circa126
21. máj 2019
218 

Yves Rocher Hydra Végétal - záchrana pre moju pleť

Keď mi tu zasvietila správa a v nej stálo, že ma vybrali na testovanie mojej obľúbenej kozmetiky, ktorú už dlhšie používam veľmi som sa potešila. Balíček síce pár dní meškal, ale čakanie stálo za to a hneď ako zazvonil kuriér, pustili sme sa aj s mojou Sabi do rozbaľovania.

Balíček obsahoval: 

  • Brožúru k 60. výročiu, ktorá mi priblížila viac značku Yves Rocher
  • Hydratačný krém Hydra Végétal s OF20
  • Tekuté sérum Hydra Végétal
  • Darčekový sadu s tromi vzorkami (odličovač očí, krém na telo a tvár, krém na ruky)

                                              HYDRA VÉGÉTAL

Túto radu produktov poznám a používam už dlhšie, pretože moja pokožka je veľmi suchá, najmä na tvári a rukách. V zime sa mi na tvári robia suché fľaky, na ktoré mi vždy zaručene pomôže koniec zimy a príchod tepla. Tento rok som si to trochu urýchlila a strávila dva februárové týždne pri mori, čo mi neskutočne na pleť pomohlo. Na dovolenku som si nebrala nejak extra veľa kozmetiky, ozaj len nevyhnutné vzorky a po pravde som ju tam ani veľmi nepotrebovala. Ale po návrate zase tá istá suchá pokožka, takže som poctivo pokračovala v používaní mojej obľúbenej Hydra Vegétél, ktorá mi naozaj sadla.

Táto rada produktov sľubuje nepretržitú hydratáciu až na 48 hodín! Pleti dodá potrebné živiny, navráti jas a udrží ju žiarivú. Hydra Végétal bola vyvinutá špeciálne pre normálnu a zmiešanú pleť. Hlavná zložka tejto rady je výťažok zo sukulentu Kosmatcovníka jedlého, ktorý má schopnosť zadržiavať vodu a tým aktivuje prirodzenú hydratáciu. Kosmatcovník je pestovaný na pozemkoch Yves Rocher v La Gacilly.

Všetky produkty Vyes Rocher sú ohľaduplné nie len k našej pleti, ale aj k prírode.  Výhoda je nie len to že neobsahujú parabény, silikóny, farbivá a minerélne oleje, ale hlavne 89 % všetkých zložiek je prírodného pôvodu. Všetky produkty z balíčka som otestovala a nižšie Vám napíšem ku každému niečo viac.

Najviac z celého balíčka som sa tešila na Hydratačné sérum Hydra Végétal, ktoré som predtým nepoznala.  

Vďaka vysokej koncentrácii hydratačných účinných zložiek sérum okamžite oživuje a intenzívne hydratuje pleť. A ja som dúfala, že to bude tak aj v mojom prípade. Sérum som predtým nikdy nepoužívala, takže som nevedela, čo mám očakávať. Na tomto 30 ml zázraku ma v prvom rade zaujal obal, príjemná konzistencia a neskutočne úžasná vôňa, ktorú majú všetky produkty z tohto radu. Sérum som si nanášala každé ráno a večer po vyčistení pleti micerálnou vodou tiež z tejto rady a pred aplikáciou denného krému a BB krému. Stačilo mi jedno stlačenie dávkovača a pekne pokryl celú tvár, ktorú okamžite rozžiaril a pokožka bola na dotyk jemná. V kombinácii s krémom z tohto radu veľmi mojej pleti vyhovuje a suché fliačky sú minulosť. Teda za mňa je tento produkt veľké prekvapenie a určite ho budem používať aj nadaľej.

Ďalši produkt, ktorý som testovala, bol Hydratačný krém na deň a noc Hydra Végétal s OF 20. Z tohto radu už mám odskúšaný krém aj gél. Táto novinka pleť v okamihu hydratuje, vyživí a rozžiari a je obohatená o UV faktor, ktorý krémy predtým neobsahovali. Krém je vhodný na normálnu a zmiešanú pleť. Zo spomínaných mojej suchej pleti práve tento najviac vyhovuje svojou konzistenciou, ktorá je hustejšia ako v dvoch predchádzajúcich, ale napriek tomu sa ľahko rozotiera a ihneď vsiakne do pokožky. Používala som ho ráno aj večer po nanesení séra a moja pleť bola vždy po nich rozžiarená, napnutá a jemná na dotyk. Krémik samozrejme úžasne vonia a sklenený obal s objemom 50 ml pôsobí luxusne. Určite zostávam verná tomuto radu krémov, teda nie len im, ale aj ostatným produktom, ktoré používam z tohto radu a to peelingu, micerálnej vode, odličovaciemu mlieku a po tomto testovaní už aj hydratačnému séru.    

Ako prekvapenie k týmto dvom produktom sme dostali cestovnú sadu troch výrobkov. Táto sada je bežne predajná za cenu 7,50 eur a obsahuje základ, ktorý na cestách nesmie chýbať. Veľmi ma potešil Expresný odličovač očí s nevädzou, pretože aj keď odlíčenie očí pred spaním je u mňa základ, nikdy som nepoužíval špeciálny prípravok na odličovanie očí a vždy len pleťové mlieko prípadne micerálnu vodu, po ktorých som mala oči väčšinou červené a podráždené. A teraz som uvidela ten rozdiel, prečo je dobré používať odličovač očí . Purbleuet Express eye make up remover ma jemnú olejovu konzistenciu, stačí ho naniesť máličko na tampón, jemne priložiť na oči a rýchlo make-up odlíči bez nejakého potrebného trenia a následného podráždenia.

Druhý produkt z tejto sady bol Hydratačný krém s výťažkom z bio harmančeka na telo a tvár, určený na každodenné použitie. Má hustejšiu konzistenciu, na tvári sa mi ťažšie roztieral, takže na každodenné použitie by mi veľmi nevyhovoval. Ale určite skvelé poslúži do príručnej batožiny na dovolenku.

A posledný testovaný produkt bol Hydratačný krém na ruky s obsahom Arniky. Mám veľmi suché ruky, niekedy sa mi tvoria až bolestivé praskliny pri nechtoch a zdá sa mi, že krém mi pokožku zjemnil a zregeneroval.

Tento krém je biely hustý, nemastný a nezanecháva ani lepkavý pocit. Pomerne krátko po nanesení sa vsiakne do pokožky a veľmi pekne vonia. Ale predsa len zostanem verná krému na ruky, ktorý používam, pretože mi viac vyhovuje vazelínový typ krému. 

Toto bolo moje prvé testovanie kozmetických produktov a rovnako aj recenzia a som veľmi vďačná za takú možnosť. Presvedčila som sa, že kozmetika Yves Rocher je úžasná a postará sa o kvalitnú starostlivosť pleti. Najviac mi učarovalo sérum a aj krém Hydra Végétal, ktoré moju pleť dokonale vyživili a účinne aktivovali hydratačné procesy v pokožke. Ak máte suchšiu pleť, ako ja určite radu vyskúšajte. Odporúčam. 

Pekný deň 😉

Natália 

#test_yvesrocher6 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli