Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    ❤️

    (2 fotky)

    ❤️

    circa126
    18. jún 2020    Čítané 213x

    Upratovanie=Psychohygiena

    Pre niekoho je upratovanie otravné a berie to ako povinnosť. Ale ja som presný opak a tak trochu maniačka na čistotu 😆. Zbožňujem, keď v sobotu ráno pošlem manžela s dcérou von a ja sa s chuťou pustím do drhnutia celého domu. Istým spôsobom je to pre mňa relax a psychohygiena po celom náročnom týždni v práci. Preto som sa veľmi potešila, keď si ma vybrali na testovanie práve čistiacich výrobkov. S malou sme netrpezlivo čakali na kuriéra, ktorý na deň detí potešil nielen ju ale aj mňa. Prišiel nám veľký balík so 14 úžasnými produktami, ktoré sme počas 2 týždňov otestovali.

    1.Čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500 ml (0,99e)

    Čistiaci prostriedok na vodný kameň zn. Denkmit účinne odstraňuje vodný kameň ako aj zostatky mydla na vodovodných kohútikoch, vaniach, sprchách, umývadlách ako aj kachličkách. Povrchom dodáva sviežu čistotu a žiarivý lesk. Zároveň je vhodný aj na citlivé povrchy z akrylu, plastu a nerezu. Tento výrobok som otestovala ako prvý, pretože už dlhšie som chcela kúpiť prostriedok na vyčistenie sprchovej hlavice. Myslím že z časti sa to podarilo, ale na ďalší krát ho skúsim nechať pôsobiť dlhšie. Má trochu silnejšiu, nie veľmi príjemnú vôňu a škoda že nie je vhodný na spotrebiče hneď by som ho využila na vyčistenie rýchlovarnej kanvice. Ale inak som spokojná a budem ho využívať naďalej. 

    2. Čistiaci prostriedok na kúpeľne Nature, 750 ml, (1,29e)

    Čistiaci prostriedok na kúpeľne zn. Denkmit Nature účinne odstraňuje nánosy vodného kameňa a mydla z vane, sprchy, umývadla, kachličiek a armatúr. Vhodný aj pre citlivé plochy ako akryl alebo umelú hmotu. S praktickým rozprašovačom pre jednoduché a rýchle čistenie. Obsahuje zložku Bitrex® - pre viac bezpečnosti pre naše deti. Tento ekologický prostriedok používam už dlhšie a som s ním spokojná. Pekne kúpeľňu vyčistí, batérie sú lesklé a hlavne má prírodnú octovú,, vôňu '', čo je vždy lepšie ako čistá chémia. Za mňa super výrobok za super cenu. 

    3.Gélový WC čistič Nature, 750 ml, (0,99e)

    Gélový WC čistič zn. Denkmit nature účinne odstraňuje vodný kameň, nečistoty a usadeniny. Zanecháva príjemnú sviežu vôňu. Pre ekologicky čistú a žiarivú toaletu. Rovnako ako čistič na kúpeľne obsahuje zložku Bitrex, a má prirodzenú octovú vôňu. Používam ho už dlhšie a super je že pri použití nezafarbí WC misu. Podľa mňa s vodným kameňom si poradí horšie a negatívum je že po spláchnutí nezostáva svieža vôňa, čo mám radšej pri wc čističoch. 

    4.Ošetrujúci sprej na nábytok, 400 ml, (1,79e)

    Ošetrujúci sprej na nábytok zn. Denkmit rýchlo, jednoducho a bez námahy čistí povrchy vyrobené z dreva, plastu alebo skla. Vďaka antistatickému zloženiu nábytok účinne čistí, ošetruje a chráni pred opätovným ukladaním prachu a zároveň zanecháva príjemnú vôňu. Ošetrujúci sprej na nábytok zn. Denkmit zaistí účinnú starostlivosť o váš nábytok. Tento prípravok poznám veľmi dobre, pretože ho na nábytok používam odjakživa 😆. Super vyčistí nielen drevo ale aj plast a sklo, takže je univerzálny. Má príjemnú vôňu a eliminuje opätovné usádzanie prachu. Jednoducho sa aplikuje a rozotiera. Doteraz som ho používala s papierovými utierkami ale aj s univerzálnymi utierkami Denkmit je super. A za takú super cenu je bezkonkurenčný, takže ja mu určite zostávam verná aj naďalej. 

