye Shadow 

Prvým je tieň v nádhernej tyrkysovo-zelenej farbe, ktorý obsahuje malé trblietky so striebornými odleskami.

Tento tieň ma veľmi prekvapil, kedže by som si ho sama nekúpila. Krásne pigmentovaný, ale u mňa nanášanie bolo veľmi problematické hlavne so štetcom, veľmi práši. Pol tváre som od neho mala. A hlavne, nerobil mi dobre, slzili mi oči. Myslela som si, že mi nepasuje taký odtieň, skôr pre inú farbu očí, ale presvedčila som sa, aj na podnet žien z koníka, že to je celkom lichotivé. 

Kajalová ceruzka na oči trend IT UP Contour & Glide

Vytvorí bezchybné očné linky s dlhotrvajúcim efektom. Je vodoodolná, nerozmazáva sa a pomocou vysúvacej tuhy hravo vytvoríte jemné prirodzené, alebo precízne výraznejšie očné linky. Ceruzka na oči trend IT UP má príjemnú hebkú štruktúru, ktorá sa ľahko nanáša a zaistí dokonalé nalíčenie.

Skin Supreme Compact Powder 

Osobne uprednostňujem skôr bronzer, alebo transparentný púder, ktorý mám od nich aj doma. Už len lichotivé balenie vás upúta. Veľké plus, že má zdrkadielko. Ja používam štetec, ako aj mnoho iných žien. 

Púder má príjemnú jemnú textúru, zľahka práši, ale nie je to žiadna katastrofa, na pleť sa ľahko nanáša, pleť pekne zmatní a zafixuje make up. Na pleti je veľmi príjemný, nezvýrazňuje suché miesta a neupcháva póry. Krycia schopnosť je veľmi schopná, zjednotí pleť a zanechá jemný film, veľmi dlho vydržal a pleť sa mi neleskla, veľmi dlho. 

Tekutý matný rúž - ULTRA MATTE LIPCREAM

 Tento krémový zázrak ma úplne dostal! Krásny jemný, nevtieravý odtieň, ktorý som si zamilovala. Napriek tomu, že ja používam skôr cyklaménové a výrazne ružové rúže, po prípade aj červený. Príjemná a hladká štruktúra sa ľahko nanáša, hydratuje pery a zabraňuje ich vysušovaniu. Veľmi sa mi páči aj ta špecifická vôňa a hlavne nelepí mi pery. Čo je veľké plus, lebo ja som z toho nervózna. 

Tento zázrak má vydržať na perách neuveriteľných 12 hodín! Neviem kto im to testoval, ale asi tak, že naniesli a dámička sa neusmiala, nič nejedla, nepila. Mne vydržal cca 3 hodiny. Tekutina ešte okej ale jedlo, už bolo horšie. Ale aj tak mi to neprekáža a zaobstarala som si aj ďalšie odtiene. 

Korekčná sada Color 

Je ďalším vďačním produktom testovačky. Sada obsahuje tri korektory: marhuľovej, zelenej a fialovej farby. Marhuľový korektor je vhodný na prekrytie malých nedokonalostí pleti, či kruhov pod očami. Fialový zakryje aj tmavšie kruhy pod očami a zelený využijete na začervenania na pleti. 

Nebojte sa si zaobstarať keď neviete ako nato, vzadu, je veľmi pochopiteľné znázornenie.  Výrobok hodnotím veľmi pozitívne, nezalieza sa do pórov, nevytvára viditeľnejšie vrásky a prekrýva, čo má.              

Metal & Sparkle Glow Eye Shadow Pen - tieň na oči v ceruzke

Tieto očné tiene mám veľmi rada, lebo sú praktické a pre rýchle oživenie oka sú ako stvorené. Majú príjemnú krémovú konzistenciu a ľahko s nimi vytvoríte farebné kontúry alebo celkové líčenie oka. Nepoužívam ich veru často, lebo mi vadí zanášanie a vytváranie vrások. 