    5.Čistiaci prostriedok na okná, 1000 ml, (1,19e)

    Čistiaci prostriedok na sklo značky Denkmit účinne vyčistí okná, sklá, sklenené stoly, sklá na autách a plastové povrchy od nečistôt, nikotínu a odlatčkov prstov. Postará sa rýchlo a bez námahy o dokonalý lesk a povrch ostane bez čmúh. Vďaka inovatívemu vodoodpudivému efektu je značne redukované opätovné usadzovanie nečistôt. Rovnako ako predchádzajúce výrobky aj tento poznám veľmi dobre. Iný ani nekupujem, pretože tento čistič mi vždy dokonale vyleští sklo, okná a hlavne nezanecháva čmuhy na zrkadlách. Používam ho aj v kuchyni na čistenie indukčnej dosky, mikrovlnky, rúry a zo všetkým si hravo poradí. Má výhodné veľké balenie a za tú cenu nemá konkurencie. 

    6.Profissimo mikrofázová leštiaca utierka na sklo 1ks, (1,69e)

    Skvelá mikrofázová utierka čistí všetky mastné a znečistené povrchy ako zrkadlá, sklo, okná áut, chróm, okná, nerezová oceľ. Priznám sa že doteraz som o nej nepočula a preto som sa tešila ako ju vyskúšam. Prekvapil ma úžasný, jemný materiál. Niekde som raz čítala dobrú radu, že keď má prísť návšteva a nestíhate upratať, stačí vyleštiť zrkadlá a batérie a hneď je na pohľad čistejšie . Táto utierka je na to priam stvorená. Krásne vyleštila batérie, zrkadlo aj na sucho bez použitia akéhokoľvek prípravku. Použila som ju aj spolu s čističom na sklo a tiež super. Takže za mňa veľká spokojnosť a odteraz miesto papierových utierok používam už len túto. A teda upratovanie bude hneď ekologickejšie. 😉

    7.Viacúčelové utierky, 6 ks (0,89e)

    S univerzálnou, viacúčelovou utierkou od Profissimo bude upratovanie hračkou. Jemná štruktúra z mikrovlákna odstraňuje aj tie najmenšie nečistoty, bez použitia čistiacich prostriedkov. Vďaka svojej elektrostatickej vlastnosti priťahuje prach a nečistoty ako magnet. Vyznačuje sa extrémnou savosťou a tým je schopná nabrať na seba veľa vody. Rozmer utierky je 38x38 cm a je možné si ju nastrihať na menšie utierky – podľa potreby.s Sú vyrábané v troch farbách, takže dajú sa rozdeliť na čistenie rôznych plôch. Používajú sa navlhko aj nasucho. Ja som zvolila utieranie navlhko a jednu som použila na čistenie pracovnej dosky v kuchyni, druhú na dezinfekciu kľučiek a vypínačov a tretiu pri umývaní okna. Skúšala som aj utierať prach z nábytku vlhkou utierkou ale zanechávala chĺpky. Pri použití s ošetrujúcim prípravkom na nábytok to bolo lepšie.Takže za mňa fajn na utretie rôznych povrchov.

    8. Mikrofázová utierka na dĺážku, 1 ks (1,99e)

    Extra čistiaca utierka na podlahu z mikrovlákien. Má príjemný materiál, dobrú saciu schopnosť a je primeranej veľkosti. Nie je vhodná do sušičky bielizne a pre olejované drevené podlahy. Na našu plávajúcu podlahu používam mop s rúčkou, čiže chodiť po kolenách s handrou po dome si neviem predstaviť. Utierka si našla svoje miesto v kuchyni, kde ju budem mať po ruke vždy keď niečo vylejem na zem.

    9.Prostriedok na umývanie riadu Beach Breeze, 500 ml (0,99e)

    Skvelý pomocník pri umývaní riadu! Prostriedok na umývanie riadu od značky Denkmit Beach Breeze spoľahlivo odstraňuje nečistoty a stará sa o žiarivý lesk vášho riadu. Je dermatologicky testovaný a vďaka jemnej formule je šetrný k pokožke. Účinná čistiaca sila zbaví hrnce a panvice, taniere, poháre a príbory od spáleného a zvyšného jedla. Prostriedok na umývanie riadu Denkmit Beach Breeze zaistí hygienicky čistý a voňavý riad! Doteraz som bola pri umývaní riadu verná starej známej Jari ale v poslednom čase sa mi zdá že sa zhoršila, tak som sa potešila keď som našla v balíku tento prípravok. V prvom momente ma prekvapila úžasná svieža vôňa, ktorá mi hneď pripomenula leto.Prípravok som využila aj pri umývaní okien spolu s utierkami a bola som spokojná. Pri umývaní riadu prostriedok super pení a hravo odstránil aj mastnotu od gulášu.Super je že mi vôbec nevysušil ruky, takže určite skúsim aj iné vône. 

    10.Čistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power 4, 750 ml (1,79e)

    Vysoko účinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji Denkmit Multi-Power 4 s účinnou tuk-rozpúšťajúcou formulou odstráni odolné mastné nečistoty, pripáleniny, špinu a olej. Ultra silný odmasťovač čistí spoľahlivo, účinne a efektívne, no zároveň zostáva šetrný k čisteným povrchom. Vhodný pre kuchynské povrchy aj spotrebiče. Je balený v praktickom balení so sprejom čo umožňuje postriekať veľkú plochu. Ja som už dlhšie hľadala prostriedok, ktorý by si poradil s mojou pripálenou rúrou tak som sa tešila že ho vyskúšam. Nastriekala som ho po celej rúre, nechala pôsobiť a utrela vlhkou handrou. Trochu ma sklamal, pretože ani tento prostriedok pripáleniny neodstránil. Ale ešte mu dám šancu a na budúce ho nechám pôsobiť dlhšie.

    11.Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia, 600 ml (1,19e)C

    Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia zn. Denkmit spoľahlivo odstráni nečistoty a nepríjemné pachy. Vďaka svojej aktívnej pene preniká do hĺbky vlákien kobercov a čalúnenia pričom chráni a osviežuje farby. Navyše antistatický efekt chráni pred opätovným zašpinením. Počas používania a sušenia je potrebné nechať otvorené okno. Pri silnom znečistení je možné postup zopakovť. Prostriedok s aktívnou penou je vhodný pre všetky koberce, kobercové podlahy a čalúnenia z prírodných, alebo syntetických vlákien. Nie je vhodný pre velúr, hodváb (divú)kožu, kožušiny a na materiály určené na chemické čistenie. Tento prípravok som otestovala asi po hodine ako prišiel, pretože mi dcérka vyliala na sedačku čaj. Pretrepala som ho a nastriekala na fľaky, nechala pôsobiť a poriadne vyšúchala handrou. Po dôkladnom zaschnutí som sedačku povysávala, fľak zmizol a zostala po ňom úžasná vôňa. Chválim veľké balenie, super cenu a vôňu. Ľutujem že som prostriedok nepoznala skôr, keď som potrebovala neustále čistiť fľaky na kočiar. Z mňa určite odporúčam a prípravok si nájde stále miesto v našej domácnosti.

    12.Vonný set Kúzlo sviežosti, 90 ml (2,99)

    Balíčk obsahoval aj dve voňačky, ktorým som sa potešila. Pretože mám rada prevoňané izby. Hneď prvú som vybalila Profissimo vonný set Kúzlo sviežosti, ktorý navodil príjemnú atmosféru a vôňu v miestnosti cez ratanové tyčinky. Vôňa je naozaj príjemná, nevtieravá a ratanové tyčinky ju rozložia rovnomerne, pričom intenzita vône sa dá ovplyvni množstvom použitých tyčiniek. Chválim aj vkusný minimalistický dizajn, ktorý sa hodí do každého interiéru. Set som umiestnila v obývačke a vôňu cítiť aj do kuchyne s ktorou je spojená. Takže za mňa spokojnosť a vyskúšam rada aj iné vône.