Expert Fixing Spray - fixačný sprej na makeup

Ráno si vytvoríte dokonalý make-up a už za pár hodín sa lesknete a na tvári sa vám objavujú šmuhy? Potom nepodceňujte fixáciu make-upu!

Priznám sa, ja som to veľmi dlho nerobila. Nepokladala som to za dôležité. Ale s pribudajúcim vekom, veľmi dbám aj na podkladové sérum. Aj na fixáciu. Používam síce dve iné značky. Fixačný sprej na make-up nastriekate na tvár zo vzdialenosti aspoň 15 centimetrov, okrem fixácie vám poskytne aj príjemné osvieženie. Má veľmi široký rozprach, stačia 2-3 streknutí,  pekne zahalí tvár a zafixuje make up. Nie je to však úplne jemná hmla, na pleti trochu cítiť akoby kvapôčky produktu. Pleť neštípe, nedráždi, moju zmiešanú nevysušuje ani nezanecháva lepkavý pocit, fľaky či mapy. Pleť naozaj pekne zafixuje a dokáže predĺžiť živostnosť make up. Nie je to najlepší fixátor na svete, ale pokiaľ sa tým neživíte,  nemáte od tohto typu produktu veľké očakávania, na bežné použitie je fajn.

 Má veľmi príjemnú vôňu. Určite odporúčam! 

Endless Effect Mascara Extension & Curl - maskara na oči

Poznáš to, chodíš po drogérii, skúmaš kefky, štetčeky, čítaš návody a popisy a nie a nie si vybrať. Zhusťujúca, predlžujúca, oddeľujúca, pre objem, vodeodolná, farebná, s hustou kefkou a či s hrebienkom. A zostane totálny guláš v hlave... 

Ja som toto absolvovať nechcela, tak si aplikujem umelé mihálnice.  Ale špirálu som vyskúšala na mojej drahej svokričke, veľmi pekne jej vytočila. Podľa názvu by mala mihalnice aj  predĺžiť.  Predĺženie je klasické, taký zlatý stred.  Svokra sa jej veľmi potešila a bude používať. Takže efekt to splnilo 🙂 

Nail Foundation  - lak na nechty

Pekné nechty sú výsadou každej upravenej ženy. Často je však celá námaha spojená s lakovaním napokon len krátkodobým triumfom krásy. Ak sa začne krása už o pár dní odlupovať, tak určite nás to nebaví dookola. Odlakovať a lakovať... 

Tento lak hodnotím, že je krajší na pohľad ako v praxi. Teda u mňa. Olupoval sa mi už v deň nanesenia. Dala som mu aj druhú šancu a dala len jednu vrstvu, ale to zase nebol taký pekný farebný výsledok. Netreba však zabúdať, že nechty sú rohovina, časť tela, ktorá potrebuje tiež vyživovať, aby bola pevná a zdravá. Výborný je olej s vitamínom E a tiež pravidelná masáž lôžka kožtičky okolo nechtov. Je to individuálne. Ako u koho, ale určite stojí za vyskúšanie.

Mňa celkovo značka trend IT UP baví, nájdu sa u nej ako u každej značky kúsky vydarené i menej vydarené a čo nesadlo mne neznamená, že nesadne niekomu inému. Dnes som vám chcela ukázať pár vecí, ktorými dokážete vystavať celé líčenie s jednou značkou a myslím si, že vo finále to vyzerá fajn. 

Podľahli ste značke trend IT UP? 

Ktorý kúsok je váš obľúbený?

#test_dm16

#recenzia

s pozdravom Dominika 

Komentár bol odstránený

Dobry, ak by ste nam neskusenym mamickam poradili to podla vas naj podkladove serum aj fixator.urcite by sme viacere boli vdacne. Dakujem

9. júl 2018

Začni písať komentár...

Odošli