    13.Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation, 150 g (0,79e)

    Druhá voňačka, ktorá bola v balíku bol gélový osviežovač vzduchu zn. Denkmit Fruit Sensation s osviežujúcou vôňou ovocia. Neutralizuje nepríjemné pachy a zanechá príjemnú atmosféru v každej miestnosti. Takéto sladké vône veľmi neobľubujem a osviežovač putoval rovno do kúpelne ale tam som ho veľmi necítila. Po 1 dni som ho premiestnila na WC, ktoré je menšie a tam vôňu cítiť a myslím že sa tam hodí :D. Garantujú že vydrží až 6 týždňov, tak uvidíme.

    14.Prací prášok na farebnú bielizeň, 20 PD (2,99e)

    Prací prášok na farebnú bielizeň od značky Denkmit dodá vašej bielizni farbu ako novú! Účinne chráni vlákna a farby pred vyblednutím, neutralizuje zápachy, aktívne rozpúšťa škvrny a pôsobí proti žmolkom. Prací prášok je účinný už pri teplotách od 20 °C . 

    Posledný výrobok, ktorý mi prišiel na testovanie a zostal neodskúšaný bol Denkmit prášok na pranie. Priznám sa, že konkrétne s týmto som skúsenosť nemala a na farebné prádlo preferujem prací gél. Samozrejme mojou,, šikovnosťou'' sa mi pri otváraní obal roztrhol a tak som ho hneď presypala do misky. Do prania väčšinou pridávam aviváž, ale v tomto prípade som pridala iba neutrálny prípravok na dezinfekciu prádla aby som vedela zhodnotiť vôňu prášku. A tá ma príjemne prekvapila a rovnako aj to, že sa v dávkovači pekne rozpustil. Nijako špeciálne ma tento prostriedok neohúril ani nesklamal a preto na farebné prádlo zostanem verná gélovej forme.

    Toto by bolo všetko z mojej recenzie na výrobky zn. Denkmit. Celkovo som s nimi bola spokojná až na pár výnimiek a určite im zostanem verná aj naďalej. Som rada že som mohla produkty otestovať a podeliť sa s Vami s postrehmi.

    A na záver mi nezostáva iné ako poďakovať @konik_testuje za super výrobky.

    Natália

    circa126
    Správa bola zmenená    10. jún 2020    

    Posledný výrobok, ktorý mi prišiel na testovanie a zostal neodskúšaný je Denkmit prášok na pranie. Priznám sa, že konkrétne s týmto som skúsenosť nemala a na farebné prádlo preferujem prací gél. Samozrejme mojou,, šikovnosťou'' sa mi pri otváraní obal roztrhol a tak som ho hneď presypala do misky 😆. Do prania väčšinou pridávam aviváž, ale v tomto prípade som pridala iba neutrálny prípravok na dezinfekciu prádla aby som vedela zhodnotiť vôňu prášku. A tá ma príjemne prekvapila a rovnako aj to, že sa v dávkovači pekne rozpustil. Viac postrehov z testovania onedlho zhrniem v recenzii 😉. #test_dm26

    (2 fotky)

    Moji noví pomocníci pri čistení kuchyne 😉. Niektoré z nich používam dlhodobo- čistiaci prostriedok na okná a som s nim veľmi spokojná. Čo ma veľmi prekvapil, bol čistiaci prostriedok na riad, ktorý super pení a tá nádherná vôňa 🌸. Viac z mojich postrehov sa dočítate čoskoro v recenzii 😉. #test_dm26

    circa126
    Správa bola zmenená    5. jún 2020    

    Niekde som raz čítala dobrú radu, že keď má prísť návšteva a nestíhate upratať, stačí vyleštiť zrkadlá a batérie a hneď je na pohľad čistejšie 😆. Títo dvaja pomocníci sú na to priam stvorený 😆. Už ste to niekedy skúsili? 😆#test_dm26

    (2 fotky)

    Naša šikovnica Sabi vyliala na sedačku čaj a tak nám tento skvelý pomocník padol vhod 😉. Fľaky zmizli a všetko krásne voňalo 🌸. #test_dm26

    circa126
    Správa bola zmenená    2. jún 2020    

    Na deň detí som dostala darček aj ja 😆. A verte či nie, ale mňa maniačku na poriadok veľmi potešil. Teším sa už na testovanie, z ktorého Vám napíšem recenziu #test_dm26

    circa126
    8. nov 2019    Čítané 173x

    Babie leto s Barzzuz

    Keď mi tu zasvietila správa a v nej stálo, že ma vybrali na testovanie kávy Barzzuz, ako správnu kávoholičku ma to veľmi potešilo. Navyše rada podporujem slovenských producentov kávy a práve Barzzuz patrí medzi nich. Káva je pripravená z najkvalitnejších kávových zŕn z celého sveta. Pražená je tradičnou metódou na bubnovom pražiacom stroji tak, aby sa rozvinuli tie najlepšie vlastnosti kávy. Značku Barzzuz poznám už dlhšie z kaviarne u nás v meste, kde rada chodievam. Hneď, ako mi kuriér doručil balíček, pustila som sa s radosťou do testovania.

    Balíček obsahoval:

    • Brazília Yellow Bourbon
    • Etiópia Sidamo
    • Indonézia Jawa Blawan
    • Praktický termohrnček

    Keď sa ku mne dostali balíčky kávy, ktorá bola upražená len pred pár dňami, hneď som spoznala rozdiel v porovnaní s inými kávami, ktoré po upražení ešte niekoľko týždňov cestujú po svete, povaľujú sa v skladoch, či čakajú v regáloch supermarketov. Sortiment Barzzuz tvorí 100 % arabika, spolu vyše tridsať druhov káv, ale okrem nich nájdete v ponuke aj niekoľko zmesí. Tieto tri testované sú 100 % arabiky.

    Kávu si doprajem dvakrát denne, a to s raňajkami a poobede, keď malá spí. Takže vždy je to pre mňa moja chvíľka kľudu, na ktorú sa veľmi teším. Na mletie kávy používam mlynček značky Bosch, kde kávu meliem 20 sekúnd a popritom si vychutnávam jej úžasnú vôňu. Na samotnú prípravu espressa mám pákový kávovar Delonghi. Najradšej mám kávu bez cukru ale s mliekom, čiže ráno začínam cappucinom a poobede espressom s mliekom. Kvôli testovaniu som sa ho párkrát vzdala, aby som si vychutnala samotnú chuť každej kávy.

    Brazília Yellow Bourbon

    Pred samotným testovaním som si o každej káve niečo prečítala a pri Brazílií stálo, že vyniká čokoládovou chuťou, takže môj výber, ktorou kávou začať, bol jednoznačný. Prvá prišla na rad práve Brazília, pretože tak, ako milujem kávu, milujem aj čokoládu a práve Brazília u mňa zvíťazila a práve ju som si s radosťou vychutnala aj bez mlieka. Je orechová, sladká, s nízkou kyslosťou a práve čokoládovou chuťou. Čerstvo zomletá vytvorí v šálke nádhernú a hustú penu.

    Etiópia Sidamo

    Pravlasťou kávy nazývajú práve Etiópiu, odkiaľ pochádza aj Sidamo. Vyznačuje sa najnižším obsahom kofeínu a cítila som v nej jemnú korenistú ovocnú chuť. Túto kávu som vzala aj rodičom, kde sme išli na pár dní, takže testovanie si užili aj oni. Pripravovala som ju u nich na automatickom kávovare Delonghi a neviem prečo, ale zdala sa mi byť silnejšia ako doma, takže u nich som ju pila len ako capuccino, ale ocinovi veľmi chutila samotná bez mlieka.

    Indonézia Jawa Blawan

    Indonézia bola pre mňa trochu ostrejšia a v pozadí som cítila horkú orechovú chuť. Zdala sa mi byť najsilnejšia zo všetkých, takže po jednom espresse bez mlieka som ju pila ďalej iba s mliekom. 

    Testovanie kávy si u nás užila aj celá rodina, keďže sme mali práve rodinnú oslavu, tak nikto dobrou kávou a sladkým dezertom nepohrdol. A na moje prekvapenie skoro všetkým chutila najviac práve Indonézia, ale pre mňa bola zaujímavá iba bohatou penou.

    Na záver mojej recenzie by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať skvelú kávu a verím, že sa mi podarilo priblížiť aspoň trochu lahodnú chuť čerstvo praženej kávy Barzzuz, ktorá sa praží v srdci Slovenska v Banskej Bytrici. Určite odporúčam vyskúšať, pretože z toľkých odrôd si každý vyberie tú pravú.

    P.S. Najlepšie na testovaní bolo, vychutnať si kávu počas slnečných dní babieho leta na terase zo skvelého termohrnčeka.

    Pekný deň 

    Natália 🙂

    circa126
    21. máj 2019    Čítané 218x

    Yves Rocher Hydra Végétal - záchrana pre moju pleť

    Keď mi tu zasvietila správa a v nej stálo, že ma vybrali na testovanie mojej obľúbenej kozmetiky, ktorú už dlhšie používam veľmi som sa potešila. Balíček síce pár dní meškal, ale čakanie stálo za to a hneď ako zazvonil kuriér, pustili sme sa aj s mojou Sabi do rozbaľovania.

    Balíček obsahoval: 

    • Brožúru k 60. výročiu, ktorá mi priblížila viac značku Yves Rocher
    • Hydratačný krém Hydra Végétal s OF20
    • Tekuté sérum Hydra Végétal
    • Darčekový sadu s tromi vzorkami (odličovač očí, krém na telo a tvár, krém na ruky)

                                                  HYDRA VÉGÉTAL

    Túto radu produktov poznám a používam už dlhšie, pretože moja pokožka je veľmi suchá, najmä na tvári a rukách. V zime sa mi na tvári robia suché fľaky, na ktoré mi vždy zaručene pomôže koniec zimy a príchod tepla. Tento rok som si to trochu urýchlila a strávila dva februárové týždne pri mori, čo mi neskutočne na pleť pomohlo. Na dovolenku som si nebrala nejak extra veľa kozmetiky, ozaj len nevyhnutné vzorky a po pravde som ju tam ani veľmi nepotrebovala. Ale po návrate zase tá istá suchá pokožka, takže som poctivo pokračovala v používaní mojej obľúbenej Hydra Vegétél, ktorá mi naozaj sadla.

    Táto rada produktov sľubuje nepretržitú hydratáciu až na 48 hodín! Pleti dodá potrebné živiny, navráti jas a udrží ju žiarivú. Hydra Végétal bola vyvinutá špeciálne pre normálnu a zmiešanú pleť. Hlavná zložka tejto rady je výťažok zo sukulentu Kosmatcovníka jedlého, ktorý má schopnosť zadržiavať vodu a tým aktivuje prirodzenú hydratáciu. Kosmatcovník je pestovaný na pozemkoch Yves Rocher v La Gacilly.

    Všetky produkty Vyes Rocher sú ohľaduplné nie len k našej pleti, ale aj k prírode.  Výhoda je nie len to že neobsahujú parabény, silikóny, farbivá a minerélne oleje, ale hlavne 89 % všetkých zložiek je prírodného pôvodu. Všetky produkty z balíčka som otestovala a nižšie Vám napíšem ku každému niečo viac.

    Najviac z celého balíčka som sa tešila na Hydratačné sérum Hydra Végétal, ktoré som predtým nepoznala.  

    Vďaka vysokej koncentrácii hydratačných účinných zložiek sérum okamžite oživuje a intenzívne hydratuje pleť. A ja som dúfala, že to bude tak aj v mojom prípade. Sérum som predtým nikdy nepoužívala, takže som nevedela, čo mám očakávať. Na tomto 30 ml zázraku ma v prvom rade zaujal obal, príjemná konzistencia a neskutočne úžasná vôňa, ktorú majú všetky produkty z tohto radu. Sérum som si nanášala každé ráno a večer po vyčistení pleti micerálnou vodou tiež z tejto rady a pred aplikáciou denného krému a BB krému. Stačilo mi jedno stlačenie dávkovača a pekne pokryl celú tvár, ktorú okamžite rozžiaril a pokožka bola na dotyk jemná. V kombinácii s krémom z tohto radu veľmi mojej pleti vyhovuje a suché fliačky sú minulosť. Teda za mňa je tento produkt veľké prekvapenie a určite ho budem používať aj nadaľej.

    Ďalši produkt, ktorý som testovala, bol Hydratačný krém na deň a noc Hydra Végétal s OF 20. Z tohto radu už mám odskúšaný krém aj gél. Táto novinka pleť v okamihu hydratuje, vyživí a rozžiari a je obohatená o UV faktor, ktorý krémy predtým neobsahovali. Krém je vhodný na normálnu a zmiešanú pleť. Zo spomínaných mojej suchej pleti práve tento najviac vyhovuje svojou konzistenciou, ktorá je hustejšia ako v dvoch predchádzajúcich, ale napriek tomu sa ľahko rozotiera a ihneď vsiakne do pokožky. Používala som ho ráno aj večer po nanesení séra a moja pleť bola vždy po nich rozžiarená, napnutá a jemná na dotyk. Krémik samozrejme úžasne vonia a sklenený obal s objemom 50 ml pôsobí luxusne. Určite zostávam verná tomuto radu krémov, teda nie len im, ale aj ostatným produktom, ktoré používam z tohto radu a to peelingu, micerálnej vode, odličovaciemu mlieku a po tomto testovaní už aj hydratačnému séru.    

    Ako prekvapenie k týmto dvom produktom sme dostali cestovnú sadu troch výrobkov. Táto sada je bežne predajná za cenu 7,50 eur a obsahuje základ, ktorý na cestách nesmie chýbať. Veľmi ma potešil Expresný odličovač očí s nevädzou, pretože aj keď odlíčenie očí pred spaním je u mňa základ, nikdy som nepoužíval špeciálny prípravok na odličovanie očí a vždy len pleťové mlieko prípadne micerálnu vodu, po ktorých som mala oči väčšinou červené a podráždené. A teraz som uvidela ten rozdiel, prečo je dobré používať odličovač očí . Purbleuet Express eye make up remover ma jemnú olejovu konzistenciu, stačí ho naniesť máličko na tampón, jemne priložiť na oči a rýchlo make-up odlíči bez nejakého potrebného trenia a následného podráždenia.

    Druhý produkt z tejto sady bol Hydratačný krém s výťažkom z bio harmančeka na telo a tvár, určený na každodenné použitie. Má hustejšiu konzistenciu, na tvári sa mi ťažšie roztieral, takže na každodenné použitie by mi veľmi nevyhovoval. Ale určite skvelé poslúži do príručnej batožiny na dovolenku.

    A posledný testovaný produkt bol Hydratačný krém na ruky s obsahom Arniky. Mám veľmi suché ruky, niekedy sa mi tvoria až bolestivé praskliny pri nechtoch a zdá sa mi, že krém mi pokožku zjemnil a zregeneroval.

    Tento krém je biely hustý, nemastný a nezanecháva ani lepkavý pocit. Pomerne krátko po nanesení sa vsiakne do pokožky a veľmi pekne vonia. Ale predsa len zostanem verná krému na ruky, ktorý používam, pretože mi viac vyhovuje vazelínový typ krému. 

    Toto bolo moje prvé testovanie kozmetických produktov a rovnako aj recenzia a som veľmi vďačná za takú možnosť. Presvedčila som sa, že kozmetika Yves Rocher je úžasná a postará sa o kvalitnú starostlivosť pleti. Najviac mi učarovalo sérum a aj krém Hydra Végétal, ktoré moju pleť dokonale vyživili a účinne aktivovali hydratačné procesy v pokožke. Ak máte suchšiu pleť, ako ja určite radu vyskúšajte. Odporúčam. 

    Pekný deň 😉

    Natália